Új privát üzeneted érkezett!

Andi
Nem kell semmiért bocsánatot kérned! Tényleg el akartam már mondani, régóta agyaltam már rajta, hogy mikor kellene és hogyan. Mert ez nekem se egyszerű, és tudom, hogy nektek sem. Nem akarom, hogy bárki ezen elkezdjen parázni, mert ez tényleg nagyon ritka, és nagyon kevés az olyan eset, mint a miénk, amikor nem veszik észre még szülés után sem...

És egyáltalán nem szeretném, ha megváltozna itt a hangulat miattam!!!

marek
 
 


Akkor mi majdnem egyszerre szülünk ? :D :D :D
Néhány nappal vagyok csak lemaradva...

Bazira fáj a torkom!!!! Körülöttem már mindenki lerobbant, remélem én nem fogok. Mert kell valaki, aki ellátja a többit.
Azt mondod Algopyrint lehet szedni? Még jó, hogy azt nem kapni recept nélkül :evil:
C vitaminom van, azt már bekaptam, teázom is, remélem holnapra elillan a kórság!

Mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, jó pihenést, sok locsolót és ajcsit a gyerekeknek!

Kedden jövök!

Andi
Kép
handrea75
 
 


Marek! Csak tudd, hogy veled vagyunk. Most minden rendben lesz! Attól hogy az uh 10 hetet mutatott, attól még 40 hét a terhesség nem? Azt meg az utolsó menzitől számolják, tehát benne van az a két hét eltérés, mert így a 38. hétre fog a babád megszületni a mostani számításod szerint. Vagy valamit nagyon nem értek???

Takarítás: hát nálunk is elmarad... Remélem nagyon locsolkodni se akar senki, bár ez a lányom miatt nem valószínű.

Holnap megyünk a kicsi mózeséért, használtan találtan egy tökéleteset. Én nem vagyok babonás... :) Utánna meg Dórinak veszünk új bútort, hogy ne akkor keljen rohangálni amikor kész a tetőtér (bővítünk, hogy legyen elég hely az összes gyereknek :lol: ) Nagyon jó áron találtam azt is. Vadonat új, kiságy, pelenkázó, háromajtós szekrény, falipolc, állópolc, pelenkázófeltét, a kiságyba matrac, baldahin meg kiegészítő textilek. Mindez 88 ezerért. Csak azért írtam le, ha valakit esetleg érdekel, akkor meg tudom adni a csaj elérhetőségét, ő meg el tudja küldeni az aktuális készletüket. Van olcsóbb összeállítás is. Szerintem nagyon barátiak az áraik.

Ez a hányinger dolog sose múlik el? A legújabb, hogy egyfolytában éhes vagyok, de semmi se kell. És már szerintem az éhségtől van hányingerem...

Kép

Kép
perdo
 
 

 
 

Perdo
Én már azt se tudom, hogy hány hetes a terhesség... :?
Az előző terhességemnél mindig a menstruációt nézték, nem az uh-t.
Most pedig azt mondta a doki, hogy az uh szerinti kort kell nézni. Ez végülis tök mindegy, csak az afp-nél kavarhat be a dolog, de az meg majdnem mindegy, mert az integrált teszt úgyis megbízhatóbb.... Egyébként a Bolgárkerék utcában is azt mondták, hogy az uh szerinti kort kell nézni a vérvételnél...

marek
 
 


Marek, nagyon sajnalom!!! Most meglatod, minden rendben lesz...

En nem ertem, hogy miert szamalnak uh alapjan, mert azt hallottam, hogy egyik uh-n kisebb, a kovetkezo 7en nagyobbnak is tudjak oket merni, akkorak a valtozasok... nekem ezert nincs meg szulesi datumom. A 12.heten mar biztosabb.

Egesz nap paraztam meg fekudtem, mert fajt a hasam, most azt gondolom, hogy lehet a laptop miatt.... olvastam valahol, hogy a bebik erzekenyebbek lehetnek a sugarzasokra.... velemeny???

dragonfly
 
 


Dragonfly

Nem hiszem, hogy a laptop miatt. Ilyet még soha nem olvastam, de az mondjuk nem jelent semmit.

Nekem a dokim azt mondta, hogy 12. hétig a babák egyformán fejlődnek, addig uh alapján meg lehet mondani a korukat, tehát lehet, hogy a következő uh-n még változik valami. Utána viszont már minden baba máshogy fejlődik és nem lehet megmondani, hogy egy nagy 16 hetes, vagy egy kicsi 18 hetes babáról van szó.
És egyébként nálam jó az a kor, amit az uh mutat, mert én tudom, hogy később készült a baba.

Hogyhogy nincs még születési dátumod? A lombikosoknál nem könnyebb megmondani a szülés várható időpontját???

marek
 
 


Sziasztok!

Inez: Igen, sajna. Először én is azt hittem, hogy csak velem fordulhat ez elő, de aztán a neten rákerestem és itt a babaneten is van ezzel kapcsolatban fórum. Nagyon sokan vannak.

Marek: Én is nagyon sajnálom. Biztos, hogy most semmi gond nem lesz!

Dragonfly: Én is voltam már így, hogy a hasamon tartottam a laptopot és fájt egy picit utána. Azóta nem is teszem, inkább magam mellé rakom és oldalt fekve gépelek :)

Stike: Jó ez a Menyus :DDDDD Milyen adatok kellenek?

Én is tripla tesztet csináltatok. Majd április 9-én kell Győrbe mennem. De én a korom miatt, mert már 36 éves vagyok, vagyis múltam szeptemberben. Remélem minden okés lesz.

Üdv.

Melus
Kép

Kép
melus071
 
 


amit te irtal, annak tobb ertelme van :oops:

Azt mondtak, hogy oktober vege, de mivel ikrek, valszeg okt. kozepe....nem tudom, hogy a 12.hetig kapok-e idopontot???

Melus, jo, hogy nem vagyok egyedul.... nem a hasamon, hanem a combomon van, es nem faj.. csak fura erzes, tudom, mikor nem jo... mintha szolnanak... :lol:

dragonfly
 
 


Sziasztok Lányok!

Nálunk is kissé hiányos a takarítás...párommal együtt nekiesünk vasárnaponként (beengedjük a kutyákat, szóval amúgy heti kétszer kéne....). Én sem emelek beülti óta.

Stike és Betti! Az én párom is ezermester! Bár a poject-félbehagyásbn is jó. :lol:
Házikónk félig hand-made, szóval van pár befejezni való. Pl. a falon a villanyszerelő dobozok teteje nincs fent (6 cm-es fekete lukak a plafon alatt 20 centire); ez a sötétkék falon elmegy, de a sárgán.... :?
1-2 szegőléc hiányzik a lépcsőnél.
A kerttel 3 évig küzdött, végül kertészek 1 hete megcsinálták (nagyan szép lesz mire kibújik a pocaklakó!) jövőre majd még egy kis hinta-mászóka azért épül.
De amúgy ügyes, mindent megcsinál - aminek végre nekiáll. A félbehagyott dolgokon nem izgatom magam.

Marek! Most minden OK lesz! Én tudtam mi történt- az őszi babás fórumról. Egyszerúen ki van zárva, hogy Veletek még egyszer megtörténjen! Remélem találtál egy jobb uh-os dokit...

Elbúcsúzom keddig - jön ki Anyukám, elugrunk vásárolni (Metroba dinnyéért :lol: ) - párom ma elutazott, vitte anyóst temetőbe vidékre. Holnap pihi + takarítás :shock: , hétfőn anyósnál kaja - vett egy 10 kilós csülköt! (eszem megáll....5ünknek)

Puszi mindenkinek és pihenjetek nagyokat! (engem felébresztett az eső éjjel...most meg hó esik, minden fehér)
Csak győzzem visszaolvasni kedden.

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Peva
Ez nem uh-s dokin múlik. Három helyen voltunk, sehol nem látták. A megye legjobb uh-sa sem... :cry:

Én ma nem leszek, mindenkinek jó pihit. Vigyázzatok magatokra!

marek
 
 


Drága Perdo!

Annyira megörültem mikor megláttalak! Sok boldogságot a pocaklakóhoz és tiszta szívből gratulálok! :wink: Azért bejelenthetted volna, sokat gondoltam rád!
Vendég
 


Grönland!!! Nem akartam bepofátlankodni hozzátok, azok után hogy a multkor úgy eltűntem, de akkor képtelen voltam visszatérni... Most meg nagyon rosszul viseltem a kezeléseket, így se erőm se energiám nem volt bekapcsolódni megint. De már jobb a helyzet, és hát a 12. hét végén vagyunk. Megígérem benézek majd hozzátok is!!! Kíváncsi vagyok ki hol tart!

Kép

Kép
perdo
 
 


sziasztok!

Köszi az emlegetést. Megvagyok, csak hét közben képtelen vagyok nyomonkövetni az eseményeket, így most nem is tudok mindenre reagálni, mert visszaolvastam, de már elfelejtettem a nyagyrészét, amit az elején olvastam...bocsi. :oops:
Pár dolog viszont megütötte a szememet...

Marek! Borzalmasan sajnálom! De meglátsd, durván fél év, és ott lesz a kezetekben egy egészséges picúr, aki majd feledtetni tudja a rosszat. És majd ő utána is jön majd egy vagy kettő. :) Tudom, hogy ezt elfelejteni soha sem lehet, de hidd el, sokkal jobb lesz!!!

Algopirin! Én legutóbb kérdeztem az orvosom, mert akkor nagyon fájt a fejem elég sokat, de azt mondta, hogy NE vegyek be semmit rá, konkrétan az algopirint kérdeztem, és rázta a fejét. Én úgy tudom, hogy a láz nem gáz, hogyha nem magas, kb 38.5-39, de azért nézzetek utána.

Dragonfly! Ahogy elnéztem, ti sem vagytok sokkal idősebbek, mint mi, úhlehet az van nálad is, mint nálam. Nekem most kellett volna másodszor megjönnie, és elkezdtem barnázni megint és észrevehetetlenül görcsölt is picit a hasam, meg néha szurkált, meg fura dolgokat produkált. De azt olvastam, hogy ez normális a mesni idején.
Én azért kicsit aggódom megint. A barnázás miatt nem paráznék, meg az a pirinyó görcs is teljesen elmúlt...de ma reggel szinte alig éreztem a hányingert, pedig mindig szoktam eléggé, ha nem eszek azonnal valamit. Most meg eddig egy falatot nem nyomtam le, és semmit nem érzek, talán vmt nagyon halványan, de ez semmi. Igaz csak 11.30-kor keltem. Létezik, hogy lemaradtam róla? Bár sztem ez hülyeség, biztos a felkeléssel függ össze, nem az órával, úh nem tudom átaludni.
Ma már kerek 8 hetesek vagyunk, olyan hihetetlen! Most lett még zebrás a tesztem, és alig mutatta még a vonalzó a 4 hetet...most meg. Még ennyi, és elérem a bűvös határt. Remélem egészségesen, minden galiba nélkül át fogjuk vészelni. Akkor már tényleg meg fogok nyugodni, de most borzalmas, hogy minden pici dolgon parázok, ha nem úgy van, mint szokott. :S Azzal bíztatom magam, hogy a barna minimális,és csökken, görcs semmi, úh csak nem lehet baj! :wink: A vetélés már fájna, és folyna a piros vér. Erre meg az az ellenpéldám, hogy a barátaink pár hete vesztették el a törpét (5 héttel volt nálunk idősebb) és a csaj meg sem érezte. 4 hete nem élt már a pici mikor észrevették (6. héttől) és nem is vérzett, semmi görcs, semmi!!!
Na jó, befejezem a parasorozatot. Van 300mg-os magnéziumom, amiből bekapkodok napi 1-et, mást nem tehetek. És megpróbálom lazán venni...

Minden jót nektek, vigyázzatok magatokra! Tökjó, hogy itt már lassan mindenki átlépi a bűvös határt! Irigy, irigy! :)

JA ÉS MINDENKINEK BOLDOG HÚSVÉTOT KIVÁNOK! :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Sziasztok!!

Nálunk semmiféle ünnepi készülődés nincs. A nagytakarítást megcsináltuk az elmúlt hétvégéken! Apuci mosta az ablakokat én meg ellenőriztem, h rendben van-e :) Mivel ugye kisgyerek van, így szinte mindennap porszívózni kell és a felmosást is igyekszem megcsinálni. Ábel szeret porszívózni, bár picit fél a hangjától. Ha ki van kapcsolva huzigálja a szerkezetet :D Tojást sem festünk, talán majd jövőre. Akkor majd elrejtjük a kertben,,,,, Sonka fő, tojás is lesz, de nem jönnek vendégek és mi sem megyünk sehová. Amíg a fiúk sétáltak, sütöttem kókuszkockát.

Marek!
Úgy tervezem, h a szerdai tarkóredőszűrés után döntünk véglegesen a tesztről. Még mindig bizonytalan vagyok. Bence semmiképp sem akar hasbaszurit, én meg valahogy nagyon bízom benne, h egészséges. Ábinál sem volt semmi gond. Valahogy azt hittem, h a vérteszten kívül van egy alapos UH is, de ezek szerint csak akkor, ha rossz az eredmény.

Dícséretes, h leírtad ami történt, tudom, h könnyebb most! Felnézek Rád!!!!!!!

Gombfocicsapat?????? Minek neki????????????

Pocsékul alszom, na meg éjjel nyugiban tudok netezni. Szégyen, de a net a kikapcsolódás számomra.

Barifelhő!
Jó pihit, jobbulást!!!!!!

Andi!
Nem irigyellek! 18 évig éltem Pesten, vagyis Óbudán. Szerettem, de a tömegnyomort nem tudtam megszokni. Bejártam 6-ra dolgozni, h elkerüljem a csúcsforgalmat. Sokat vonatoztam a szüleimhez, ott is tömeg, szóval.......jobb vidéken, nyugisabb. Az igaz, h több a lehetőség a fővárosban, de az élet is drágább. Pld. más árak vannak a hipermarketekben is....Picit persze hiányzik a nyüzsi, de szinte havonta megyünk fel, akkor barátnőzök :D

Bárki panaszkodhat, ha ahhoz van kedve!!!!!!!!! Milyen utakat szervezel????????
Jobbulást!!!!!!!!

Melus!
Gratula!!!!!!! Leirod az UH adatokat?? Kép??????? :D

Macianyú!
Jobban vagy már ugye??!!!

Perdo!
Szerintem jól teszitek, ha vásárolgattok. Nálunk ha kiderül, h tényleg csajszi, akkor tutira megrohamozom a babaruhaboltot :D :D A szegedi topicban már lestoppoltam az egyik januárban született kislány kinőtt rucijait :oops: :lol: :oops: :lol:
Nekünk nem volt mózeskosár, hordozó, babakocsi...nem hiányzott. Viszont pihenőszékünk nincs, azt szeretnék, mert nagyon dícsérik.
Kérném szépen a csaj elérhetőségét! Köszönöm!

Rólunk!
Ápr. 1-re kaptam időpontot vérvételre.......Tegnap elég vacakul voltam, biztosan a front miatt. Jól össze is kaptam Bencével, mert ahelyett, h vígasztalt volna egyszerűen ELALUDT!!!!! micsoda szemtelenség! :lol: :lol: :lol: Persze szent a béke, de muszáj volt duzzognom kicsit .
Ábel jól van, 2 óra motorozás után elaludt apa karjában. CSEND VAN!!!!!!! :D :D

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Én még mindig itt, de már nem sokáig, mert jönnek a tanítványok.

Zsuzsu
"Minek a gombfocicsapat?" Hát milyen kérdés ez? :lol: :lol: :lol: Természetesen gombfocizni. Vagy csak az én férjem ilyen játékos szellem....? foci, tenisz, fallabda, billiárd, ping-pong és gombfoci :roll: :roll: :roll: Valamivel el kell töltenie a nemlétező szabadidejét.... :lol: Fallabda például minden szerdán 8-9-ig, természetesen este.... :lol: Olvasás hajnali 3-6-ig. Minden percet ki kell használni.... :lol:

Jól értem, hogy nem biztos, hogy megcsináltatod az integrált tesztet?
Mondjuk én is jobban örülnék, ha járna hozzá egy jó alapos uh is. Még nem biztos, hogy nem fizetek ki érte 10000 forintot a hülye álmom miatt... :oops:

Most már tényleg mennem kell, mert soha nem készülök fel az órámra...

Mindenkinek jó hétvégét...

Azért még holnap lehet, hogy benézek, hátha jár erre valaki...

marek
 
 


Zsuzsu! Nekünk már csak a ruhák maradtak hátra... :) Azt majd tényleg csak ha tudjuk a nemét, bár a férjem szeint fiú... (Igaz ő lányt szeretne ha már választani kell)

A bútorokat áruló csaj fennt van a babaszobán, ott meg tudod nézni a bútorok nagy részét pl:
http://www.babaszoba.hu/services/smalla ... did=803753 vagy a vaterán szokott még hirdetni http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=SBetti De tudok email címet is adni. Ha leírod mire van szükséged ő küld képet hogy milye van. Csongrádiak, mi elmentünk a bútorért, de elvileg ők is el tudják hozni.

Ha addig nem jönnék:
Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!!

Kép

Kép
perdo
 
 


Sziasztok!

Zsuzsu: íme a 12. heti uh. adatai: CRL: 56,5, BPD: 18,9, HC: 71,5, AC: 61,7, FL: 7,5, NT: 1,3.

Képet majd megpróbálok feltenni az első uh-ról. A 12. uh-t még be kéne szkennelni.

Melus
Kép

Kép
melus071
 
 


itt egy link,ahonnan a rövidítések magyarázata van: http://www.biovital.hu/biovital+biovita ... letet.html

Melus
Kép

Kép
melus071
 
 


[quote="stike"]S írta:stikeziasztok Lányok!
[...]

Kalózlány, ha szeretnél a táblánkba felkerülni, akkor te is add meg az adataidat! :) Vagy így vagy aprivin keresztül...

[...]


Milyen táblára gondolsz? Bocs, de elsőre nem értem :oops:

Kép
kalózlány
 
 


Sziasztok Lányok!

Sikerült itthon is egy kicsit a gép elé szabadulnom.Bár már hulla vagyok, és addig van csak időm míg a kád mgtelik vízzel, aztán ellazulok, és remélehtőleg reggelig alszom!
Szóval tegnap semmit nem tudtam készülni az ünnepre, ezért mindent mára időzítettem. Déltől ötig nyomtam, és most már elegem van a szagokból és a kajákból is...De jó érzés, hogy meg tudtam mindent csinálni amit akartam.Jöhet az ünnep!

Láttam mennyien menenk el a kombinált tesztre, mi is tervezzük, bár még nem döntöttem el, hogy megvárom a 12. UH erdményt, vagy már előtte jelentkezzek be. Nálam a doki szerint nem lenne indokolt, de az emberben benne van a félsz, és talán ez egy kis nyugalmat hozhat. Én is nagyon félk, hogy azt mondják valami baj van,és dönteni kell...... :cry:

Marek: nagyon sajnálom ami történt!Nem lehet könnyű egy ilyen eset után felállni, és tovább menni! Erős vagy, és biztos sikerülni fog! Tiszta szívből drukkolok!

Rettenetes ez a kismama tempó, 8-kor alszom mint a kisangyal,akár másnap 10-ig is. Már nagyon jó lesz!

Úgy tűnik kedden jelentkezem, addig is minden szépet és Kellemes Ünnepet!

Kép
kalózlány
 
 


Kalózlány, ha előrébb mész néhány oldalt találsz egy táblát, amit hétfőnként fogok feltenni, frissítve a bennük lévő adatokat: név, kor, babab ideje, várható szülés dátuma, bab neve (fiú/lány), testvérek, következő vizsgálat (doki/UH), kórház...

Köszi :lol:

Lányok, ma megvolt a teljes családi bejelentés. A szüleim már tudták a gondok miatt, de az öcsémék, nagynéném, nagybátyám nagyon meglepődtek. Hozzátartozik a dologhoz, hogy mi már régóta próbálkozunk, erről tudott mindenki és nagyon drukkoltak is, de az öcsémék váratlanul beelőztek (júliusi baba lesz), úgyhogy ezt követően mi leálltunk az ezzel kapcsolatos infokkal... :roll: de megkönnyebbülés, hogy nem kell már titkolózni. Remélem, hogy meg is marad a baba és a boldogságunk is! :? :lol:

Gondoltam rád, Marek! Most nekem volt rémálmom: ikreim voltak és az egyiket elvesztettem... Rohangáltam, hogy megtaláljam, közben persze nem akartam elárulni senkinek. Bebuszoztam egy várost, a munkahelyemen kerestem, de sehol nem találtam!!! Brrrr... :evil:

Nem szoktam álmaimra emlékezni és ez elég nyomasztó volt... :?

Nagyon kellemes ünnepeket és sok pihenést kívánok Mindenkinek!!

KépKép
stike
 
 


Babaváráshoz, készülődéshez ajánlom figyelmetekbe!

próbáljátok ki a új textilpelusokat, nem csak a baba de a környezet érdekében is !
egyéb szoptatási kellékek és bio bébitakarók, kifogók stb.

www.babamosoly.hu

Marica & Levi :)
marica75
 
 


Sziasztok!

Látom nagyon termékenyek voltatok! :D Párom nézi az autóversenyt, úgyhogy addig pizsiben ideültem a gép elé, hogy bekapcsolódjak az eseményekbe.

Örülök, hogy ilyen jó kis társaság jött itt össze. Nagyon jó, hogy mindenki ilyen őszinte és empatikus a másikkal szemben. Remélem, hogy még jobban összekovácsolódik majd a csapat a nagy várakozás ideje alatt. :D Több babás barátnőmnek sikerült jó barátságokat kialakítania ilyen fórumokon.
Jó, hogy itt elmondhatom, hogy milyen aktuális kellemetlenségekben van részem, amit persze az ember vidáman elvisel a cél érdekében. Sok nem babás, mitöbb sajnos egyedülálló barátnőm van, akiket nem szeretek a saját nyűgjeimmel fárasztani. Persze kíváncsiak rám, meghallgatnak, kérdeznek, de akkor is. Emlékszem, hogy amikor két barátnőm babás volt én is nehezen viseltem órákon keresztül hallgatni a dolgaikat. (Nem mintha fájt volna a dolog, csak akkor nem ez foglalkoztatott) Na jó hosszasan hadováltam. :D

Mostanság este kap el a hányinger és csak inger marad, eredménye nincs. Szerencsére általában elég fáradt vagyok már és el tudok aludni.

Nekem főként este és éjjel nagyon húzódik a hasam. Lehet, hogy megint a méhszalagok? Most 3x1 magne b6-ot szedek, szerintetek több kéne? Éjjel tüsszentettem egyet és az egész alhasam belefájdult. Mintha kegyetlen izomláz gyötört volna alul. Ez normális?

Ma nyugis napunk lesz. Családi ebédre megyünk, így főznöm sem kell. :) Után alszunk egy jót, szóval igazi pihis vasárnapi programunk lesz.

Szép napot Mindenkinek!

Kép
barifelhõ79
 
 


Sziasztok!

Alig követhető a fórum, olyan kis csacsogós mindenki! :lol: :lol: :lol:

Barifelhő! Ha tüsszentek én is érzem, mondtam is már apjuknak, hogy szegény gyereknek felér egy földrengéssel a dolog! :lol:
A dokim azt mondta, hogy 3*2-ig emelhetem a magnezium adagot, ha úgy érzem! Így ha nagyon érzed, emeld te is nyugodtan!
Egyébként én is így érzem, hogy persze mindenki megkérdezi, hogy hogy vagyok és stb., stb.! De én már csak rávágom, hogy köszönöm jól, mert valójában tényleg nem nagyon érdekli őket, hogy most hányinger, meg kívánósság, csak udvariasságból kérdezik! :roll:

Mi már megjöttünk a családi ebédről, bár reggel mentünk és én is besegítettem tevékenyen!
Menü - húsleves, rántotthús, sültkrumpli, brokkoli, tejfölös ubisali, rétes! Már 2-szer laktam jól vele! :oops: :oops:

Stike! Hát persze, hogy megmarad a kis pöttömötök! :wink:
Mi ma jelentettük be az én rokonságomnak! Örültek, meg kb. fél perc alatt kaptam 100 tanácsot! :lol: :lol: :lol:
Sajnálom a rélmámot! Egyébként lassan mindenki túl lesz rajta, nekem is volt, bár nem a babával kapcsolatos konkrétan, csak átvitt értelemben, inkább ijesztő volt!
Ma este viszont álmodtam a babával! Bár a nemét nem tudtam meg, de olyan szép arcú volt, hogy ilyen szép babát még nem láttam! :oops: :oops: :oops: :lol:

Én nem írígylem a pestieket! Ha fent is járunk mindig elképedem, hogy hogy lehet bírni azt a tömeget, dugót stb. Brrrrr!

Dragonfly! Jó volt olvasni, hogy te is érzed úgy, hogy mintha szólna, hogy nem jó valami! :roll: Fura, de olyan, mintha nekem is lennének ilyen pillanatok! Valamelyik nap rendesen olyan volt, mintha hisztizne, mikor apjuk elvette a hasamról a kezét! :roll: :roll: :roll: Persze nem érzem a mozgást, de mégis! Nagyon fura dolog! :roll: :roll: :roll:

Grönland! Most látom, csak nem????? :lol: :lol: :lol: Na megyek és le is nyomozlak, hogy mi is van! :lol:
Így is már le kell lőnöm a szófosásom! :oops: :lol:

Kép
bettike
Eger
 
 


Sziasztok!

Zsuzsu!
Hu, nem irigyellek a mindennapi porszívózás, felmosás miatt. Sztem Ábi megmaradna kevésbé steril körülmények között is, de te tudod! :) csak vicc volt... :)

Pest kérdés: Én 2 évig éltem ott, mert tanultam (aztán nem fejeztem be). És én imádtam. Persze nem a koszt és bűzt, hanem az underground életet, amit vidéken nem igazán talál meg az ember. Kifejezetten a raszta/reggae közösségre gondolok, mert mi abban mozgunk. És ez mellett a hátrányait el is lehetett felejteni, mert nálam az volt a lényeg, hogy boldog voltam, és olyan emberek között forogtam, akik a barátaim, és egy a zenei ízlés, kultúra iránti szenvedély. Jó a pesti undergorund élet. Kár, hogy nem lehettem otthon harcolni a Kultiplexért...nem tudom hallottatok-e róla vmt. De sok barátunk játszott ott a Tilosban, daddy is amikor otthon vagyunk.

Marek!
Nem semmi a férjed. Őt biztos nem piszkálják olyanokkal mint engem, hogy minek pazarlom el a fél életemet alvásra. :P

Kalózlány!
Üdv itt! :)

Stike!
Ilyet ne is halljak, hogy "ha megmarad a baba". Persze, hogy megmarad, és egy kis idő múlva tök jóket fognak pörögni a kis uncsitesóval. :) Nem semmi ez az álom! Én csak szimplán hülyeségeket álmodok, néha rosszakat is, de babykkel szerencsére nem. Nagyon régen volt rengetegszer az az álmom, hogy született egy babym, de vagy folyamatosan összement, és pár centis lett, vagy eleve akkora volt, és alig lehetett megtalálni minig. :S Na erre varrjatok gombot!

Barifelhő!
Szép volt a monológ! :) A tüsszentéshez csatlakozom. Nálam is kicsit marad a fájdalom egy ideig tüsszentés után, mintha izomláz lenne, és már másnál is olvastam ilyet. Sztem normális. És én rengeteget tüsszentek, mert sztem allergiás vagyok a főnökömék macskájára, meg a porra is... Magne B6-ot 3x2-t lehet max bevenni. Este én is éreztem sokat, meg bármikor felébredtem éjjel vagy már reggel, megfeszítettem tudatalatt a hasamat...sztem ez is feszülés szerűség miatt. Szedek most napi egy magnesium-ot, 300mg-osat. Azóta nem nagyon éreztem...asszem. Sztem ha 3x1-et szedsz, vegyél be este 2-t.

Bettike!
Jól hangzik a menü, nyamm meg is éheztem. Ha ezzel megvagyok, megyek is a konyhába. Úgyis érzem már kicsit, hogy jön a hányinger, gyorsan el kell kapni.

Kicsit rólam.
Elmondtam daddynek, hogy apa lesz, és várhatóan nagyon, de nagyon nem örült. Sajnos most a legrosszabb is benne van a pikszisben, de ez van, majd túlélem, akár egyedül is. Aztán persze lehet minden ok lesz, nem tudom. De többet erről nem szeretnék írni, légyszi most ne is kérdezzetek! Jó kedvem nincs, az tuti. De az viszont jól esik, hogy nem kell magamban tartanom tovább, és nem kell halkan szenvednem a hányingerrel, álomkórral...na meg a "kövérséggel", amit megkaptam már párszor. Volt rajtam kb 4 kg plussz, és most jött még egy a baby miatt, mert eszem állandóan, h ne legyek rosszul.

Vigyázzatok magatokra, és további jó húsvétolást! Én is megrohamozom a konyhában a sonkatojásokat. :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Sziasztok
Csak panaszkodni jöttem... Gyűlölöm az ünnepeket. Nekem most sokkal jobbak a hétköznapok, amikor lehet dolgozni, el tudom terelni valamivel a figyelmem az egész nyomoromról. Ma nagyon kibuktam sajnos, pedig tudom, ártok vele a babának.
Az a legnapgyobb baj, hogy a férjem most is dolgozik, ezért érzem magam ennyire sz@rul. Itthon van, csak benn van a szobájában és melózik egész nap, nekem meg van időm agyalni hülyeségeken.
Ráadásul ekezdtem rettegni. Elmúlt a hányinger, nincs hasfájás, mellfeszülés...semmi. Rettegek, hogy az uh-n azt mondják, hogy már nincs velünk... :cry: Mondjuk látom, többeket elért ez a hangulat, de most nagyon félek...

Bocs, hogy ilyen negatív voltam. Legközelebb majd akkor jövök, ha egy kicsit összeszedtem magam.

Mindenkinek jó pihenést...

marek
 
 


Fájdalomcsillapítók a terhesség alatt

terhesség, vetélés, gyógyszerszedés

A British Medical Journal-ban megjelent tanulmány szerint egyes vény nélkül kapható fájdalomcsillapítók szedése meggondolandó a terhesség alatt. A több mint ezer nő részvételével lefolytatott tanulmány szerint az ibuprofent, aszpirint vagy más nem szteroid gyulladásgátlót (NSAID) szedő terheseknél akár 80 százalékkal is növekedhet a vetélés kockázata.

http://www.informed.hu/eletmod/terhesse ... _site=3075

Valaki korábban érdeklődött ebben a témában... Most találtam ezt az oldalt, de még nem értem a végére... Gondoltam nektek is legyen egy kis olvasgatnivalótok! :lol: :lol: :lol:

Azért látszik, hogy mindenki behúzta fülét-farkát (vagy a feje búbját) :P Nagyon helyes, tessék ünnepelni, pihenni! :lol:

KépKép
stike
 
 


Hé, Marek!

Tessék pozitívra váltani, nincs miért aggódnod! Minden rendben van és lesz, de nélküled nem fog menni! Te meg erős nő vagy, le tudod ezt a rossz érzést kűzdeni! Arra koncentrálj, hogy az a pici magzat, mert már az, biztos jól érzi magát, ezért nem küld neked kellemetlen élményeket... :lol: és azt szeretné, hogy Te is jól érezd magad! Szóval itt a lehetőség... :lol:

Ne hagyd magad, kicsi lány!!!

KépKép
stike
 
 


marek: ERRE NE IS GONDOLJ!!!NEM SZABAD!ezzel is csak ártasz a babának!...tudod minden a fejben kezdődik!tehát csak pozitív gondolatok!!!...és nem tudhatom,h min mentél keresztül,tehát tudom,h én könnyen beszélek,de akkor sem szabad arra gondolni,h mi volt csak azt nézd h mi lesz: EGY SZÉP EGÉSZSÉGES BÉBID!!! NEM SOKÁ... :wink:


sensie: sztem jól tetted,h elmondtad,de elhiszem,h most sz@r!
egyébként bár nem egyezik a zenei ízlésünk,de mi is nagyon sajnáljuk a kultit!barátomék pont 14-én és 28-án játszottak volna ott!jó kis hangulata volt annak a helynek!...


elolvastam azt a textil pelusos dolgot és én maximálisan mellette vagyok!én már eddig is erre gondoltam!sztem ez nagyon jó dolog és örülök,h ezzel nem vagyok egyedül! :D


bocsi,h most hirtelen ennyire reagáltam csakez szúrt szemet,meg sietek meg minden de majd jövök....:D:D:D


adri
Vendég
 


Bettike!

Te is? :lol: Pedig olyan sokszor benézek hozzátok, szégyenlem, hogy nem vettem észre! :oops: De ugye soha nem késő, így most gratulálok neked tiszta szívemből! :wink:

Perdo!

Senki nem haragudott volna ám meg! Nem olyanok vagyunk mi! :wink: De elújságoltam helyetted! :wink:

Zsu!

Neked gratuláltam már? :oops: Neked is pótlom! Gratulálok! :wink:

És persze mindenkinek akit nem ismerek vagy igen csak nem emlékszem! :oops: Mostanában kicsit kihagy az agyam! 8)
Vendég
 


Kellemes húsvéti ünnepeket! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gröni! Láttam ám az atom pozitív teszted! :wink:
Drukkolok nagyon! :lol: +++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nehogy szégyeld már magad! :evil:

Marek! Jobb már????
Kialudtad a negatívoskodást???

Sensi! Azt kívánom, hogy apjuk megenyhüljön és minden jól alakuljon!
:wink:

Kép
bettike
Eger
 
 


Sziasztok!!

Boldog Nyuszit mindenkinek! :D

remélem mindenkinek jól telik az ünnep!én csak eszegetek reggel óta és punnyadunk itthon!borzasztó ez az idő!nem lehet csinálni semmit! :(
szegény gólyák is visszajöttek és csak a szelet,havat,esőt kapják!
:(

azt már kérdezni akartam azoktól akik már nem először babások,h mikortól lehet érezni a picurt a pocakban? meg h mikortól árt neki a hason alvás? :roll:

jajj,...úgy várom már a holnapot!betöltöm a bűvös 12-t! :D és olyan izgatott vagyok,h mi lesz a vizsgálaton!!! :lol: ...remélem minden rendben lesz!!!...



adri
Vendég
 


Sziasztok!

Marek!
NEKEM IS NULLA TÜNETEM VAN!!!!! felejtsd el, h nincs veletek a babuci! OTT VAN ÉS JÓL ÉRZI MAGÁT!!!!!! :lol: Örülj, h nincs tünet!!
Valamennyien aggodalmaskodunk. Főleg mi, akiknek voltak szomorú élményei. nagyon nehéz, de csak úgy lehet, h előre nézel és bízol.... "Nem léphetünk kétszer ugyanabba folyóba..." Én szerencsés vagyok, hiszen itt a fiam. Bence itthon van, de októbertől -jan. végéig alig volt velünk. Csak karikor és újévkor, amúgy mindennap dolgozott.- Nem volt ünnep, 7vége...nehéz volt, de túléltük. Tarts ki!!!!!!!

Döntöttem, mindenképp megyünk vértesztre. Egy barátnőmtől megtudtam, h ha jó a tarkóredő eredmény, akkor is javasolják a korom miatt a hasbaszurit. Persze nem köteleznek rá, de a Klinikán mossák kezeiket. Tudomásom szerint a vérteszt után őszintén megmondják, h szükséges-e a hasbaszuri. Bízom bennük, remélem nem csalódok. Természetesen jó lesz minden eredményünk!!!!! :D :D

Perdo!
Köszi! Nekünk ugye adott szinte minden, mi kislányt szeretnénk, és akkor kellenek a csajos rucik. Én nem vagyok finnyás, lazán ráadok Ábira piros, sárga rucit is, ami unisex. Azért Tirzának beszerzünk pár rózsaszín csodát :D (Bencének két fia van, nagyon kíváncsi vagyok, milyen lenne, ha lánya születne.... magam miatt is persze)

Dóri hogy van?????????

Melus!
Köszi az adatokat. Tudom butaság hasonlítgani, de nagyon hasonlók az adatok 8) 8) A képet várjuk!! Ábival nekem nem adtak képet a Klinikán, de ha nem felejtem el, most kérek. Hátha......

Kalózlány!
Én is a 12. heti Uh jelentkezem be vértesztre. Elvileg a 14. hétig megcsinálható, remélem belefér....

Stike!
Az jó, ha a család örömmel fogadta!!!!! (nálunk csak mi és a barátaink tudják. Az én családommal nincs kapcsolat, a férjem édesanyjának majd csak akkor mondjuk el, ha rákérdez a pocakra..)
Nekem is vannak furcsa álmaim, érdekes én is ikrekel csak apa más.. :oops: :oops: :oops:
A táblához: eldöntöttem, h a fiúnevünk ÁRMIN Bence majd választ második nevet, de persze Tirzára hajtunk.

barifelhő!
Amit a hozzászólásod második bekezdésében irtál, azzal maximálisan egyetértek!!!! Olvasgatok topicokat és nagyon szép barátságok alakultak ki itt a babaneten. Remélem mi is minnél tovább bíztatjuk egymást és osztozunk örömeinkben-esetleg bánatainkban......
Biztosan a szalagokat érzed! Milyen pózban alszol????? Az is befolyásolhat..... Mg: tudomásom szerint a béres Mg-ban több a Mg...

Bettike!
Micsoda menű.... :D Minket nagyon eltelít a sonka.... azért sütöttem oldalast (apa azt kívánt), hozzá petr. krumpli és fejessali....
A babás infókat szűrni kell!!!!!!! érdekes mindenki nagyon okos, de a Te babád, úgy a legjobb, ahogy Te neveled, ahogy Te várod!!!!!

Sensi!
Örülök, h jelentkeztél!!! Sok erőt neked!!! A porszívózás közös program Ábival, nagyon szereti, így legalább elfoglaltság. A felmosást akkor szoktam, amikor elalszik, de elég modern eszközök vannak..... Utánna én is alszom, így pihenek....

Adri!
A textilpelus jól hangzik, de átgondolandó. Mosás, energia, mosópor....vasalás.....
Ábit 21 hetesen éreztem, de mellsőfali volt a lepény. Állítólag ha hátsófali hamarabb. Átlag első babánál 18. héten.
Hasonalvás: érzed, ha kényelmetlen. Baba is jelez majd. nekem nagyon bevált, h kispárnát tettem oldalfekvésben a pocak alá... a szopispárna is jó találmány....

Gröni!!!!!!!! :lol:
HATALMAS ÖLELÉS NEKED, NAGYON SZERETLEK!!!!!! :lol: :lol: Köszike és neked is örömteli babavárást kívánok!!!!!

Rólunk: megvagyunk, fiaim sokat sétálnak, így lazíthatok. Furcsa lesz, h holnaptól apa megint dolgozik, de közeleg a 7vége :lol: :lol: Szerdán doki, úgyhogy szorítsuk meg egymás kezét valamennyien!!!! :lol: :lol:

Szerintem kispasiknak is jól áll a piros szín: :)
Kép Durcika

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Zsu, szerintem is jól áll a piros a fiúknak! :lol:

A kedvesem találkozásunk idején eléggé szintelenül járt, a fekete mellett kevés szín jelent meg a ruhatárában a szürke, fehér, némi kék mellett. Az első dolgok között volt, hogy kicsit felvidítottam a ruhatárát, és került bele piros, sárga, narancs pullóver is... :oops:

Most várom a locsolóimat! :lol: mégis bejelentkezett a szokásos kis csipet csapat, akik évek óta eljárnak hozzám locsolkodni. Ők egy barátom és valamelyik fia a kettő közül... a párom is nagyon aranyos, előkészült a fogadtatásukra kis kajával, sörrel, pálinkával... rendes, mi? :oops: :lol:

Ja, és utánuk felteszem a táblát is. Most másik gépről netezek, de délután odaülök a sajátomhoz és felteszem az aktuálisat, remélhetőleg mai adatokkal...

KépKép
stike
 
 


Hogy legyen mit böngészni a jövő héten! :lol:

Kérem, hogy jelezzétek a hibákat vagy új adatokat! :roll:

Kép

KépKép
stike
 
 


Stike!

Köszi, most már értem.
Adataim:
kor:28
hét:10/4
Szülés várható ideje:2008.10.16.
Nevek:Marcell/Blanka
Testvér:nincs
Köv. vizsgálat: 04.01.
Kórház: I. SOTE

Köszi mindent, jó pihenést, holnap jelentkezem!

Kép
kalózlány
 
 


Sziasztok!

ŐŐŐŐŐ...hol is kezdjem?
Remélem mindenkinek kellemesen telt ahúsvét. Látom irogatni volt időtök bőven. :D

Peva, Bocsi, de pénteken már nem jutottam ide. Este pakolás aztán beájulás az ágyba, másnap reggel meg indultunk haza.

Marek Én is bocs, ha tapintatlan lettem volna. Asszem így azért mindannyiunknak jobb, hogy tudjuk. Neked is, mert talán már nem nyomja annyira leleked és nekünk is mert már értjük az aggodalamidat. Természertesen 100%-ig egyetértek a többiekkel, hogy a + hozzállás nagyon fontos, talán a legfontosabb, még ha iszonyú nehéz akkor is. Ugyan közhely, de mindenkinek megvan a maga keresztje és én hiszem, hogy nem történnek dolog ok nélkül (én is megvívtam a magam harcát 6 évvel ezelőtt). Lehet, hogy pont azért kellett akkor annak úgy történnie, hogy most sokkal jobb legyen. Ezért vagyok biztos benne, hogy a pocaklakód (ahogy mindannyiunkké) a világ egyik legszebb, legokosabb, leg... babája lesz!!! 8)

A többi témáról, amire emlékszem:

Takarítás: semmi extra, csak a szokásos hétvégi, amit még hétközben megcsináltam. Az ablakok nálam is hagynak kívánni valót, de nem érdekel.

Bejelentés:
Vasárnap előadtuk a nagy hírt az én bővebb családomnak (unokatesókig) az össznépi József napon, ma pedig a pároméknál. Hát volt nagy meglepi mindenhol. Az egyik nagymamám ugrált és tapsikolt örörmében. Az unkoaöcsém szikrát is alig kapott, aztán meg vigyorgott végig, mint a vadalma. Természetesen kapásból indult egymás hülyítése is és a vadabbnál vadabb nevek kitalálása. :lol:

Vásárlás: Hű, ti már itt tartotok? Jézusom! Én még csak ott tartok, hogy próbálom magam/magunkat elékpzelni szülőként. Így, hogy még csak a gyomorbántalmakat érzem belőle, meg, hogy 2 hete hallhattam egy fél percre a szívét még elég távolinak tűnik. Néha el se hiszem. :oops: Hülye vagyok?

Lehel piac: Én meg itt lakom a másik oldalán!!! Mármint a Ferdinánd hídnak. Egyszer tényleg összehozhatnánk egy randit. Meg az se lenne rossz, ha majd nem egyedül kellene sétálni menni. Lehetne játszópajtása a lurkóknak. :D (NA, most jól meghazuttoltam azt, amit pár sorral feljebb írtam :oops:. Látszik hogy nem vagyok komplett. Nekem az agyamra megy a terhesség? )

Pasik Hát az enyém se egy ezermester, de néha azért meg tud lepni. Csak a kontraszt kedvéért: Kijött a konyhaszekrény egyik fogantyúja. 1 hete vár visszacsavarozásra. :) Persze én is vissza tudnám tenni, de nem akarom. Kíváncsi vagyok melyikünk bírja tovább. Ellentéte: a Drágám a múlt héten elhagyta a kulcsát. Péteken eszébe jutott, hogy talán zárat kéne cserélni, ha nem leszünk itthon hétvégén, vetetett velem egy zárbetétet, hogy majd kicseréli. :shock: Levegőt se kaptam, és gondoltam, na persze! ÉS lássatok csodát! Hazaért és nekiállt, megcsinálta! És működik!!!! :lol:

NA, asszem ennyi elég belőlem és a családomből mára!
Holnap jövök. Jó éjszakát!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


zsuzsu:köszi az infokat!:D
és sztem is nagyon jól áll a piros a fiuknak is!én nem szeretem amikor túl komoly szinekbe öltöztetnek egy kisfiut!pedig főleg manapság a fiubabától az öregemberig szinte ugyan azokat a ruhákat csinálják!tényleg csak a méret más!sztem akkor édik,haszép szines babaruhákban vannak!:D

amúgy a pelusról még annyit,h igazad van a mosással macera van,de nekem hugomra is pl csak akkor adott anyu eldobhatósat,ha úton voltunk!(mondjuk ez már 10éve :lol: )
egyébként a mai mosógépek már víz és energia takarékosak és kevés mosószerrel is jól kimosnak!...mondjuk főleg a lelkemet nyugtatja meg!nagy környezet fan vagyok! :lol:
na de erről még bőven ráérek gondolkodni! :roll:


stike: ismét szupi a táblázat!jó látni,h egyre többen vagyunk!:D
tudom már 100x leírtam,de ha holnap minden okés(amiben nagyon bízom), akkor küldöm a többi adatot! :roll:

betty: egyáltalán nem vagy hülye!még én sem tudom elhinni ezt az egészet!mivel a hányingeren kívül semmi(se cici,se poci) így még olyan hihetetlen....
én még belegondolni sem merek a vásárlásba! :oops: söt...


képzeljétek: velem meg az van,h pár napja a derekamon(a kis párnácskámon) előjött egy kis púp!olyan kisujjbegynyi! édesem szerint: " pattanás lesz!" ott amúgy is olyan sűrűn szokott lenni!namindegy!...elkezdett olyan lenni mint egy kis horzsolás!most meg már olyan mit egy csúnyább égési seb!...nem tudom mia fene lehet,de megijesztett!.....így holnap mehetek bőrgyógyászhoz is! :(

jah,és a csuklómon olyan piros és száraz a bőr!úgy nézek ki mint aki meg volt kötözve!:( szép...
nem tudom hogy szedtem össze ezeket!....
csak a babókának nehogy vmi baja legyen ettől!!!!....

na jól van nem károgok tovább! :wink:
megyek aludni!

jóéjt mindenkinek!



adri
Vendég
 


Sziasztok!

Stike küldöm az adatokat:

A hét (a legutóbbi uh.szerint): 13+5
A szülés várható ideje: 2008.10.02. (bár ez lehet, hogy akkor előbbre fog kerülni)
Nevek: Ábel Vilmos/Janka Petra
Testvér: Máté
Köv. vizsgálat: 04.17.
Kórház: Komáromi Selye János

Üdv.

Melus
Kép

Kép
melus071
 
 


Sziasztok lányok!

Bocs mindenkitől, hogy nem voltam!
A számomra újaknak is nagyon gartula!!!

Igazából semmi különösbb oka nem volt , hogy nem jöttem, csak a lustaságom meg a kedvetlenségem. Amikor apa nincs itthon nem nagyon van kedvem semmihez, amikor meg itthon van, akkor természetesen egymással foglalkozunk meg a két csemetével.

Mostmár kezdem magam összeszeni, annira nem vagyok kedvetlen, de még mindíg nem az igazi.
Igazából nagyon nagyon feleslegesnek érzetem magam mostanában, apa megszakad a melótól, hidegben, esőben , hóban kint szereli a vasat, én meg itthon punnyadok.
Kezdek már beletörőni, hogy nekem itthon kell lennem.

NA NEM AKARTAM LEHÚZNI SENKIT!!!

Hál istennek a locsolók jó messzire elkerültek, két családi látogatással letudtuk a húsvétot.
A lányoknak meg úgy is lesz a suliban , oviban benne része, és persze apa és a papik is meglocsolták őket.

Mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
Kép
tgabi80
 
 


Sziasztok Lányok!

Most csak egy gyors kérdés erejéig jöttem. A napokban többször is megfájdult a fejem. Ez lehet a terhességtől? Nem vagyok egy gyakori fejfájós, de megint érzem, hogy kezdődik. Az émelygésem is folyamatos. Persze mindent elviselek, csak most itt bent a melóhelyen, ez nem túl jó. :(

Kép
barifelhõ79
 
 


Sziasztok Lányok!
Látom azért pihengettetek Ti is. :)

Barifelhő! Fejfájás lehet terhességi tünet - állítólag a megnövekedett vérnyomás miatt. Meg a hormonoktól is. Nekem kb. 2 hónapja fáj. Néha elviselhetetlen. Vettem homeopátiás bogyókat - nem igazán használ.
Szombaton bevettem egy aspirint (először és utoljára, mivel nem is használt). Csak az alvás segít.
Remélem egy aspirintól nem lett baja a babónak!

Holnap megyek a dokimhoz, ad uh-ra is beutalót erre a hétre - bárcsak holnap du-ra adna! Nagyon izgulok már, hogy minden rendben legyen.
Pozitív gondolatok is vannak, de azért parázok is rendesen.
Kétszer is álmodtam a vizsgálattal, rendben volt minden - de a magánrendelésen mindkétszer elfelejtettem fizetni. :oops:

Pár napja feszülget lent a hasam, és szombat óta felerősödött a hányingerem (pont a 12. hetem végén....). Szomszédasszony jól elkeserített, hogy neki 4,5 hónapig volt hányingere nem 12 hétig....
Bár csodálkoztam volna, ha varázsütésre megszűnik :)

Holnap jelentkezem a doki után!

Perdo! Te mikor mész uh-ra? (csak mert kb. egyidősek vagyunk )

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


barifelhő79!

egy kis irodalom:A hormonszintek változása erős fejfájást eredményezhet ebben az időszakban, de egy kis odafigyeléssel megelőzheted a kialakulását: egyél rendszeresen, igyál rengeteg folyadékot, engedj magadnak minél több pihenést, és kerüld a stresszes szituációkat. Viszont amennyiben a fejfájást láz kíséri, illetve látási zavarokkal társul, esetleg megdagad az arcod és a kezed, azonnal értesítsd a kezelőorvost, és ne vegyél be olyan gyógyszert, amelynek szedését nem hagyta jóvá. A hormonok rapszodikus változásának köszönhető egy másik kellemetlen jelenség is, amely nemcsak téged érinthet negatívan: az érzelmi hullámzás. Előfordulhat, hogy teljesen idegennek érzed magad a bőrödben, hiszen eddig nem bőgted el magad egy átlagos joghurtreklámon és az ingerlékenységi küszöböd is jóval magasabb volt. Vigasztaljon azonban a gondolat, hogy a méhlepény érésével párhuzamosan a hormonok termelésének a helye lassan megváltozik, ami egy-két héten belül enyhíti a viharos tüneteket.

Szóval a tünetek nálam teljesen a fentiekben leírtak, és én is így érzem magam napok óta. ÉS mint Téged a melóhely is zavar, mert most még nem akarok szólni, így hogy nem tudják csak jobban stresszel a dolog...próbálok valamilyen homeopátiás szert keresnia aneten, ami kifejezetten fejfájásra van. Remélem nem tart túl sokáig, én próbálok sokat szellőztetni és legalább óránként felállni.Remélem hamar túlleszünk ezen!

Kép
kalózlány
 
 


Peva! Csütörtökön délbe megyek UH-ra. Már nagyon nagyon várom. Próbálok nem arra gondolni hogy esetleg valami baj lehet. Annyira azt akarom hallani hogy jól van.

Fejfájás: 4-5 napja nálam is állandósult. Egyetlen egy dolog használt neki: rengeteg folyadék. Én átlagban fél-egy litert ittam naponta. Tudom hogy kevés, de egész egyszerűen nem kellett több. Most 3 liter körül tartok naponta és ez egy kicsit javít a dolgon.

Újabb problémám lépett fel... olyan székrekedésem van hogy csak na. 4-5 naponta tudok csak elmenni és úgy néz ki hogy az aranyerem is előjött. Mostmár ott tartok, hogy nem igazán birok ülni. Remélem a doki majd mond erre is valamit. Mert a klasszikusok, mint a lekvár, a kefír és társai semmit sem használnak.

Zsuzsu! Dóri jól van. A múlthét szörnyű volt, iszonyat hisztis volt, semmi sem volt jó, enni se akart, aludni se akart... De tegnaptól angyal szállt el a ház felett... :lol: Már várom a májust, akkor kezdi a bölcsit. Imádja a gyerekeket. Szombaton szülinapi buliban volt, és alig lehetett este lelőni, nagyon felpörgött tőle. Ábelnek már kijött az összes foga?

Kép

Kép
perdo
 
 


Sziasztok Lányok!

Búcsúzni jöttem: a mai UH-n nem mutatott életjelet a babánk! Sajnos elvesztettük, úgy hogy semmi jelét nem mutatta! Úgy látszik Sensie fentebb lévő története nem egyedi... valószínű a korábbi vérzést nem tudta a kicsi feldolgozni és inkább itthagyott minket...

Persze ennek van jó oldalai is, amit ebben az állapotban nehéz felfogni, de igyekszik az ember ezekbe is belekapaszkodni: végülis természetes úton sikerült összehoznunk hosszú idő után! És ez bíztató a jövőre nézve....

Lányok, bízom benne, hogy nektek egészséges, problémamentes terhességetek és szülésetek lesz! Teljes szívemből kívánom!

Zsuzsu, elküldöm neked a frissített táblát is, remélem találtok valakit, aki tudja kezelni!

Még egyszer sok sikert nektek!

Üdv,
Stike (Eszter)

KépKép
stike
 
 


Stike! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Naggyon, nagggyon, nagggyon sok erőt most nektek!

Kép
bettike
Eger
 
 


Stike!

Rettenetesen sajnálom, a hideg rázott amikor olvastam! Kívánok nagyon sok erőt és kitartást, mert hiszem, hogy valahol fenn egy kisember arra vár, hogy Ti legyetek a szülei! Sok erőt, és minden jót!Köszönünk mindent!

Kép
kalózlány
 
 


Stike Annyira sajnálom!!!! Fel a fejjel! Remélem olvastad, amit Mareknak írtam feljebb. Hátha ad egy kis erőt! Vigyázz magadra!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Stike
Nagyon sajnálom!!! Nem tudok semmi okosat írni... :cry: :cry: :cry: Legyetek nagyon-nagyon erősek és vigyázzatok nagyon magatokra!!!

marek
 
 


Kedves Stike!

Csak ismételni tudom az előttem szólókat. Nagyon sajnálom. Nagyon sok erőt kívánok! Minél gyorsabb testi és lelki felépülést!

Kép
barifelhõ79
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?