Új privát üzeneted érkezett!

Kavics!
Nagyon jól csinálod a szoptatást!!
Én mindig tömtem/ tömöm a szájába, ahányszor felébredt. DE eröltetni azért nem szabad (ha nem cuppan rá elsőre, akkor később kínálom neki).? Minden szopi után iszok 3 dl folyadékot. Ne izgulj, lesz tejed!! Szoptatás után nem csak a csajszim ájult be, én is. Amikor teheted aludj te is!!
Sokszor én is kérdőre vontam magamban: eszik eleget törpillám?? (mindig mértem mennyit evett)
Néha jó lett volna valamiféle üzemanyag szintjelző. Tudod mint az autókban. :lol:

Kép
lara26

Lara!
Abból gondolom, hogy eszik, hogy MINDEN PELUS KAKIS! + Vizes!
Ráadásul kisfiú lévén rendszeresen pisil tisztába tételkor is! :lol:

Igyekszik az ember lánya. Csak annyira szeretném, ha én is tudnék fejni, nagy mennyiségeket és tárolni a fagyasztóba. De még csak 72 órája szopizunk. Ne várjak csodát! :roll:
Vendég

kavics, 2 hét és beáll! fejjél csak!!!! nyugi :)
és a szoptatás tényleg altat:) hormonok, stb.....

megyünk magna cum laude koncertre. zsuzsi ma lesz először egyedül nagyszülőkkel este :)

szép estét

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Monácska!
Boldog Babakort és sok sok tejcsikét! Ügyi voltál és gyors. :wink:

Csajok!
Szerintetek mikor értem????? :shock: Meg akarnék :idea: :D

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Nóri: Üdv itt kint! Örülök, hogy tetszik a család, nagyon vártak, jó helyre kerültél! Sok-sok tejcsit és egészséges életet kívánok!!!

Kincs: 2-3 naponta nyomok be én is kalciumot, meg vitamint is, szóval max a B6 vitamin az, ami esetleg kevesebb lehet a tiednél. (A magnerot ugye 2x1, ez jóval több, mint a MagneB6-ból 3x2)... Rengeteget iszom (főleg ásványvizet), ha olyan helyen vagyok, ahol rohangálhatok a mellékhelységre. Szóval passz :roll: Ja, és vagy 3 napig fájt a lábam, pedig akkor még egy extra magnerotot is benyeltem délben... Viszont jelentem elmúlt ;)

Ma mégis csak elmentünk az állatkerbe. Pont 10kor kisütött a nap, úgy hogy a szép idő reményében kimentünk a családommal. Hát jól elfáradtunk mindketten, 5-kor értünk haza, bedőltünk az ágyba és fél 7-ig durmoltunk :lol:

Kép

Kép
bettica

Lányok: Én arra gondoltam, hogy nem fogom mérni a gyereket. kicsit elbizonytalanodtam: mégis jobb lenne? Nem akarom magam azzal stresszelni majd, hogy eleget eszik-e a gyerek... Bár, ha nem mérem, akkor meg nem fogom tudni mennyi az annyi. :roll:

Kép

Kép
bettica

Hali!

Kavics nagy élvezettel olvasom soraid! :)
És bőszen gondolkodom, már csak egy hónap nekünk is és...

Bettica
Dimet Rambóka vagy Kavics többet tud a magnéziumokról mint én de a neten azt találtam,hogy
-a MAGNEROT hatóanyaga 500mg magnézium-orotát-dihidrát, ami 32mg magnéziumnak felel meg tabblettánként.
-a MAGNE B6 470mg magnézium-laktát-dihidrát =48mg magnézium és 5mg piridoxin-hidroklorid (B vitamin) filmtablettánként.

Emlékszem, Dimet írta régebben, hogy melyiket érdemes/nem érdemes szedni csak már nem tudom :oops: talán a mgb6 extrát nem érdemes venni mert más a hatóanyaga...
Vendég

Kavicska:URTICA URENS 5CH ez a homeós tejfokozó.
Az nap amikor jöttünk haza a kórházból reggel 1-1 csepp csurrant csak ki a cicikből,estére már 50 ml/ 2 cici volt.Rá egy hétre kb100ml/ 2cici.De ez szopi nélkül volt ennyi ,ebből Tomi 2-3 óránként megevett 60-80 között.2 óránként fejtem akkor is a tejfokozás miatt.Tedd mellre minnél gyakrabban Szilvesztert :D ,nagyon jó tejserkentő

Rejo:ha jól emlékszem te írtad egyszer hogy Johanna teljesen más számodra mint Đomi. Már annyiszor akartam írni,hogy én Tomival vagyok így.Tutira azért mert Levi 1 hét próbálkozásból pocakba került,míg Tomi 15 hónapba került.Az itt jelenlevő anyukák vagy leendő anyukák is hasonló megmagyarázhatatlan kapcsolat van a babájá és ő közötte!Ne értsetek félre imádom Levit,mindig is imádtam,de valahogy Tomival mint ha egy láthatatlan aranyfonal összekapcsolna minket. :wink:

Kép

Kép
lecso

Köszi! Na ezt nem tudtam. Bakker, akkor simán nyomhatom a 3x2-t is belőle? :shock: Minden esetre úgy tűnik, hogy nekem jobban bejött a Magnerot, mint a MagneB6 :roll: Na most jól elgondolkodtattál :D

Kép

Kép
bettica

Szijjjjjjjjja Lecso!!!!!

Boldog szülit Levinek így utólag is!

hajni...
Budaörs

Köszike Hajni!

Kép

Kép
lecso

Hát... nekem nem volt PÉ-m. Holnap elkezdem a 2*850-et... Pedig már úgy reménykedtem :((((

(plusz újra elkezdek hőmérőzni... csak, hogy lássam mi a helyzet)
Vendég

Bettika!
Mint Kavics is írta a pelus tartama elárulja, hogy eszik rendesen a baba. :lol: + kiegyensúlyozottan néz ki (mosolyog). Amikor eleget evett lecuppan. :lol:
Ha meg éppen valaki mindig mérlegel etetés előtt és után az tapasztalja, h van amikor 70, v. 100g -ot vesz magához a baba (mikor mennyire éhes).

Kép
lara26

soha nem méricskéltem... kaki volt bőven, pisi is, kaja után Lilla aludt. ez elég bizonyíték volt, hogy nem éhezik:)

(érdekelne készült-e olyan felmérés, hogy a rendszeresen indok nélkül méricskélt babák hány százaléka lesz véges időn belül tápos... tutira több mint a nem méricskélteké... még akkor is, ha mind a két csoport babái ugyanolyan elégedettek)
Vendég

SZiasztok

BOldog HÚsvétot Mindenkinek!!!

Babancs
Dominak Nagyon SOk Boldog Szülinapot Kívánunk!!!
Mekkora legény már Ő is! :D :wink:

Monácska
Gratulálok Kislányotok születéséhez!Nóri baba üdv itt a nagy világban! :D

Lecso
Levinek is Boldog SZülinapot kivánok!!

Kavicska
Nagyon édes Szilveszter,mégegyszer gratulálok.
Tejcsi lesz ott több is! :wink: ügyik vagytok!

Csakegy
Anno mikor még pocakos voltam,megfogadtam h soha nem fogom méricskélni a gyereket,,,aha,,,hazajöttünk,,korán nem szivta ki csak a 30-50 ml -t,,,ok,,,szopira nem is volt csak 15 percünk :? ,,,itthon cicizett és teljesen kétségbe estem h a gyerek nem eszik még a cumisüvegből,,éhen fog halni stb....kihoztuk a mérleget,aztán kiderült h simán kiszivja az adagját(ittthon volt ráideje),,2 hónapig mértem,,engem megnyugtatott,h tudtam mennyit eszik. :wink:

Csók
Vendég

méricskélés: én méricskéltem, a tököm tele volt vele:) mert szar volt a mérleg! vagy nemtom.....de zsuzsi sírt is folyamatosan, és amikor kapott tápot, onnantól kezdve nyugi volt. és hízott. mert ugye az első 2 hétben otthon nem is hízott. sőt. azt hiszem picit fogyott is :? aztán 20án kapott tápit, és lett vidámság, jókedv :) na, azért nem. de jobb lett. viszont akövetkező gyereknél nem fogok méricskélni. remélem már látni fogom, hogy mi a helyzet.
és tudjátok, én is anno mennyit szenvedtem a tejcsivel, fejtem-szopiztattam-fejtem. szerintem be kell állnia 2 hét alatt, ha nem,akkor annyi van, amennyi. én akkor turbóztam mindig kicsit fel,mikor azt éreztem kevesebb a tejcsi. na, akkor még több cici, még több fejés.

és az elégedettségből tényleg látszik,hogy éhes-e vagy sem!!! de ezt így utólag már könnyű mondani. akkor nem tudtam.

magneb6. az a jó. de ha másnak más, hát akkor az :) az alényeg.

szerintem zsuzsinak jön amásik foga alul. és felül is. szegényke szenved. nem vészes, de szenved.

Kép

dimet

summa-summarum. első körben jó a mérleg.

Kép

dimet

Lányok

Egy kérdés:Tűű dokihoz kérni akarok időpontot,nagyon szarul vagyok...pajzsmirigy,vmi nagyon nincs rendben,,,ez az orvos..... ér,,,,,mennyi időre szokott időpontot adni,sokat kell várni,,,remélem nem hónapok :cry: .????Néha már halálfélelmem van,áll bedagad a torkom,ver a szivem stb.. :cry:

köszi
Vendég

Sziasztok!

Még egy kis plusz info tegnapról:
Monácska késő délután írt smst, mindketten teljesen jól vannak és a húsvét sem maradt el, Monának jutott sonka. :D

Hajni!

Hát én az utolsó táblid alapján amit láttam, meg nem mondanám mikor volt PÉ, mert nem mértél pont amikor lehetett. Átkuksizok a másikba is, hátha raktál fel valami újdonságot. :wink:

Kincsecske!

Azért annyira nem nyújtóztathatjuk ki a lábunk... :lol: Hamarosan lesz Neked is: "Anyának már nagy pocakja van..." :D

Utolsó nap, holnap már meló. Fúúúúúúj.... :(
Jah és holnap AFP vérszívás nekem. :D

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Lecso!
Köszi a homeos nevét!
Holnap beszerzem.

Én mérem. Muszáj, mert különben már beletuszkoltam volna a tápszert!
De tuttira eszik rendesen, mert két nap alatt 110 gr-ot gyarapodott.
És már van olyan, hogy egy cickóból 60-at kiszív! :shock: Vagy a kettőből 80at! :shock: Vagy a mérleg rossz, (bár nem hiszem, ajándékba kaptuk, leellenőriztem a márkát, elég drága volt. :roll: és nagyon jónak írják).
De utánna már csak cseppek vannak. Kínozom a fejést!
Abból a ciciből, amire esetleg nem teszem rá, alig bírok pár milit kicsalni. (nem értem a gyerek hogy bírja kiszopni, az elvileg semmit! :roll: )
Avent gépi szívóm van, de valahogy úgy érzem nem elég a szívóereje.

Bettica!
Nekem a Magnézium citrát "jött be"!
Ezt azért marékszámra kellett enni, ha front volt. :roll:

Kincsecske!
:) Igen, lassan Te is célegyenesben leszel! :)

Dimet!
A védőnő, gyerekorvos stb szerint is, két hét alatt be kell álljon! Addig lehet tenni érte, utánna vége!
De egy biztos, akinek nincs teje annak nincs teje, vagy ha kevés van, akkor kevés van. És kész!
Ezt már sokszor megbeszéltük, de mivel most én vagyok a tejfokozás, termelés "kritikus" időszakában, hát most engem foglalkoztat a legjobban. :lol:

Megyek leviszem a szemetet, mert néhány napja nem mozdultam ki a lakásból. Nem tesz jót a hangulatomnak. :roll:
Vendég

Sziasztok!

Igény szerinti locolókat kívánok mindenkinek! :lol:

Monee: nem tettem fel újabbat, annyi a változás hogy mintha kúszna felfelé, ma 36,9. Utoljára clostis hónapban voltak ilyenek a hőim. :shock: Lehet a januárban megemelt met most hozza rendbe a dolgokat odabennt :?: :?: Ennek örömére elfogyott az 1000es meforlom mert én állat nem váltottam ki a recipét. :evil: Olan mérges vagyok magamra hogy csuda. cicibombók iszonyatosan érzékenyek, liláskásak, és mintha a bal oldali bimbi duplája lenne a jobbnak. Ha hozzáérek megőrülök.....
Tehát várok türelmesen mi sül ki ebből.

hajni...
Budaörs

hajni...
Budaörs

Fú... Lilla 10 perce elkezdett leesni a kanapéról és közben lefejelte az egyik mini hangszórót (szerencsére műanyag és lekerekített sarkú)... (láttam, hogy nem verte be a fejét de azt is, hogy pont eltalálta valahogy a hangszórót ami azonnal le is repült úgyhogy valszeg pont a szélét találta el)

Sokkoló volt... szegény elkezdett üvölteni mint akit ölnek... ölelgetem, nyugtatom... erre mondja a férjem, hogy vérzik... nézem és ömlik a szájából a vér... sejthetitek... a gyerek üvölt, mindenhol vér... papírzsepivel törölgettük, azonnal kapott mirelitt bébirépát szopogatni...

Szerencsére hamar elállt a vérzés de iszonyú ijesztő volt. (mind a ketten úgy néztünk ki a végére mintha vérfürdő lett volna a közelben)

Most be van dagadva a szája széle (egyik oldalon...elég csúnyán sajnos). Valszeg az történt, hogy esés közben megharapta egy kicsit. Szegényke :( Nem tudom mit lehet még tenni, hogy lemenjen a duzzanat. Azt nem engedi, hogy hideget rakjak rá, a répe se kell már neki (azt legalább magától szopogatta)....

Most leraktam aludni mert nagyon álmos volt (valszeg azért is esett). A baleset után szépen koordináltan sétált, táncolt is stb. úgyhogy biztos, hogy nincs gond (azért most majd néha ránézek) csak attl félek, hogy később nagyon fog fájni neki a duzzanat (homeós gyógyszer meg nincs itthon).

Na szóval "kicsit" ijesztő volt.
Vendég

Fúúúúúú, csakegy, nem csodálom, hogy megijedtetek. Nálunk az oviban egy kislány esett el azzal a nyamvadék műanyag motorral és repesztette fel a száját nem is kicsit.

Figyuzzatok! Mint láthatjátok emelkedik a hőm. Kérdésem: ha én most beszedném a duphastont és ha elfogy és megvonom a progit akkor egy esetleges babát elvesztenék? Vagy mostmár várjam ki a végét gyogyi nélkül?

hajni...
Budaörs

Kellemes Húsvétot Mindenkinek!

.............................
..................................
................. ................ .................................

Kép

Kép
lecso

Hajni!Várd ki a végét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Volt szép méhnyh-ád, hő jó helyen van, ha leesik majd, akkor megjön(ha megnézed a görbémet, látszik az előzőnél, hogy mihelyst lement 36,4-re meg is jött), ha meg nem............ :wink:

Ella!Sajnos elképzelhető, hogy hónapok.Nekem decemberben márciusra tudtak volna adni hozzá időpontot, így kerültem Valicskó doktornőhöz, de ő is nagyon profi, ha gondolod, hogy hamarabb mennél!

Kép
Kép
zazzy

Ella!Most olvastam vissza pontosan vissza, amit írtál, szerintem bárkihez mész az MM-ben, jól jársz, csak minél hamarabb, ha ennyire nagya baj!!!Először úgyis vérvétel, pajzsmirigy-hormon, antitesttel, gondolom.Én most pl.19-én voltam vérvételen, és már 21-én mehettem is a doktornőhöz!!!

Kép
Kép
zazzy

Zsizsik!Látom, neked se nagyon megy a gondolatelterelési-hadművelet, te is milyen sűrűn vagy itt, Hajni is, én is, nem is értem..... :lol:

Kép
Kép
zazzy

Hajni!

Reménykedjünk hogy akkor tájt volt PÉ amikorra a ciklus.hu írja, mert akkor szép esélyeitek vannak. :wink:
A mi babánk egy olyan ronda ciklusból lett, hogy én már keresztet vetettem rá nem kétszer.
A duphaston-t szerintem ne vedd be, bár én erre az esetleges baba elvesztésre nem tudok semmit mondani neked. A PÉtől számolj 14 napot, ha fent van a hő, esemény van, ha lent vagy megjön, vagy meghozod. De szerintem ebből vagy baba, vagy spontán mensi lesz.
És hogy a met csinálta-e, kitudja... :D Majd kiderül... :lol:
Örülök hogy jobb kedved van! :wink:

Zazzy!

Szerintem teljesen érthető amit éreztek, ezt nem lehet eltagadni. Bár karácsony tájékán, szilveszter körül már azt tervezgettem hogy adok-e még egy hónapot a clostynak, vagy megyünk meddőségi kezelésre, azért fejben volt, hogy ennek a ciklusnak még nincs vége... aztán nem is lett. :lol:
De ahogy Lecso is írta, "jó" az hogy ennyit várunk a babára. Én biztos vagyok benne, hogy így, ennyi idő után, sokkal jobban örülök neki és várom, mintha az első hónapban összejött volna. Szóval csak fel a fejjel! :wink:

Csakegy!

Majd írj hogy hogy van Lilla! :(

Kavicska!

Megy Neked is a drukk! Ügyik vagytok a tejcsivel kapcsolatban! :wink:

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

kavics, naná,hogy ez foglalkoztat. én 4 hónapig ezen agyaltam éjjel-nappal :D és fejtem-fejtem :) hajrá, hajrá!!! ez a mennyiség tuti amit leszívsz. én is max 5-10 millit szívtam le szopi után. aztán meg már később többet. és naná, hogy kismanód ügyesebb, mint a gép :)

jaj, csakegy!!! remélem lillával minden rendben. gondolom a frász jött rátok. puszi a buksijára!!

rejo, gyu vmikor megy be melózni a héten. beviszi a dvd-t. majd leegyeztetünk telón.

zazzy, lesz ott baba. zsizsiknek kell pár :D

Kép

dimet

Jaj Dimet, a próféta szóljon belőled! :D Mit nem adnék érte, na meg gondolom Zsizsik is...

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Csakegy!
Szegény Lilla! :cry: Olyan mókásan írtad, hogy először röhögtem, de hamar rájöttem, hogy komoly. :oops: :cry:

Hajni!
Ha PÉ után rögtön nem kezdted el, akkor lehet már nem érdemes! De az én tapasztalatom az, hogy hiába toldottam meg a ciklus végi néhány napot Duphastonnal, ha meg akart jönni úgy is megjött! Max tesztelsz és majd látod, hogy érdemes e folytatni a progi pótlást, vagy sem. :wink:

Zazzy, Zsizsik!
Drukk megy nektek ezerrel!!!

Dimet!
Emlékszem a te "kínlódásodra" is! Ez már csak ezzel jár. :roll:

Nem tudom, hogy ez most áttörés vagy sem, de 80 szopi után 65 ml-t :shock: fejtem mko csöcsből.
Úgy tűnik a bal mellem "lédúsabb" :lol: :lol: Egyelőre!

A Kiskavics (Dimet után szabadon) pocakja nehezen tolerálja a 80 ml-ket! Pedig roppant igyekszem a böfiztetéssel. :roll: De egyszerűen úgy követeli a cicit és úgy harap rá, mint egy kis cápafióka! :lol: Olyan tündéri! Most érje be 50-nel? :roll: Ne má!
Vendég

pasi, mit vársz tőle :lol: csak legyen mohó, és szopizzon sokat!!!
a büfiztetésbe is majd belejöttök.
és megéri "kínlódni" :) naná.

1 hetes 1 napos. juj, de édes :D annyira jó nektek!!!

Kép

dimet

hihi..... csajok, én csak lesek, micsoda drukktábor van.... :lol: Annyira édesek vagytok !
Én istenbizony attól félek, hogy pofára esés lesz, és akkor már megint mennyire fog fájni, nem is fogtok látni majd hetekig.... :roll:
Na, de azért fő az optimizmus, ma is többször (vagy 8-10x) éreztem a méhemet, vagy mit, na ilyet egészen biztosan nem szoktam érezni normál cikusban. Mivel életem első closys ciklusa, nem tudhatom, miket alakit bennem, már az is eszembe jutott, hogy a két tüszőből, amit Arnold doki látott, csak az egyik repedt meg, a másik pedig cisztaként ál-pocakfájásokat okoz.... mert hogy ez is benne lehet a pakliban.
Na, téma lezárva.

Csakegy, jó nagy ijedség lehetett, szegény Lilla, sajnálom a kiscicát, biztosan nagyon megijedt ő is. Remélem, hamar beforr a száján a seb.

Kavics, nagyon örülök, hogy van tejed !! komolyan, látod, nem kell aggódni, menni fog minden, ösztönösen !

Lecso, napok óta azon gondolkodom, amit írtál..... :roll: Tomival és Levivel kapcsolatban. Hogy Tomi és közted egy aranyfonál van.... attól rettegek, hogy nekem is ez lesz, ha lesz egyszer valaha másik kisbabám. Imádom Esztert, de valamiért van bennem ez a hihetetlen akarás, vágyódás egy másik kisbaba iránt, és attól félek, hogy ha megvalósul az álmom, Eszter perifériára fog majd kerülni nálam. Akaratlanul, de érzem, hogy így lesz. Annyira azt mondtad ki, ami nekem még csak félelmem egyelőre....
zsizsik

Lányok, a régi táblázatunk Poginál maradt....?? Annyira sajnálom, hogy ő már nem vesz részt a topic életében, nagyon kedveltem őt. Viszont a táblázatot lehet, hogy el kéne tőle kérni, mert jó lenne látni néha, ki hol tart, ki hogy áll.... vagy már valaki elkérte, csak nem tudok róla...?
zsizsik

Monácska, itt is nagy gratula Nóra-babának!!!!

Zsizsik, ezt már korábban beszéltük...nekem megvan a tábli, Pogi átküldte, amikor tőlem átvette, de én nem akarom vissza/elvenni tőle, mert akkor az lenne az érzésem, hogy elvettem tőle az uccsó kapocsot ahhoz, hogy valaha visszacsatlakozzon...
Vendég

Sziasztok, vagyok :) (rokonlátogatások ezerrel...)

Előszöris: akkor most mind a három zebrajelöltnek hatalmas drukkok:))) Amiket leírtok mint tüneteket... hát... több mint bíztató!!! Ha meg mégsem jönne össze akkor gondoljatok arra, hogy ilyen tünetek mellett tutira szuper lehetett a progiszintetek ami több mint bíztató!!!

Hajni: szerintem ne vedd be. Nekem anno azt mondta egy nődoki, hogy ha egyszer elkezdem szedni a progit akkor TILOS abbahagyni talán a 12. hét végéig különben elmehet a baba (még akkor is, ha progi nélkül minden OK lett volna!) Holnap nem tudsz SOS progiszintet méretni? Akár fizetősen is... (vagy kivárni, hogy megjön-e kb. akkor amikor kéne neki... és akkor elmenni fizetős mérésre és ha alacsony de baba van akkor progipótlás ezerrel)

Na... Lilla: Kialudta magát, mosolygósan ébredt, száján hatalmas duzzanattal. Estére a duzzanat lement a felére, egyáltalán nem tűnik úgy mintha fájna neki. Nem tudom miből vannak ezek a gyerekek de elég jól össze vannak rakva:)

(Kavicska: hát igen, viccesen nézhet ki leírva:) Mondjuk én szerintem elég hidegvérű tudok maradni, a férjem ezerszer jobban megijedt mint én... aztán nézett rám szemrehányóan. Hát ez van. Fog ő még nagyobbat is esni ha jól sejtem)... egyébként meg csak, hogy ne legyen eseménytelen a nap hátralévő része, a szüleimnél mégegyszer beverte a fejét a TVállvány sarkába... na ott is nőtt egy púp) (ennél csak 5mp-ig sírt szegényke... szerintem kezdi megszokni, hogy aki jár az néha esik is)

Fú... hányingrem van... nem kellett volna annyi édeset zabálnom...
Vendég

ne is mondddd....teleettem magam. ma már nem vacsiztam. annyira jó :)

zsizsik, nem lesz "pofára esés". te is tudod, hogy ez az első clostis hónap. és úgy,hogy tökéletesne rendben megy minden. ha nem lesz baba, akkor is tudod, hogy már minden rendben van és előbb-utóbb teljesül az álom. tuti.

érdekes ez a második gyerkőc dolog...nekem meg olyan érzésem van, hogy hogyan fogom tudni ennyire szeretni a másodikat. tudom, hülyeség. de akkora "szerelmet" érzek/érzünk kizsuzsi iránt, hogy...hm.

Kép

dimet

dimet: fogod tudni... csak szerintem tök más lesz a két gyerek... én nagyon várom, hogy kipróbálhassuk a kétgyerekes létet... de bazira félek is tőle... (főleg attól, hogy fogom majd megoldani, hogy a ketteske mellett Lilla ugyanannyi figyelmet kapjon mint egykeként... de mondjuk most sem körülötte forog nálunk a világ, megszokta, hogy ha pl. beszélgetünk akkor sem ő az első... amikor viszont vele vagyunk akkor csak vele vagyunk, intenzíven...)

Én mondjuk azt nem tudom, hogy fog összejönni a ketteske...

Na megyek Milleniumot nézni:) (a férjem megszerezte:))) a fiúk a klubból is meglesz nemsokára:))))
Vendég

Monácska!

Gratulálok Nóra baba születéséhez! Remélem a folytatás is ilyen boldog és kiegyensúlyozott lesz, sok tejcsivel és sok pihentető alvással!

Csakegy!

Nyugi, hozzá fog szokni! :twisted:
Gergő patchwork gyerek: folt hátán folt!
Komolyan! Tökéletesen sík területen is képes pofáraesni! Nem tudom, hogyan csinálja!
Fél órával ezelőtt a kanapé lábát fejelte le nyújtott testes pofáraeséssel, így most újból van kék folt a homloka közepén, az előző nemrég múlt el.
Tegnap anyósnál zakózott el a küszöbben, kezében a csőrös pohárral. Eredmény: lila folt a szemöldöke belső vége alatt. Jó, h. a szeme nem ment ki! :shock:
A többi foltjára már nem is emlékszem! :twisted:
Mi is filóztunk már, h. kéne neki vmi olyan fejvédő, mint a hokisoknak, h. legalább a szeme és a foga megmaradjon. :?

Kavics!

Engem lecsesztek a gyerekágyon, amikor a ded 100-at szopizott és közölték, h. legközelebb csak 10 percig hagyjam szopizni. Na azalatt is telivedelte magát. :twisted:
Onnantól nem érdekelt, hagytam, ami belefér. Nem durrant ki! :lol:
Infacol v. Espumisan segít neki felböfizni a buborékokat. Szopi előtt add be neki!

Én rendszeresen próbálom Pogit visszacsábítani, de azt mondja, h. nem történik vele semmi említésreméltó, pedig szerintem igen. Nekem hiányzik, de ez úgy tűnik kevés ahhoz, h. rábírja, h. újra csatlakozzon hozzánk. Csak olvasó üzemmódban hajlandó működni. :(

rambóka

Rami én kiváncsi lennék Pogi megkapta-e a három imélemet...de hogy kérdezzem meg tőle? :shock:

Második gyerek dolog: én is attól féltem kezdetben, hogy a másodikat nem fogom annyira szeretni, mert Domi mindent visz...imádom, és ennél jobban már nem lehet senkit szeretni...aztán sokat kellett várni Johannára...ennek az volt az eredménye/előnye hogy

1.sokkal-sokkal boldogabb voltam terhesség alatt, mint dominál. a boldogság olyan fokát ismertem meg, amit addig elképzelni sem tudtam.

2.sokkal könnyebb volt az éjszakázást, a terheket viselni, mert tudtam mekkora kincset kaptam, megtanultam értékelni...

tényleg jovbban értékeltem Johannát mint Domit. DE: zsitzsik ami nagyon érdekes, amióta Johanna megvan sokkal-sokkal jobban szeretem Domit, mint előtte, pedig már akkor is azt hittem, ezt nem lehet fokozni. attól ne félj, hogy a kisbabát jobban fogod szeretni Eszter rovására, mert nem így lesz, Eszter fel fog értékelődni, ő lesz a te "nagy" lányod, akire egyből nagyon büszke leszel, büszkébb mint eddig, mert valahogy a kisbaba mellett jobban kijön majd milyen okos és nagy....és ami a legjobb, amikor az ember elolvad, mikor látja őket együtt játszani, nevetni...hát akkor alig lehet elviselni a boldogságot...és ahogy látod hogy a nagy hogyan védi, szórakoztatja a kicsit...szóval jól meg van ez csinálva...

Csakegy kevesebb időd lesz lillára, és kevesebb időd lesz az új kisbabára, mint lillára most...evvan. elsőszülöttek előnye. ezt minden pszichokönyvben leírják...

zsizsik-Zazzy zebrapárnak nag-nagy drukkok, meg hajninak is természetesen!

ja Zsizsik képzeld mi is majdnem kockát vettük nyuszira Domonkosnak, úgy hívja "Rubin-kocka" :lol: :lol: de aztán inkább társasjátékot kapott.

Gratula aszülinaposoknak, Nórinak és Babamcs Domijának! :D

kavicska nagyon ügyik vagytok, és sínen vagytok teljesen!!

De miért akarsz fejni nagy mennyiségeket?? :shock: Ezt nem értem. és miért akarsz tárolni a hűtőben, üres a fagyó? :wink: :lol:

Ha beáll a tej, felesleges lesz fejned, ilyen jól szívó gyerek mellett nem kell majd. mindig lesz friss kéznél, azaz mellnél, ameddig csak akarod! :lol:

Kép

Kép
rejo

Sziasztok lányok,

Rejo, megnyugtatnak a szavaid.... most, hogy talán elérhető közelségbe kerül egy második baba, olyan nyomasztó ez a gondolat, amit leírtam nektek.... persze, gondolhatjátok, hogy hülye vagyok, minek agyalok ilyeneken, de én már csak ilyen vagyok, a lelki oldal gyötör meg mindig a legjobban, bármiről is legyen szó. :oops:

Én Poginak nem írtam emailt, -mert nem is ismerem az email címét - de ha lehet neki a fórumon keresztül is üzenni, akkor megteszem: POGIIIIIIIII, nagyon hiányoznak a brilliáns hozzászólásaid, jelenléteddel emelted a topic fényét, én személy szerint rettentő boldog lennék, ha visszatérnél közénk !!!!!!

CSajok, én nem bírtam ki, ma is teszteltem egyet.... és ugyanolyan halvány pozitiv lett, mint a 3 nappal ezelőtti, amire azt mondtam ,hogy a tüszőrepi injekció( 12 nappal ezelőtt) utolsó bejelzése.... ma vagyok 11. dpo-n.... tudom, hihetetlen türelmetlenségre vall, de nézzétek el nekem.... most azt hiszem, tesztelek minden nap, és ha erősödik, akkor....talán....
zsizsik

Sziasztok !

Monácska ! Isten hozta Nóri babát , szívből gratulálok születéséhez !

bár lemaradtam az elmúlt 3 nap izgalmas eseményeiről, de így utólag is élmény volt olvasni !
Remélem pár nap és otthon lesztek !

Babancs :) Boldog születésnapot Dominak !

Kavicska, nagyon ügyesek vagytok, csak így tovább ! Ha lesznek újabb képek, tehetnél fel a nagylegényről :)

Csakegy, hogy van Lilla ? Nagy a dudor ?

Zsizsik, ha megnyugtat, tesztelgessél, de a holnapit légyszíves küldd el, hagy véleményezhessük :lol: Annyira drukkolok.... :!:

Puszi mindenkinek !

ui.: az Avandamettel megint volt egy 14.napi pé-m :lol:
mniki

niki, grat. a pé-hez!!!! mire helyreáll ez az immunos dolog, addigra tökéletes lesz minden egy babaszobához :)
mikor jössz felénk??

zsizsikkkkkkkkkkkkkk......................... :)

szörnyű éjszakánk volt. mazsola mellettem aludta végig, vagyis sírdogált sokszor. a foga. veszek ma chamomillát. mert elfogyott. meg pár napot ki kellett hagyni. de segíteni szokott.

Kép

dimet

Zsizsik!Irigylem a 11.dpo-t, enyém még csak 9. :( Türelmes vagyok én, csak valaki ígérje meg, hogy lesz eredménye! :lol:
Ma még nincs suli, csak holnap, így délután elmegyünk megnézzük moziban a Horton-t :D A nagylány nagyon szeretné, tegnap úgy el volt kenődve, hogy az unokatesói mennyi pénzt bezsebeltek a locsolkodással, és rájött, hogy az élet igazságtalan! :lol: Fájdalomdíjként ma elvisszük moziba.Én meg remélem legalább addig nem a dpo-kat számolom majd! :lol:
Dimet!Zsuzsinak gyógypuszi!Hátha gyorsan kibújnak azok a "fránya"fogak!

Kép
Kép
zazzy

Szió!
Bocsi, hogy elmaradtak a húsváti jókívánságaim…de sajna nem jutottam nethez.
Remélem mindenkit alaposan meglocsoltak, hogy termékeny legyen :lol:

Nóri baba!
Isten hozott gyönyörű kislány! Kívánok neked egészséget, boldogságot és sok tejcsit! Gratulálok a büszke apucinak és anyucinak! Monacska! Mielőbbi felépülést! Puszi!
Kép

Kavicska!
Szilveszter baba gyönyörű, nem győzök betelni vele! Büszke lehetsz rá! Tejcsi is van! De jóó! És aluka is van…okos ez a kislegény!

Lecso!
Gratula a tejcsihez!

Norka!
Jé..de szépen és látványosan pocakosodsz! Woww….gratula!

Domonkos baba!
Nagyon boldog 1. szülinapot kívánok neked!
Kép

Rólam röviden: imádok terhes lenni :) Örömmel növesztem a pocakom, szuper az étvágyam és egyenlőre van bőven energiám. Babócám sokat mocorog, rugdal. Apa is sokat beszélget vele. Babakelengyém is alakul már. Babakocsit is nézegetünk. Szóval..készülünk.
Magne b6: én 3*1 et szedek, volt mikor 3*2 volt, de már elég a kevesebb is.

Zsizsik! Zazzy!
Drukkhegyek!

Gina
Vendég

húsváti jókívánságaim = húsvéti jókívánságaim
Kép
Vendég

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem!Az inzulint+vc a szopi mellett is meg lehet nézetni?Ma már 3-szor ettem és mégis hypózom!Az agyamra megy! :( Már egy hete lassan így van.Szülés után 3 hétig semmi,de most....?
Igen kérek Tűűhöz időpontot!
A pm alulműködés okozhat hypós tünetet?
Bocsi ez már nem egy kérdés volt :lol:

Kép

Kép
lecso

Ja és köszike Gina! :D Örülök én is nagyon neki!!!!

Kép

Kép
lecso

Lecso: én a szoptatás első időszakában folyamatosan hipóztam ezért csokit zabáltam és kekszet (Lilla éjjel-nappal szopott, az volt kéznél)... aztán szépen beállt a dolog. A szénhidrátéhségem is elmúlt.

Én meg tegnap nagyon bezabálhattam valamit... hajnali 3-kor hányingerre ébredtem és egészen reggel 10-ig folyamatosan émelyegtem. Nem tudom mennyit aludtam :(

(az egyik tipp, hogy a szüleimnél megevett kb. 1 hetes tortaszelet a tettes... pocsék is volt, régi is volt.. a férjem mondta is, hogy nehogy megegyem... mondjuk csak a feléig jutottam de azelőtt nem volt hányingerem utána meg nem sokkal elkezdődött... most ettem pirítóst az szépen lenyugtatta a gyomrom.)

Az létezik esetleg, hogy a hipónak csak a hányinger a jele? (ld. most ettem és azonnal tökéletes a helyzet...)

És még el se kezdtem a 2*850-et... ma akartam bevenni az első reggeli gyógyszert... megy a filózás... (szerintem el kéne kezdenem mert ha a hipó miatt volt a hányinger akkor kezdeni kell valamit magammal...)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?