Sziasztok!
Sikerült bébiőrt szereznem!
Lolita!
Hát hogy szabad-e futni, azt nem tudom, de én nem tenném.De ez az ÉN véleményem.Emili nem szerette ha döcög a busz, vagy a kocsi, és még sietnem se nagyon hagyott, meg keményedett is akkor a hasam.
Jól hangzik a lakberendezés, el is képzeltem a színeket.Vidám lesz.
Zsuzska!
Pannika nem szép, hanem egyenesen djönyörűűűűű
Dentinox:állítólag nem szabad túl sokat kenegetni vele, mert lidocainos, viszont van a Dologel nevű gyógynövényes krém ,amit bármennyiszer lehet használni, 1000 ft egy tubus, és fincsi karamella íze van.
Hogy mennyire hat, nem tudom, de én használtam, és hogy ettől nyugodott meg, vagy magától, azt sosem fogom megtudni.
Meg nem akarlak elkeseríteni, de ugyanezt játszottuk mi is végig Emilivel, már sokszr ráfogtam, hogy most aztán tutira a foga jön, és 11 hónapig nem volt semmi.
De remélem hogy Pannikának hamar kibujnak a fogacskái, és nem fogja nagyon meggyötörni!Citromfű teát nem próbáltad még?Én szinte minden nap főzök neki, cukor nélkül persze.Ezt lehet már újszülött kórtól is itatni, nyugtató, fertőtlenítő hatása van.Meg van egy Viburcol nevű homeopatás kúp is a fogzásra.Na szerintem ez igen hatásos!Ha nagyon nyűgi volt, kapott egy kúpot a popóba, és mint akit kicseréltek!!
Egyébként hogy hatott a Cicaplast?
Bendor!
Dorkának jobbulást!
Én szeretem a húsvétot, mert akkor már tavasz van.Általában.
Meg a sok kaját is imádom, de a locsolást útálom!Így idén sikerült megúszni szárazon!!
Na nem is lett volna locsolós, anyósék is leépítették már a gárdát.
Én nem szeretek anyóséknál lenni, amióta megvan Emili, nagyon megváltoztak, és útálok menni hozájuk.
Úgyhogy ez nekem mindig nagy stressz, és szenvedés.
Pave!
Szolit mintha láttam volna, hogy van álló:a malomparkkal szemben vannak a 10 emeletesek, ahol van alul egy OTP is.Tovább kelle gy kicsit menni, és a tömbök közt ha benézel, van egy tábla:Fényes szolárium vagy mi a neve, Sárga tábla.Jobban nem tudom elmondani hogy hol van. bocsi.
Éva!
Jobbulést, és kitartást az 5 naphoz!Gondolom ez most extra lassan telik.
Pintyus!
Jók a képek, szépek a díszek.
Na majd ha a bordáifat rúgdossa egész nap akkor emlékeztetlek rá mit is mondtál most
Emili hiperaktív volt odabent, már kezdtem aggódni, hogy ez a gyerek sosem alszik??Mi lesz így vele kint?
De fogod majd egyre töbet érzni, és egyre erősebben!
Nem is vagy dagadt!!Hány kg +-nál tartasz?Én 25-öt híztam.
Nekem volt 2 kismama nacim, egy télies gyapjú, meg egy farmer.Meg 2-3 pulcsi ami rámjött pocakkal is, meg egy csizma, ami a lábamra fért.És nagyon untam már őket, terhesség után nem is vettem fel egyik pulcsit sem!
Gyorsan rohantam új ruhákat venni, mert azért marad fölösleg bőven, éshát az előző évi kollekció még most sem jó rá,De már nem is lesz, mert a csípőcsont nem fog visszazsugorodni.
Sok sikert a ház kereséshez.Milyet szeretnétek?Új, használt?Emeletes, kertes?Belváros, külváros?
Parileves:
én is mint Bendor, csak hagymát is pirítok a liszttel, és aztr öntöm fel parilével, és teszek bele zellerkockát is, meg a levelét is, így a tuti.
Pici só is kell bele.
Olik!
Örülök hogy már nem "kiflizik" Tündike, de szerintem mindenképp menjetek el a dokihoz.Inkább feleslegesen,minthogy később okold magad, hogy miért nem vitted időben.
Nagyon szépséges a kis királylány!
Zolika tud már zongorázni?