Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek.

Itt Szigethalmon szakad a hó.

Nócika igazad van, van benne valami amit mondasz, ahogy aláírtuk a szerződést, annyira megkönnyebültem, egy gonddal kevesebb. Az iskolát is halasztom, annyival is kevesebb, most már csak a háznak kell elkészülnie, és akkor minden ok lesz.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!!

Mi is a párocskámmal mindenkinek nagyon boldog húsvéti ünnepeket kívánok!!!

Itt Monoron is nagyon ronda idö van! :( Egyik percben az eső esik a másikban meg havas eső!! :cry: :cry: :twisted: :evil: Mondjuk ezt az ünnepet mi mindig kirándulással töltjük, de ugy látsik, hogy az idén elmarad!! :cry: :cry: :cry: Pedig hétfön mentünk volna a hegyekbe és ott szoktunk minden évben szalonnát sütni!! De most csak a sok alvás lesz belöle!! De az se ártalmas!! :wink: :roll:

Gabi!! Nagyon jó, hogy te is így gondolkodsz!! :D Szerintem amint teljesen kész lesz a ház onnantól kezdve fogja érezni a babo, hogy na most már jöhetek!! :wink: :D :) Ugyhogy ne parázz kapcsolj ki egy kis idöre és hidd el minden okés lesz!! :D :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok lanyok!

GAbi!
Ne legyel elkenodve.
Szerintem is a sok stresz miatt varat magara.
Gratulalok a haz eladasahoz.
Egy gonddal kevesebb.

Most csak Gabinak irtam, mert megyek pihizni.

Kellemes Husveti Unnepeket Kivanunk mi is mindenkinek.

Kép

Magi
Vendég

Sziasztok!Kellemes Húsvéti ünnepeket!!!!!
Köszönöm a gratuláciokat :lol: :lol:

Gabi!Nekünk akkor jött össze a baba mikor Gabinak lett rendes állása és úgy helyre jöttek a dolgaink.Szóval bármi lehet abból a tüszöböl :wink: :lol:

Nócika!Aranyos vagy de ami pocim van az még Zsófitól és +kistesó szóval még várnék a pocis képekkel.

Ki mit tervez húsvétra?Sajna ilyen szar idöben nem lehet tojást keresni pedig olyan jó lett volna :evil: Mit kaptak e gyerekek?Nálunk reggel megjött mert apa hétfőn dolgozik és akkor lemarad a boldog bontásról.Hát nagyon tetszett neki a poni azóta is minden hová megy vele :)

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Szia KAta!

Mi anyuméknál vagyunk és majd csak hétfő este megyünk haza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Képzeld, a hőm még mindig fent van, de egyre többet pöttyözök, viszont nem fáj a hasam és az LH tesztem még mindig csíkos :roll:
Ezt nem értem, hogy miért? VAn tipped???

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 44000_.png

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szejjasztok!!!

Magika!! Örülten jó ez a kép!!! :D :D :D :D

Kata! Jól van de ne feledkezz meg rolunk!!! :P :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Szép estét mindenkinek!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mindenkinek még egyszer kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok lanyok!

Koszonom a kepdicsereteket!

Mi itthon vagyunk.
Tegnap anyukameknal voltunk sonkazni delutan, Ok 5 percre laknak tolunk jobbra.

Ma a noveremhez megyunk ebedre, O 5 percre lakik szembe tolunk.

Holnap anyosomekhoz megyunk ebedre, Ok is 5 percre laknak tolunk balra.

Jo hogy ennyire kozel lakik a csalad.

Nalunk Zoli tegnap egy interaktiv nyulat kapott, meg elozo evben husvet utan vettem talan 500 ft-ert. Most meg lattam 4000Ft. :shock:

Ma meg egy kacsas tarsast kapott, holnap meg a plussnyuszija fog neki egy kindertojast tojni, mert a feneken van res, ahol bele lehet tenni aprosagokat. :lol: :lol: :lol:

Nalunk igy zajlik iden a husvet.

Szulni meg nem szulok, kemenyedeseim vannak, de semmi tobb.

Amin nagyon meglepodtem, hogy pentek este felhivott a szuleszno. Meg is lepodtem. De csak annyit akart, hogy ha barmi van, nem tudom felhivni, mert otthon hagyta a telefonjat, de bent van ugyeletben es megadja a benti vonalasat. De nyugodtan mehetunk is ha van valami.
Szoval nagyon rendes volt ez tole. Jol meg is lepodtem.

Ami meg furi, hogy a vonalzomon, mar csak egy jegyu a szam. Nem godnoltam volna, hogy eddig kihuzom. Egyre jobban felek.
Jobb lett volna megszulni, mert eddig nem gondolkodtam ennyit azon, hogy fog fajni, na meg a multkori fajasaim vissza hoztak az emlekeket es teljesen keszvagyok.

Na mostmar befejezem, megyek pihenek egy kicsit.

Ez a kep is husveti, csak elozo evben csinaltam.

Kép

Magi
Vendég

Sziasztok!
Kata!
Akkor várjuk a pocis képeket majd!Vannak még hányingereid?

Magi!
Tényleg nagyon rendes a szülésznő!!Nagyon figyelmes,biztonságban érezheted magad!

Mi anyóséknál vagyunk és majd csak hétfő este megyünk haza.Ha ilyen marad az idő lehet,hogy ebéd után kiruccanunk valamerre.További kellemes ünnepeket és holnapra ki,hogy szeretnék kevés vagy sok-sok locsolkodót!! :wink: :wink:

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!!

Én is mindenkinek még egyszer nagyon boldog húsvéti ünnepeket kívánok!!!!! :D :D :D

Magi!! Ne parázz a szülésen mert ahogy olvasom a sok szülés történeteket így azt tudom, hogy a második nem lesz ugyanaz mint az első!! Ugyhogy nyugi!! És én is csatlakozom Ibicihez, ,ert tényleg nagyon rendes a szülésznöd, hogy felhívott atelefon miatt!! Szerinteem ezt nem sokan tették volna meg!! Bár ki tudja!! :wink: :roll:

Én nem várok locsolókat egyedül a kereszt gyerekeimet!! Ők tudom, hogy korán jönnek és utána tipli el itthonról!! Remélem az idő engedi, hogy felmehessünk a hegyekbe kirándulni eggyett!! Ma is mentünk volna, de reggel még nem ugy tünt, hogy alkalmas lesz az idö de most már nem indulok el az tuti!! Lehet, hogy mondjuk még ma átugrunk anyosékhoz, de még semmi sem biztos!! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Szia Vera!!

Hát ez az, hogy inkább most csak szánkozni mehetnénk mert sok helyen mennek a sí felvonok!! De valahogy egy jó sétára vágynék!! :lol: Ez a tetü idöjárás jól kibabrált velem!!!! :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika

én is teszek fel képeket, de ez az elmúlt 2 hét termése :oops:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Magika!

Nagyon jók a húsvéti képek! :D Én is drukkolok, hogy a kislányod megvárja a dokidat! A szülésznő pedig nagyon rendi volt, hogy hívott! :)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok lanyok!

Hogy vagytok ma?

Hideg front van es erzem is. Minden bajom van.

Viki!
Nagyon jok a kepek.

Lanyok!
Mindenkinek megy a drukk mindenert. ++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nekem mar csak 8 nap.
Nem hittem, hogy eddig bentmarad.

Magi
Vendég

Sziasztok!

nem nagyon kerestetek, de azert en jelentkezek :wink:
Az utobbi idoben nagyon kibabralt velem a net, sem Oxfordban, sem Gyorben, es egeszen tegnapig itthon sem volt :evil:

Vera!
Oriasi gratula, szerintem sem lesz semmi gond, ha egyszer a babonak ilyen surgos volt :) :wink:

Dodo!
nagyon szep a pocid es tenyleg nagyon karcsu vagy! :wink:

magika!
hat, en is meglepodtem, h meg egyben vagy, azt hiszem ebben a temaban nem erdemes tervezgetni, bar mar en is azt teszem :roll: Kivanom, h minel hamarabb foghasd a kezedben a kis babadat! :)

lexa!
Ez aztan a meglepetes! :D :o Butasag volt felni tolunk, lam, en is csak ugy neha-neha betoppanok... :roll: nagy gratula a kis Pannahoz es kitartast a tejcsi ugyhoz :wink: Meg gyere meselni!

Viki!
Egyszeruen gyonyoru! :D Ennel tobbet nem tudok mondani.

kata!
Mindjart itt a 12. het, el sem hiszem! :)

Ibici! gabi! Nocika! Zsuzsa! Edoci!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mi:
nagypenteken este voltam eloszor Uh-n, mar kezdtem nagyon izgulni... Raadasul meg betegszabadsagot is kellett intezzek, ami eleg huzos volt, mert nem leszek itthon az elkovetkezo 3 honapban... de vegul minden jol ment, Zsofi rendben, betegszabadsag elintezve, nagyon rendes volt a dokino. :) :o
Rank tovabbra is rengeteg utazas var, nem is tudok annyira elmerulni a babatemaban :roll: Eleg huzos volt hazajonni Angliabol, most meg szerdan megyunk Philadelphiaba a sogoromhoz, ott leszunk 3 hetet, majd onnan vissza Oxfordba 2 honapra. bele sem merek gondolni, h mi lesz kesobb, egyelore ugy tervezzuk, h nyar (nagyjabol) itthon, majd az elso 3 honap is, majd novelt letszamu csaladdal vissza Oxfordba. :roll: :?

Most a fiaim epp locsolkodni vannak :P

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Dodo!
Emlitetted, h 5. honap utan nem ajanlatos utazni, mert a tudo akkor fejlodik... Honnan ez az info :?:

bangham

Szia Vera!

Hogy vagy?
Mikor mesz UH-ra?

Szerencsere 18 nap nem lesz, mert egy hetet hordhatom tul max.
Utana inditjak.

Szoval max. 15 nap azaz ket het van meg hatra. :roll:

Magi
Vendég

Szia Moni!

Orulok, hogy ujra jottel.

Mi volt az UH-n?

Nem akarsz vonalzot feltenni?

Magi
Vendég

Sziasztok!!

Magika! Remélem azért én is, hogy megvárja a kiscsaj a dokidat és remélem azért nem nagyon fogod túlhordani!! :lol: Én azért már nagyon tülkön ülök mikor kapom az SMS-t, hogy megvan a kis csöpség!! Nagyon szurkolok!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D :D

Bangham!! Olyan jó, hogy ennyit utaztok a nagyvilágban!! De azért vigyázz magatokra!!! :wink: :roll:

Viki! Nagyon jók a képek!!!!!!! Nagyon édesek a kicsik!!! Rakj föl minnél több képet!! Puszi nektek!!

Lányok!! Hogy zajlik a húsvéti locsolkódás?? Ugye már nem hervadoztok?? :wink: :lol: :D :) :shock:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nocika!

Ma estetol mar szulhetek, mert akkor jon haza az orvosom. :lol:
Koszonom a szurkolast.

Nalunk a ferjem, fiam, apukam, anyukam testvere szokott jonni.

A tobbiekkel megoldjuk a csaladi ebed alkalmaval.

Itt mar jart mindenki, jo budos is vagyok es nem kokadozom, csak a hidegfront miatt.
Hanyok, hasmenesem van es rosszl vagyok egesz hajnal ota.

De amugy jol vagyok, itt fekszem az agyban es netezek.

Magi
Vendég

Magika! Most 2 napig én is elég rosszul voltam! Hányinger szerencsére kisérő nélkül!!

Nálunk is jártak már locsolok!! Az én drága keresztfiamék! Én is pihikézek! Nekem is volt jo kis illat bukéjom de gyorsan meg mostam a halyam! Igaz még várhato valaki, de hozzájuk nem fülik a fogam!! Mert nem birom valahogy elviselni azt ha valaki tul okos!! De mindegy!! Szoval ha akrnék se tudnék elbujni mert itthon vagyunk! De egyébként elindultunk itthonrol de 10 km-ről vissza kellet fordulnunk mert az autonk beadta az unalmast tehát se elöre se hátra! Pedig nem akartam itthon lenni mikor jönnek! De ez van!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!
Nem vesztem el én sem!

Móni!
Jó hogy jelentkeztél! Tényleg, uh képet kaptál?
Amugy már nem tudom kitől hallottam, hogy az 5. hónaptól nem ajánlatos repülni.... bár ezt volt aki meg is cáfolta. De amugy légitársaság függő is, hogy felengedndek e a gépre vagy sem, és ha igen, akkor is csak orvosi engedéllyel.

Magika!
Hányás, hasmenés lehet a baba érkezésének is a jele...kitisztul a szervezeted. De amugy nem irigyellek....ennyit hányni! Te szinte végighánytad a terheséget!

Gabi!
Ez jó hír, hogy végre sikerült eladni a házat! Meg hogy a sulit sem folytatod egyenlőre! Próbálj az uj házra, a költözésre koncentrálni, és biztos akkor fog jönni a baba, amikor nem is gondolsz rá!

Vera!
Kaptál uh-n képet?

Kata!
Hogy vagy? Hányinger szokott még lenni?

Edoci?

Viki!
nagyon édesek a gyerekek!!

Lexa!
Ha időd engedi, gyere, és hozzál Pankáról még képeket!!! :)

Csajok, képzeljétek, tegnap este elfeküdtem az ágyon...babó nem akart mocorogni... párom odahajolt, elkezdett hozzá beszélni, és abban a pillanatban akkorákat rugott.... páromnak meg könnyes lett a szeme! :)

Én ma zöldbabfőzeléket főzök a tegnapi sonkalével!

d.dodó

Vera! Írj mindenképp mi volt a dokinál!! De van amit nem tudok!! Bizti butának nézel de mi az a menoteszt??

Kép

Kép

Kép
nócika

Dodo!! Biztos hiányzott neki apuci hangja!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Nocika!

Mi meg delben megyunk anyosomekhoz ebedre, ott is kapok jo adagot, addig meg nem mosok hajat.

Vera!
CSutortokre +++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagoyn varom a hireket.

Dodo!
Igen vegig hanytam a terhesseget.
Nagyon rossz is volt.
REmelem tenyleg tisztulok, hogy szuljek.

Nalam ugy van, hogy ha Zoli jon, ossze vissza mozog.
Ha az uram jon akkor megdermeg es meg nem moccanna.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Magi
Vendég

Magi!
Lh gep eleg sz@r volt, mert a jobb elromlott, de a lenyeg, h jo helyen jo meretu, dobogo szivu magzat volt! :) A gep 8+6ra saccolta, mensi szerint 9=2 volt, de az ovut valoban 3 nappal kesobb ereztem... Ugyhogy most elvileg 9+2 8) ja, es 22 mm volt.
Vonalzot megprobalom, eleg keves az idom :roll:

Dodo!
Amit en tudok, az kb 36. hettol ervenyes, es akkor is inkabb csak attol felnek, h nehogy megszulj ott... :? 30 het elott nem hiszem, h lenne ilyen, de lehet, h en tudom rosszul :roll: En elvileg 21-22 hetesen utaznek utoljara repulovel, a szomszed csaj kb 7 honaposan es meg nem kellett igazolas...
nem kaptam kepet. :(

bangham

Magi! A pocidat nem locsolja meg senki??? Pedig ott is kiscsaj van?????? :D :D :?: :wink: :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nocika!

Nem tudja senki, hogy lany lesz.
Igy nem locsoltak meg.

NA megyunk anyosomhoz ebedre.

Tovabbi szep napot.

Magi
Vendég

Köszi :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

1-2 mai:

így vigyázok rá, nehogy megfázzon:)
Kép

a 2 gyerkőc:

Kép

együtt hárman:
Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki! Olyan édesek ahogy mosolyognak!! É sez egy igazi teso ahogy vigyáz a húgira :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!!
zép jo reggelt mindenkinek!!

Zsuzska!! Mi volt a teszt eredménye?? Vagy mégse teszteltél?????? :wink: :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

Jo reggelt lanyok!

Zsuzska!
En is varom a jelentkezesed.

Viki!
Tovabbra is szupik a kepek, remelem nalunk is ilyen lesz a ket testver kozott a kapcsolat.

Lanyok!
Latjatok a vonalzom.
Nem hittem, hogy eddig eljutunk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A szomorusagom, hogy a Kosba leptunk.

Magi
Vendég

Szép reggelt mindenknek!

Na az van, hogy vérezgetek, hőm már csak 36.6, viszont nem reggeli első, hanem 2. pipiből volt nagyon nagyon halvány HCG-m :roll: ÉS még LH-m is csíkos mindíg. Hát nem tudom, hogy még reménykedjek-e vagy se???? De mért vérezgetek???? Dobok egy hőt is, hátha okos lesz valaki?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 03200_.png

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

MAgi: Látom, még egyben vagy :wink: Pocibébi szót fogadott neked és bent maradt még :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!!

Magika!! Lehet hogy kos lesz a kisasszony de legalább szot fogadott és megvárta mig a dokibácsi haza ér a kis kiruccanásból!!

Zsuzska!! Hát ne csüggedj majd a köv honapban már bizti lesz ott valaki!!

Na csajok itt az ideje, hogy készülödjek s elinduljak dolgozoba!! Puszi nektek! Este jövök!!
Magi! Ha netán esemény van várom az üzidet!! Naon szurkolok!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Zsuzska!

Kovetkezo honapban kene innod palastfuteat. Az seitene, mert lehet neked is sargatest problemad van es a palastfu nagyon jo ra.

En is akkor maradtam terhes, mikor azt ittam.

Hasonlo volt nekem is a gorbem es a verezgetesem.

Noci!
Ha lesz valami jelentkezem.
De jele semmi.

Magi
Vendég

Magi:Köszi a tippet,ki fogom próbálni. Még azt áruld el nekem, hogy mettől meddig kell innom?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Hát nem nagy a forgalom itt amint látom.....

Ma voltunk védőnőnél!
Minden a legnagyobb rendben van! Vércukor: 0,5 ; Vas: 138 ; Vérnyomás: 120/80 ; fundus: 23 ; babaszívhang: 147 és 158 között (152-őt írt be a lapra átlagolva) és 57 kiló vagyok!
Legközelebb április 14-én kell menni!!

d.dodó

Dodo: Éljen :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!

A pe-ig kell inni cickafark teat es pe-tol meg palastfuvet.

De ha igy teszel pontosan kell tudnod mikor van pe, mert a cickafark nem tesz jot a masodik feleben a palastfu meg az elsofeleben.

Szoval Lh tesztet javasolok.

Dodo!
Jok nagyon az eredmenyeid. Hogy telik az ido. Nemsokara erted fogunk izgulni.

Lanyok!
Merre vagytok????

Betti, Lego, Edoci, tobbiek????????????

Magi

Magi
Vendég

Sziasztok!!

Én nem rég értem haza a munkábol ugyhogy én csak most tudtam jelentkezni!! Én is szerintem kiprobálom köv honaptól ezt a két fajta teát!! Remélem mondjuk nincs tul rossz ize mert valahogy az izekre eléggé finja vagyok!!! Ízesiteni lehet öket cukorral meg citrommal?? :roll: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Javításért jöttem!
Vércukor természetesen nem 0,5 hanem 5.0 :lol: ! (De így tökéletes!! És ez a lényeg!)

d.dodó

Nocika!

Nincs rossz ize es en izesitettem cukorral es citrommal is.

Ha mar nagyon untam az izet, akkor tettem bele egy gyumolcsfiltert is, mikor elkeszult mar a tea.

Dodo!
Gondoltam. 0,5 az igen durva lett volna.
Nekem 6,5 volt.

Magi
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?