Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Tesóka, most kitoltam a teliholddal és leeresztettem a redőnyöket ;)
Így fél9től 4ig aludt a kis angyal fiacskám, aztán meg 7ig és 9ig ;)
Szóval megint embernek érzem magam ;)

Zsuzsa!!! Isten éltessen nagyon sokáig! Még ilyet...hogy elfelejtettek. Nagyon sajnálom, meg tudom érteni, hogy ez mennyire rosszul eshetett.. :( De fel a fejjel, hisz a babódnak vidámság kell! Majd lejössz babatalira és minden rosszat kibeszélsz és minden jobb lesz! ;)

Ezt az oltásmizériát!!! :shock :shock:

Kép
Kép
encu

Hihiiiijj!! :D

Barbi! NAgyon ügyi Vince! Le a kalappal! KArcsika is kezd ilyen kitekeredéseket csinálni, de azért ennnnnnyire nem ;)

Niki! Jó, hogy nincs semmi baja a Nonónak!!! És köszi a megnyugtató infókat is ;)

Kép
Kép
encu

Encu, igen ügyes Vince, ezt csinálja egyfolytában, aztán meg mérges, hogy nem megy tovább...ha meg hasrafordítom, akkor egy kis idő múlva meg azért mérges, mert nem tud mászni...szóval ma nehéz vele, de most elaludt, lehet fáradt is volt, vagy ez a sok tennivaló :roll: :wink:

Niki, jó, hogy rendben vannak a golyócskák :D

Móni, kastély...hát igen rengeteg elpakolnivaló lesz, ha Vince elkezd mászni, mert már most minden érdekli :) Ricsi jobban van már??? Még mindig felmegy a láza?

Megyek, mert a nagyfiam is nyaggat :lol:

Kép

Kép
sbarbi

Zsuzsa!
Utólag is Sok Boldog Szülinapot Kívánunk!!!!!
Ha ők figyelmeztetni szoktak, akkor te miért nem figyelmeztetted őket??? :roll: Lehet tényleg elfelejtették, vagy nem? :?
De a férjed felköszöntött nem? :roll:

Barbi!
Én nem nézem ki a Szilárdból, hogy ilyen hisztis lenne! :D :wink:
Nagyon ügyes már Vince, tök jó, hogy így eltaláltad a képet! :lol:

Móni!
Hogy van Ricsike?

Egy évesen nem csak Nonót kell vinni kontrollra, hanem a fiú babákat! :wink:
A Madarász utcai gyerekkórházban voltunk, pont a Duna Plaza-val szemben van.
Nem muszáj vinni beutalót, de mi kaptunk már múltkor és azt elvittük. Mert ugyebár elvileg ide kellett volna mennünk Battára, de nem fogok egy vizsgálatért várni 1 hónapot, mert egy hétig van rendelés, egy hétig nincs. És már most tele volt írva időponttal a rendelés, szóval csak 1 hónap múlva kaptunk volna időpontot.

Az az igazi, ha mindenki ott van a talin! :wink:

Én kullancs ellenivel nem akarom beoltatni Nonót! Legalábbis apával nem beszéltünk erről az oltásról! Ti miért döntöttetek mellete?
Asszem Gabó mesélt nekem erről az oltásról...

A pneumot mindenképpen beadatom Nonónak!!!
Most kaptam aputól egy újságot, amiben benne vannak az oltások és le is vannak írva, hogy mi mire jó!
A meningococcuson mi még gondolkodunk! :roll:
Illetve még én gondolkodom, hogy lehet beadatom magamnak a méhnyakrák ellenit, bár ez után majd a dokimnál tájékozódom!

Kép
niki+baba

Niki!

Köszi az urológiás infót! :wink:
Ismerem a madarászt, amíg pesti voltam oda tartoztunk, sokat jártam oda :)

A kullancs ellenivel azért, mert szeretnénk menni sokat kirándulni és legalább ha megcsípi egy akkor az általa agyvelőgyuszit már kiküszöbböltük. tudom, hogy pl. a lime (így kell írni?) kór ellen nem véd, de sok fertőzött kullancs van. Ha befejeztem a szoptatást, akkor magamat is beoltatom. Nekem "tetszik" ez az oltás. Tény, rengeteg mellékhatása van, főleg 2 éves kor alatt meg az első oltásnál, de már túl van a Ricsi a 72 órán, túléltük :P

A hpv-t én is akarom, de azt hallottam, hogy 26 éves korig ajánlják. Az is 3 oltásból áll és a 3. oltással már kicsúsznék a 26-ból. De ezt csak hallottam, majd ha megyek dokihoz én is utánaérdeklődöm mert ezt is jónak tartom. Na meg itt is meg kell várni a szopi végét, gondolom.

A meningot meg azért nem akarom, mert csak az európai törzs ellenivel oltanak és a föld többi részén honos vírosfaj ellen nem véd. Pl. ha elmennénk nyaralni amerikába, afrikába, akkor ugyanúgy megfertőződhetne a Ricsi. Tudom, európa elég nagy... :D Lehet majd később visszatérek rá, most elég hogy az elkövetkezendő 3 hónapban folyamatosan oltatjuk szegény gyereket :roll:

Hááááát az oltásokról én is tudnék riogató sztorikat mesélni :( Sajnos ez is olyan, hogy van aki ellenzi és van aki meg támogatja. Ezen is sokat filóztam, melyik a jobb, ha beadatom vagy ha nem. Ha nem akkor esetleg elkapja pl. a bárányhimlőt, és pont beleesünk a maradandó károsodást szenvedettek körébe, akkor átkoznám a napot hogy miért engedtem magam lebeszélni erről az oltásról. Ha meg ugye semmi gond nem lenne akkor meg ugyanígy ellenezném ezt az oltást :roll: Egyenlőre megálltam félúton, utálom az oltásokat, de vannak betegségek amelyektől jobban tartok mint a mellékhatásoktól :roll:

Amúgy a többi oltásról még nincs sok infóm. Ezeket tutira tudtam már terhesen hogy beadatom, a többi után még nyomoznom kell 8)

Jobban van a Ricsi, tegnap este óta nem lázas!!! :D Bár ő délutánra szokott belázasodni nem estére, úgyhogy ez még nem biztos hogy elmúlt a láz :? Reggel még hányt, de ezt természetes köhögésnél meg fülgyuszinál :?

Mennem kell, felkelt

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Sziasztok!

Most esett le hogy péntek van 8)

Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét és húsvétolást
! Sok-sok locsolót (aki igényli :wink: )! :D

Kép

Tesóka!

Nem tudom mikor indultok, de érezzétek magatokat jól! :wink:

Meg mindenki :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, majd csak vasárnap ;)

Én is mindenkinek hasonló jókat kívánok, meg soksoksok álommanót meg gyógyangyalkát!!!!!

Kép
Kép
encu

Itt vagy méééég :D :D :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Itt bizony :) Csak eddig nyűgi volt KArcsika, most már alszik, mi meg nézzük a vacsoracsatát ;) :D

Kép
Kép
encu

ááááá, lemerült az egérben az elem, alig találtam itthon használhatót :roll:

Egér nélkül sokmindent nem tudtam csinálni, csak frissíteni meg olvasni :oops: Hogy én mekkora baromságokat tudok írni :shock: 8) :lol:

Tök jó, ma nem volt lázas a Ricsi, sőt délutánra szinte a régi lett leszámítva a fülét :P

A vacsoracsatában van az a nyálgép pali akinek fekete a lakása...az nagyon durva, fúúúj :oops: annyira taszít :oops: 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!

A Steve? Hűűűű, ő engem is!!! Ráz tőle a hideg! Bbbbbbbbbrrrr!
Meg a másik hapsitól is! Meg is dumcsiztuk Apával, hogy rejtett buzi! Annyit dumált a szexről, hogy az már gyanús ;)

De az uccsó csajnak mekkora kecója van :shock: :lol: !!!

Már várom a vasárnapot ;)

Mi jót csináltok?

Többiek???

Kép
Kép
encu

Merre vagytok????????????????

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Hát, tegnap már nem tudtam írni, nem volt időm.
Tegnap megérkezett anyósom is, most ő főz :)

Móni, Encu
Hogy ti miket néztek ?! :shock: :D

Móni
Ricsikének jobbulást!

Niki
Na, tök jó, hogy minden rendben volt az urológián!!!

Nya, sztem majd még benézek.

Milyen durva volt már a nagy hóesés!!! :shock: :shock: :shock:

szisszka

hú, de hétvége van :shock:

szisszka

Sziasztok!
Bocsánat, hogy így eltüntem és főleg Encutól! :oops:
Hát nem is tudom, hogyan lehettem ekkora barom, hogy elfelejtettem!
Tényleg nagyon égő!
Egyszerűen összecsaptak a fejem fölött a hullámok és remélem hamarosan kikászálódok(vagy nem).
A nagymamámnál a tüdőszűrésnél találtak valamit tegnap már harmadzsorra röngenezték két héten belül!(szerintem nem is lehetne)
Aztán úgy néz ki elmegy a ház és elkezdtük apával vakarni a fejünket, hogy akkor merre tovább!
Közben két álláslehetőségem is adódik szeptembertől, májusig döntenem kell!
Aztán eszünkbe jutott, hogy nekünk esküvőnk is lesz! :lol:
Elfelejtettük bevinni a meghívó szöveget!
Bár személyesen akartam elmondani,de leírom Tamásnak megszünt a munkahelye!
Kicsit padlón vagyunk, de azért pozitívan állunk a dolgokhoz, hoszen minden rossz után csak jó jöhet!
Szóval nézzétek el nekem, ha kissé szétszórt vagyok!

Oltás!
Tudom tudjátok, hogy oltásellenes vagyok, de egyet én is beadatok méghozzá a hepatits-t!
A kullancs elleni jó, csak nem véd, sajna a kolleganőm kisfia (kolleganőm anyósa doki!) megkapta és horvátországban egykullancsot kiszedtek belőle.Estére belázasodott, hazajöttek és kiderült, hogy megkapta a liem-kor(így kell írni?)-t.
A dokik azt mondták az Évának, hogy a kullancs elleni nem véd ettől az agyhártyagyulladástól!
Hát akkor mitől?
De ne gondoljátok azt, hogy nem gondoltam át százszor, hogy rosszat teszek vagy nem csak mindig jön valami(média, sajtóstb.),hogy inkább meggondolom magam!
Szóval szerintem annyira gyerekcipőben járnak az oltások, hogy senki nemtud mondani semmi biztosat és inkább a szülőkre hárítják a felelősséget azzal, hogy döntsön ő!

Móni!
Milyenek az éjszakáitok?
A miénk most megint rossz és hajnalba kel Flóra! :shock: :?

Csilla!
Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok!

Niki!
Megtudod nekem nézni, hogy kb mennyit fizettetek a virágosnál mindenért?(esküvő)Köszi :roll:
Ugye azt mondtad, hogy te is úgy nézted ki a csokrodat és kép alapján csinálta!Vagy aza torta volt? :oops:

Megyek Flórát alatatom!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Gabó!

Hű, aztaaaa :shock: basszus :shock: remélem tényleg véget érnek, sőt már véget is értek a rossz dolgok :wink:

A tüdőszűrésről én is tudnék dolgokat írni, apósékkal minden évben szórakoznak. VAlakit mindig visszarendelnek újjabb felvételre mert találtak valamit. Aztán kiderül hogy mégse. Pár évvel ezelőtt páromon vol a sor, őt is visszahívták hogy van valami. Újjabb felvétel és azon is van valami! Egy ér látszódott a felvételen!!! NOrmálisak????? És ha már ott volt a tüdőgondozóban, akkor kitalálták, hogy asztmás, és gyógyszerezni akarták! Pedig semmi panasza nincs, csak a fújórereje pont a határon van. Idén apóson volt a sor, újjabb felvétel, és a doki csak ennyit mondott neki: maga nem szokott rosszul lenni, mert a szíve meg van nagyobbodva?? :shock: Aztán kiderült hogy semmi baja a szívének, teljesen elfogadott egy bizonyos fokú nagyobbodás.
Nagypapámnak is találtak valamit, sajna neki kiderült hogy rák. De mivel minden évben ment tüdőszűrésre, idelyében észrevették és kioperálták. Pár évre rá meghalt másfajta rákban aminek semmi köze nem volt a tüdőshöz, de boncolásnál kiderült hogy a tüdeje gyönyörű volt, sehol egy rákos burjánzás.

Nagyidnak szurkolok, hogy minden rendben legyen!!!
Meg Tamásnak is, az új és jobb melóhely miatt :wink: Na és persze az új otthonotok megleléséért is drukkolok, ami végre anyósmentes lesz :D :wink:

Tesóka!

Steve :lol: :lol: még a neve is..... stivike :lol: :lol: fúúúúúj brrrrrr annyira de annyira nyálas, na szerintem meg ő :roll: A másik pasinak a szövegét még nem hallottam, általában csak halkan szól a tv mert úgyis túlüvölti a Ricsi :)
Vannak kecók az biztos :lol: :shock:

Szisz!

Nagyon durva :shock: és ma reggel is esett :shock: és havas volt a kocsi mikor mentünk a dm-be :shock:

Jó ha főznek helyetted :wink: ráadásul még ha jól is főz az aki helyetted főz! :wink: :D :D

kullancsos oltásról meg úgy általában a kullancsról:

http://www.medimix.hu/cikk.php?cid=217

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

közben felkelt a Ricsi hogy szívjam le az orrát! :D és már alszik is tovább :D

Az előbb belinkelt oldal azért szépít egy kicsit, mert az oltásnak vannak mellékhatásai és nem "csak hőemelkedés" :twisted: dehát melyiknek nincs :?

Mindemellett viszont ez is egy olyan dolog, hogy lehet kapni a boltokban spray-t, ami kitűnően üzi a kullancsot. Tehát meg is lehet úszni az oltást és még a spray nagyobb védelmet is biztosít, hisz elriasztja a kullancso és nem meggátolja az egyik általa terjesztett betegséget.
Én nagyon félek a kullancstól, bennem tucatjával volt míg kisebb voltam. Szerencsére egyiktől sem lett bajom, de nem merem csak egy spray-re bízni a védelmet :roll: Oltás+spray+ha esetleg mégis találunk egyett majd akkor azt küldöm bevizsgáltatni :oops:
túlpara, mi? :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Gabó!

Igaza van Tesókámnak! Bizti jó időszak jön ezután, főleg hogyha hiszel benne! Az nagyon sokat számít!
ÉS ne foglalkozz, hogy nem volt időtök jönni, majd pótoljuk ;)

TEsóka! Engem is visszahívtak egyszer, mondván, hogy találtak valamit a tüdőmön, de kiderült, hogy csak egy érárnyék... :shock: :?

Többiek? Ilyen egy ratyi időt!!!!!! :lol:

Szisz! Nagyon jó dolgod van ;)

Niki! Nonó hogy viselte ezt a frontot? Karcsika kicsit nyűgi volt...

Többiek? Front? Senki nem fejfájós??

Kép
Kép
encu

Még alszik a Ricsi :shock: asszem ma bagolykodunk...
Az előbb felült az ágyon, elkezdte nézni a tv-t (playboyos csajok vannak a viván, azt nézem), nézte-nézte és ismét elaludt. Bizti jót álmodik most :lol:

Tesóka!

Csak nem fáj a fejed? :roll: Nekem már 3 napja fájt egyhuzamban, ma nem!! :D Vagyis most egy kicsit, hogy eszembejutott milyen jó dolog is ha fáj :? :lol: Katasztrófa az idő :cry: hihetetlen hogy pár hete meg egyszál pucsiban nyomtuk :shock:

na felkelt, megyek :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

pucsiban :lol: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

pulcsiban :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

mééééééééééég alszik :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Látom sehol senki...

Na a Ricsi már megint alszik :lol:

Elég rosszra sikerült az este, evett tök főzit :D aztán belehányta a kádba fürdéskor :( De most már tuti hogy a calcimusk-tól :shock: :( Nem értem mi a baja vele :roll: Eddig ette és semmi baja nem volt tőle most meg kihányja :shock:
Ja és már megint kezd lázasodni :( és taknyosabb mint eddig :(

Na megjött apa, megyek, szép álmokat ha még jár erre valaki :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok

Az igért pocis kép igy égyomora . :lol: Kép
anha

Kép
anha

MINDANNYIÓTOKNAK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET
KÍVÁNOK!

Kép
gabriel79

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk Mindenkinek!
Lányok, remélem meg lettetek rendesen locsolva, és nem hervadtok el! :wink:

Kép

Zsuzsa
Nagyon csini kismami vagy!!! :)

szisszka

sziasztok!

Kellemes Húsvétot!!! :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok

Mindenkine Boldog Húsvétot

Az iwiwen van még pár kép új ha érdekel titeket :oops:
anha

Sziasztok!

Zsuzsa!

Nagyon csini vagy! Még mindig :wink:
Köszi a képeket! :D
Méghogy labda :shock: szerintem már rendesen ki vagy gömbölyödve!!! :D

Szisz!

És Téged meglocsoltak Marciék? :lol:
Asszem én nem hervadok el, bűzlök :D

Tesóka!

Naaaaaa milyen volt újra wellneselni? :D Vagy ez csak egy utólazulás volt? :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok

lányok köszi a dicsérteket . Arik vagytok .
anha

Zsuzsa!

Tényleg nagyon jól nézel ki! És látom csakm nem felejtetteék el a szülinapodat ;)

Tesóka, most rokonlátogatóban voltunk... :D

De aaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnyira fáj a hátam, hogy besz@rás... :? :? :? :lol:

Kép
Kép
encu

Sziasztok

Igen Apa most nem felejtete el .

Encu mitöl fály a hátad ?
anha

Zsuzsa!

Akkor jó ;)

Nemtudom miért fáj, de nagyon fáj.... :(

Kép
Kép
encu

Barbi!!!!!

Boldog hófordulót Vincének!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Már 5 hónapos! :shock: Aztaaaa!!! :lol:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Megjártuk a dokit, pénteken kell helyzetjelenteni ha még van valami, elhagyhatjuk mától az antibiót :D de kaptunk antibiós orrcseppet.

Tesóka!

Hol fáj a hátad? Régebben is fájt?
Csak mert ha ez egy új dolog, akkor lehet a szoptatástól is. Hallottam már hogy hátfájást okoz a szoptatás :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!!!

Encu! Köszönjük a köszöntést! :D Hogy rohan az idő :roll:
Tényleg lehet a szoptatástól, gyerekhurcolástól, mert már nagyon nehezek:wink: Esetleg próbálj fekvőhelyzetben szoptatni, az pihentetőbb...

Móni, örülök, hogy javulgat a Ricsi, szuper :D

Gabó, ennyi minden rossz, tényleg már csak jó jöhet...

Na, mennem kell, mert mindkét gyerekem nyaggat...

Kép

Kép
sbarbi

Barbi!

Boldog hófordulót Vincének! :wink:

Arra jó volt ez a betegség, hogy kiderült, szopi nélkül is vissza tud aludni a Ricsi éjjel :D :D Sírt, felvettem és az ölembe fektettem, de mivel tele volt az orra gondolom nem érezte a tejcsi szagot és nem is akart szopni, és simán visszaaludt pár perc alatt! :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni, köszi :D És akkor most még mennyit szopizik a Ricsi?
Nekünk még 1 hónap van a hozzátápláláshoz, szerintem kibírjuk addig, olyan kényelmes most a szopi :roll: :wink: Szilárdnál még anyósom állandóan kérdezte, hogy meddig akarom még szoptatni...most már nem szól bele...bár Vince kapott húsvétra tőle műanyag tányért meg kanalat Micimackósat :lol:

Kép

Kép
sbarbi

Barbi!

Nekünk is tányért meg evőeszközt kaptt Karcsika a sógórnőméktól... :shock: :lol: De még mi is várunk ;)

Kép
Kép
encu

Merre vagytok???????????

Lesz holnap babamasszázs? :roll:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Barbi!

Lehet ez az étkészlet már burkolt célzás volt az "etesd mással is a gyereket"-re :lol:

Szerintem annál tökéletesebb dolog nincs is, ha 6 hónapos koráig csak szopik a baba :D :wink: A drága nagyik meg már 3 hósan tejbepapival etetnék az uncsit :lol: :( :lol: Szerintem nyugodtan szoptasd csak, hisz tökéletesen fejlődik Vince és neked is kényelmes. Hamar eltelik ez a pár hét, élvezd ki hogy nincs pepecselés, köpködés, kajarepkedés, maszatolás...de úgyis tudod miről beszélek :wink: :D Tudom, uncsi.... :oops:

Most próbálom visszaszoktatni a rendes kajcsikra a Ricsit. Ma már volt egy kevés reggeli, ebéd és uzsira már bevert egy egész doboz danont. Csak még kell neki a cici, harcol. Hozzászokott a sok szopihoz, de most úgy aludt el hogy nem akart szopni, elfordította a fejét és "közölte" hogy hintázni akar, úgyhogy abban aludt el :D

Vannak új szavai a Ricsinek, haláli ahogy dumál. Mondja a cicának, hogy "cica te" meg "cicic" :lol: meg mondja, hogy "kuka", "cici", "csöcsö" ez a csöcsi, "ga" ez a fa, és utánozza a libát hogy "gágá", kutyának hogy "vává" :lol: Néha kifekszek a dumájától :lol: És elkezdett hátrafele, tolatva közlekedni :lol: Na meg felfedezte hogy lehet gugolni is, majd betojik olyanokat nyög ha fel akar állni a gugolásból :lol:
Na nem istenítem tovább a drágám 8) :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ja, most a micimacis kulacs az újságárosoknál tök jó, szívószálas :D
Még nem láttam szívószálas kulacsot :oops: 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Eddig nem láttam :wink: 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

igen nekünk is van nagyon jo :lol:
anha

Tesóka!

Karcsikának meg annyit mondtam, hogy BABa, hogy elkezdte mondani! Meg hogy MAMA! :lol: HAláli! Fel is vettem kamerával, hogy legyen bizonyíték ;)

Édi lehet a Ricsi!!!!

TÖBBIEK??????????????????????????

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Lányok úgy néz ki elkaptam valami vackot, mert folyik az orrom és fáj a fejem!
Remélem Flóra nem kapja el!

Móni!
Jobban vagytok?
Jövőhéten kedden jöttök velünk?

Encu!
Én elhiszem, hogy Karcsika mondta, mert Flóra is mondta ilyen kicsinek, de azért megnézném a videot! :wink:

Barbi!
Szerintem is jó, hogy még szopizik Vince legalább nem kell pepecselni!

Zsuzsa!
Elfelejettem írni, hogy csinos vagy!
Utólag kívánok neked boldog szülinapot!

Kép
gabriel79

Kép :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Most olvastam vissza tök véletlenül :shock: :lol:
Félreírtam, egy pár sorrral lejjebb akartam írni a "tudom uncsit" ...nem a szopihoz hanem a Ricsi magasztaláshoz 8) Ez hogy sikerült :shock: :lol:

Szia Gabó!

Jobbulást!!!
Ha addigra meggyógyulunk akkor jönnénk :D 8)
Én is lebetegedtem meg megfertőzte a mamát is a Ricsi...itt járvány van :twisted: takonykór :x De ezen kívül már semmi baja nincs a Ricsinek :D

Tesóka!

Én is simán elhiszem :wink: de szintén szívesen megnézném :D

Zsuzsa!

Örülök, hogy nem csak én vagyok egyedül aki majd 1000 ft-ért vesz egy kulacsot :lol: Bár nem tudom mennyibe kerül egy sima, nem micimacis kulacs :roll: Kipróbáltátok már, nem ereszt? Még nem mostam el, egyenlőre csak hurcibálja a Ricsi, majd ha megyünk sétálni ha elmúlik a takony akkor kipróbáljuk...

Nikiékkel mi lehet? Nagyon eltűnt?? :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Velem lesz tele az oldal :oops:

Megkopasztottuk a Ricsit megint :D :D olyan pasis :D :D

Na már megint áradozok :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.