sziasztok!
köszönöm az érdeklődést, a pocaklakó köszöni jól érzi magát odafennt a pocak tetején, nem akarja a kis buksiját lejjebb rakni
fájás nuku, de a szívhang alapján jól érzi magát. az UH pontosságáról meg csak annyit, hogy most kisebb volt a feje,mint egy hete
placenta és magzatviz mennyisége ok.
szval nem úgy tűnik,mint akinek nagyon rossz dolga lenne odabent és sietne kifelé....
újabb randi 1 hét múlva, akkor -nem teljesen értettem, hogyan, de asszem nem mintavétellel, de -hüvelyi úton megnézi a magzatviz minőségét.
Szval ne aggódj Eszterxx, nem hiszem hogy olyan gyorsan szülünk, hogy ne tudnék ideírni
de a hajasbabát elfogadnám
Linocs, Szilvánusz! de csudajó olvasni egy ilyen éjszakai-reggeli élményt!!! még, írjatokilyeneket is!
Bosek, gratula az 1hónapos nagylányhoz
micsoda morcos nézése van neki
És véégre, tudtál motorozni!!! hurrrá!!! emlékszem, mennyit irigykedtél ősszel az uradra!
Szilvánusz, köszi
a férjem nem szokott idejárni, de lehet hogy ráveszem majd, hogy legalább egy képet rakjon majd fel nektek
Lusie, húúúú Te szegény, nemcsodálom hogy nehezen bírod! Remélem sikerül majd pihenned valamit. ( ezt én is furcsállom, 3 éves kora után télleg joga van a gyerkőcnek oviba járni és csak helyhiány miatt utasíthatnának el. nincs más óvoda a közelben?
) Remélem lesz valami megoldás.
Jim! dejóóó
aranyosak a pasijaid
az adat javítva és gyere sokat
biztos voltam benne, hogy az első hozzászólásaid között a kilóid lesznek
Pumperka!!!! sziaaa
dejó, hogy itt
hagyd a visszaolvasást, mesélj, milyen 3gyerekesnek lenni? kérünk 3tappancsos képet!!!
meg mindenféle képeket!!!!
Melinda, köszi az infot
Pati, nem kitartás +++ küldök soksok erőt, hogy bírd a két kispasival. pihizz ha tudsz.
Fanetta, ez a történet annyira édes!!!!
Zsunak megy a ++++ jó lenne már tudni róla valamit....