Sziasztok!
Sikerült ideérnem.
Pann
De szuper nektek nem sírással telik a fog áttörés.Sajna ezt Én most nem mondhatom el.A betegségek mellé még jön két rágófogunk.Már az egyiknek a recéit érzem,de éjjel kétszer kelünk és a napok is nyügösebbek.
Sno
Biogiliszta
nagyon jó ötlet.
Mekkora hó esett felétek?
Ezt a fogfájos szopit Én is most megérzem,szőrnyű fájdalmaim vannak néha.
Nagyon jó a táskacipelős kép.
Még nem bukfencezett át Sebi mikor lehajol?
Nagyon jó ez a lovacska.Nekünk Labdánk van,de az idősebb korba jobb,mivel oda azért kell az egyensúly.Dani már úgy megy vele,hogy csodálkozom Após még a nagy hangokra nem jött fel.
Kditke
Jókor írod a pempers pelenkát mert Én is gondolkodok nagyobbon,mivel nehéz a csatolása már,pedig nem is hízunk.
Milyen a nagyjárókátok?
Hogy-hogy csak 1 napra kapott a párod Gyed-et?És a többi nap?
Billire szoktatás szerintem még korai.Szerintem lehet tanulási,szorongási gondok belöle.
Ria
De örülök,hogy ilyen jó hírt kaptál.MOst már remélem többet szegény Benit nem fogják küldözgetni sehová az orvosok.
Ágiboldi
Megkérdeztem az orvost hason hányás esetén féljek-e.Azt mondja,hogy ha kemény szivacson alszik és nincs párna,vagy valami puha a feje alatt,akkor kevesebb a veszély rá./de szerintem soha nem alszik az ördög,Én inkább virrasztottam/
Billiárd.Én is szeretnék,de nálunk csak álomba lehet.
Panka
Jó hogy megnyugtató választ írt az orvos,de Én is azt mondom ki kell hazsnálni minden lehetőséget.
Én nem fogom megengedni,hogy kölnivel locsolják Laurát,inkább adok több tojást.
Bozotka
köszi a kaja segítséget.
Május
Kitartó Anyuka vagy.Minden elismerésem.Szomszédok nem panaszkodtak az éjszakai sírásra?
Esetleg az Új frizkóról kép?
Mazsi
Köszi Nekem szerencsére 1 nap alatt lezajlott minden.
Tortáról esetleg képet kérhetünk?Nagyon ügyi vagy,hogy előre még ki is próbálod.
Gondolok most rátok éjszakánként.Nem irigyellek érte.
Nanica
sikerült elmennetek a nagyszüleidhez?Meggyógyultatok?
Nekünk is vannak akváriumaink.Pontosan 3 nagy és egy kerti tavunk.Néha nagyon elegem van belölük,hogy melyik hal milyen betegséget kap el.Igaz Én nem vagyok hajlandó kitisaztitani őket.
Ha sikerült az almacsigát leptéztetni,akkor nagyon jó környezetbe vannak.Nálunk is az egyikbe sikerült,de nem szeretnélek elkeseríteni,mivel ott minden hónapba 4 petezsák jött fél éven át.Ami azt jelentette,hogy kb.500 csigánk született.
Nem tudjátok visszaárulni a kereskedőnek ahol veszitek a halakat?MI azt csináljuk és nagyon örülnek neki.
Most a másik akváriumba látok egy petezsákot.Remélem ott nem lesz ilyen sok.
Nagyon jó a palacsinta evős képek.
Helga
Hogy sikeült az utazás?
Sajnálak az éjszakák miatt.
Blin
Figyeld meg hamar megfog gyógyulni Grétinek az arca,mint gondolnád.Sajna tényleg az ember nem tud ott lenni minden pillanatba.
Lorca
A kirándulásotok olvasva,nagyon murisnak tünt,de bizti a helyedbe robbantam volna.
Rokica
Köszi a bíztatást.
Sajna ha kirakk kaját Laurának akkor se nagyon eszik.
Kap már joghurtot,és húsit a főzibe,de lehet,hogy kevés neki?
Csajok kérhetném hogy leírnátok miket adtok kajákat a gyerekeknek?Reggelire,tízóraira....
Tudom volt már kérdés,de most labilis lettem,hogy valamit akkor nem csinálok jól?
Rólunk:
Csütörtök délután vissza kellett vinnem Laurát az orvoshoz,/olyan rosszul volt a pénteket nem tudtuk megvárni/,Mivel már délelött 5-ször hányt szegény.De a széklete meg inkább szorulásos volt.Nem a dokink volt hanem helyettes és elmondtuk a tüneteket,hogy köhögés nem javul,gégegyulladása van,most meg szerintünk hányás vírus.Megvizsgálta és mivel nem volt hasmenésünk elkezdett gyanakodni,hogy nem-e a füle miatt hányik.Kiderült a fülébe pici vérödéma van.Bezzeg az orvosunk megse nézte
Gyorsan adott neki B vitamin inekciót és kupott írt fel,de kitöltött egy beutalót a fülészetre.Ha hányik azon nyomba vigyük,mivel egyensúlypanaszai is előjöttek Lauránál.
Csütörtök estétől másnap délután 14 óráig aludt és közben 2-szer cicizett csak
.Nagyon meg voltunk ijjedve mi lehet a gond,de mikor felkelt nagyon vidám volt.De az uzsonájára az almát sajna kihányta.Így kedden az első utunk a fülészet lesz.
Igaz azóta már sokkal jobban van,csak fáradékonyabb,nyügösebb és alig eszik valamit.
És végre 2 nap után elkezdett megint mozogni,mászni,felállni.Sikerült jobb hangulatába felrakni a motorjára is.Amin elkezdett hátrafele tolatni.
Körmenetre nem tudtunk elmenni,de Én sütöttem,főztem a nagy családnak tegnap és ma,Holnap meg úgy döntöttem,hogy Maradék lesz.
Idén mindenki hozzánk jön így sokat kellett a tűzhely mellett lennem és ráadásul Laura mellé Zsolti is beteg lett.
Bocsi picit hosszú lettem.
Fiúknak jó locsolást,Lányoknak sok locsolót!