Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!


Voltunk ma a rehabos dokinál:lényegében ő nem látja olyan rossznak a helyzetet, szerinte mindenkinek van egy minimális asszimmetriája, meg lehet örökletes is, de ez, hogy a jobb lábát húzza, azzal magyarázható, hogy még éretlen a járása, és még alakulni fog a dolog.De elismrte, hogy a bal csípője fentebb van, és folytatjuk a tornát.Plussz tornára szerinte nincs szüksége, Ő nem akarja "betegnek" felcimkézni, szerinte egészséges.És ha most a dévéyn tornával helyre is hozzuk az izmot, nem garantált, hogy később, évek múlva nem fog újra letapadni.Meg hogy mindenkinek van egy kódolt mozgásmintája(amiről csukott szemmel is felsirni egy embert a sötétben, a járásáról pl.), és ezzel is lehet összefüggésbe.Szóval kicsit megnyugtatott, de én akkor sem hagyom magam, és kijáro ezt a tornát.Mert nem érdekel, hogy mi volt régen, amikor még nem volt ilyen vizsgálat, meg terápia, most VAN, és ha kell, élni kell vele!Úhygogy remélem hogy elválla ez a tornász akivel beszni fogok jövő csütörtökön!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!!!

Kép !

Óriási gratula a kisfiadhoz!!!!!!
Annak is örülök, hogy minden rendben van , nincs ennél fontosabb.
Majd ha tudsz gyere és mesélj nekünk!!!!
Kép

Pintyuska!
Neked is gratula a babamocorgáshoz! Szuper érzés ez. Egyre többet és erősebben fogod érezni, ez az egyik legcsodásabb dolog a világon (szerintem).Majd meglátod milyen érdekes mikor a hasad alakja is változik úgy fészkelődik a Kicsi.

Panka!
Na végre jó híreket kaptál, kicsit fellélegezhettek.Persze a tornával csak segiteni tudtok ha azt is rendszeresen csináljátok. Meglátod, napról napra fogod tapasztalni a változást. :wink:

Végre ma mindenkinek jó híre van!!!!!!!
Kép Kép Kép

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Pintyus!
Szóval AFP:nekem is szt-ba vették le, De a klin ikára viszik vizsgálatra, ezért megvan az ő rendszerükben is az eredmény.És én is a sztkba mentem az eredményért.Csak néha van pár nap csúszás, a poats amiatt, és azért írtam, hogy ha nem bírsz már tovább várni... :wink:
Nagyon guszta a torta!!!És a húsvéti asztal is szép. 8)
Náluk ilyen nem lehet, Emili kapásból lerántan az egészet.Majd jövőre megtudod te is. :wink:
Ha meg vagy elégedve a védőnőddel, és úgy érzed, akkor szerintem nyugodtan vehetsz neki egy kis húsvéti finomságot. :wink: Gratula az AFPhez is, jó kukucskálást holnapra!Ja, és a mocorgásnak is örülök, ilyenkor mindig eszembe jut milyen volt mikor először megéreztem.

Bendor!
Rendeljetek addig kaját, azt csak melegíteni kell. :wink:

Éva!
Köszi nekd is aszavazatot!
Gratula akisfiúhoz!!Hogy fogják hívni?
Nagyon jó hogy nem hízol, én sajna hetnete haztam 4 kg-ot! a 20. hét után.:(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 

 
 

Sziasztok!

Még gyorsan bekukk. Maj dotthonról is benézek néha...bár írni kevesebb időm lesz! Most nem regálok semmire, csak ezt kartam, ha esetleg mégsem tudnék jönni:
Kép
Kép
Csajoknak sok locsólot, fiúknak sok piros tojást!
Pussz
Vendég
 


Sziasztok!!!

Nem nagy a pörgés erre!!!!!!!!!!!!!!

Voltam Uhn, másfél órát vártam, minden rendben van, de aludt a drágám, nem mutatta magát, össze volt kucorodva,
BPD: 41 mm, Thorax: 42 mm*38mm, femur: 26 mm

Most néztem meg a national geographicon "az élet az anyaméhben", nagyon megható volt.

Puszi
Vendég
 


Sziasztok!

Mi is elutazunk holnap anyósékhoz, így most kívánok én is kellemes húsvétot Mindenkinek!
Kép Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Kép

Pintyus!
Jaj, de jó hogy láttad Manódat, az mindig szivmelengető érzés. És milyen szépen fejlődik a kis Drága. Persze neki most ez a dolga. Kis huncut csaj lesz meglátod, ha már most incselkedik Veletek és nem akarja megmutatni milye van. :lol:
Hát igen..... a klinikai körülményekben semmi változás, ha még mindig ennyire sokat kell várakozni egy pár perces UH-ra is.

Panka!
Jót nevettem hogy Emili miatt nincs husvéti dísz, mert lerántaná. Én decemberben az adventi koszorúra irtam ugyanezt, Dorkától nincs biztonságban semmi. Azt meg végképp nem szerettem volna hogy felgyújtsa ránk a lakást. Igy a koszorúm az egyik játékos polc tetején volt végig, néha pár percre vettük le csak. :roll: :roll:

Bea!
Gondolom Ti már úton vagytok, lassan a szülők karjaiban találod magad. Érezd jól magad velük. :P
És mivel Te holnap névnapos leszel,
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!
Kép Kép Kép Kép Kép

Képzeljétek elkezdődött a felújítás ténylegesen is, az ablakosok most szedik ki a régi konyhai ablakot.
Konyha nagy részét én pakoltam ki, pár dolog maradt a férjemre. De mikor elkezdte a melót meg is jegyezte: én már meguntam a felújítást. :lol: :lol: Kép Na de majd én noszogatom továbbra is. :wink: :wink: :wink: :lol:

Kép
Kép
bendor
 
 


Panka: Jó útat nektek és Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!!

Andi: Akkor nálatok fúj a szél a házba!!! :lol: :lol: :D Nem fáztok??? :wink: :roll: :wink:

Tibi, még aztán jó hamar megunta a felújitást!!! Mi lesz késöbb???!!! :mrgreen: Ilyenek a férfiak!!!

Sajnos sokat nem láttam a piciből mert csak a végén forditotta oda egy pillanatra hiába kértem az elején, most más nőci volt!
És még csak pár percet sem tart az egész, max 2! :cry: :cry: :(
Na mindegy, fő hogy rendben van a pici és egészséges!Más nem is számit!
Vendég
 


Kép

Kép Mindenkinek ilyen napot kívánok!!!!
Vendég
 


Pintyus!

Szerencsére a nappaliban nem lett nagyon hideg, gyorsan dolgoztak az ablakosok, már kész is vannak. Be van téve az új ablak, igaz ma nem lehet nyitogatni és a mai konyhai melónak is lőttek, mert nem szabad porozni a szilikongumi mig meg nem szárad.Különben befeketedik, beleragad a por. Férjem ezért is morgolódik, már meg az a baja hogy nem dolgozhat, nem tud haladni. :roll: :twisted:

Olyan szörnyű, hogy annyira vágóhídszerű ez az UH, csak gyorsan célirányosan megnézik amit kell és jöhet a következő anyuka. Kismamival nem igazán törődnek. Persze kevés a gép, sok a kismami, de akkor is vacak a helyzet. Ja és persze ha már fél pillanat a vizsgálat akkor lehetne előtte a várakozási idő is ennyi. De az meg a másik véglet. Hátha az OTI-ban jobbak lesznek a körülmények és pozitív élménnyel lehet eljönni onnan. :wink:

Pintyuska! Milyen ünnepi menüt készitel? Húsvétkor mit szoktatok eszegetni?

Persze ezt mindenkitől kérdezem!!!!
Kép

Kép
Kép
bendor
 
 


Kauka!
Nagyon boldog névnapopt kívánok Neked! Kép

Bendor!
Hú, ebben a hidegben nem lehet kellemes az abalkcsere, de legalább vgasztal, hgy szép új ablakod lesz(amit aztán vixolhatsz :twisted: :lol: )Én sonkát zabálok 2 pofára húsvétkor. 8) De már 2 sonkán túl vagyok, anyós nem főz, vagyis kocsonyának. :? :evil: Brrr. :(

Pintyus!
Ilynek ezek az uh-sok, nem gondolnak szegény kismamira, hogy miylen jó dolog is leskelődni.
De a lényeg tényleg, hogy minden okés. :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Én holnap csinálom meg a húsvéti menüt:
Sóska leves bárányhusival, és Töltött bárány krumplisalátával (majonéz nélküli). Ez erdélyi hagyomány, és férjem imádja!!!

De hamar végeztek az ablakkal, örvendek hogy meg van!!! El mondtad a munkásoknak a másik eseted a nappali ablakkal??? Remélem ezek jól dolgoztak!!!
Vendég
 


Hello,

Bendor: gratula az új ablakhoz:-)))

Voltam tg-n, minden rendben, most nem kellett olyan sokat várni.
Eredmények:
AFP 0,78
HCG 0,63
Vizelet negativ

a többi kémcsőben levett vérből nem tudom mit vizsgáltak, de minden negativ lett:-)

Jövő szerdán megyek uh-ra, és két hét múlva ismét tg. Amúgy sztem olyan hülyeség ilyenkor kéthetente a tg, főleg hogy egyrészt nincs is semmi bajom, másrészt meg ez is olyan futószalagszerűen megy mint az uh, nem kérdeznek semmit, csak mérnek, aláiratják a papirt (ami mellesleg olyan vizsgálatot is tartalmaz, amit tuti el sem végeztek) és már jöhet is a következő kismama.

Délután mentünk sajnos bevásárolni, hát elég őrültség volt, mert nagyon sokan voltak. De már túl vagyunk rajta. Én most barlangozok egy kicsit, addig István áthordja a megpakolt dobozokat anyósomék. Beindult a költözés . . .
Délután voltunk a festővel az új lakásba, hogy terepszemlézzen, mert jó lenne tudni mennyibe fog nekünk fájni ez a festés dolog. Adott egy rakat szinmintát, hétvégén megálmodjuk belőle a helységek szineit. Jövő héten az asztalossal megyek a lakásba, ő is felmérni jön.

Nálunk a húsvéti menü sonka és kaszinótojás lesz, de szerencsére kapjuk anyósoméktól, igy nekem csak a mai és holnapi kajáról kell gondoskodnom, az pedig fasirt+borsófőzelék. Vasárnap meg névnapon leszünk, majd ott kapunk enni:-)))Megmondom őszintén néha óriási tehernek érzem ezt a főzést. Amikor szinte minden nap, de minden másnap tuti főzök, akkor egy idő után már nagyon nehéz kitalálni mit kéne. Ráadásul mostanában semmi sem esik jól, mert én főzöm. Mondom is mindig a férjemnek mit kivánok: bármit csak ne nekem kelljen megfőzni:-)))


Ma is turiztam kicsit, a tg előtt, ott az OTI mellett. Az is egész jó turi, és nem is drága. Mivel már van egy rakat bodynk meg kiszoknink (hála Andinak+Dorkának), ezért most vettem még pár kisgatyót, na meg egy édes kis sapkát-kalapot. Amolyan baseball sapkaféle, de a fülére és hátulra le lehet engedni egy kis fehér pamutanyagot, hüvösebb, szelesebb időkre. Ha nem kell, akkor meg fel lehet csavarni és rögziteni, nagyon édes. Próbáltam magamnak is turkálni, de hiába, olyan vagyok mint egy viziló, semmi nem jó rám. Úgyhogy el is kezdek aktivan tornázni, és vigyázok a kajákkal is, mielőtt túl késő lenne.

Bea előre is boldog névnapot. És mindenkinek kellemes ünnepet!
Ha már nem jelentkeznék, akkor kedden "találkozunk":-)

Jó pihenést!

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Sziasztok!

Pintyus!
Nagyon érdekes és biztos nagyon finom kaját készitel, nekem ez új, látszik, hogy nem erdélyi vagyok. :oops: :oops: :oops:
Sóskát imádom, azt bármikor képes vagyok megenni. :oops: :P Bárányhusit hol szerezted be? Bár gondolom be lehet ezt is, de azért nem lehet egyszerű.

Anita!
Örülök, hogy szuperek az eredményeid!!!
Ha egyszer belejön az anyuka a babaruhák beszerzésébe, le sem áll, igaz??? :lol: :lol: Biztos tündéri a kis sapi amit ma beszereztél.
A Te húsvéti menüdet szoktam én is kreálni, imádom a kaszinótojást, főtt sonkát és kalácsot együtt.
Ne is mondd, nekem is sokszor az a bajom, hogy már ki sem tudom találni mit kellene főznöm nap mint nap. Kis családomat ha megkérdezem a válasz: mindegy. De ez nem nagy segitség. :roll:
Gondolom Te most még érzékenyebb vagy az illatokra és el is hiszem, hogy nem esik jól a főzőcske mostanság.
Huuuu.... nagyon jó úton haladtok a felújítás terén, meglátod nagyon be fognak gyorsulni az események.
Majd írd már meg milyen szineket találtatok ki a lakásban , melyik helység milyen színben fog pompázni. Kiváncsi vagyok rá., biztos szép lesz.


Panka!

Irtad hogy elutaztok anyósékhoz, igy jó utat Nektek és persze jó ünneplést.
Jaja, vixolhatom majd az ablakot, de szívesen teszem, mert ez már szép ablak. És remélem nem utolsó sorban jó is, nem fog sehol szellőzni és beázni sem. :roll:
Kissé felfordított nálunk most a lakás, elég érdekes, hogy a fürdőszobában mosogatok, a mikro az előszobában van a fagyasztó tetején. Evőszeközök, edények a nappaliban. Azt hiszem ezt a kupit még szoknunk kell. :lol: :lol: :lol:

Alíz!
Remélem jól érzitek, éreztétek Magatokat a rokonoknál és a Barlangfürdőben. Majd mesélj , képekkel együtt, várom.

Évi!
Ha van picike időd majd gyere, várjuk a Te "szádból" is az Uh-s élményeket.Ha elfáradsz mindenképp pihizz. Hisz most baba és Te vagytok az elsők. :wink:

Zsu!
Remélem már minden oké Pannikával, elmúlt a hőemelkedése. És megnyugodhatsz Te is. Bízom benne, hogy a vérsüllyedés mellett a többi eredménye is rendben volt.

Olgi!
Tündikénél még mindig tapasztalod a jobboldalazást? Remélem javul a helyzet nála.
Teljesen más: tudod min gondolkodtam, illetve mit szerettem volna megkérdezni Tőled? Mesélj már nekünk hogy kerültél Magyarországra és mikor? Persze csak ha publikus. De érdekelne hogyan kerültél kis hazánkba mert nagyon messziről jöttél ám. :wink: :P De mondom csak akkor ha nem vagyok indiszkrét.

Vasárnapig biztos, hogy nem tudok jönni, hisz holnap megyek a lurkókkal anyuékhoz.Puszi Nektek!!
Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!!!
Kép Kép Kép

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsdan adok már egy kis életjelet, bocsi, hogy nem jöttem.... :oops: :oops: Szóval csüt. délután kiderült, hogy hálistennek Pannika minden lelete negatív, csak vérszegény egy kicsit, folsavat kell szednie. Ne tudjátok meg, mekkora kő esett le a szívemről.... És köszi, hogy gondoltatok ránk! Amúgy még előtte mondta a dokinénink, hogy a legújabb kutatások szerint a vérszegényésg járhat enyhe hőemelkedéssel, és mi ugye általában 37,1-37,3-at mértünk. Amúgy nyűgi délutánonként továbbra is. Anyukám azt mondja, azért lehet, hogy a foga készülődik, mert nem szokott Ő ilyen lenni. Csak még semmi nem látszik, nem érezhető, így eltarthat hetekig is... :roll: Tegnap nem is tudtam jönni, mert itthon volt már a férjem, vásárolgattunk, délután meg nekem volt egy kis kimenőm. Na, nem nagy dolog, szolizni voltam, meg turiztam Pannikának édes cuccokat! :lol: Pulcsit akartam, az nem volt, lett helyette, hosszú nadrág, térdnadrág és nyári felső! :lol: Most meg azért írok ilyen korán, mert ma elutazunk 2 napra anyósékhoz. Remélem, a máshol alvással nem lesz gond,mármint az éjszakaival. Mert nappal max. alszik séta közben, remélem, nem lesz nagyon rossz idő! Visszaolvasni most nem tudok, ezer bocs érte! Most megyek is, zuhizok, meg eszek, lassan majd kel Pannika. Korán akarunk indulni, ne legyen nagy forgalom! Ilyenkor minden marha vezet..... én meg jobban félek, mióta a kis Csöppség is ott van az autóban.... :oops: Na, meg arra kiváncsi leszek, hogy férünk be a kocsiba! :D A csomagtartót elfoglalja a babakocsi, nagyon pici a csomagtartónk. Pannikának meg annyi cucca van.... :shock: És veszünk majd tetőboxot, hogy nagyobb útra is el tudjunk menni, de az még nincs meg... Olyanok leszünk, mint a málhás cigányok... :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek kellemes húsvétot, sok locsolót annak, aki vágyik rá ( én nem.....), kisfiúknak meg sok szép hímestojást!!!!

Kép
zsuzska81
 
 


Kép Kép Kép Kép

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!!!

Pusszancs
Vendég
 


Sziasztoooooooookkkkkkkkkkkkkk!


Megérkeztünk szerencsésen tegnap este,nagyon jól éreztük magunkat.Majd mesélek.
Majd vissza olvaslak benneteket ,de sok a dolgom ,ebédre meg anyósomhoz megyünk.
Majd írok.
Kívánok mindenkinek
KELLEMES ÜNNEPEKET ÉS SOK LOCSOLÓT!

Puszi.


Kép

Kép

Kép

Kép
aliza
 
 


Sziasztok!

Szeretném megkérdezni tőletek, hogy van-e vkinek eladó bébiőre?Tegnap este mig fürödtem Emii sírni kezdett, és senki nem halotta meg! :cry: tv-ztek, beszélgették, ezért is volt csukva az ajtó, hogy ne ébredjen fel rá. :? Szegénykém már annyira üppögött mikor bementem hozzá, ebből gondolom, hogy már sírt egy ideje. :( majd megszakadt szívem. :( Csak mellettem aludt el, hüppögve.Szegénykém hogy meg lehetett ijjedve, idegen hely, anya sehol.(anyóséknál vagyunk).
Szóval akarok mostmár venni egyet, nem akarok még egy ilyet.
Előre is köszönöm ha vki tud segíteni.

Kellemes 7végét! :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


SZIASZTOK!!!

Kép


Alíz!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, majd ha lesz időd mesélj.
Hozz amint tudsz képeket is. :P

Panka!
Sajnos bébiőr vásárlásban nem tudok segiteni. :cry:
De épp az általad leirtak miatt volt nekünk is bébiőrünk, nem csodálom, hogy Te is be akarsz egyet szerezni. Mi ismerőstől kölcsönbe kaptuk, nem a sajátunk. :cry: :cry: :cry:
De valóban nagyon jó szolgálatot tett, Dorkára nyugodtan be tudtuk csukni az ajtót míg aludt és a többi helységben nyugodtan lehetett "hangoskodni". Egyből rohantam hozzá, amint felkelt és így nem fajult sírásig a dolog.

Zsu!
Örülök, hogy Pannika rendben van, nem kell már aggódnod. Vérszegénység helyrepofozható, nincs nagyobb gond vele. :wink: Ha vasat kellene szednie azzal vigyázz elég nagy szorulást tud babáknál csinálni. Szerencsére nekünk nem kellett szedni, de ismerősök gyakran panaszkodtak, hogy a gyerekük küszködik a kakival a vas miatt.

További kellemes ünnepet MINDENKINEK!!!!

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Kellemes Husveti Unnepeket Mindenkinek!
Koszonom a nevnapi koszontest!
Majd ha visszatertunk hozok kepeket, ugyanis tortent valtozas: levagattam a hajam!
Majdenm elfogyott egy barany, miota itthon vagyunk. En annyit eszek egy nap, mint amennyit maskor egy heten:D!
Pusssz!
Vendég
 


Sziasztok,

Boldog Nyuszit, sok locsolót és tojást mindenkinek (már aki szeretne, uis nekem sem ez a kedvenc ünnepem, már ami a locsolókat illeti)!

Zsuzska örülök, hogy kiderült nincs semmi komoly baja a kiscsajnak.

Ti is úgy tudjátok hogy a klinikán 8-14 között van minden munkanap UH?Szerdán mennék . . . ja és bejelentkeztem Dr. Feketéhez, ha elvállal akkor úgy döntöttünk nála szeretnénk szülni.

Elkezdtem Rékára tornázni én is, remélem lesz hatása. Úgy érzem túl gyorsan hizok, persze nem ok nélkül, csak mert mostanában kicsit elhanyagoltam magam, nem figyeltem eléggé arra mit és mikor eszek, na meg kevés volt a mozgás is. Amin viszont meglepődtem, hogy Réka azt mondta a kazin, hogy lehet futni. Valaki próbálta közületek terhesen?Mert én korábban futottam, még a terhesség előtt, azt szerettem a legjobban a kül. mozgások közül, és most nagyon megörültem, hogy talán még most is lehet. Majd megkérdezem a dokit is, de érdekelne a ti véleményetek.

Még egyszer kellemes húsvétot.

Puszi

Kép

Kép
lolita_78
 
 


ja Andi a szinek:

-nappaliba kétféle lesz, az egyik falon egy sötétebb narancsos-barnás, a másik kettőn meg napsárga kicsit mattos változata
-hálóba sötét narancs, nekünk a mostaniban is az van
-gyerekszobába vettünk bordürt meg hozzávaló 64 részes micimackós matricát, és a bordür alatt és felett kétféle sárgára lesz festve a fal, a matricákat meg a szoba berendezése után oda lehet ragasztani ahol jól mutat majd
- előszobába veszünk vmi középbarna szinű tapétát, feletti meg krémszinű lesz a fal
a konyha-étkező egy légtérben van a nappaliba (azért is van ott csak 3 fal, amit festeni kell), de azt csak fehérre festetjük, mert jövőre ha cseréljük a konyhabútort, akkor úgyis festünk ott megint

küldök pár fotót a mostani lakásról, amiben még lakunk, de már eladtuk, csak a szinek miatt . . .

Kép Kép

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Sziasztok!

Pannikának tutira a foga jön... Olyan nyűgös, meg csak úgy a semmiből rátör egy vigasztalhatatlan sírás, úgy sajnálom szegényt... Állandóan a szájában a keze, és ömlik a nyála. A múlt héten a dokinénink még nem látott semmit az ínyén, de ma megnézte Anyukám, és az alsó meg van duzzadva.... El is küldtem Lacit Dentinox-ért.

Amúgy anyóséknál nagyon jól elvolt, jól is aludt éjszaka. Napközben is jól vislkedett, csak néha rátört ez a fájdalmas sírás, és akkor csak anyánál jó.... :) :cry:

Hoztam képeket:

Kép így utaztam Mamáékhoz

Kép ma meg iylen csinosan mentem másik Mamiékhoz

Kép ugye szép vagyok? :)

Kép Anya, te fotózol?

Kép a nyári sapi is jól áll nekem!:)))

Kép most már egész ügyesen tartom magam hason!

Kép
zsuzska81
 
 


Anita! Ezek a színek nagyon jól hangzanak, biztosan szép lesz! :wink: Azt tudom, hogy minden nap 8-tól van uh, de nem tudom, meddig. Én mindig korán mentem. Szerda és péntek a legjobb, mert akkor nincs genetikai tanácsadás és kevesebben vannak. :D

Kép
zsuzska81
 
 


Panka! SZegény Emili... :( Ki tudja, mióta sírdogált.... Amúgy anyóséknál én is ettől az egytől féltem: az emeleten aludt Pannika nappal és attól féltem, nem hallom meg, ha felébred és ott fog sírni....

Andi! Szerencsére nem vasat kell szednie, hanem folsavat. Vastól én is tartanék, nekem se voltak jó tapasztalataim vele... :roll:

Kép
zsuzska81
 
 


Kép

Remélem Mindenkinek jól telt a húsvét a nem éppen tavaszias időjárás ellenére is. :? Bízom benne mindenki kellőképpen meg lett locsolva senki nem fog elhervadni. :lol: :lol:
Nálunk ment a meló ezerrel, gyerekek anyuéknál szuperül elvoltak, nem is hiányoltak bennünket, persze én esténként mindig ott voltam, igy Dorkának sem adtam okot nyafizásra.
Kész lettünk, kipucoltunk mindent a konyhából, ma már várjuk szeretettel a burkolót és villanyszerelőt. :lol: Igaz hogy a férjem morgolódik néha, de azért csinál mindent amit kell, csak a szája nagy mellette. :lol: :lol: De nem bánom, lényeg, hogy haladunk. :wink:
Képzeljétek, Dorkának az utóbbi 2-3 hétben kibujt mind a 4 szemfoga, szerencsére nem volt vele nyűgösebb , igy ezen is túl vagyunk. :lol: Már 16 foggal büszkélkedhetünk. :P
Sajnos kicsit be van rekedve és folyik az orra a leányzónknak. Épp azon gondolkodunk, hol szedhette már megint össze a nyavaját. Pénteken mikor az ablakot tették be, 2-3 alkalommal apához szaladt volna , aki a konyhában volt , és ott hol volt ablak hol nem, de Tibi egyből hozta is vissza. Így még a konyháig sem jutott el mert kiáltottam apának, hogy szökik a csaj, fogja meg. Lehet ekkor csapta meg a hideg, nem tudom. :twisted: :evil:


Zsu!
Igen, emlékeztem hogy nem vasat hanem folsavat kell adnod a lánykádnak, azzal nem is lesz gond.
Gyönyörű képeket hoztál, ennivaló a csaj a ruhácskában.... na és a nyári kalapjában a kis pufi arcával egyszerűen angyali. :D
Tök jó, hogy bírta az utat, az idegen helyen alvást, kis stram csajod van. Ha ennyit nyűgölődik lehet hogy valóban a foga kinozza szegényt, még jó hogy Te tudod valamennyire vigasztalni.

Anita!
Szerintem is 8-tól 2-ig vagy 3-ig van UH a klinikán.
Feketéhez sok szerencsét, kívánom, hogy legyél végig elégedett vele. :wink: :wink:
Nagyon frankó kis szinei lesznek az új lakásotoknak, nagyon fiatalos, üde. Nekem bejönnek ezek a színek, ugyhogy nekem mindenképp tetszeni fog a lakásotok. :lol: :lol: :lol:
A jelenlegi vagyis ex-lakásotok is szép, tényleg jók a színek ott is, és jók a nagy tükrök, nagyítják a lakást. :wink:
Sok sikert és kitartást Nektek is a felújításhoz!!!!
Kérdezted a futást: irtad hogy régebben futottál.Az közvetlenül a terhességed előtt is volt, vagy már régebben? Mindenesetre szerintem kérdezd meg a dokit, védőnőt ők mit tanácsolnak addig szerintem ne kezd el. Én biztos nem merném az ilyen nagyon ugrálós,rázkódó sportokat terhességben csinálni, de persze embere válogatja.Kismamatorna az rendben van, de futás?! Hááááát.... én nem merném beválllani az tuti. De ez csak egy vélemény a sokból. :wink:

Bea!
Remélem jól telt az ünnep szülői körben és boldogan térsz vissza köreinkbe. :lol: Ügyes vagy ha a báránykát rendületlenül pusztitottad, Neked lehet nem vagy elhízva. :lol:
Mindenképp hozz képeket, felcsigáztál milyen most a hajad. :wink: :lol: De biztos jó lett. :wink:

Pintyuska!
Nálatok is pusztítva voltak a bárányok???? :lol: :lol: :lol:
Mit csináltatok az ünnepek alatt, voltatok valahol? Vagy kettecskén voltatok végig?Ezer bocs, hármacskán. :oops: :oops:
Még nem is reagáltam, írtad, hogy a férjednek a plüss rugi tetszett leginkább, örülök neki. Az igazi kislányos rugi, és nemcsak a színe miatt. (Nyaka, hímzése... )

Alíz!
Várjuk a Te élménybeszámolódat is képekkel fűszerezve persze. Volt sok helyen locsolódni a nagyfiad? Élvezte nagyon?

Olgi!
És Zozika????
Te is régebben irtál, gondolom a kis családod ad munkát rendesen. :)

Olimami!Évi!
Rólatok nem is beszélve!
Adhatnátok életjelet Magatokról, várjuk.

Panka!
Kicsi lánykád élvezte a nagyszülőknél töltött időt? :P
Remélem sikerül bébiőrt szerezned. :wink:

Lépek,lassan jönnek a mesterek. (legalábbis remélem) :P

Kép

Kép
Kép
bendor
 
 


Kép

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!
Mivel úgy látom, néhányan az Interspar környékén laktok, tud valaki közületek jó álló szoláriumot a környéken? (esetleg Zsuzska?) Én ugyan nem ott lakom, de munka után nagyon jól útba esne... Előre is köszi.
Pave
pave
 
 


Sziasztok!

Már ahogy "hallhatátok" én a kisfius táborba tartozok! :lol:
Az apukája majd ki bujt a bőréből.Nagyon boldog.Félreértés ne essék én is az vagyok. :lol: Igaz kislányt vártam de hát majd a következő.... :lol:
Szombaton voltunk 4D-n.Nagy élmény volt.Majd probálok képet felvarázsolni de csak holnap :cry: sajnos otthon hagytam a Dvd-t! :twisted:

Remélem mindenkinek nagyon jol telt a Húsvét!

Köszönöm a hiányolásokat.Bár mondhatnám hogy megujult erővel vagyok itt köztetek.Sajnos nem igy van.Pénteken belázasodtam és a torkom fájt.Szerencsére egy nap volt nagyon gáz.Ma már dolgozom /már csak 5 nap/.Köhögök még és rémes a hangom de ugy nézki megmaradok.

Sajnos még nem tudtam mindent vissza olvasni. :cry: De igérem probálok belehúzni és akkor ujra jövök! :D

Puszi mindenkinek

Éva

Kép
awe
 
 


Sziasztok!

Andi! Ez jó, hogy ilyen jól haladtatok a munkával, reméljük továbbra is így lesz! :wink: Előreláthatólag meddig tartanak a konyhai munkálatok? És utána rögtön kezditek a fürdőszobát?

Pave! Én a Kálvin térre járok a Solisun-ba, ott van álló is, de nem tudom, Neked mennyire esik útba...

Éva! Jaj, gyógyulj meg gyorsan!!! 4D szuper lehetett, várjuk a képeket! A hátralévő 5 naphoz meg kitartást!!! :wink:

Kép
zsuzska81
 
 


Kép

Látom majdnem mindenki megjött a nagy ünneplésből!
Jó hogy újra együtt a csapat! :wink:

Anita: nagyon klassz lessz a lakás, nagyon tutik a színek, mi is a narancssárgát kedveljük, az esküvőn is a dekoráció narancssárga volt és anyira feldobta a termet! :roll: A mostani lakásotok is aranyos volt. Férjem kérdezte hogy menyiért vettétek az újat? Persze ha nem gond, priviben is írhatod, lehet hogy már kérdeztem de lyukas az agyam! :oops: :lol:
Gratulálok a doki választáshoz, remélem meg leszel vele elégedve és minden rendben lesz végig!

Zsuzsi: örvendek hogy Pannikának csak az a baja hogy jön a fogicája és folsavat kell szednie! Izgultam ám érte! És Tündikéért is! Remélem minden rendben van vele is! Neked nem fáj már a vágásod?
Nagyon cuki a csajszi a fotókon! Hordozóban van a kocsiban? Ti milyen babakocsit vettetek? És hol?
A kedvenc képem az a rucis kép, nagyon csajos!
És milyen jól viselte az utazást és vendégeskedést!Ügyes csaj!

Aliz: De jó hogy megjöttetek, örvendek hogy jól telt bár ez az idő nem kedvezett senkinek. Balázskának hogy tetszett a barlangfürdő?? És nektek??? Kérünk képeket!

Andi: De jó hogy enyyire haladtok ezerrel! Meglátod nagyon hamar túllesztek rajta és Tibi csak gyönyörködni fog az egészbe, el is felejtitek hogy micsoda felfordulás volt! Hogy birtad ezt a sok ingázást??? Gyerekek biztosan jól elvoltak anyudéknál, imádnak ott lenni! Lehet hogy ott fázott meg Dorka az udvaron mert anyira csalóka volt ez az idő és ez a szél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Na de háthza gyorsan kilábaltok belőle!!!
A bárányt Erdélyből kaptuk nagybátyámtól, neki van tanyája ott és minden húsvétkor ő látja el a családot bárányal, nagyon fini lett, mindenkinek nagyon ízlett! Na majd egyszer igérem meghívlak az én fajta sóskalevesemre bárányhusival, itt nem csinálnak ilyet! :lol: :lol: :wink: :wink:

Bea: Nagyon kiváncsi vagyok az új frizurádra, de nem sajnáltad a gyönyörü szép göndör fürtjeidet??!!!
Akkor ezek szerint ti is bárány párti vagytok húsvétkor! :wink: Hogy telt otthon?? Miket csináltatok? Azon kívül hogy ettetek???

Panka: Sok sikert a bébiörzőhöz, remélem találtok minnél hamarabb, bizományiba nem lehet venni ilyesmit? Gondolom jól megijedtetek!

Nálunk eléggé érdekes húsvét volt, egyáltalán nem a megszokott, mivel hogy eddig mindig otthon voltunk, most meg anyum nem volt itt. Nem is készültem ugy igazán, meg volt a menü és szombat este anyósomat hívtuk át vacsorázni. Vasárnap festettem magunknak egy pár tojást szimbólum kedvéért, meg csináltam szépen az asztalt, anyósnál voltunk egészen délutánig, ott voltak sógornőmék, este fél 7kor jött sanyi egyik barátja. Hétfőn menekültünk a locsolók elöl és elmentünk Máriapócsra, nagyon szép volt és érdekes csak az idő ne lett volna ilyen rossz, azt hittem el fúj a szél bennünket! Utána elmentünk a Csokonaiba ebédelni és délután haza kerekedtünk. Enyi volt a nagy húsvétozás!

Jelentem, végre eldölt ki lesz a dokim! Andi tudja hogy ez milyen nagy dolog nálam! Már mióta ezen filózok. Péntekre vagyunk be jelentkezve Dr. Sápihoz, ha elvállal akkor végre ez a gond is mególdódott! :lol: :lol:

Egyre többet mozog Patrícia, megfigyeltem hogy a legjobban reggel és este érzem, nagyon érdekes érzés, ha lehetrne egész nap ezzel lennék elfoglalva anyira jóóó!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég
 


Éva!!! Gyógyulást neked, nehogy még jobban le betegedjél, a lázzal nagyon vigyázzál!
Nagyon kiváncsiu vagyok a 4dre!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock:
És kitartást erre az 5 napra, ezt most már fél lábbal is kibírod!!!Puszika
Vendég
 


SZIASZTOK!!!!

Helyzetjelentés: :lol: :lol: :lol:
Van fali csempénk a falon :lol: , és a konyhaajtó helyett boltívünk. És ha minden igaz ma még meglesz az aljzatkiegyenlités. Villanyszerelő ma azokat a vezetékeket rakta be amik a falban a csempe alatt mennek, hogy a burkoló tudjon burkolni.A végleges konyhai villanyszerelés pénteken lesz, mert csütörtökre fugázással meglesz a járólap és falicsempe is. Konyhabutort a jövő héten hozzák, bízom benne tényleg meglesz és pakolhatok bele.
Fürdőszobának konkrétan még nem tudom mikor esünk neki, az kb 1 hetet vesz igénybe azt mondta a burkoló. A vizvezetékek cseréjét és a vizes munkálatokat is meg tudja csinálni igy legalább nem kell egyeztetni másik mesterrel. De tervbe április második felébe van véve. Vagy a 21.-ei héttől , vagy lehet ha jól haladunk akkor az előtte levő héten csináljuk azt.

Évi!
Örülök, hogy újra vagy.
Mégegyszer hatalmas gratula Nektek a kislegényhez!!!!!!!Kép
El is hiszem hogy apa örül. Melóban akkor már erőteljesen visszaszámlálás van, fél lábon is kibírod. :wink: Koncentrálhatsz a saját dolgaidra.
4D képeit várjuk ám!!!!!!

Pintyuska!
Jók a képek, szépek az ünnepi diszeid. De az első képen biz'Isten nem ismeretlek volna meg ha nem tudom hogy Te vagy rajta. :shock: :shock: :shock: :shock: Nem tudom megmagyarázni miért, de ott nekem nem hasonlitasz önmagadra. :lol: :lol: :lol:
Okés, egyszer majd bevállalom a báránysültet sóskával, biztos nagyon fini. :wink:

Zsu!
Lányod nyügi még? Kibújhatna már az a fogacska. Bár nálunk is mindkét gyereknél hónapokkal előtte megkezdődött az iszonyatos nyáladzás, fog meg még sehol nem volt.

Kép Kép

Kép
Kép
bendor
 
 


Nem mondhatjátok Kismamik, hogy nem követem az eseményeiteket!!!! :lol: :wink:

Kép

Kép
Kép
bendor
 
 


Huuuuuuu Andi!!!!!!!!!!!!!!! Kép Kép

Nagyon ügyesek vagytok!!! Nem is gondoltam volna hogy enyire hamar dolgoznak a mesterek!!! Tök jóóó!! Hamarosan már az új konyhában ügyeskedhetsz!!!

Hát igen, a képen azért nem ismersz meg mert dagadt lettem!!! Kép
És az arcom sem látszik közelről. Keményen neki kell álljak tornázni mert igy ki tudja hova jutok! Alig van mit felvegyek már!! Van vagy 4 ruhám és azokat kombinálom! nehéz ez!
Többiek ezt hogy csinálják???

Paradicsomleves receptet nem tudnátok adni??? Paradicsomléből, mert csak az van itthon és nagyon kivánom!

Másodiknak csőben sült karfiolom lesz! Sok volt a húsból mostanában!

Puszi
Kép
Vendég
 


Andi!! Köszike a táblit, nagyon ügyes vagy, és milyen szépen kezd betelni!!!!

Kiváncsi vagyok ki hogy fog szülni és milyen élményeink lesznek!!! de hát sddig még sok van. Azon gondolkoztam hogy milyen érdekes! Mindegyik kismama most költözött vagy fog költözni! Kriszti már be költözött és el is tünt azóta! Képeket sem kaptunk tőle! :cry:

Éva is folyamatban van de ő már fél lábbal az új házba van.
Anitáék már a felújitásnál tartanak!

Mi még csak keresgélünk! Hátha végre sikrül!

Jelentem, gőzerővel neki láttunk mától a ház keresésnek! :lol:
Vendég
 


Na jó, így még teljesebb :wink: :lol:

Kép

Kép
Kép
bendor
 
 


Pintyus!

Dehogy vagy te dagadt, legalább ne fárassz.... :roll: :roll: :roll:
Hajrá a házikókereséssel, mindent bele!!!!!! Drukkolok hogy szépet és jót találjatok, megfelelő árban. :wink:
Parilevest én úgy szoktam:
Rántást csinálok, és azt felöntöm a paradicsomlével. Teszek bele picike sót és több cukrot, attól függ a paradicsomlé mennyire édes. Ha forrni kezd teszek bele vagy rizset vagy tarhonyát és azzal főzöm tovább míg az meg nem puhult. Ennyi. De lehet hogy más máshogy csinálja, de nekem így egyszerű. :lol:

Kép
Kép
bendor
 
 


Pintyus,

A paradicsomleves nálam is ugyanez, még annyit, hogy én teszek a rántásba hagymát( ha elfelejtem, akkor meg egészben a felöntött levesbe) Ja, és hajrá betűtészta!
Pave
pave
 
 



Halihó!!
Megvagyok, csak napközben eléggé lefoglalnak a gyerkőcök, este meg mire lefekszenek - 22.30 lesz, aztán hulla vagyok :roll: Most tudok írni pár sort.

Andi: nagyon ügyesek vagytok, hamar meglesz, kitartás!!!
nagyon szívesen mesélek:
1997ben felvették a főiskolára, azóta itt vagyok, hamarabb akartam jönni, de anyukámék 18 évnél hamarabb nem engedték :wink: Már gyerek koromban mondtam, hogy itt fogom lakni :wink: Anyukám először Budapesten érezte meg a rúgásomat a pocijában :wink: ( szóval már akkor döntöttem :lol: )
18 éves koromig meg orosz iskolába és középbe jártam, aztán felvették ott is az akadémiára, amit sikeresen ( párhuzamosan a Debrecenivel) elvégeztem.
2005-ben megkaptam az állampolgárságot. Röviden ennyi :wink:

Éva: Gratulálok a kis fütyishez!!! Gyógyulj meg mihamarabb!!!

Anita:
nagyon szép a volt lakásotok is :wink: Nekem a szekrények nagyon tetszenek :!: Kivel csináltattatok? Én is tervezek egy ilyet :wink: Dr.F.-el remélem meg lesztek elégedve :!:

Pintyus: Lényeg, hogy minden ok a babóval, 4D-re nem szabad menni a klinikára, mert 11000ft és azt is futószalagként megy. Összesen 15 percig tart! Mi másutt 9000ért voltunk és 2*45perc volt :D



Zsu: Hát igen, a fogzás, még több hónap, mire kibújik ez első :roll: Nekünk a dentinox nem nagyon segített :( De azért kentünk rendszeresen :wink: nagyon gyönyörű a Pannika, nagyon ügyesen tartja a buksikáját!!!

Panka: Nekünk van babaőrünk, nagyon bevált, de mi majd később fogunk eladni. És egyáltalán nem bántuk meg. hogy megvettük!!! :wink:
Tüncsike már egyáltalán nem csinálja a féloldalazást :D Nem tudom menjek-e ápr.2-án dokihoz? Még figyelgetem azért.

Zolcsika tegnap nagy sikert aratott, egy nagy szatyornyi tojit és nyuszit hoztak haza Apával :lol: Teljesen be volt sózva, nagyon tetszett neki :lol: Mi Tüncsivel vártuk a locsolókat :wink:

TÜNDI KIRÁLYNŐ:
Kép

ZOZI MŰVÉSZ ÚRRR:
Kép

A TESÓK:
Kép







Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Sziasztok!

Sikerült bébiőrt szereznem! 8)

Lolita!
Hát hogy szabad-e futni, azt nem tudom, de én nem tenném.De ez az ÉN véleményem.Emili nem szerette ha döcög a busz, vagy a kocsi, és még sietnem se nagyon hagyott, meg keményedett is akkor a hasam.
Jól hangzik a lakberendezés, el is képzeltem a színeket.Vidám lesz. :D

Zsuzska!
Pannika nem szép, hanem egyenesen djönyörűűűűű :D
Dentinox:állítólag nem szabad túl sokat kenegetni vele, mert lidocainos, viszont van a Dologel nevű gyógynövényes krém ,amit bármennyiszer lehet használni, 1000 ft egy tubus, és fincsi karamella íze van. :wink: Hogy mennyire hat, nem tudom, de én használtam, és hogy ettől nyugodott meg, vagy magától, azt sosem fogom megtudni. :wink: :lol:
Meg nem akarlak elkeseríteni, de ugyanezt játszottuk mi is végig Emilivel, már sokszr ráfogtam, hogy most aztán tutira a foga jön, és 11 hónapig nem volt semmi.
:? De remélem hogy Pannikának hamar kibujnak a fogacskái, és nem fogja nagyon meggyötörni!Citromfű teát nem próbáltad még?Én szinte minden nap főzök neki, cukor nélkül persze.Ezt lehet már újszülött kórtól is itatni, nyugtató, fertőtlenítő hatása van.Meg van egy Viburcol nevű homeopatás kúp is a fogzásra.Na szerintem ez igen hatásos!Ha nagyon nyűgi volt, kapott egy kúpot a popóba, és mint akit kicseréltek!!
Egyébként hogy hatott a Cicaplast?

Bendor!
Dorkának jobbulást!
Én szeretem a húsvétot, mert akkor már tavasz van.Általában. :twisted: Meg a sok kaját is imádom, de a locsolást útálom!Így idén sikerült megúszni szárazon!! :lol: Na nem is lett volna locsolós, anyósék is leépítették már a gárdát. :D
Én nem szeretek anyóséknál lenni, amióta megvan Emili, nagyon megváltoztak, és útálok menni hozájuk. :( Úgyhogy ez nekem mindig nagy stressz, és szenvedés. :cry:

Pave!
Szolit mintha láttam volna, hogy van álló:a malomparkkal szemben vannak a 10 emeletesek, ahol van alul egy OTP is.Tovább kelle gy kicsit menni, és a tömbök közt ha benézel, van egy tábla:Fényes szolárium vagy mi a neve, Sárga tábla.Jobban nem tudom elmondani hogy hol van. bocsi. :oops: :?

Éva!
Jobbulést, és kitartást az 5 naphoz!Gondolom ez most extra lassan telik. :roll:

Pintyus!
Jók a képek, szépek a díszek. 8)
Na majd ha a bordáifat rúgdossa egész nap akkor emlékeztetlek rá mit is mondtál most :lol: Emili hiperaktív volt odabent, már kezdtem aggódni, hogy ez a gyerek sosem alszik??Mi lesz így vele kint? :lol:
De fogod majd egyre töbet érzni, és egyre erősebben! 8)
Nem is vagy dagadt!!Hány kg +-nál tartasz?Én 25-öt híztam.
:oops: :( Nekem volt 2 kismama nacim, egy télies gyapjú, meg egy farmer.Meg 2-3 pulcsi ami rámjött pocakkal is, meg egy csizma, ami a lábamra fért.És nagyon untam már őket, terhesség után nem is vettem fel egyik pulcsit sem! :lol: Gyorsan rohantam új ruhákat venni, mert azért marad fölösleg bőven, éshát az előző évi kollekció még most sem jó rá,De már nem is lesz, mert a csípőcsont nem fog visszazsugorodni. :?
Sok sikert a ház kereséshez.Milyet szeretnétek?Új, használt?Emeletes, kertes?Belváros, külváros?
Parileves:
én is mint Bendor, csak hagymát is pirítok a liszttel, és aztr öntöm fel parilével, és teszek bele zellerkockát is, meg a levelét is, így a tuti.8)Pici só is kell bele.

Olik!
Örülök hogy már nem "kiflizik" Tündike, de szerintem mindenképp menjetek el a dokihoz.Inkább feleslegesen,minthogy később okold magad, hogy miért nem vitted időben.
Nagyon szépséges a kis királylány! :lol:
Zolika tud már zongorázni?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Andi! De jó, hogy ilyen gyorsan haladtok a munkákkal!!! :D Hajrá szép új konyha! :wink:

Pintyus! Te meg a kövérség...ugyanmár! babakocsit mi a Rigó u-n vettük a babadiszkontban, noname, 2 funkciós, olcsó volt, 31 ezer. Én nem akartam márkás kocsiért 100 ezret adni... :roll: Igen, hordozóban ül a kocsiban, nem is merném máshogy vinni... :roll: Vágásom szokott még nyilallgatni, de már ritkábban. Gratula a dokiváálasztáshoz, remélem, meg leszel elégedve vele!

Anita! Remélem, Feketével elégedett leszel! :wink:

Olgi! Tündike de édes, nagyon csajos! :D Zozika medig nagyon ügyes a locsolkodással, biztos nagy sikere volt!

Vettünk ma Pannikának hűthető rágókát, csak az a baj, hogy még nem tudja megtartani a dolgokat a kis kezében. Olyan volt, hogy egyik kezével nagy nehezen megfogta a rágókát, a másik kis kezét meg bevette a szájába... :lol: Hiába, ezt még gyakorolni kell!

Kép
zsuzska81
 
 


Olgi még! Jaj, nagyon jó, hogy Tündike abbahagyta a féloldalazást! Nagyon örülök!

Panka! Köszi a segítséget fogzás ügyben! Dentinoxra rá is van írva, hogy napi 2-3 alkalommal, nem is kenem többször. Cicaplast sztem használ, halványodott picit a sebem, bár nyilván ezt hosszú ideig kell használni, akkor létványos igazán, én meg még csak vagy 2-3 hete kenem.

Kép
zsuzska81
 
 


Hello,

Örülök, hogy mostmár majdnem teljes létszámmal vagyunk és annak is hogy mindenki "túlélte" a húsvétot :lol: :lol: :lol:

Zsuzska nagyon édes a kicsi lányod, és már tényleg milyen ügyes. Kis tündérke abban a kis ruhácskában. Na de ugyanezt Tündi babáról is elmondhatom.

Pintyus te honnan választottál dokit?Úgy értem ki ajánlotta, mi volt a szempontotok?

Én is nagyon remélem, hogy elégedettek leszünk Feketével.

Ma voltunk szerződést aláirni a bankkal, pedig kb 2 hete adtunk be minden papirt, ez most meglepően gyorsan ment. :)

Pintyus mi a virág utcai lakást 15 millióért vettünk + 1,3 milla a teremgarázs hozzá, ami kötelező volt. Ez 62 nm + 9 nm erkély és picike kertrész. De remélhetőleg júniusban mindannyian saját szemetekkel is meg tudjátok nézni.

Köszi a véleményeket a futásról, még megkérdezem majd jövő héten Feketét, de már ki is találtam közben hogyha nem mehetek futni akkor majd a barátnőm elipszi tréner gépén edzek minden másnap 20 percet, kardionak az is megfelelő. És az kevésbé megerőltető mint a futás. Ja és persze minden nap Rékázok. Mert én is hasonlóan érzek mint Pintyus, mintha egy viziló vagy elefánt lennék . . .
ma vettem egy új melltartót magamnak, uis a régieket már mind kinőttem. Most kiderült, hogy egy kosármérettel lette nagyon, sztem még soha nem volt ekkora a mellem. Meg a kinaiban vettem két felsőt, ami mell alatt van megszabva, mert már a fölsőim is túl rövidek. Amúgy Pintyus azon a képen én sem ismertelek volna fel, de én csak az arcod miatt nem. Azon valahogy tényleg nem te vagy :) :) :) :)

Bendor tényleg tök jól haladtok. Gratula.

Valaki kérdezte hol csináltattuk a két beépitett szekrényünket: a péterfián a bem tér közelében van az irodájuk, tolóajtós szekrényekkel foglalkoznak, mind2t ők csinálták. De ha rám hallgattok akkor úgy kell csinálni ahogy Andiék is, több helyről kérni árajánlatot, és úgy választani. Most tudtam meg hogy keresztapámék is csinálnak már ugyanilyen tolóajtós szekrényeket, és az övéké pl olcsóbb mint akivel mi csináltattuk. A nádor utcán van egy boszorkány konyhastúdió és ott ki is vannak állitva. Mi velük csináltatjuk.

Elég fáradt vagyok, mára ennyire tellett tőlem, egész nap csak rohantam, már alig várom az estét és a puha ágyikót.

Puszi és jó éjt :)

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Köszi a recepteket!!! Meg is csinálom!

Lehet hogy nem látszik anyira a képen, de én látom magamon, nem mintha zavarna, mert most igy kell legyen, csak mikor már az 5ik ruhát venném fel és ugy nézek ki benne mint egy malacka akkor kicsit ideges leszek!

Pave: te miért nem írsz többet magadról??? Merre laksz a szabadságtelepen? Itt vagy a közelben ezek szerint! :D

Olgi de örülök hogy meg vagy!!!! És annak is hogy Tündike jól van! De én is azt mondanám hogy azért menjél el a kivizsgálásra, csak megnyugtatásképp!
Zozika kész zongora mester!!!! Tud is már valamit! Az az arc kifejezés!!!! :lol: :lol: :lol: Tündike ténleg olyan királylányos!
Szép a történeted! Szeretsz is itt lakni? Férjedet mikor ismerted meg?
Zozikával nincsen kép mikor a tojáskákkal van?? Na ezt jól megfogalmaztam :roll:

Panka: Gratula a bébiőrhöz! Nem bánom én ha szét rugdos, kibírom csak egészséges legyen! Azt hallottam hogy a magzatok a nap 90 %at végig alusszak és csak 10 % mocorognak! Igaz ez?

Hát ház kutatásba már eléggé sok variáció felmerült! Végül is, újabb építésü kertes házat szeretnénk. Max 5 éveset! De ki tudja hogy ebből még mi lesz!

Zsuzsi! Pannika hamarosan ezt is tudni fogja, ne aggódj, ha már a fejecskéjét ilyen ügyesen tartja!

Megyek palacsintát csinálni!

Aliz!!!!!!!!!!! nagyon el vagy foglalva!!
Vendég
 


Zsuzska!
Rigo utcai babaolt?Az meg merre van?Nem is hallottam róla. :roll:

Lolita!
Amit vettetek lakást az új?Biztos írtad már, de most nem vagyok képben ezzela sok lakásos dologgal itt a topikban. :oops: :lol:

Pintyus!
Egy idő után már többet vannak ébren, De Emili szerintrem mindig is fordítva működött,már az is meglepő volt, hgy a 15. héten rendesen étreztem a mozgásait, még a férjem is látta a hasamon. :lol: Azt hiszem a 6 hónaptól van már napirendjük is.:)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Anita:
Nekünk a doki választás nagyon nehezen ment! Andi ezt aláhúznááá!!! Már sokszor tépte a haját is miattam!! :lol: :roll: :oops: ugye?! És a végén a mellett döntöttünk aki szoba se jött egyszer se!

Hát nekem a legelén fontos volt hogy férfi legyen, nem tudom miért, én azt szerettem volna mindig! :roll: És az hogy jó szakember legyen, de hát ezt mindenki akarja! Ne legyen túl öreg és elszállt a pénzel!
Aztán majdnem nő mellett döntöttem, na a lényeg az hogy sokat vaciláltam utána olvastam akinek csak tudtam és a végén a szomszédom (szülésznő) ajánlotta Sápit, együtt kezdték pályafutásukat! Az övé a nagyerdei nőgyógyászati centrum. Telefonba nagyon rendes és kedves, meglátjuk milyen lesz késöbb és a szülésnél, már ha elvállal és nem szabizik!

Ti hol találtátok a lakást?? Apróba vagy neten, vagy ajánlották???
Vendég
 


Kép

Örülök, hogy így ünnepek után lassan mindenki visszatér köreinkbe. Remélem a hiányzók is lassan jelentkeznek. :lol: És csupa jó hírük lesz. :wink:

Olgi!
Köszi hogy leirtad hogy kerültél Magyarországra. De látom kis hazánk egész fiatal korodban megtetszett Neked. :lol: :lol:
Gyerekeidre továbbra is azt tudom írni, hogy nagyon szépek és aranyosak, nagyon jók a képek is. El is hiszem hogy Zozika élvezte a locsolkodást és a szerzett zsákmányok tetszettek neki.
Nagyon jó, hogy nem tapasztalod Tündikénél a féloldalazást. De azért ha mód van rá mutasd meg dokinak. Inkább feleslegesen nézze meg mint később gond legyen.
Ti hogy álltok az ablakcserével? Van már konkrét időpont mikor fogják cserélni nálatok?

Pintyuska!
Csőben sült karfiolt hogy csinálod??? Most Te segits nekem!!! :lol: Még soha nem csináltam szerintem, vagy csak nem tudok róla, hogy az a neve. :lol: :lol: :lol: :oops: :oops:
Nem akadtam én ki az orvoskereséseddel kapcsolatban , ne aggódj. Persze mindenki a neki megfelelő dokira vadászik, és ezt fél pillanat alatt nem lehet eldönteni. Én csak azt nem értettem, hogy mint ahogy most is irtad, eleinte határozottan kijelentetted, hogy férfi orvost szeretnél, aztán emlitetted Török Olgát és Jenei Katalint is. :shock: :shock: :shock:
Sápy legalább valóban férfi. :lol: :lol: :lol: Gondolom én. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu!
Ügyi a kislányod, meglátod hamar fogja tudni a kis dolgait is. És olyan hamar megnőnek hogy az eszméletlen. Mikor Bencémre nézek csak csodálkozom, hogy az én "pici" fiam már ekkora???? 127 cm 31 kg. :lol: :lol: :lol: És még nem is annyira régen született. :wink: Férjemnek is mindig azt mondom ne siettessük az időt, élvezzük ki minden pillanatát, hogy most kicsik, mert később már ennyire nagy szükségük ugysem lesz ránk mint most. :oops: :oops: :oops:

Lányok, nem tudom Ti pároltatok-e már répát rezsón a fürdőszobában???? Én most azt teszem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elég érdekes dolog, nem tudom mikor lesz ebből puha répa. Az anyuéktól hozott huslevesből elfogyott a répa, ma megette Dorkám és pótolni akarom neki, ha holnap azt őhajtana akkor legyen.

Pusz-pusz!!!

Kép
Kép
bendor
 
 


Pannika alszik.... :) Szegénykém megint nyűgös volt délután, meg nem is aludt, így nagyon kimerült, el is aludt seperc alatt.

Panka! Rigó u-n egy babadiszont van, de nagyon pici, ki se nagyon van táblázva, mi pl. elég nehezen látttuk meg. 27 szám alatt van. Főként babakocsit, hordozót és kiságyat árulnak, talán mást nem is. Mi mondjuk csak kocsit néztünk ott. Rigó u amúgy a Vágóhíd u-ból nyílik.

Andi! Rezsón, fürdőszobában répát még nem pároltam... :lol: De várom a tapasztalatokat! :o

Pintyus! És mikor mész Sápyhoz?Ő valóban legalább férfi! :lol: Én semmi konkrétumot nem hallotam még róla, de raméljük rendes lesz és el is vállal! Bár, mint azt a talin is beszéltük, aug. ebből a szempontból lehet necces, ha mennek szabira.... Na, de reméljük nem!

Kép
zsuzska81
 
 


Andi: valóban nehéz eset vagyok, na de ez van!

Szerintem tuti csináltál már ilyen karfiolt csak nem tudtad hogy így hívják. nagyon egyszerü és nagyon fini, én imádom a karfiolt! :lol:

Szóval, megfőzöd egy kicsit a karfiolt épp hogy ne legyen kemény (én egy kicsit túlfőztem sajnos). Addig elkeversz 6 dl tejfölt, 2 tojást, 1 evkan lisztet, pici mustár, bors, só vegeta. Ki vajazok egy jénait, zsemlemorzsával megszórom bele a karfiol rózsákra stzedve , le öntöm ezzel a micsodával és rá reszelek trappistát, be a sütőbe, addig sütöm mig megpirul a teteje!

Pusz pusz
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?