Sziasztok!
Bocsánat, hogy így eltüntem és főleg Encutól!
Hát nem is tudom, hogyan lehettem ekkora barom, hogy elfelejtettem!
Tényleg nagyon égő!
Egyszerűen összecsaptak a fejem fölött a hullámok és remélem hamarosan kikászálódok(vagy nem).
A nagymamámnál a tüdőszűrésnél találtak valamit tegnap már harmadzsorra röngenezték két héten belül!(szerintem nem is lehetne)
Aztán úgy néz ki elmegy a ház és elkezdtük apával vakarni a fejünket, hogy akkor merre tovább!
Közben két álláslehetőségem is adódik szeptembertől, májusig döntenem kell!
Aztán eszünkbe jutott, hogy nekünk esküvőnk is lesz!
Elfelejtettük bevinni a meghívó szöveget!
Bár személyesen akartam elmondani,de leírom Tamásnak megszünt a munkahelye!
Kicsit padlón vagyunk, de azért pozitívan állunk a dolgokhoz, hoszen minden rossz után csak jó jöhet!
Szóval nézzétek el nekem, ha kissé szétszórt vagyok!
Oltás!
Tudom tudjátok, hogy oltásellenes vagyok, de egyet én is beadatok méghozzá a hepatits-t!
A kullancs elleni jó, csak nem véd, sajna a kolleganőm kisfia (kolleganőm anyósa doki!) megkapta és horvátországban egykullancsot kiszedtek belőle.Estére belázasodott, hazajöttek és kiderült, hogy megkapta a liem-kor(így kell írni?)-t.
A dokik azt mondták az Évának, hogy a kullancs elleni nem véd ettől az agyhártyagyulladástól!
Hát akkor mitől?
De ne gondoljátok azt, hogy nem gondoltam át százszor, hogy rosszat teszek vagy nem csak mindig jön valami(média, sajtóstb.),hogy inkább meggondolom magam!
Szóval szerintem annyira gyerekcipőben járnak az oltások, hogy senki nemtud mondani semmi biztosat és inkább a szülőkre hárítják a felelősséget azzal, hogy döntsön ő!
Móni!
Milyenek az éjszakáitok?
A miénk most megint rossz és hajnalba kel Flóra!
Csilla!
Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok!
Niki!
Megtudod nekem nézni, hogy kb mennyit fizettetek a virágosnál mindenért?(esküvő)Köszi
Ugye azt mondtad, hogy te is úgy nézted ki a csokrodat és kép alapján csinálta!Vagy aza torta volt?
Megyek Flórát alatatom!