Sziasztok!
Marek!
NEKEM IS NULLA TÜNETEM VAN!!!!! felejtsd el, h nincs veletek a babuci! OTT VAN ÉS JÓL ÉRZI MAGÁT!!!!!!
Örülj, h nincs tünet!!
Valamennyien aggodalmaskodunk. Főleg mi, akiknek voltak szomorú élményei. nagyon nehéz, de csak úgy lehet, h előre nézel és bízol.... "Nem léphetünk kétszer ugyanabba folyóba..." Én szerencsés vagyok, hiszen itt a fiam. Bence itthon van, de októbertől -jan. végéig alig volt velünk. Csak karikor és újévkor, amúgy mindennap dolgozott.- Nem volt ünnep, 7vége...nehéz volt, de túléltük. Tarts ki!!!!!!!
Döntöttem, mindenképp megyünk vértesztre. Egy barátnőmtől megtudtam, h ha jó a tarkóredő eredmény, akkor is javasolják a korom miatt a hasbaszurit. Persze nem köteleznek rá, de a Klinikán mossák kezeiket. Tudomásom szerint a vérteszt után őszintén megmondják, h szükséges-e a hasbaszuri. Bízom bennük, remélem nem csalódok.
Természetesen jó lesz minden eredményünk!!!!!
Perdo!
Köszi! Nekünk ugye adott szinte minden, mi kislányt szeretnénk, és akkor kellenek a csajos rucik. Én nem vagyok finnyás, lazán ráadok Ábira piros, sárga rucit is, ami unisex. Azért Tirzának beszerzünk pár rózsaszín csodát
(Bencének két fia van, nagyon kíváncsi vagyok, milyen lenne, ha lánya születne.... magam miatt is persze)
Dóri hogy van?????????
Melus!
Köszi az adatokat. Tudom butaság hasonlítgani, de nagyon hasonlók az adatok
A képet várjuk!! Ábival nekem nem adtak képet a Klinikán, de ha nem felejtem el, most kérek. Hátha......
Kalózlány!
Én is a 12. heti Uh jelentkezem be vértesztre. Elvileg a 14. hétig megcsinálható, remélem belefér....
Stike!
Az jó, ha a család örömmel fogadta!!!!! (nálunk csak mi és a barátaink tudják. Az én családommal nincs kapcsolat, a férjem édesanyjának majd csak akkor mondjuk el, ha rákérdez a pocakra..)
Nekem is vannak furcsa álmaim, érdekes én is ikrekel csak apa más..
A táblához: eldöntöttem, h a
fiúnevünk ÁRMIN Bence majd választ második nevet, de persze Tirzára hajtunk.
barifelhő!
Amit a hozzászólásod második bekezdésében irtál, azzal maximálisan egyetértek!!!! Olvasgatok topicokat és nagyon szép barátságok alakultak ki itt a babaneten. Remélem mi is minnél tovább bíztatjuk egymást és osztozunk örömeinkben-esetleg bánatainkban......
Biztosan a szalagokat érzed! Milyen pózban alszol????? Az is befolyásolhat..... Mg: tudomásom szerint a béres Mg-ban több a Mg...
Bettike!
Micsoda menű....
Minket nagyon eltelít a sonka.... azért sütöttem oldalast (apa azt kívánt), hozzá petr. krumpli és fejessali....
A babás infókat szűrni kell!!!!!!! érdekes mindenki nagyon okos, de a Te babád, úgy a legjobb, ahogy Te neveled, ahogy Te várod!!!!!
Sensi!
Örülök, h jelentkeztél!!! Sok erőt neked!!! A porszívózás közös program Ábival, nagyon szereti, így legalább elfoglaltság. A felmosást akkor szoktam, amikor elalszik, de elég modern eszközök vannak..... Utánna én is alszom, így pihenek....
Adri!
A textilpelus jól hangzik, de átgondolandó. Mosás, energia, mosópor....vasalás.....
Ábit 21 hetesen éreztem, de mellsőfali volt a lepény. Állítólag ha hátsófali hamarabb. Átlag első babánál 18. héten.
Hasonalvás: érzed, ha kényelmetlen. Baba is jelez majd. nekem nagyon bevált, h kispárnát tettem oldalfekvésben a pocak alá... a szopispárna is jó találmány....
Gröni!!!!!!!!
HATALMAS ÖLELÉS NEKED, NAGYON SZERETLEK!!!!!!
Köszike és neked is örömteli babavárást kívánok!!!!!
Rólunk: megvagyunk, fiaim sokat sétálnak, így lazíthatok. Furcsa lesz, h holnaptól apa megint dolgozik, de közeleg a 7vége
Szerdán doki, úgyhogy szorítsuk meg egymás kezét valamennyien!!!!
Szerintem kispasiknak is jól áll a piros szín:
Durcika