Sziasztok!
Látom azért jöttök, hogy ünnep van...
Üdvözöllek Mgabcsi!
Remélem jól fogod itt érezni magad!
Csatlakozom hozzátok csajok, én is érzékeny vagyok! Volt már erről szó korábban azt hiszem
Én meg azért pityeregtem a minap, mert volt egy film amiben a lányok jöttek-mentek fürdőruciban... én meg néztem magam... hááát én nem jövök, megyek, hanem lassan tolatok...ezek a kilók
most túloztam egy picikét, de nehéz lesz a nyár, már csak a meleg miatt is...és még akkor nem beszéltünk a vizesedésről...
Babamozgás: de jó, hogy már többen vagyunk, akik érezzük a picikénk mocorgását.
Nekem az elmúlt 1 hétben már igencsak megnőtt az olyan mocorgások száma, amit érzékelek!
Már nem tudom számolni sem, hogy hányszor érzem naponta...olyan jó
Boldog vagyok tőle, és már nem vagyok olyan morcos a családdal sem, mint korábban.
Figyeljétek csak meg!
Ahogy többet jelez a babóca, hogy ott van a pocitokban, azzal nő a boldog, kiegyensúlyozott órák száma is!!! Nyugodtabb időszak ez a második trimeszter már emiatt is!!!
Kíváncsi vagyok, hogy más is így lesz - e ezzel kapcsolatban!!
Csajok!!!
Találtam egy oldalt! Ajánlom figyelmetekbe! Főleg annak, aki tervezi a 4D ultrahangot!!!!
www.ultrahangvizsgalat.hu
Megnéztem, és rögtön megakadt a szemem a "munkatársaink" menü alatt , az orvosok képzettségén!
Bejelentkeztem a Genesis-be április 2-án megyek, de úgy döntöttem, hogy ide a magzati diagnosztikai központba feltétlenül el kell menni. Úgyhogy holnap kérek is időpontot!
Nem tudom, hogy máshol hogy van, mennyire képzettek az ultrahangosok, de itt tuti orvosok vannak. -bocsi én már csak ilyen vagyok -,
Most megyek mert várnak a valsalni való ruhácskák...várják, hogy simizzem őket....