Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Boldog Húsvétot mindenkinek! :)

Itt is esett tegnap a hó, de ma egész jó idő van :)

Lanta: nagyon jók ezek a képet. A nemét meg már maximum 27 hétig rejtegetheti :D :wink:

Kép
kistiggrincs

Sziaszok!

Beszállhatok? :-)
29 éves vagyok, szeptember 8-ra vagyunk kiírva az első babámmal. Két integrált teszt között vagyunk, ezt csináltattuk meg AFP helyett. Sokat fáj a fejem, aranyerem van, és kiborítom a másik felem :-( Ez a kevésbé csodás része, de nagyon boldogok vagyunk, én meg szépen kerekedek :-)
Az Istvánban fogok szülni. Van még valaki, aki szintén?
Szép húsvétot Nektek!
mgabcsi

Szia Mgabcsi, üdv itt :)

Én is Istvános vagyok, de én a hónap végére, 20-ára vagyok kiírva. :)

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!

Először is Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!

Ritkán jövök, de végre nagyjából rendben vagyunk a házban, most egy kicsi pihi következik.

Lanta!
Nagyon szép a babuci!

Kép
Kép
petra1980

Sziasztok lanyok!

Kellemes Husveti Unnepeket kivanok en is, igeny szerinti szamu locsolkodoval :lol:

Humanka

KépKép
Kép
humanka

Sziasztok és jó húsvétozást mindenkinek!

Lanta!
Csodás a babucid!!! Nagyon jók a képek, büszke lehetsz rá!!!! :D

Mgabcsi!
Üdv közöttünk! Érezd jól magad és gyere minél gyakrabban! Kép van már róla? Fiút vagy lányt szeretnétek inkább?
A másik fél kiborításában már nekem is van gyakorlatom. Ne is törődj vele, nemsoká elmúlik! A másik felednek pedig kitartás!!!! :wink:

Hali!

Anikó

Kép
Kép
konan

Mbagcsi
szia. boldog babásodást kívánok!
Hááát igen ilyenkor érzékenyebb az ember... könnyebb kíborítani a másikat.

Lanta
nagyon édes a kistesó!!! A vezetéses kép írtó aranyos!!
holka

Hello lanyok!

Az allando roka koma melle most mar a hormonjaim is szorakoznak velem. Uton-utfelen elbogom magam minden hulyesegen. Sose voltam az a bogomasina, most a ferjem jokat szorakozik rajtam. Bementem ma egy konyvesboltba, nezegettem kismamas-kispapas konyveket, ott alltam a polc mellett es potyogtak a konnyeim Na, ilyen hulye lettem.

Ti hogy alltok ezzel???

KépKép
Kép
humanka

Humanka!
Én tegnap a műkorcsolya gálán sírtam el magam. Olyan megható volt :oops: !

Kép
Kép
konan

Humanka
én amúgy is az érzékenyebb fajta vagyok. Én még egy vígjátékon is képes vagyok sírni!!! :roll: :lol: :lol:
Látva Konan hozzászólását is :D ... szóval nem vagy egyedül ezzel a helyzettel.. :wink:
holka

Sziasztok!

Köszi a szívélyes fogadtatást!

Kistirggrincs!
Kinél fogsz szülni? Mi szeretnénk majd május környékén bemenni a kórházba és szétnézni, hova kerülök :-).

Konan!
Nem tudjuk, mi lesz. Nem szeretnénk tudni :-) Az Apukájának ez volt az első kérése, mikor kiderült, hogya mamusz vagyok. Azt mondta, ha már enyém a feladat, hogy kihordjam, hadd legyen Ő az, aki a családból először látja meg, és aki elújságolhatja mindenkinek :-). Legyen.
Jövő pénteken megyünk dokihoz, akkor lesz újabb kép róla. A legutóbbi múlt hónap 22-én készült. Jó fej volt, alig bírta megmérni, úgy mozgott.

Holka!
Köszi az együttérzést :-)

Apropó mozgás.
Tegnap este "kínoztam" szegényt, akartam már, hogy érezzem, mozog. Megmakacsolta magát, és szobrosat játszott. Erre ma reggel (az apukája szülinapján) hasra fordultam, hogy én is lázadjak, mire apró vízszintes irányú bugyogást éreztem. Miután a helyén nincsenek jelenleg belek, ezért biztos vagyok benne, hogy Ő volt az. Lázadt :-) imádom.
mgabcsi

Mgabcsi: magán dokihoz járok, Dr. Fedina Laura.

Én is be akarok majd menni, de gondolkoztam azon is, hogy elmegyek a szülésfelkészítőre, csak nem tudom, hogy a melómmal hogy fogom összeegyeztetni, mert 3kor kezdődik.

Enyim baba még nem mozog, illetve nem tudom, nagyon ritkán érzek egy kis bugyborékolást, de még nem aggódom, állítólag az első gyerkőcöt később érzi az ember :)

Én is nagyon könnyen elérzékenyülök mostanában, bár a bőgésig még nem jutottam. De sztem előbb utóbb fogok. :oops:

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!

Kellemes Húsvétozást!
Én tegnap bezabáltam főtt sonkából, tojásból, meg tormából. Hát mit ne mondjak, majd szétdurrantam,de hát mit tegyek?IMÁDOM.

mgabcsi!! :D :D Üdv itt, gratulálok a babádhoz!! A kis sztájkolós!!!Arany szíve!Ez aranyos!! :D

Én nagy ritkán szoktam érezni a mozgását. Valamelyik éjszaka észleltem egy erősebb megindulását. Az egyik nap meg azt éreztem, mikor feküdtem, hogy fejjel lefele van, és a kisfeje "kinyomodik" vagy legalábbis valamelyik része, mert egyértelműen ki lehetett tapintani a kis dudort.
Lanta!!! :D :D Gratulálok! Nagyon édes a babód!!!Hihetetlen jó felvételek készültek!Arany húsa!A vezetős kép oltári jó!!!!

Érzékenység. EGycipőben járunk....... :oops: Én tegnap a Bazi nagy görög lagzi című film közben pityeregtem, mikor házat ajándékozott az apuka az ifjú párnak. Olyan lendülettel tört rám, hogy nem is bírtam visszafogni a sírást. Mindezek mellett iszonyúan hisztis vagyok. Sokkal több mindenen fel tudom magam húzni, mint máskor. És persze kattogok rajta. De azért próbálok higgadt maradni.

Petra ! :D Jaj de jó, hogy sikerült beköltözni, és elrendezni mindent!!!Mi még csak most kezdünk el építkezni!Jesszusom mi vár ránk!

Alíz

KépKép
roni0422

Sziasztok!

Látom azért jöttök, hogy ünnep van... :)

Üdvözöllek Mgabcsi!
Remélem jól fogod itt érezni magad!

Csatlakozom hozzátok csajok, én is érzékeny vagyok! Volt már erről szó korábban azt hiszem :) Én meg azért pityeregtem a minap, mert volt egy film amiben a lányok jöttek-mentek fürdőruciban... én meg néztem magam... hááát én nem jövök, megyek, hanem lassan tolatok...ezek a kilók :) most túloztam egy picikét, de nehéz lesz a nyár, már csak a meleg miatt is...és még akkor nem beszéltünk a vizesedésről...

Babamozgás: de jó, hogy már többen vagyunk, akik érezzük a picikénk mocorgását.
Nekem az elmúlt 1 hétben már igencsak megnőtt az olyan mocorgások száma, amit érzékelek!
Már nem tudom számolni sem, hogy hányszor érzem naponta...olyan jó :)
Boldog vagyok tőle, és már nem vagyok olyan morcos a családdal sem, mint korábban.
Figyeljétek csak meg!
Ahogy többet jelez a babóca, hogy ott van a pocitokban, azzal nő a boldog, kiegyensúlyozott órák száma is!!! Nyugodtabb időszak ez a második trimeszter már emiatt is!!!
Kíváncsi vagyok, hogy más is így lesz - e ezzel kapcsolatban!! :wink:

Csajok!!!
Találtam egy oldalt! Ajánlom figyelmetekbe! Főleg annak, aki tervezi a 4D ultrahangot!!!!

www.ultrahangvizsgalat.hu

Megnéztem, és rögtön megakadt a szemem a "munkatársaink" menü alatt , az orvosok képzettségén!
Bejelentkeztem a Genesis-be április 2-án megyek, de úgy döntöttem, hogy ide a magzati diagnosztikai központba feltétlenül el kell menni. Úgyhogy holnap kérek is időpontot!
Nem tudom, hogy máshol hogy van, mennyire képzettek az ultrahangosok, de itt tuti orvosok vannak. -bocsi én már csak ilyen vagyok -,
:oops: :oops:

Most megyek mert várnak a valsalni való ruhácskák...várják, hogy simizzem őket.... :lol: :lol: :lol:

szeder74

Szeder
Én is ide megyek a 20 hetes uh-ra Timmermann Gáborhoz :D :D

Sokszor érzem úgy ez pont olyan volt mintha a babát érezném,csak még annyira kis finom,hogy nem vagyok benne biztos. Olyan igazi erős kis rugás még nem volt. Bár szerintem hamarosan érezni fogom,mert első babámnál már 18 hetesen éreztem erősen.

Ti már kenegetitek a hasatokat?
Én pénteken vettem Milupa terhességi krémet,mert már kezdett viszketni a hasim. Henivel is ezt használtam és nem lett csíkom egyse! Oksa azért tisztában vagyok vele,hogy hajlam kérdése is kinek lesz csíkja kinek nem...
holka

Holka! :D Jó tipp!Köszi. Ki fogom próbálni!

Alíz

KépKép
roni0422

Szevasztok! Üdv mindenkinek!
Idepofátlankodhatok még? :oops:
Szept.30 tán "a nagy nap" és a Szt. Imrések táborát gyarapítom :)
Van: non-stop hányinger, óriás pocak (már 11 hetesen át akarták adni a helyet a villamoson :) ), már vagy 5 kiló plusz :( , no meg állandó szentimentális hangulat.

Kép
Kép
rekaorsi75

mgabcsi, kistig!
én is istvános vagyok, dokim horváth tamás.

Kép
winona

Halló!

Csak az apájával hisszük el, hogy mozog, a család nagy része azt gondolja, beképzelem. Nem mondják ki, tudom. Pedig tényleg bugyog, pukkan, hullámzik. Kb így tudom körbeírni azt a pár alkalmat, amit ma éreztem. De ez egy csoda! Imádom ezt a pöttömöt bennem.
Én is sírós vagyok, és nagyon ciki. Csak úgy könnybelábad a szemem mindenen, aztán nem győzök magyarázkodni.
Az aranyerem kiborít, egyre rosszabb... Még 5 munkanapom van, az tömény 12 órás üléssel telik, ez nem is fog kedvezni a popimnak, utána talán javulhat a helyzet. Nektek nincs vele bajotok? Csak nekem van? :-(
Holnap bejelentkezek tornára, áprilistól lesz időm menni. Csak a hozzánk legközelebbi helyen "kiszüléses" módszerrel van hely, ezért meg kell várnom, míg az egyik dupla mamiból szimpla lesz. :-)
mgabcsi

Sziasztok lányok!

Visszajöttünk a kirándulásból. Az idő változó volt,de azért jó kis kikapcsolódás volt.
Holnap reggel mégis elmegyek Uh-ra. Hátha kiderül , hogy mi van a lába között :lol:
Szorítsatok, hogy ne legyen megint szégyenlős.
Köszi,
Jó éjt!

Kép
Kép
a.m.

holka!
Én is a Dr. Timmermannt néztem ki magamnak :) - no nem úgy ... :)

rékaorsi75!
Üdv. körünkben :)

mgabcsi!
Én biztos vagyok benne, hogy a babádat érzed! Nekem is hasonlóak voltak az első pocokmocorgások!!! A család nálam is hasonlóan nézett...de az a lényeg, hogy én tudtam, hogy a picim tesz-vesz a pocimban! Hány hetes is vagy most?

a.m.!
Szorítok, hogy tegye szétt a kis lábacskáját a picikéd!!! Várlak vissza az eredménnyel!!!

szeder74

Rekaorsi: üdv itt :)

Mgabcsi: sztem ne törődj a hitetlenkedőkkel. :)

Kép
kistiggrincs

...valahol olvastam, hogy a méhfal vastagságától is függ, hogy ki mikor érzi először a babája mozgását..de meg nem mondom, hogy melyik kismami oldalon találkoztam vele...

szeder74

Igen, ezt én is olvastam. Mármint a falvastagságot.
A geneteikai mérések alapján (márc 22) 11 hetes és 4 napos volt akkor. Eszerint ma vagyok betöltött 16 hetes :-) Tényleg! Ez most jutott eszembe! Köszi Szeder! :-)
Winona! Én Kosztin doktornál szülök. Mikorra vagy kiírva?
Köszi Tigg!
Holka! Én az Avon narancsbőr és striák elleni krémjeit használom. A hasam, mellem még oké, csak az erek látszanak, a csipőm meg stagnál csíkilag :-) Terhesség előtt is volt ennyi csíkom. Eddig jónak tűnnek a krémek.
Szedem kétnaponta az Elevitet, nem iszom szénsavasat, kávét, teát, de eszem csípőset :twisted: :-) Na jó, csak ritkán.
Rengeteg a pattanásom :-( Sosem volt ilyen.
mgabcsi

:-)

Kép
mgabcsi

Jaj!
Hogy kell ide beilleszteni a babafalvás vonalzót? :(

Kép
mgabcsi

:?:

Kép
mgabcsi

Oké!
YES!
Nekem is sikerült :-)

Kép
mgabcsi

háállóó!!!

üdv mgabcsi, Rékaorsi!!!!!!!!

Rékaorsi, ki a dokid?? :)

na csak bejelentkeztem, most hulllla vagyok.ma vidékre lekocswikáztunk anyuval meg simikével egy napos tesómék látogatására. jóó volt és szép napos idô is.

na jóócak, majd holnap bentrôl :D

KépKép

KépKép
bagzerka

Akkor orulok, hogy nemcsak en lettem ilyen siros :mrgreen:

Mar korabban is akartam kerdezni, hogy jartok vmilyen masmilyen terhestornara, mint a joga? Mert az nekem nem jon be, es a kozelunkben van olyan nagylabdas kismama torna, azt ki is akarom probalni a hetvegen. Azert erdekelnenek a tapasztalatok, ha van vkinek ?!

Telefonaltam uh idopontert, csak majus 9-ere kaptam :( az mar a 21. het, de hat ez van, a dokim azt mondta, hogy 19-20. heten mehetek. Hat ez lett belole, szerintem az en manom lesz az utolso, akirol kiderul majd, hogy milye van :roll: Pedig mar most is olyan kivancsi vagyok :oops:

Nalatok hogy telt a Husvet lanyok?

Nalam semmi kulonos, jokat pihiztem, nagyokat setaltunk, vasarnap-hetfon meg az unnep tiszteletere nagyokat rokaztam, iszonyu fejfajasom volt, es ugy egyebkent ugy ereztem magam, mint akit jol megragtak es kikoptek :evil: Szoval volt mar jobb is ... Remelem, nektek kellemesebben telt!

KépKép
Kép
humanka

Haho!

Szentimentális hangulat: igen, igen, minap ecseteltem, hogy a Talpra magyaron is jót bögtem :mrgreen: (a TÉNYLEG megható dolgokról már nem is regélek)

ünnepek: nálunk viszonylagos nyugalomban teltek, a fiuk elmentek locsolkodni, nekem most nem volt kedvem velük menni, persze mindenki hiányolt :shock: (gondoltam, ez olyan pasis nap, eddig csak 2x voltam Csabival, amikor 32 hetes terhes voltam, meg amikor Nándi majd 1 éves volt)
Úgyhogy anyuméknál voltam, tvztünk, beszélgettünk stb.
Nameg persze kiakadtam, amikor megtudtam, a ded mennyi csokit evett a délelött folyamán.
Nem vagyok olyan nagy csokiellenes, én is szeretem a csokit, ha kér, egy picit kaphat nálunk otthon is, és nyilván vannak olyan alkalmak (ált. a husvét és a karácsony) amikor kivédhetetlen a nagyobb mennyiségü édesség fogyasztása. Csakhogy direkt ugy engedtem el öket, hogy anyosoméknál reggelizzenek, az legyen az elsö. Hát az elsö az óriási kinder tojás lett... :evil:

Sajna Nándi délben csak fél órát aludt, igy a délután elég nyüszögös-hisztizös lett (gondolom besokallt a sok rokontól) aztán éjjel fél 12-töl 3ig negyed óránként felsirt és nem tudtuk mi a baja, mire rájöttünk, hogy kifolyt a pisi a pelusbol és a ded pizsije uszott az árban... Szegény... de már teljesen elszoktam az ilyen balesetektöl, valszeg most is csak rosszul adtam rá a pelust. :oops:

Na, megyek, ledölök még egy kicsit, behozom az éjjeli lemaradást :)

Kép
Kép
Kép
minyu

Szeder!

Nekem az összes uh.-ot ott csinálják! Mégpedig a saját orvosom: Harsányi Lehel. Hozzá is mehetsz, nagyon alapos, mindent nagyon megnéz és észrevesz a babán! Én már 7. éve járok hozzá, szerintem nagyon jó orvos. Udvarias és közvetelen, szerintem tök jó, hogy nem kell feszengeni, amikor dokihoz kell menni!

Márti
borossné becz márta

Jó reggelt Lányok!

Üdv. az újaknak!

Én is meghívtam ide a barátnőmet, ő szept. végére várja a babát, de még nem jött.

Én még nem érzem a baba mozgását, sajnos.

Kicsit megfáztam, de szerencsére nincs lázam, tegnap vettem be egy algopyrint, remélem abból nincs gond.
Holnap megyek a védőnőhöz, csütörtökön az orvoshoz.

Roni!
Kitartást a házépítéshez! Én nagyon elfáradtam ebben a pár napban. Ráadásul tegnap egész vendéghad volt nálunk, egyszerre pl. 15 ember, le se bírtak szegények ülni, mert még székből nem állunk túl jól. :)

A héten szabin vagyok, közigazgatási alapvizsgára készülök :( De még alig tanultam valamit.

Kép
Kép
petra1980

Sziasztok!!

Először is üdv. az újaknak! Már olyan jó sokan vagyunk!!! :lol: :lol: :lol:

Köszönöm a dicsiket babócát illetően, Én még mindig az uh hatása alatt vagyok és minden nap sokat beszélgetünk a kistesó fényképével :)

Az ünnepek jól teltek, mi vasárnap takarítottunk az urammal! Tegnap meg vendégsereg volt! Ma egész nap pihizni fogok!! Már amennyire Kornélia engedi, 3 napja nem alszunk annyira taknyos és nagyon csúnyán köhög! Remélem hamarosan már vége lesz ennek a nyavajának!!

Ja és Én is sírósabb vagyok de belőlem a férjem hozza ki mindig!! :?

A.m. szorítok és nagyon várlak a hírekkel!!!

Kép
Kép
lanta

Jó reggelt mindenkinek!

Lanta!
Jobbulást a pici lánynak, ó szegényke, még egy felnőttnek is rossz a nátha, nemhogy neki! Puszit küldök.

mgabcsi!
Teljesen egyforma a vonalzónk! :)
Sajnállak a pattanások miatt! Te szegény! - Nekem olyan most a bőröm, mint a babáknak. Mindenféle túlzás nélkül. Meg is lepődtem, hogy jobb, most, mint előtte... Eddig használtam szemránckrémet naponta 3 szor, most elég 1 szer, mert teljesen kisimúltam :) -a boldogságtól :wink:
Állítólag van, akinek terhesség alatt pattanásos, de miután megszületik a baba akkor meg gyönyörű lesz a bőre. Vígasztaljon ez a tudat. Van, akinek viszont terhesség alatt szebb, de utána csúnyább lesz... hát remélem nem tartozom ide :oops:

Márta!
Én is úgy döntöttem, hogy elmegyek a magzatdiagnosztikai központba! Ma délelőtt fel is hívom őket, és kérek időpontot jövőhétre, mert akkor leszek 18. hetes :) ott is megcsináltatom a genetikai ultrahangszűrést. Pont az általad is említett okok miatt, mert nagyon jó szakemberek vannak, és tényleg mindent pontosan megnéznek a babán. Jaj de várom már!
KÉSZÍTS Te is vonalzót! Hm?? :P

Petra!
Nyugi, fogod nemsokára érezni a babádat! Egy hét és fogod írni, hogy: hahóóóóó érzem én is :) hidd el.
Gyógyulj minél előbb! A gyógyszer nem árthat nyugi, én is szedtem már be párszor, igaz én panadolt. -nekem a migrének miatt kellett... :roll:
Jó tanulást :wink:

szeder74

Szép jó reggelt mindenkinek!

Rékaorsi!
Üdv közöttünk! Szokásos kérdésem: fiút vagy lányt szeretnétek? (Kislányotokból kiindulva gondolom..... fiúúúút!)

Mgabcsi!
Hűűű ha! :shock: Én biztos nem bírnám ki, hogy meg ne tudjam! Hát akkor kitartást kívánok a meglepi-babócához! :wink:

A.m.! :D
Gyere ahogy végeztél!!! Nagyon-nagyon szorítok, hogy kiderüljön ki lakik a pocidban!! Én is úúúúgy várom már, hogy megtudjam!

Petra!
Jobbulást neked! Algopiryn nyugodtan mehet (legalábbis nekem a védőnéni ezt mondta amikor fetrengtem a fogamtól). Közig alapvizsga? Nem irigyellek! Szerencsére én már túl vagyok rajta! Ezek szerint kolléga-félék vagyunk? Hol dolgozol?

Képzeljétek! Pénteken beszéltem telefonon a tündérke-védőnénimmel. Megemlítettem neki, hogy nagyon rosszat álmodtam a hét elején és azóta is nyomaszt a dolog. Reakció: Hol lakik? Rögtön jövök a szívhang vizsgálóval csak hogy megnyugodjon! Olyan aranyos volt, hogy ettől is rögtön sírva fakadtam! Sajna akkor még dolgoztam, de megbeszéltük, hogy este elmegyek hozzá a rendelőbe és meghallgatjuk a baba szívhangját. Így is lett! A párommal mind a ketten gyönyörűen hallottuk a pici szivecskéjét! A védőnő is azt mondta, hogy nagyon klassz erős szivecskéje van a babának! Olyan jó volt!!! Azóta is a fülemben van a szivecske-hangja!!! :P
Bocsi a kisregényért, de ezt el kellett meséljem! :oops:

Kép
Kép
konan

Sziasztok!

Mindjárt visszaolvasok,de először felrakom a ma reggel készült képet a babáról. Sajnos nem tudtuk meg ismét a nemét,mert nagyon szégyenlős. Viszont a gerince nagyon szépen kifejlődött,mint az a képen látszik :D :D :D Kép

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok Csajok!

Üdv az újaknak!!! :D

Luca,
pihenj sokat, továbbra is nagyon drukkolunk, hogy minden ok legyen!!

bagzerka,
Ismerem - illetve hallottam Bálint Balázsról. Én is hozzá akartam menni ( magánrendelésre ) , de sajnos olyan felkapott doki, hogy már nem vállal új betegeket. De mind1, mert ezzel a dokimmal is nagyon meg vagyok elégedve. Bár a sármosság tőle messze áll. hihihi :D

holka,
gratula az eltűnt vérömlenyhez!!! Ez nagyon jó hír!!

humanka,
a bőgés nálam katasztrófális méreteket ölt! Pedig anno soha nem sírtam, még szívet tépő szakítások alkalmával sem. Most meg... :shock: Egy krisnás adó 1%-os plakáton bőgtem, mert volt rajta egy boci. Szerintetek normális vagyok?? :D

Már tök nagy a pocim! Csak mindig elfelejtek képet csinálni róla.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Képzeljétek voltam pénteken a géndiagnosztikai kp.-ban.
nagyon profi csapat , nagyon profi kiszolgálással!
1,5 óra alatt meg volt az eredmény!! és nem kellett megvárnom, hanem felhívtak és bediktáltak mindent.
Minden ok!! Nagyon ok! Az összes értékem 10x jobb lett, mint ami a korom alapján elvárható lenne.

De a legjobb az volt, hogy 5 percig nézhettem uh-n a babócát. :D Majd egy gombnyomással átváltott 4D-re. Sajna a lába keresztben... még nem láttunk semmit.
Ja, és kaptam DVD-t is!!
Majd teszek fel képet is.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Köszi, hogy gondoltatok rám! (Konan, Lanta, Szeder)

Üdv. az újaknak és jó babásodást kívánok!

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!
Húúú, nagyon sokat írtatok, bocsi hogy nem válaszolok mindenkinek!

A.m. nagyon aranyos a bébi a fotón! Tényleg szép a gerince! Én is gondolkodom rajta, hogy pénteken elmegyek egy plusz babakukkolásra! Nagyon megnyugtatna.... a 19-20. hét még olyan messze van!!!

Honey, örülök, hogy jók lettek az eredmények!

Konan, irigyellek, hogy ilyen jó fej a védőnőd!!! A mienk egy nyugdíjas banya :( . Szerintem azt sem tudja, mi az a szívhang-készülék. Legalábbis Balunál egyszer sem hallgatta meg. :(

Luca, hogy vagy? Jelentkezz!

Bőgés nálam is van... tegnap is az egyik film végén bőgtem egy hatalmasat. Még jó hogy mindenki aludt már! Ugyanis délután elaludtam a kisfiammal és szunyáltunk 1,5 órát! Naná, hogy este nem bírtam elaludni, úgyhogy 11-ig TV-ztem!

Pocira én is az Avonos krémet használom. Azt használtam a fiamnál is, és egyetlen csíkom sem lett, pedig hatalmas pocim volt a végére!! Lehet, hogy genetika is.....

Ünnepek alatt úgy teleettem magam, hogy csak na.. :shock: Tegnap vacsira már csak salátát bírtam enni, a hús és az édesség gondolatától is rosszul voltam.... :oops: Remélem ti jobban mértéket tarottatok.....

Kép
Kép
netti77

Sziasztok,

Én is holnap megyek az Istenhegyire a géndiagnosztikai központba a kombinált tesztre. Remélem, hogy megmutatja magát a baba és látjuk, mi lesz (illetve látom, mert egyedül megyek most)

Én is érzékenyebb vagyok mint normálisan, pedig amúgy is sírok az érzelmesebb jeleneteken. Úgyhogy talán nem is olyan feltünű most :D

Ma mintha nem érezném már annyira az émelygést, de nem akarom elkiabálni. Nagyon jó lenne, ha már nem lenne, mert annyival jobban érezném magam.

Nekem is több pattanásom van, mint normálisan :? Viszont amúgy meg pont nemrég mondta valaki (aki nem tudta, hogy terhes vagyok), hogy milyen kiegyensúlyozottnak nézek most ki. (Ami persze nem mindig igaz, de hát a kisugárzás...)

Kép
Kép
csibe21

Látom nem csak az Én babóm nem akarja, hogy kiderüljön mi van a lába között!!! Már most huncutkodnak Velünk!! :lol: :lol:

Holka elfelejtettem írni Én is nagyon örülök a jó eredményeknek és, hogy a vérömleny teljesen eltűnt!! :lol: :lol: Sugival mi a helyzet miért nem jön?? Még képet sem tett fel!

Konan tényleg tündér egy védőnőd van!! Örülök a boldogságodnak!! :)

A.m. nagyon szépen látszik a gerince a babának!! Kis aranyos!! :lol:

Honey várjuk a képeket! Gratulálok a szuper eredményhez!

Netti csatlakozom hozzád ami a teleevést illeti!! :)

Csibe drukk holnapra, hogy megtudd a baba nemét :lol: :lol: Remélem az émelygés is már tényleg elmúlik!!

Kép
Kép
lanta

Luca hogy vagy??? Ha tudsz gyere!!! Várunk!!!

Kép
Kép
lanta

mgabcsi:szept.5 re vagyok kiírva!

Kép
winona

humanka!!!!
én eleve srós vagyok, de most persze méginkább :)
a torna: én jártam a legegyszerûbb, körzetire simivel, a kórházba is meg a körzeti rendelôben tartottra is, és mindekettô jó volt!!! nézz körül, sztem ha kipróbálod, akkor jössz rá, mi a jóü neked!!
és sajnálom hoyg ilyen rosszul voltál az ünnepek alatt!! :(

minyu!
nálunk is volt nagy csokizabálás, hát mit lehet tenni..... legalább arra figyelek ilyenkor hoyg a jó fajta igazi csokit egye és ne azt a béna oljaos kakómasszát vagy mit, attól rosszul vagyok.

petra húú, hajrá a tanulással!!! nem irigyellek érte :P de maj ha meglesz, nagyon jóó lesz!!!

mgabcsi!
nekem is zsírosabb az arcom, de gyakrabban tisztítom kímélôs, krémes arctisztítóval, és az segített!! meg a hajam is katasztrófa!!! nagyon hamar zsírosodott, és most vettem ilyen bojtorján sampont vagy mifenét, és mosz koppkopp, de sokkal jobb lett!!!

konan!!!
tök jó hoyg ilyen jófej a védônôd!!!! és nyugii :)

a.m.
dejóó szép kis képecske!!! talán pont ezt a nézetet szeretem ilyenkor a legjobban, olyan kis karakteres profilból egy pocakbabó :)

honey,
igen, én is kb most azért vagyok "bent", mert már simivel befoglaltam magam :D de sztem akik itt dolgoznak, nagyjából egy gondolkodásúak lehetnek, én az összesben megbíznék!!!! -ha mondjuk esélyes lenne hoyg az enyém pont nyaral vagy mittomén amikorra ki vagyok írva, asszem nem idegeskednék. jó kezekben vagyunk :)
és a bocis sírás :D:D és has képet azonnal :) én ma akarok csinálni :) bár, ha magamról készítem valami mindig lemarad....

netti!
nekünk ápr 21 a köv kötelezô uh, ezért mentünk el mi is 4ds-re most, mert bnem bííírtam már ki :)

ja én meg csüt reggel megyek a csapolásra, ahol a 12 hetes és az afp-t leveszik...:S alig várom... tök jó lenne egy kísérô, de muszáj egyedül mennem, mert ha van kinek panaszkodjak, teljesen bepörgetem magam és hiszti lesz a vége :D szóval nagylánynat kell lennem, vagyis tetetnem magam :P

na készülök....
páááá

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Mindenki átvészelte a húsvéti kajálást? Ilyen szempontból szörnyűek az ünnepek. Az ember csak eszik és eszik...

Jelentem, én mától táppénzen vagyok. Nem vagyok jobban, a doki meg szépen írt fel semicilin-t (állítólag szabad, több embertől is kérdeztem), köptetőt, és az Aspirin100-at ő is mondta. De azt egyébként is szedem..

Holka, melyik géndiagnosztikai kp-ban voltál? Istenhegyi út? Én velük nagyon elégedett vagyok, és még az árak is elfogadhatók..Lesznek fotók? Örülök, hogy jók lettek az eredmények!

Konan, tényleg jó fej a védőnőd! Én a héten megyek az enyémhez pénteken.

Tök jó, hogy még mindig jönnek új kismamik! Üdv nektek, remélem ti is gyakran jöttök közénk és szeretni fogjátok ezt a topikot!

Íme még két kép a múltkori UH-ról:

Kép

Rönééé

Kép
röné

Kép

Rönééé

Kép
röné

Sziasztok!

Am.

Hát ez most nem jött be, majd legközelebb. Egyébként nagyon szépen látszik a babus. :D

Hát engem nem csak az elérzékenyülés, hanem a rendszeres idegroham sem kerül el. Mindenen pillanatok alatt képes vagyok pattanásig felhúzni magam. :?

Bagzerka!

Nagyon remélem én is, hogy így vannak ott a dokik. Ma voltam megint az én kórházamban és megint sikerült egy rossz tapasztalattal többet szereznem, uh. egyre távolabb kerül tőlem az itteni szülés esélye. Szerencsére a Férjem is megértette nagyjából hogy miért mennék a Szt. Imrébe és abban már támogat hogy járjunk utána, hogy hogy lehetne ezt vidékről intézni.

És akkor rólunk:
Ma voltam levetetni az AFP-re a vért + megcsinálták az összes terhességkor szükséges vizsgálatot (vércsoport, ellenanyag, stb.). De megint annyira, de annyira kritikán aluli volt a kórházi dolgozók hozzáállása, hogy én nem is hiszem el még mindig... Komolyan kezdek kételkedni hogy ebben a kórházban valamit normálisan is lehet csinálni. Áhh... mindegy. Innen el, szülni mindenképp. :evil:

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Lányok!
április közepén mennem kéne Brüsszelbe
szerintetek nem gáz most már a repülés?

Kép
Kép
csibe21