Joo reggelt...bar itt mar delutan van
Tegnap eltuntem mert mentunk aludni
Vicky
Koszi...de majd asszem en is jobban korulnezek itt
bar ugy nez ki nyaron megyek haza
Gronland
Igen regelni kell de pikk-kapp megvan...es nem kuldenek semmi baromsagot
Az oldal amit en igazan szeretek bar ide is lehet regelni kell az egy masik csak most nem talalom.Persze ahogy neked tetszik
Szerintem amikor 2szer is szedtem a serophene-t az olyan mint a clotis es nem szabad sokaig szedni...2honapig volt aztan annyi...es a beverzes ota nem...ugy gondolja a dokim nem sok esely van ra ugy es nem is veszelytelen...ezert kar lenne azzal az idot vesztegetni...mert nem mondhatja nekem,hogy igen igy menni fog
Szal nem csinalnak nekem petet ha meg a lefagyasztas mellett dontok akkor meg azert csinalnak,mert utana mutet es kiveszik..nem ugy van az csak mondom hagyjak bent
Es igen jol latod en embertol szeretnek...mint szerintem mindenki az o egyetlenetol szeretne
ha persze egyedul lennek es nem lenne egy ferfi az eletemben akit szeretek akkor lehet mashogy gondolnam...de igy nem tok masra gondolni
Nem adom fel...de lelombozo,hogy hiaba voltunk most is zsinorban egyutt a pe-nel...ha lehet nem is volt...pe-m
Ticsimu
Bocsi itt a nagy rohanasban elfelejtettem gratulalni a 4mm-esedhez
Ngyon kis szepke
Vicuska
Koszonom kerdesed jol...egyenlore azota is siri csend van...es ngyon szepen is banik velem
Lehet,hogy mar masnap rajott,hogy butasag volt igy beszelnie velem
Nem tom mindenesetre nem igy viselkedne ha meg mindig igy gondolna ahogy akkor...es bujik estenkent...olelget puszigat
Szal egyenlore jol
Es ha meg piri sem latogat meg 2nap mulva megjobban leszek
Es te,hogy vagy
Gyugyi
Bocsi,hogy felhoztam a temat
Szerintem az akkor olyasmi lehetett,mint az en serophene-m...de 2honap utan na meg miutan beverzett a petefeszkem mondtak ne szedjem
A francia dokino azt mondta veszelyes es rakot is okozhat...nem gyerekjatek
(marmint az en bogyom)na azota nem adnak semmit...
pedig ha legalabb azt tudnak szabalyozni,hogy tutira legyen mar konnyebb dolgom lenne...
A peteverzesem elott 25napos volt a ciklusom...most 23...szerintem nincs is petem
es ennel meg rovidulhet le vagy mi a kovetkezo fazis
Luca
Te,hogy vgy?Pihengetsz?Nagyon ari a kis vonalzod...latom visszatetted