Új privát üzeneted érkezett!

Matteo!

Üdv itt!Hol élsz pontosan?Képek a kisfiadról???

Köszönjük mégegyszer a Málna dícséreteket!

Toncsi!

Hű,bátor vagy, hogy hazamentél még,engem férjem 1 hónappal szülés előtt már városon kívül nem engedett!

MINDENKINEK NAGYON KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!!!
20140113113746

BOLDOG, ÁLDOTT HÚSVÉTOT MINDENKINEK!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!!

Mi is Áldott Húsvétot Kívánunk Mindenkinek!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Bea!

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!!

Mindenkinek:
Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Néhány kép a tegnapi buliról :D :
Kép Kép

Kép

ceniko
Szeged

Sziasztok!

MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!

Bea :)
Boldog névnapot :D

Enikő :)
Klasszak a képek! Csini az ünnepelt! :D :D

Pénteken volt a doktornéni nálunk, megnézte Noémit. Szerencsére a tüdeje tiszta, torka nem piros. Kaptunk szemcseppet - amit az orrába kell csepegtetni - 1 nap alatt megszűntette a zöld orrváladékot.
Amióta adom a Calcimuscot, orrcsepp se kell, olyan klasszul kidugul a nózija! Nem is kell már olyan sűrűn orrot szívni, ma már átaludta az éjszakát! :D
Viszont Botinak elkezdtem az antibiotikumot, mert 1 hét alatt semmit nem javult, ugyanúgy piros a torka, köhög... :( Dokinéni szerint se jó tovább húzni.

Holnapra a lányoknak sok locsolkodót, a fiúknak sok pirostojást!! :D

Kép
Kép
zituska28

Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!!!

tegnap Bani annyira hányt,hogy be kellett vinnünk az ügyeletre,kapott szurit............. :cry: :cry:

Timika,nagyon jók a képek!!!
Anyu mondta hogy összefutottatok,a játszón.benneteket már megismer!!!! :wink: :lol:

Matteo,üdv itt!!
Mesélj valamit magatokról!!!

Enikő,a Meckibe volt a szülinapi buli??
Édes a lánykád!

Bea,hogy érzed magad????
Már nagyon izgulok értetek!!!!
:wink: :wink:

Kép
bibi226

Sziasztok!

Lassanként kezdünk megőrülni. Nincs valakinek ötlete, bármi, hogy aludjon végre a kölök??? Ma megint egy percet sem aludt, éjszaka is kel 2-3-szor, nem bírom.
Gyakorlatilag egész nap ordít, kézben is...
Most a kiságyában van, a szívem szakad meg érte, de nem tudok vele mit csinálni. :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
szilcsi

Szilcsi!

Levegőn?? Hasonfekvés??? Apuci meztelen felsőtesttel a hasán altatva, simizve?? biztos nem éhes??? nálunk ezek váltak be anno....

EGYÜTTÉRZÉSEM!!!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Szilcsi!

Tanácsom nincs, nekem se volt jó ötletem. (Az állandó vehemens táncolás nem kivitelezhető :lol: )Amivel bíztatni tudlak, hogy kb 4 hós korukra mindkét lányomnál jelentősen javult ez az állapot. Kitartás!!!++++++++++++++
Vendég

Szilcsi :)

:(:(:(
Bakker, elhiszem, milyen szar lehet Neked!! Noémi egy ideje 5-fél6-kor zendít rá, kb. egy órát üvölt folyamatosan - ilyenkor semmi nem jó, még a cicin is üvölt - aztán elájul, és fürdéshez úgy kell ébresztenem.
Én ettől az egy órától is kivagyok, ha egésznap ezt csinálná, megőszülnék...
ötletem nincs, sajna :(:( Kitartás!!+++++++++++++++++++

Bibi :)
Szegény Barni!! :( :(
Mitől hányt?? Vírus??

Kép
Kép
zituska28

Szilcsi!
Én igazán nem szeretnék ünneprontó lenni,de nekem védőnénim anno azt mondta,hogy amíg egy gyerek kézben megnyugszik,addig nincs nagy baja.De,ha már kézben sem,akkor nagyon figyeljek oda,esetleg vigyem dokihoz...
Te miket veszel észre a kicsin,miket csinál még bömbölésen kívül-esetleg amit előtte nem :shock: -pl lábfelrángatás,füléhez kapkodás,...v. bármi,amin el lehet indulni...??
Kiütés?Kaki milyen?Popsipirosság?Büfizik eleget?
Kávézni,teázni te szoktál pl?
Csak agyalok...
De hátha segít...

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Amúgy:
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!

Edit

szilde
Szeged

Szilcsi!

Sajnálom,szörnyű lehet.Én osztom Szilde véleményét,vidd orvoshoz.Ha non-stop üvölt vmi baja van.A védőnődet nem hívtad?Neki kellene tanácsot adni. De én mindenhol azt olvastam,hogy ha sokat sír a baba,dokihoz kell vinni.

Enikő!

Klasszak a képek,láton ti is szeretitek a McDonalds-ot! :D

Bea!

Nagyon boldog névnapot!
20140113113746

Barni a gyerekkórházban vaan,be kellett vinní,mert nagyon hányt,infulzíót kapott,és ráadásul a fertőzőn van,így nem lehettem ott vele!!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

SZÓRÍTSATOK,HOGY MINÉL HAMARABB HAZAJÖHESSEN!!!!

Kép
bibi226

A szívem majd megszakad érte,még soha nem aludtunk külön!!!
11-18 ig van látogatás,este 7 fele mentünk be,rendik voltak a nővérek,mert hagyták hogy elaltassam,így 1/2 9-kor jöttem el tőle!!!
Már lasan kezdett kiszáradni,majden 24 órája hányt,alíg maradt meg benne valami,de hasmenése nincs. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
bibi226

Bibi, Barninak javulást! Mi a probléma, tudnak valamit?

Szilcsi, én is osztom Edit véleményét, mert azért az anyai (apai) ölelésnek hatásosnak kellene lennie. Legalábbis némi ringatás után. Kérdezz rá a dokidtól vagy a védőnénitől!

Ági és
KépKép
exdeus

Szegény Barni,nagyon sajnálom,basszus,de mi a baja,nem mondta a doki???Szorítok,hogy mielőbb hazajöhessen!!!!Kitartás neked!
20140113113746

Reggelt!!!

Bibi: Nagyon sajnálom Barnit, meg Téged is persze :cry: Hát szörnyű lehet! :( Mit mondtak mi baja van? Gondolom valami vírus..... Kitartás++++++++++++++++++++

Zalán is rettenet rosszul aludt éjjel. 1 óra körül felsírt és kb 3ig nem tudtam megnyugtatni, feszengett, minden baja volt. Cici nem kellett neki, tornáztattam, masszíroztam a hasát. Nagyokat pukizott aztán 3kor bepuszilt 150 tápit és utána elaludt. Egészen 6ig, akkor kelt, a nagy szélre. Érdekes hogy amikor fúj a szél kint, akkor előtte nap/éjjel elég nyügi szegény.... :roll:
Taknyos is kicsit és a visszafolyó taki miatt köhög. Nem vészes, de azé cseppentettem neki ab szemcseppet a nóziba!

Nálunk is volt olyan hogy sehogy se tudtam megnyugtatni Zalánt (meg Boginál volt ilyen főleg) és semmi szervi baja nem volt egyiknek se. Mondjuk nem volt állandó az egész napos üvöltés, de az esti menetrend szerinti 1-2 órás ordítás minden este befigyelt (mint Zituskáéknál)

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Bibi: Szegénykéim....sajnálom Barnit, remélem hamar szabadul...neked meg soksok erőt! Kitartás!!!!!!! (az én szívem is megszakadna...még olvasni is rossz ilyesmiről, nem még ha az ember saját gyerekét kell ott hagyni a kórházban :cry: :cry: )

Enikő: Esti menetrendszerinti ordítás Grétinél is volt, 1-2 óra minimum, ő 9 körül kezdte.... Aztán pár hét után elmúlt. Ez a "szokásos" hasfájás, nem? A szeles idő előtti nyűgösség is "normális", nem? Az is megviselte Grétit. Viszont mikor esett az eső olyankor Gréti szinte egész nap aludt....

Csibe: Gábornak boldog névnapot!

Köszönöm a köszöntéseket :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Gábor babának nagyon sok boldog névnapot kívánok! :D
20140113113746

Szilde!

Írtam egy regényt, de aztán kitöröltem. Nem akarlak befolyásolni, csak itt olyan sokan javasolták az orvost, hogy kell valami másik véglet információ, hogy eldöntsd, NEKTEK mi a jó.
Réka első gyermekem. Úgy indultam neki az anyaságnak, hogy az újszülött úgyis egész nap alszik, nyugis életem lesz. Hazavittem a kórházból, délelőtt aludt egyet, aztán délután 4-től ordított egész éjszaka... szopizni nem akart, nálunk ez nem vált be soha megnyugatásra. Semmi sem hatott... sírt. Naná, biztos éhes, csak nem tudja, hogy kell enni... nosza pohárka, kanálka elő, tömtük a gyereket. Jött ki belőle, és ordított tovább. 2 hónapom ezzel telt. Táncoltunk a szoba közepén, dobáltam a levegőbe... ezek váltak be. A megölelem, megszoptatom, hasamon altatom, babakocsizunk...stb, ami más babáknál beválik, az nálunk nem :( Én is kétségbe voltam esve, hordtam a dokihoz, aki kb. annyira volt okos az ügyben, mint én. Vetette velem kilószám a különböző csodaszereket (Dentinox, Nutrition (szentjánoskenyérfamag kivonat), tápszer 1.2.3....stb) Semmi sem hozott javulást. Sírt egész nap, és az éjszaka nagy részében. Hulla voltam. Emellett hízott rendesen. Akkor jött, hogy az anyatejjel van a gond. Túl zsíros, túl cukros, tejet ittam...stb. Állandó önvádaskodás, diétázás, hisztéria kerülgetett. 2 hós korában vettem egy hordozókendőt. Na az már valami volt :lol: A lakásban nem működött, ott úgyanúgy üvöltött benne, de a folyamatos gyors sétálás az utca forgatagában... az igen, az bejött neki... de még ez sem akárhogy... csak ha kifelé nézett a feje. Nem kell mondanom, hogy a 2 hós kölköm nem tudta tartani a fejét... és tartottam a kezemmel. Mondták, hogy nem szabad, meg nem jó az neki... bántam is én, ha így végre elégedett volt :) Aztán 3-4 hós kora között elkezdett kapcsolatot teremteni a külvilággal, nézelődött, nyúlt a játékok felé... akkor javult a helyzet. De mindig a nyüzsgést szerette. Érdekes módon ha ketten voltunk otthon egyáltalán nem lehetett letenni, de ha jöttek vendégek, vagy mentünk valahová, csend volt. Ezt áttörésnek éreztem az állandó vígasztalhatatlan síráshoz képest. Aztán 8 hós korában megtanult felülni, mászni, és már anyára nem nagyon volt szüksége. Ha volt újdonság, eljátszott egyedül, egyre kevesebbet sírt. Végül amikor megtanult járni, megszűnt minden ilyenirányú problémám... Soha többé nem sírt/hisztizett azért, hogy szórakozatssam vagy vegyem fel. Azóta teljesen önálló világfelfedező, és ahogy összehasonlítom a többi ilyen korú gyerekkel, azt látom, hogy sokkal inkább törekszik az önállóságra, sokkal kevésbé igényli a segítségem. Akár egész nap is elszórakoztatja magát.
Hajna dettó ugyanez volt, csak ott már nem aggódtam hülyére magam, tudtam, mire számíthatok, tudtam miért sír... mert önállóan nem tudja elszórakoztatni magát... az extrém helyzetekre vágyott, ahogy a mai napig is, csak most már képes ezt megteremteni magának.
Szóval én természetesnek fogom fel ezután ha a gyereket még öleléssel, szopizással sem lehet megnyugtatni. (Réka 3-4 percet szopizott, azalatt megette, ami neki kell... soha nem volt komfortszopi az élvezet kedvéért. Unta.) Már fura is lenne, ha valami átlagos nyugodtságú gyerekem lenne :roll: Én meg tuti azért vinném orvoshoz, hogy hol marad az élet ebből a gyerekből :lol:
Vendég

Jaaaa, még annyi, hogy nekem sokat segített feldolgozni ezt a helyzetet a nlc-nak néhány topicja "Többemberes babák"...stb. Ott csupa olyan anyuka írt, akiknek pont ugyanilyen típusú gyereke van/volt. Kicsit természetesebbé tette számomra is ;)
Vendég

Gira!
Gondolom inkább Szilcsinek szántad a leveled? :wink:
Én teljesen elhiszem minden szavadat.Tudom,hogy minden gyerek más és más.De hogy Szilcsi babájánál mi a helyzet...???

Szilcsi!
Amit írtam gondolatébresztőnek szántam csak.A döntés,így a felelősség is a tiéd.Te látod,te ismered a babádat,a konkrét helyzetet
.Az,hogy egész nap ordít,ahogy írod,az azért az nem szokványos...
De,ha Gira megnyugtatási tippjei most bevállnak pl. és megnyugszik tőle a törpéd,akkor talált süllyedt..

De ha jól meggondolod Gira is azt írta,hogy elvitte a kicsit orvoshoz először.
Abból nem lehet baj!!!!De,ha kéne és nem viszed abból igen...
Ha nem találnak nála semmit,akkor megnyugodhatsz,hogy megtetted a tőled telhetőt.Ha meg találnak,akkor meg van az ok,és azért oldódik meg minden.
Csak egy a lényeg,hogy csípőből ne mondjuk azt Lalira,hogy nehéz csecsemő megnyugtatva magunkat,főleg ha segítségre lenne szüksége...
és legyen meg a megoldás mindannyiótok megnyugvására kívánom!!!!

Bea!
Boldog névnapot!!!!
Hogy vagytok?????

Bibi!
Nagyon sajnálom Barnust,titeket!!Gyors gyógyulást kívánok!!

Minden szülinaposnak és névnaposnak sok boldogságot!!

Edit

szilde
Szeged

Sziasztok!

Szilcsi!
Én is elvinném a dokihoz.
Nagyon szorítok nektek, hogy megoldodjón a problémátok!

Bibi!
Barninak mielőbbi gyógyulást!

Bea, Anett!
Köszönjük a köszöntést! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Szilde, Szilcsi!

:oops: Booooocsiiii :)
Vendég

Szilde! (ez most tényleg neked szól ;) )

Igazad van, azért jó, ha látja doki is, de ha az se segít, akkor ne aggódja magát hülyére szegény Szilcsi, hanem barátkozzon a helyzettel :D Ezt akartam írni, nem a doki kikerülését... bár ahogy így visszaolvasom saját írásom, tényleg az sül ki belőle :roll:
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a tanácsokat, tegnap egy órát hagytuk ordítani,néha bement hozzá az apja, megnyugtatta, beszélt hozzá, de nem vette fel, na én a másik szobában bőgtem, aztán meg is nyugodott, este már nem volt semmi baj, éjszaka sem, bár a szelet ő sem szereti, kétszer is kelt éjjel, pedig nem szokott, de ma délelőtt már aludt egy órát.
A szeles idő valóban nyugtalanságot okoz a babáknál, állítólag jobban, mint bármely más időváltozás.

Szilde, nem kávézom, teát csak szopis teát iszom. Nem egy hasfájós baba szerencsére, ha fáj neki, könnyen felismerhető a sírásról, a torna szokott is segíteni rajta. Én is agyalok, vannak napok, amikor olyan jó baba, semmi baja nincs, és van, mint a tegnapi is, hogy megőrülünk tőle és sehogy sem jó neki.
Fülére én is gyanakodtam, olvastam, hogy gyakori probléma lehet, figyeltem, de nem piszkálja.

Zituska, menetrend szerinti esti üvöltés nálunk is szokott lenni, hál istennek nem hosszú, olyan 20-25 perces, kézben is ordít, aztán egyszer csak beájul a legnagyobb ordiba közepébe és ébresztgethetjük fürdéshez. A Spock könyv szerint ez normális az első pár hónapban.

Bibi, nagyon sajnálom Barnit, jó kis húsvétotok lett. :( Szorítok, hogy minél hamarabb kiengedjék! Milyen vírust nyelt be? :(

Enikő, írtam tegnap mélt!

Gira, néztünk hordozókendőt, de végül nem vettük meg, nem nyerte el a tetszésünket. Végül is pár hét múlva használhatjuk kengurut, kivárjuk azt.

Vettünk tegnap vaterán a babakocsinkra tehető hordozót, így könnyebb lesz a sétáltatás, nem kell kézben lecipelni a kölköt takaróval-táskával-cuccokkal, csak leviszem a hordozóban, ráteszem a kocsira és kész. Tegnap már így sétáltunk, el is aludt szépen. :D

Csajok, volt sok locsolótok? :wink: :D

Kép
szilcsi

Anett, a védőnőm nem ér semmit, a "leghasznosabb" tanácsa eddig az volt, hogy egyek jó húsokat, hogy legyen elég tejem. :twisted:
8 hetesen, mikor kiskönyvért voltam nála, leszólt, hogy ez a terhesség még olyan kicsi, lehet, meg sem marad, úgyhogy egyelőre nincs miről beszélgetnünk.
Veszélyeztetett terhesként itthon feküdtem a 24. héttől lenyugtatózva, 3x voltam kórházban, ő összesen kétszer látogatott meg, másodjára akkor, amikor a vezető védőnőnél a Vasasban bepanaszoltam, na még aznap délután eljött. :roll:

Kép
szilcsi

Gira!
Az aggódástól tényleg be lehet csavarodni..
Értettem én,hogy jót akarsz!!!!! :wink:

Szilcsi!
Na jó kis védőnőd van.:(:(:(
Milyen babakocsitok van?Külön lehet hozzá kapni hordozót?
Tényleg egyszerűbb lesz nektek így az élet.
Ha újra választanánk babakocsit,sztem mi is hordozósat vennénk.
Én biztosan!!!

Edit

szilde
Szeged

Edit, Graco kocsink van, és Pierre Cardin hordozónk,mindkettőtúgy kaptuk használtan.
A mostani eszemmel eleve tuti olyat vennék, ami hordozós, sokkal könnyebb így. A kocsi régebbi modell, de szerencsére pont egy szegedi csaj árult a vaterán Graco kocsit hordozóval, de nem kelt el, így eladta nekünk csak a hordozót. Amúgy a Brendonban lehet Graco 2008-as hordozót rendelni, a legújabb modell, 44.900 forint. :shock: Így használtan a régi modellt megvettük 6000-ért. 8)

Nehogy egyszerű legyen az életem, lehet, mellgyulladásom van. Lehet, nem az, fogalmam sincs. Már reggel is éreztem, az egyik cicimben, szopi közben olyan érzés, mintha tűkkel szurkálnák belülről. A másikkal nincs gond. Mondjuk nem piros, nem kemény, de picit fáj. :shock: Ha nincs szopi, nem érzek semmit. :shock: Párommal megbeszéltük, ha nem múlik, reggel elvisz a házidokihoz. :shock: :? :(

Kép
szilcsi

Szilcsi!

Fasza egy védőnőd van.Enyén sem jött sokat,de nekem nem volt gondom.Mióta Málna megszületett,3-4 x volt,ha kérdésem van felhívom.Sok a problémás esete,így úgy van vele, hogy nálunk minden ok nem jön. :? :roll: Hát kicsit gáz,de ez van.
Nekünk is rá lehet rakni a hordozót a babakocsira,de mi nem tettük soha,mert Málna nem szeret benne ülni,elég az autóba.Meg én azt hallottam, hogy 3 hós koráig ne nagyon rakjam a hordozóba,de szerintem hülyeség.

Mellgyuszi:hát én nem sokat tudok róla,nekem nem volt szerencsére,de szerintem nem az,ha csak akkor fáj,ha szopizik,szerintem a gyulladás mindig fáj!De lehet hülyeséget írtam! :oops:
20140113113746

Szegény Barni!! :( :( És szegény Te! :(
Nagyon gyors gyógyulást!!!!+++++++++++++++++++++++

Szilcsi :)
Na örülök, hogy azért ma jobb a helyzet!!
Nálunk ma elmaradt az esti bömbi, itthon volt Apa, egésznap rázta a fenekét, és így elfelejtette! :D
Na majd holnap, mikor egyedül leszek, bepótolja..... :?

Nekem volt mellgyulladásom, az garantáltan fáj, akkor is, ha nincs szopi.
Többször is volt, volt, amilor volt csomó is, de volt csomó nélkül is, akkor csak piros volt az adott területen, és bazira fájt...
Remélem Neked nem az lesz belőle!!

Megyek, fürdik a család férfi szakasza, meglesem őket! :lol:
(Nőci alszik...)

Kép
Kép
zituska28

Üdv.

Számomra nagyon furi, amit a védőnőkről írtok. Ugye nekik kötelességük bizonyos időközönként meglátogatni az anyukákat akkor is, ha minden OK, kivéve, ha lemondtok erről a "szolgáltatásról". Mondjuk én nem szólhatok egy rossz szót se a miénkre, mindig jön látogatni, bármikor hívhatom.

Anett, tényleg van olyan, aki azt mondja, hogy nem jó a gyerek hátának. De ezek szerint mi is ártottunk Petinek...

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!!

Ilcsi: Válasz mél ment! :wink:

Nekünk is hordozós a babakocsink :) És imádom! Pehelykönnyű, könnyen kezelhető, praktikus és kényelmes :D Hja és eladó még ha érdekel valakit :D

Zalán ma délután hasizomból fekvő helyzetből felült :D És meseolvasás közbe betettem a Vius kiságyába, amíg a csajoknak Bogi ágyán olvastam a mesét. Na szal Vius ágyába, bettem a gyereket és a játszóasztalt, és abba belekapaszkodva felállt, 2x is :) És nem borult el utána, hanem szépen leült popsira :) Olyan ügyi. Mondjuk nem túlzottan örülök neki, hogy már felállt, csak kb 10 napja kezdett el mászni, jó lenne ha minél tovább mászna.....Úgyhogy én biztosan nem fogom felállítani, meg kézen fogva vezetgetni meg ilyenek..... :D

Nem tudjátok, hogy emelt összegű családi pótlékot a MÁK honlapjáról honnan lehet letölteni? Csak a sima családi pótlékos nyomtatványt találtam meg, ott meg nem találtam olyan részt amit a kezelőorvos tölt ki... :roll:
A közgyógyot hogyan kell inzétni tudja valaki??? :oops:
Kösziii :D

ceniko
Szeged

Enikő, ezt olvasd el: http://babafalva.hu/portal/modules.php? ... nt&sid=110
Olyan papírt, amit a kezelőorvos tölt ki szerintem nem fogsz találni, az kell, hogy legyen neki, és kérned kell, hogy adja ki nektek.

Közgyógyról itt: http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=3 ... ema=PORTAL

(Bocsi a nyújtásért. :oops: )

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő!!

Bogaradnak nagyon sok BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok!!!!!!!

Kép
Kép
zitacicu2

Enikő!

Boginak nagyon sok boldog születésnapot :)
Zalán meg... hát rá nem találok szavakat :lol: Mozgékony egy gyerek ;) Gratulálok neki a "felegyenesedéshez"!
Vendég

Norbikám is ilyen szuper mozgékony ő is felállt 7 hósan de ő ugye nem tudott leülni és sokat koppant.Most meg ugrál páros lábbal lehet hogy ez teljesen normális dolog de nekem tök fura mert a Máté soha nem csinálta ezeket két évesen.Nameg mászik fel mindenhová a mozgásigénye dupla akkora mint a Nikinek.A csaj a szövegre gyúr... :D

Kép
Kép
zitacicu2

Boginak boldog szülinapot!

Zalánnak gratula! :)

Mi jól vagyunk, ma 2-kor ctg.

Zita, Edit, Toncsi: Ti?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!
Köszi megvagyok.
Az alvás gáz.Rengeteget forgolódok mert fáj a forgóm...
Lassan már ülve kell,hogy aludjak,v. esetleg állva... :lol: :lol: :lol:

Sokat gondolok rátok!:)

Edit

szilde
Szeged

Enikő!

Boginak nagyon sok boldog szülinapot! :lol: :lol: :lol:
(Málnának meg névnapja van)Egy napon ünnepelnek akkor! :D

Toncsi!

Megvolt az utazás????Minden ok volt?
20140113113746

Bibi!

Hogy van Barni?

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!!
Köszi szépen az ünnepelt nevében is a gratulációkat! Hihetetlen, hogy már 6 éves :shock: :lol: Ő öregszik én nem :lol: 8)

Reggel voltunk tecsóba vittünk be az oviba, rágcsát, meg üdítőt, összefutottunk Zozóékkal :) Gyönyörűek a csajai :D

Exi: Köszi a linkeket, de nem találtam azóta se. Felhívtam a MÁK-ot, az ügyintézőnek fogalma sem volt, honnan lehet letölteni, viszont küld ki nekem postán formanyomtatványt :) Nagyon aranyos volt, nem kell bemásznom érte és kivárni a kilóméteres sort. Közgyógyot meg csak azután lehet intézni, hogy az emelt családi megvan! Rákérdeztem :)

Bibi: Télleg, hogy van a picifiad????

Anett: Bodog névnapot Málnusnak :D

Bea: Úristen minnyá szülsz :D

ceniko
Szeged

Húsvétkor mindkét mama itt volt, így kicsit le vagyok maradva az olvasással. Flóra ma reggel elég sokat hapcizott, remélem semmi komolyat nem szedett össze.
Mivel a csajszi utál hason lenni (hiába próbálom minden nap forgatgatni) esély sincs rá, hogy magától megforduljon. De tegnap is meg ma reggelre is 180 fokot fordult a hálózsákjával. Ha nincs a kiságyban, akkor viszont állandóan ülni akar. :lol:

Enikő! :D
Boginak nagyon boldog szülinapot! Zalán nagyon ügyes.

Anett! :D
Málnusnak nagyon boldog névnapot!

Bibi!
Nagyon sajnálom, hogy Barni ilyen rosszul volt! Remélem már jobban van. Mikor jöhet haza a kórházból?

Szilcsi!
Remélem megoldódik ez a helyzet Lalival. Nekem volt mellgyuszim, az akkor is fáj, ha nem szopizik. Nekem bepirosodott és viszketett is. Lehet, hogy csak egy kisebb csomó, ami kis maszírozással eltűnik. :wink:

Betty
Kép
rbetty

Szilcsi!

Mellgyuszim nekem is volt de csak az ikrekkel kicsit masszíroztam (nagyon fájt)de ahogy szopiztak a kicsik elmúlt.Ja és nekem is viszketett!

Bea!
Hogy vagy??

Kép
Kép
zitacicu2

Enikő! Isten éltesse a 6 éves nagylányodat! :D Nemsoká kamaszodni fog! :lol:
Zalánnak nagy gratula!! :)

Bibi! Ti szegények! :( Kiderült mitől hányt Barni? Otthon van már remélem.

Lindus beteg lett , így 2 hét bölcsi után. Vérpiros a torka, taknyos, hőemelkedés volt, köhög, és kötőhártya gyulája is van. Szép az élet! :shock:

Hétvégén Lottit elvitték anyáék Pestre a Disney on Ice -ra (www.podiumprodukcio.hu), összekötötték a kellemest a hasznossal, sogorom hazajött egy kis szabira külföldről.
Irtó nagy élmény volt neki, feszt azt meséli.
Holnap meg mennek az ovival színházba, nézik A kisfiú és az oroszlánok mesejátékot. Olyan komoly nagylány már a szentem. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Boginak nagyon boldog születésnapot!!
Málnusnak pedig boldog névnapot!

Enikő :)
Fantasztikusan ügyes kispasid van!! :D

Remélem jobban van már Barni!!!!

Bea :)
Mi volt ctg-n??????

Ma voltunk kontroll csípő uh-n, és MINDEN RENDBEN, MINDKÉT CSÍPŐ NEGATÍV!!!! :D :D
Terpesz pelusozás azért még menjen, de kengyel tuti nem kell! :D

Kép
Kép
zituska28

UH-ra várva ma reggel:
Kép

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!!

Boginak, Norbinak boldog születésnapot!!

Gábornak, Málnusnak boldog névnapot!!

Bibi!

Reméljük Barni jobban van már!!!

Zitacicu!
Arcüreged??????

Zituska!

ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN! Boti hogy van?????? IIRIGY-IRIGY-IRIGY!!!! CSAJSZIT AKAROK!!!!!!! :lol: :lol:

Enikő!
Szuperek a képek, de a kicsiket hiányolom.... Zalán nagyon ügyi!!!

Gira!
Neked a vasaban Inci a védőnőd?????? Én is Őt szeretném....

Szilcsi-Anett!
Nem semmi védőnőtök van!!! Az enyém jön, ha kell ha nem :lol: :lol: Ráadásul most már jön Ábihoz és külön a tesóhoz. Elsőre még elviselem, de szólok, h elég, ha egyszerre lerendezzük..... :o 8)

Edit!
Oldalfekvésben, kispárna a pocak alatt?? Szopispárna esetleg?? Én csak úgy tudtam aludni. Igaz keveset, de több a semminél....
Hanna??????

Bea!
Mi volt CTG-n?????

Betty!
Megfigyeltem, h azok a babák, akik utálnak hason lenni, előbb ülnek és előbb beszélnek....
(Ábel imádott hason lenni, 8 hósan ült csak, igaz 7 hósan felállt , beszélni pedig még most sem...)
Drukk, h ne legyen beteg!!!

Melinda!
Lindusnak jobbulást!!
Sikerült elérni a dokit??????

Rólunk:
Holnap tartóredőszűrés, parázok, de bízok....... Ábel jól van, pörög egész nap......

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?