Rami én kiváncsi lennék Pogi megkapta-e a három imélemet...de hogy kérdezzem meg tőle?
Második gyerek dolog: én is attól féltem kezdetben, hogy a másodikat nem fogom annyira szeretni, mert Domi mindent visz...imádom, és ennél jobban már nem lehet senkit szeretni...aztán sokat kellett várni Johannára...ennek az volt az eredménye/előnye hogy
1.sokkal-sokkal boldogabb voltam terhesség alatt, mint dominál. a boldogság olyan fokát ismertem meg, amit addig elképzelni sem tudtam.
2.sokkal könnyebb volt az éjszakázást, a terheket viselni, mert tudtam mekkora kincset kaptam, megtanultam értékelni...
tényleg jovbban értékeltem Johannát mint Domit. DE: zsitzsik ami nagyon érdekes, amióta Johanna megvan sokkal-sokkal jobban szeretem Domit, mint előtte, pedig már akkor is azt hittem, ezt nem lehet fokozni. attól ne félj, hogy a kisbabát jobban fogod szeretni Eszter rovására, mert nem így lesz, Eszter fel fog értékelődni, ő lesz a te "nagy" lányod, akire egyből nagyon büszke leszel, büszkébb mint eddig, mert valahogy a kisbaba mellett jobban kijön majd milyen okos és nagy....és ami a legjobb, amikor az ember elolvad, mikor látja őket együtt játszani, nevetni...hát akkor alig lehet elviselni a boldogságot...és ahogy látod hogy a nagy hogyan védi, szórakoztatja a kicsit...szóval jól meg van ez csinálva...
Csakegy kevesebb időd lesz lillára, és kevesebb időd lesz az új kisbabára, mint lillára most...evvan. elsőszülöttek előnye. ezt minden pszichokönyvben leírják...
zsizsik-Zazzy zebrapárnak nag-nagy drukkok, meg hajninak is természetesen!
ja Zsizsik képzeld mi is majdnem kockát vettük nyuszira Domonkosnak, úgy hívja "Rubin-kocka"
de aztán inkább társasjátékot kapott.
Gratula aszülinaposoknak, Nórinak és Babamcs Domijának!
kavicska nagyon ügyik vagytok, és sínen vagytok teljesen!!
De miért akarsz fejni nagy mennyiségeket??
Ezt nem értem. és miért akarsz tárolni a hűtőben, üres a fagyó?
Ha beáll a tej, felesleges lesz fejned, ilyen jól szívó gyerek mellett nem kell majd. mindig lesz friss kéznél, azaz mellnél, ameddig csak akarod!