Sziasztok!
nem nagyon kerestetek, de azert en jelentkezek
Az utobbi idoben nagyon kibabralt velem a net, sem Oxfordban, sem Gyorben, es egeszen tegnapig itthon sem volt
Vera!
Oriasi gratula, szerintem sem lesz semmi gond, ha egyszer a babonak ilyen surgos volt
Dodo!
nagyon szep a pocid es tenyleg nagyon karcsu vagy!
magika!
hat, en is meglepodtem, h meg egyben vagy, azt hiszem ebben a temaban nem erdemes tervezgetni, bar mar en is azt teszem
Kivanom, h minel hamarabb foghasd a kezedben a kis babadat!
lexa!
Ez aztan a meglepetes!
Butasag volt felni tolunk, lam, en is csak ugy neha-neha betoppanok...
nagy gratula a kis Pannahoz es kitartast a tejcsi ugyhoz
Meg gyere meselni!
Viki!
Egyszeruen gyonyoru!
Ennel tobbet nem tudok mondani.
kata!
Mindjart itt a 12. het, el sem hiszem!
Ibici! gabi! Nocika! Zsuzsa! Edoci!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mi:
nagypenteken este voltam eloszor Uh-n, mar kezdtem nagyon izgulni... Raadasul meg betegszabadsagot is kellett intezzek, ami eleg huzos volt, mert nem leszek itthon az elkovetkezo 3 honapban... de vegul minden jol ment, Zsofi rendben, betegszabadsag elintezve, nagyon rendes volt a dokino.
Rank tovabbra is rengeteg utazas var, nem is tudok annyira elmerulni a babatemaban
Eleg huzos volt hazajonni Angliabol, most meg szerdan megyunk Philadelphiaba a sogoromhoz, ott leszunk 3 hetet, majd onnan vissza Oxfordba 2 honapra. bele sem merek gondolni, h mi lesz kesobb, egyelore ugy tervezzuk, h nyar (nagyjabol) itthon, majd az elso 3 honap is, majd novelt letszamu csaladdal vissza Oxfordba.
Most a fiaim epp locsolkodni vannak