Új privát üzeneted érkezett!

Húsvétkor ilyen csinosba öltöztem:

Kép

:)

feri (mni)

"Üdvözlet kedves babanetes topiklakók! Az arcomra kiült enyhe rémültség az itt látott kakis fotóknak tudható be..." :oops: :lol:

Kép

feri (mni)

Sziasztok!

Feri!

Mekkora már Lilla! Nagyon aranyos!

Juditkecskemét
Nekünk a dokinéni azt mondta, hogy 1 hetesen kapjon Konakiont, mert a kórházban kapott, majd minden következő hónap ugyanazon napján. Nem kell minden héten nálunk. Vigantolt pedig már kap.
Én a hetet szinte végigbőgtem nagyon ki voltam lelkileg és persze fizikailag is. A babához valahonnan mindig sikerül összeszedni az utolsó erőmet is.

Kölyök
Mekkora poci és milyen szép!

Lassan betelik a táblázat! Nagyon jó!

Kép
Kép
tündérmanó27

Szilvánusz
Nekem is Pesztonka van. Én úgy csinálom, hogy először kézi mellszívóval megindítom a tejcsit és utána jöhet az elektromos. Először én is csak a pesztonkával szenvedtem.

Kép
Kép
tündérmanó27

Sziasztok!

Zsombi, Biribon, Panny,
gratulálok a babákhoz, sok tejcit és örömöt kívánok! :D

Kölyök,
hatalmas pocid van! :shock: :)

Pété,
én az egyik cicimből jelenleg nem szoptatok, mert sebes, így a benne lévő tejcit lefejem. Azt először kanállal adagoltam Dórinak, de ahogy nőtt az adagja, baromi hosszú időbe tellett, mire megette, türelmetlen is volt közben, biztos lassúnak érezte az adagolásomat. Aztán kipróbáltam, hogy cumisüvegből adom oda neki és bevált. A cicit is elfogadja.

Eszterxx,
honnan másoltad ki a moremilk kapszula leírását? Valami weboldalról, ahonnan lehet rendelni? Ha igen, légyszi másold be ide a linket!

Zsu,
megy a drukk Neked, hogy minél előbb kibújjon Vikó bébi! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Endre,
tegnap este Dóri is hasonló kakit produkált, alig hittem a szememnek. :) Akkora volt a meglepettségünk, hogy a fotózásra nem is gondoltunk. :)

Melinda

Kép
melinda80

Juditkecskeméti,
nekem a gyerekorvos azt mondta, hogy a Konakiont egy hetes korától hetente kell kapja, a Vigantolt meg kéthetes korától naponta.

Niki, Feri,
Lilla nagyon cuki! :)

Melinda

Kép
melinda80

"A rengeteg fotózástól annyira el szoktam fáradni, hogy óriásikat ásítok! Nem könnyű ám egy ilyen, fotós családba született kisbaba élete, fotózások, castingok, fotózások, castingok egymás után... Az oviban is fényképezőgép lesz a jelem, a vakufény pedig már szinte lételememmé vált. Na most megyek is inkább aludni egy picit, teljesen elfáradtam..." :)

Kép

feri (mni)

Üdv csajok!!
Örömmel tudatom,hogy a feleségem Panny ma hajnali 3 óra 27 perckor világra hozta Olivér Leventét!!
A baba és a mama jól vannak,majd kicsattanak az erőtől!
olivér 56 cm ,és 3900 grammal érkezett
a többit a csajszi délután megirja
kellemes húsvétot mindenkinek :P

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Niki és Feri :lol: :lol: :lol:

van akkor egy édes, gyönyörű modellje a fotos Családnak...Ez a kistündér álomszép :lol: :lol: :lol: gondolom, Te Feri pedig ellesel minden pillanatot :lol: :lol:

Kép
nanó:))

Panny férje!
Köszönjük a hírt, de az előző oldalon már megosztották velünk... :D :D :D Ott már találsz egy jó pár gratulációt :D :D
Gratulálok még egyszer, sok boldogságot!!!!!!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Panny és családja!

Hatalmas gratula a picihez, jó egészséget és sok tejcsit kívánunk neki!!!!!
[/size]

pepike

Kép

Kép
pepike

Endre! Még ha kis filmecske formájában sikerült volna megörökíteni az akciót, akkor lenne nagy durranás! A szó szoros értelmében... :lol: Éppen levettem a pelust róla, amikor is sugárban(mintha tejszínhabot nyomtad volna ki a palackból) lekakilta a kezemet...
Nem tudom, ki hogy van vele, de az esetek nagytöbbségében amikor leveszük a pelust Livikéről, mindig előbújik valami "műalkotás"... :roll:

Na, jól van, sz@ros téma befejezve... :lol:

Kép
pété

Panny! Óriási gratula, és jó egészséget kívánok!

Kép
pété

Mona! Márti! Biribon és Panny! Nagyon sok boldogságot és jó pihenést kívánok Nektek!!!
Milyen sok húsvéti babócánk van! :lol: De jó!

Konakiont nekem 3. betöltött héttől hetente 1* kell adnom 5 héten át. Vigantolt második héttől naponta 1 csepp anyatejben.

Én nem is értem ezt a teljesen különböző adagolási javaslatot ??? Főleg mni 10 ampullája lep meg....

Lányok! A babátokon látjátok a BCG oltás helyét. Sehol nem találom és baromira idegesít!!!!!!

Livi
Kép
Kép
lusie

Panny! Gratulálok, jó egészséget és tejet kívánok neked!

[b]Mzx:
a ma meg a holnap tuti nem jó, de szerdán elugraszthatom érte hozzátok, csak külj egy címet, meg hogy hány körül és mennyit vigyen :)
Akkor látom nemcsak én nem ismerek magamra a babázók közül, sebaj egyszer biztosan belejövünk. Ma reggel 4-től fél 8-ig, majd 10-től 13-30-ig volt ébren Marcipán. Közben kb. 5-ször tettem cicire. Tehát 9 és fél óra alatt aludt összesen 2 órát. Szerintetek ez normális? A ti babátok mennyit van ébren?
Judit18: Én amikor ébren van mindig itt hagyom velünk a nappaliban, de az biztos, hogy nem alszik vissza. Mondjuk ő a kiságyban sem, hiszen tudjátok, cicifüggő a lelkem.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Hát én hiába kereslek Panni, te meg közben megszülsz? :lol:

Hatalmas gratuláció nektek, szívből kívánok sok egészséget, még több boldogságot és tejcit nektek!
Várjuk a képeket!

KépKép
bnesz.eva

Na ezt jól megírtam :roll:

KépKép
bnesz.eva

Lusie,
én se látom Dórin a BCG oltás helyét. Állítólag pár hét kell neki, hogy látszódjon (pontosan sajna nem tudom, hogy mennyi idő után látszik).

Szilvánusz,
a mi bébink általában 1,5-2 órát van ébren, aztán bealszik. De volt már olyan is, hogy majdnem 3 órán át fent volt és hol sírdogált, hol nézelődött.

Dóri mostanában kezdett el nézelődni, olyan aranyos, amikor beszélünk hozzá, odafordítja a fejét a hang irányába és grimaszol, mintha azt gondolná: "hát te ki vagy, valamikor már hallottam ezt a hangot". :lol:

Melinda

Kép
melinda80

Kép Kép Kép Kép

Levi nagyon lelkesen gyűjtötte az udvaron a tojásokat, és persze nem maradhatott el a játék sem, amit a nyuszi hozott, egy távirányítású mozdonyt... :D :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Pété!
Mire jutottál a tápszerrel?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit,
milyen jól elvan a kádban Nimi! :) Dóri még nem szereti annyira a fürdést, két napja van csak, hogy nem sír, hanem inkább meg van szeppenve, kezd hozzászokni.

Ari a kép, amin együtt van a két fiú! :)

Melinda

Kép
melinda80

Judit!
Tényleg fantasztikus, hogy így elvan a kádban Nimike! Nagyon nagyfiús a kis pofija, hihetetlen! Hasonlít Levire, de mégis tök más. A problémáiddal teljesen egyetértek. Nálunk is hasonló a helyzet. Teljes Anyát kíván Olcsikám, és nehezen érti meg, hogy ez nem mindig működik. Ezért persze a Kicsi nálunk is háttérbe szorul, ha sír, hát sír, nekem répatortát kell sütnöm a játékkonyhában és punk-tum. Remélem idővel csillapodik a helyzet, addig probálom magam maximálisan odatenni és kettőnek elegettenni.
Baromi nehéz ez így, mert az idegeim nekem sem az igaziak, főleg ebben a ramaty időben egetverő indulathullámaim vannak.... De hát Nektek, sorstársaknak meséljek erről??!! Remélem az idő mindent megold. :)

Livi
Kép
Kép
lusie

Kép
Kép
Egyébként nagy a szerelem. Hála Istennek még nem jött az ötlet,hogy vigyük vissza a kórházba.... :lol:

Livi
Kép
Kép
lusie

GRATULÁLOK PANNYNAK, ZSOMBINAK ÉS BIROBONNAK!!!!
sok boldogságot kívánok!!!

Luise, Judit, tündériek a gyerekek együtt!!
a BCG nálunk sem látszik azt mondták kb 6 hetesen fog majd kifakadni valószínűleg - akkor gennyezhet is egy kicsit

Pété, most én nyugtatnálak - ha figyeled, egy csomóan adnak tápszert is, ezzel semmi gáz nincs, még simán beindulhat annyira, ha mondjuk már nem stresszelsz, hogy egy idő után nem lesz rá szükség. van akinek meg fordítva van - először egy csomó van és 1 hónap múlva már szinte semmi.persze én is hallottam a cumizavarról, mi fecskendőztünk egy darabig, de iszonyú macera, pláne ha mennyiséget kell adni belőle. én inkább olyat hallottam csak, hogy nem volt gond a cici-cumisüveg együtt, de persze nyilván van benne némi kockázat...

és gondolj arra, hogy te legalább még tudsz szoptatni. én nagyon vacilálok, hogy újra próbáljam-e, olyan iszonyú stressz volt, hogy a gondolatától ijedek, hogy mi lesz ha megint nem akarja bekapni, ki fogok borulni.
plusz most kezd beállni egy jó kis rendszer amiben nyugodt ahogy eszik ha megint 1,5 órákat szoptatni fel fog borulni... nem tudom érdemes-e, hogy azt a 20 grammot ne cumiból kapja....

eszebe jutott Rima is, nagyon eltűnt, pedig már neki is szülnie kellett volna...

érdekes, hogy ezt a Konaikont ennyire másképp javasolják
mi az a Vigantol, nekünk olyat nem írtak...

KépKép
judit18

Olvaslak Benneteket...és egyke-gyerekes-anyaként, utólag...megállapítom, hogy mennyivel könnyebb volt nekem...

Természetesen az első babás mamák is csak később tapasztalják, amikor már belejöttök az anyaságba...(ez, véleményem szerint nem szerep...hanem az érzelmek megnyílvánulásai..) Ezért vagytok érzékenyek... :wink: :wink: :wink: Mgj: érzelmileg ez az időszak viseli meg a legjobban a nőket. Ősi, ösztön kódok: anyának, feleségnek, nőnek lenni egyszerre...egy pindurka élettel az öletekben...hatalmas feladat..de nagyon szép...

Valamennyien nagyon-nagyon jó mamik vagytok...és remekül helytálltok...Féltésetek, aggodalmatok is természetes...hiszen a gyermekeitekért teszitek.... :wink: :wink:
nanó

Kép

Kép Kép

egy jóllakott és nyugodt tápszeres baba

próbálom vidáman felfogni ahogy látjátok ....

KépKép
judit18

judit18

Küldtem Neked valamit priviben :lol: :lol: :lol: [/b]

Kép

Szilvánusz, írtam pü-t!

Ne aggódj, ez is normális lehet, sajnos :(. Erik általában 10 órát aludt az első fél évben, ami úgy nézett ki, hogy éjszaka 3-4 részletben 9 órát (három hónapos korától volt benne egy 5-6 órás egyben alvás is, ami már tök jó volt), napközben pedig kétszer fél órát aludt csak, azt is hatalmas szenvedésekkel sikerült elérni, volt, hogy órákig altatgattuk. Emellett persze minden szoptatáskor szunyókált még egy kicsit, de amint megmozdítottuk büfizni, rögtön felébredt. Még homeopátiás bogyót is adtam neki, mert volt, hogy egyáltalán nem akart aludni napközben. Szóval én már egy fél vagyont adtam volna azért ha egyszer-kétszer 2 órát alszik egyben :).

Egyébként tegnap Laura is így volt. Napközben aludt 3-szor fél-egy órát. Aztán este 7-kor megetettem, és utána hajnal 2-ig nem volt hajéandó elaludni, csak a szoptatás közben, de amint megmozdítottam elkezdett vagy nézelődni vagy sírni. Így a sok sírás miatt már vagy 1-1,5 óránként cicizett a végén, aztán kettőkor végre kidőlt. Addigra legalább 5 kilómétert sétáltam vele a lakásban, mert néha a sétálásra elhallgatott egy időre. Aztán 2-től 5-ig aludt, majd 6-tól 7-ig, majd fél 10-ig még kétszer fél órát. Most, hogy így belegondolok, 24 óra alatt 10 órát sem aludt :roll: . Még szerencse, hogy a párom és anyósom itt van, és egy-egy gyereket lefoglalnak, mert már kezdtem kipurcanni a fáradtságtól. Tegnap éjszaka 2 óra körül már sétálás közben!!!! elaludtam, majdnem elejtettem a gyereket :oops: :roll:

Kép

Kép
mzx

Biribon, Panny
Gratulálok!

Nagyon jók a babaképek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Judit
Inkább egy boldog, kiegyensúlyozott mamitól kapjon ESzter tápszert, mintsem egy örökös aggódásban élő mami szoptassa... :wink:

http://www.eletforma.hu/?r=3294
Vendég

Lusie,
úgy tetszenek a testvérkés képek, nagyon aranyosak! :)

Judit18,
a Vigantol egy olaj, amiben D vitamin van. Szerintem a gyerekdokit kérdezd meg, hogy miért nem írt fel olyat Nektek. Nálunk a kezdő receptcsomagban fel volt már írva.

Mzx,
ó, nem semmi napotok volt tegnap. :(

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Kórházból egy gyors jelentés...
Hajnalban kibúj a picikénk(nem is olyan pici :wink: )Minden OK :wink: de ez a szülésem volt a 3.közül a legnehezebb...
Van előtej,már szopizik bőszen :wink:
Küldök képet...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Norco,Évi!

Mizu???

Biribon és még aki előtte szült(bocsi nem tudom :oops: )szal GRATULA!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok kedves barátosnéim!
Jim itthon, kimerülve...Marttin baba úgy gondolta, hazajön és hisztizik egész nap :shock:
Ha lesz egy kis nyugalmam elkezdek szépen visszaolvasni, mert nagyon kiváncsi vagyok mi volt, mi van veletek!!!!
Meg természetesen rakok fel képeket, és mesélek is.
sok-sok puszi addig is!!!
Vendég

Szia Jim!
De jó, hogy újra Te is vagy!!!!

Én próbálok visszaolvasni, de nem jön össze!!! :)

Kép
Kép
tündérmanó27

Sziasztok,

Ne haragudjatok, bocs a zavarásért…! :oops:
De talán jól jöhet valakinek: :wink:
Aki Sangenic szagzárós pelenkatartót használ, annak figyelmébe ajánlom a következő linket,
ahol Sangenic pelustartóhoz utántöltő fóliát lehet venni – sokkal olcsóbban, mint a gyári kazetták…! Szerintem megéri!!!

http://www.vatera.hu/pelenkatarto_vodor ... 39854.html

üdv

Dylkai

Kép
dylkai

Segítség!!!!!
Szerintem húgyúti fertőzésem van!!!
Egyre jobban fáj (kellemtlen) a pisilés.... :cry: :cry: :cry:
Mit csináljak, azon kívül hogy holnap felhívom a dokit.
Lehet, hogy a hasjegeléssel toltam ki magammal....

Szia Jim!!!
Nem tudtam én sem visszaolvasni még....Inkább írj magatokról...

Panny!
Nagyon szép baba, és milyen szép a bőre, már a legelején..... :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Panny! Nagyon tündéri a kis Olivér!

Judit! Milyen érdekes! Tápszeres baba és tök egészségesnek néz ki... A francért idegeskedünk... :roll:

Judit! Hihetetlen kispasis már a Nimi.
Ma már kétszer adtunk tápit. Igyekszünk úgy adagolni, hogy a tejcivel együtt 60 ml jöjjön össze. Mivel eddig 30-akat szopizott, nem akarjuk hirtelen többel tömni. Nem tudom, hogy megnyugodtam egy kicsit, vagy csak véletlen, de az előbbi szopizásnál 50 ml-t kicsavart a ciciből Livike. Csak azt nem értem, hogy most miért sír, amikor jól lakott, és tiszta a pelus? :cry:
Ááááá, mindig van valami, amin izgulni lehet.... :oops:

Ti milyen cumisüveget vettetek? Nekem az Avent nagyon bevállt, de most látom, hogy 1.400 Ft (nekünk a mellszívóval adták). Nincs valami, ami ugyanilyen jó, de nem ugyanilyen drága? :oops:

Kép
pété

Sziasztok!

Eloszor is nagy gratula az osszes napokban szult anyukanak, babajanak es a csaladnak!

Gyonyoru babak szuletnek ebben a topikban :wink: , mar alig varom, h az enyem is itt legyen mellettem a kisagyban, bar szamomra meg mindig hihetetlen, h ebben a pocakban egy ilyen gyonyoruseg lakik...

Judit! nagyon jol esett a hianyolas, de meg nem szulok, csak a parom otthon van 4napot, igy kettesben toltjuk az idot, bar most elment focizni, igy van egy kis idom :) ! annyira szepek vagytok a kepeken es nagyon latszik rajtad a boldogsag :wink: !

Kép Kép
rima

Juditkecskemét!

Nekem is fájt a pisim, tegnap írtam is, hogy rákérdeztem és a doki azt mondta azért van, mert a vágásnál lejjebb nyomták a húgyvezetéket és most, hogyx magától jön vissza, érzékenyebb. Szal ne aggódj, nem biztos, hogy fertőzés, és hamar el is múlhat. De azért, ha napokig nem múlik, menjél dokihoz.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Sziasztok!
Panny, nem semmi, micsoda online a kórházból :)
nagyon édes a kis Olivér! gratulálok!!!

JIM!! üdv újra itt :) tod, hagyd a visszaolvasást, ha a fiúk engedik gyere és mesélj!!!! :) hiányoztál! ;)

Zsunak továbbra is ++++

jó problémáitok vannak én azt sem tudom mi az a konaikon vagy mi.... :roll: ;)
Vigantol az tudom mi, azt én most szedem :)

Rima, +++ ;)

Juditkecskemét! Gyönyörűek a fiaid :) az a fürdetős... ;) és a két fiú együtt :) gratulálok! :)

Judit18 :) képről nem mondja meg senki, hogy tápszeres és nem is ez a lényeg, hanem hogy jóllakott és az anyuka mosolya :) is sokmindent elárul ;)

Lusie! Neked is köszönjük a képeket, tünemények :) és milyen nagy fiad van Neked is :)

kicsit unatkoztam, igy utánaolvastam, hogy kiről tudom órára a szülés időpontját. Akinél érdekelne, mert többen szültek egy nap, kérem irja meg:
Livike, Kmanna, Melinda, Aranykavics, Boszi, Mézgombi

köszi :)

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Én úgy szégyellem magam, de egyszerűen nincs időm írni, pedig olyan sok gondolat fogalmazódik meg bennem, miközben olvasom a hozzászólásaitokat. De mire a végére érek, már nincs időm reagálni, mert vagy felébred Zalán vagy vége a szopizásnak, és természetesen nem nagyon alszik a szentem, ha meg elalszik az ölemben, akkor nem tudok írni. Ha alszik, akkor vagy Endre repülős tartásában (nagyon hasfájós, és ezt a tartást imádja), vagy szopi után az ölemben. De ha berakom az ágyba vagy a babakocsiba, akkor fél órán belül felébred, és persze megint a cicit keresi. Holnap megyünk mérésre a védőnőhöz, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyit hízott.
Juditkecskemét, Szilvánusz, hát szivemből szóltatok, valahogy én is így érzek. Bár nekem nem a mozi meg az étterem hiányzik, illetve nem is valami hiányával van problémám, hanem a felelősség, amibe belepottyantunk, és az esték, amik számomra iszonyatosak. Rettegek az éjszakáktól és az esték sem jók, valahogy ilyenkor csúcsosodik ki a hasfájás erőssége, és úgy sír Zalán, hogy céklavörös lesz a feje és szinte elfelejt levegőt venni. Bele kell fújni az arcába, hogy egy kicsit magához térjen. Ilyenkor Endre számomra a mentsvár. Repülőtartás meg az Ő nyugalma, jönnek Zalánból a pukik, és mire visszakerül hozzám, már talán nyugodtabban tud cicizni. De mire elalszik, az akár 2-3 óra is lehet. És persze a cici végig, mert csak azon nyugszik meg, én meg majd elalszom. Remélem ez a hasfájós korszak hamarosan elmúlik, mert nagyon sajnálom Őt és, és önző módon magamat is.
Eszter, óriási a babád, gyönyörű, és nagyon tetszik az apukáddal készült kép, sajnos nekünk már nem készülhetett ilyen :cry: .
Minden baba aranyos, édes, gyönyörű, jó nézni a képeket, amiket felraktok!!!!!!
Egyelőre ennyit, Zalán megint nagyon sír. Na megyek, puszi mindenkinek.
Jajj Jim, de örülök, hogy újra itt!!!!!!!

Kép
kikó70

Szilvánusz!
nekem eddig nem fájt csak ma kezdte. Neked is többedik napon fájt a pisilés???
Olyan jó lenne, ha az lenne csak a baj amit mondtál...

Kölyök!
Köszi a bókokat!!

Lányok aggódok!
Nimi 140 ml (g) alá nem adja.... Csak nézek a 30-60 grammokra... :shock:
Miért eszik ennyit Nimród??????????????????????

Pété!
Lehet hogy mégsem lakott jól Livike!? Nekem azt mondták, hogy az első nap 10 g, másnap 20g, harmadnap 40g, negyednap 60, ötödnap 80 g az egyszeri adag. (NImi már a kórházban is dupla adagot evett - mondták a csecsemősök).

Most a súlyuk szorozva 150 grammal. Tehát NImi 4,5x150=675 g.
Nimi kb. 800 grammot eszik..naponta..

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Kikó 70!
Mióta hasfájós Zalán? Az elejétől?
Próbáltatok adni neki valami szert? A mi orvosunk eleve írt fel hasfájás ellen valami kanalast, és kúpot is, ami segít....
Nekünk még nem annyira hasfájós, azért is kérdezem, hogy számíthatunk - e még rá?

Levi nagyon hasfájós volt, ma néztem a naplómat. Ált. 7-8 órát üvöltött céklavörös fejjel, csurom vizesre izzadva....
Rengeteget szenvedtünk, szélcső, meg minden bejátszott.... :cry: Ügyeletre jártunk, orvos járt hozzánk, iszonyat volt....Majdnem megőrültem.
De vigasztalásul írom, hogy általában igaz az, hogy 3 hónaposan megszűnik. (nekünk nem szűnt meg teljesen, mert Levi laktózérzékeny volt de sokat enyhült)
Szóval kitartás!!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Ja a naplóm csak 3 hetes kórtól volt, ezért nem emlékszem, hogy a legelejétől volt e a hasfájás.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Szinte születésétől hasfájós szegénykém. Infacolt adunk Neki, de szerintem nem igazán hatásos. Holnaptól kipróbálunk egy másikat, hátha az jobb lesz. Annyira vigyázok pedig, hogy mit eszem, de úgy látszik, nem ez a lényeg.
A szélcsövet nekünk is ajánlotta a gyerekorvos, de félek a használatától. Az egyik barátnőm kislánya is szenvedett a hasfájástól, szélcsövezték, végül már csak így tudott kakilni. Szóval kellett valami direkt ingerlés neki. Hát én ezt nem szeretném, hogy Zalán is így járjon. Nálatok nem lett ez a probléma?

Kép
kikó70

Kikó!Nálunk is probléma lett, többszörös végbélrepedése van a sok székrekedéstől (pedig mindent megtettem később). Most hashajtó szirupot kell hogy kapjon évekig. Ha kimarad egy alkalom is, máris bogyósat kakil (és vérzik súlyosabb esetben). Szóval nem ajánlom én sem, pedig akkor használt, megkönnyebbült...

Szilvánusz!
Nagyon várom a válaszod!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok, csajok, férjek, Nanó és babák!

Tegnap óta egyszerűen nem jutottam géphez, amikor meg igen, akkor nem volt internet :evil:

Látom, közben mindenki megszült???!!! :lol: :lol: GRATULÁLOK!!!!

MONÁCSKÁÉK BABAHÍRÉT is a fentiek miatt nem tudtam hozni :oops: de látom, a férje megírta!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Amivel adós voltam: NORTON BABA SZÜLETÉSÉNEK TÖRTÉNETE:

1206388030.1157.rtf

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Még egy fontos kérdés! (Levinél hogy volt nem tudom)
Mikor fürdettek?????
Evés előtt, közben?
Rettenetes üvöltést rendez Nimród a fürdésnél, mert éhes.....
A fenti kép egy kivételes kép, sírósat nem akartam feltenni....
Azt is próbáltam hogy egyik ciciből szopik, fürdés, másik cici. Így éhes marad és nem alszik el, mert mire megfürdik emészt valamennyit, és már a másik cici készlete kevéssé válik.... :?: :?:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

A "közben" a két cicizés közben -re értettem. :wink:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Pété,én is úgy csináltam, hogy a 20grot először csak 60-ra pótoltam 1-2 napig, hogy ne hirtelen nyomjak bele egy nagyobb adagot, és most az csinálom, hogy annyit kap amennyit eszik - nagyon rendes, kiköpi a cumisüveget ha már elég neki - így kb. 80-akat eszik most - 8x eszik egy nap, ez kb 600 körül jön ki, ami pont jó a súlyához és el is kezdett szépen gyarapodni.

Judit, valahol azt olvastam, hogy minden baba annyit eszik amennyire szüksége van, szóval pláne szoptatásból nem lehet túletetni, biztos nem gáz, hogy ennyit eszik, majd jó gyorsan növekszik legfeljebb, az még nem baj...

KépKép
judit18

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?