Új privát üzeneted érkezett!

Bridget, szia! :lol: Nálam műxik a link, de akkor bemásolom ide, amit ott írnak:
Petesejtfagyasztás:
Intézetünkben törekvések vannak arra, hogy a fejlett technikai színvonalú társadalmak újszerű eljárásait mi is alkalmazhassuk. A petesejt fagyasztás folyamata is ezen eljárások közé tartozik. A fagyasztott petesejtből kialakuló terhességek aránya jelenleg még alacsonyabb, mint a fagyasztott embriókéból. Ennek fő oka a későbbiekben nélkülözhetetlen osztódási orsó fehérjéinek fagyasztás hatására bekövetkező károsodásában keresendő. Ezen eljárás rendkívül új módszertanát embriológusaink nemzetközi szimpóziumok során sajátítják el.

Szia Gyugyi! Hogy vagy?

Kép
vickybabe

Ticsi!

A 12 hetes uh -val egyetértek, tegnap én is azt számoltam Babcsinál, hogy akkor még csak 11 hetes lesz, mert tőlem is mindig megkérdezték BETÖLTÖTT?, mint egy hülyétől! :evil: :evil: :evil:
Babcsi kérdezd má meg a dokidat, nehogy feleslegesen kelljen aggódnod :?

Na mi általában a gyereknevelés elveiben egyetértünk! Ha valamin mégis felhuzom magam, akkor másnap a gyereket kiengeszteli valamivel :shock:
Vendég

Gyugyiiiiiiiiiiiiiiii!

Kép
Vendég

Ticsi!

Aha, azt látta! Érdekes amit írsz, eddig nem is figyeltem! Ott ilyenkor kevesebb a mhyh vagy nincs is? :roll: Te apjukodnak is küldök egy virtuális valagba billentést! :twisted:

Bridget!

Megnéztem azt az oldalt is, de regisztrálni kell! Asszem maradok ennél, azért köszi! :wink: Múltkor már majdnem írtam, hogy nem lehet petesejtet fagyasztani, de ezekszerint lehet! :shock: De én még mindig csak azt tudom mondani, hogy ha elérik nálad, hogy legyen petikéd ne fagyasztasd le, hanem inkább vesd magad apjukodra! Nekem az írásaidból úgy tűnik, hogy nemcsak gyereket akarsz, hanem a párodtól szeretnél! Ha nem védekezik, akkor ez így nem átverés!

Gyugyi!

Csak bekukk? Írhatnál is valamit! :roll:
Vendég

12 hetes uhuhoz. Én egyszer a 11 héten mentem, megnézték, de haza is küldtek, hogy jöjjek vissza egy hét múlva! Babcsi így kétszer láthatja valszeg a babát, ezzel csak nyer! :wink:
Vendég

Bocsesz, csak közben dogákat javítok.... :oops:
Vendég

Sziasztok!

Gyugyi!
adj mindenkinek ötöst, oszt kész :lol:

Ticsi!
jól megmahináltad Mami UH-ját, én is pont ezt a 3-at láttam 8)

Bridget!
szia!hogy vagy? :roll:

én ma elég depis vagyok és fáj a hasam is....nincs kedvem létezni :(
Vendég

igyunk..............
Vendég

Ditke :)
Aranyos vagy. Én is remélem, hogy hamar összejön.

L.mami :)
Hát én most már amondó vagyok, hogy örülj, ha csak egy van. Annak idején nagyon szerettünk volna ikreket, de mióta Marci megszületett ujjongok, hogy csak egy van belőle, pedig imádom, de nagyon le tud szívni a kiscsávó.

Babcsi :)
Néha a másik topicba is átnézhetsz. Én sajnos az itteni pörgést nem tudom felvenni. A vonalzód jól számol. Majd ha betöltötted a 12. hetet, ugrik 12-re.

Baba :)
Én látom. Drukk++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
tiza

Gyugyi!

én már vörösboros kólázom :oops:
honnan kezdődik az alkoholizmus? :roll:
és ha már az se segít :roll: :(
Vendég

Vicuska :)
Aszongyák, emmá az.... :lol: :lol:
Lementem a kisbótba pezsiért. Nem vót. Vettem szangrijját.... :wink:

Nem tudom mi van akkó, ha mán ez sem segít.... :roll: Odáig még nem jutottam.... Pisztoly? Kötél? Borotva? ...vagy megpróbálok repülni! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kapanyél meg kilóg a számbú.....
Vendég

Kisgizi :)
Jobban vagy már? Úúúútálok hányni....

Kéne nyitnunk egy topikot "best of laptetű" néven!!! :lol:

Luca :)
Mé' nem fekszel, irgum-burgum!!!!!

Ticsi :)
Én is erre a három foltocskára tippeltem!

Legyekmami :)
Április négy, kedves ünnepünk..... :lol:
A színházban vetítettek képeket a hatvanas évekből.... május elseje és egyebek. A gyerekeimnek úgy kellett elmagyarázni, hogy mi is az a felvonulás. Csak lestek! :roll:

Bridget :)
Én má' nem szedek semmit.... Clostiztam , attól volt is peteérésem, meg terhes is lettem. Angyalkáim tudtak valamit, amit én akkor még nem.... Dédike vigyáz rájuk. :wink:
Szóval nem szedek semmit és nem érlelek petéket sem.

Vicky :)
Egyre jobban, köszi! :lol:
Kép

Nati :)
Pussz!!!
Nem tudok elszakadni demjénrózsitól....... :wink:

Gröni :)
Újabb teszt? Lécci, lécci, lécciiiiii!!!!! :lol:

Baba :)
Léccci, léccci, lécccííííí!!!!!!!!!!!!

Tiza :)
Marci képet akarunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vicuska :)
Hu, adtam egyest is..... Bár már nincs is osztályzás. :?
Vendég

Vicuska? :roll:
Kidöltéééél? :lol:
Vendég

Mijaz szangrijja? :roll: Hülye kérdés, biztos valami pija! :lol: Aszongyák aki 2 deci bornál többet iszik naponta az már alkesz! :lol:

Mielőtt megyek dokihoz lövök egy tesztet, csak azt nem tom mikor megyek! :roll: Nem akarok most semmit sem elsietni! Kiskönyvet sem akarok amíg nem muszáj! Most tényleg élvezni szeretném minden percét, akárhogy is végződik! Ilyen nyugodt talán még soha sem voltam és a pocim sem görcsöl a teszt óta! Kezdek hinni ezekben a pszchiés dolgokban! :roll: És csak ti tudtok róla és apjuk! Sem a gyerek, sem a család többi része és amíg nem látszik nem is fogják megtudni! Vagy amíg nem találkozunk! Ha az a 40. héten lesz, akkor csak akkor fogják megtudni! :oops:
Vendég

A sangría (jelentése spanyolul „érvágás”, a sangre „vér” szóból) eredetileg Spanyolországból származó, bor alapú, alacsony alkoholtartalmú, édes ízesített üdítőitalfajta. Nevezik borpuncsnak, illetve aromás bornak is. Az utóbbi időkben más országokban is gyártják; hazánkban is elterjedt. Különböző fajta vörösborok keverékéhez citrom- és narancsaroma, illetve cukor hozzáadásával készül. Alkoholtartalma 7 tf% körüli. Fogyasztása hidegen ajánlott. A nyári melegben népszerű hűsítő ital.

A lap eredeti címe "http://hu.wikipedia.org/wiki/Sangr%C3%ADa"
Kép
Vendég

Jaj, tavalyelőtt Spanyolországban a nászúton mennyi Sangriát ittunk! :lol: :lol: :lol:

Én most ittam vörösbort, de baromi hányingerem lett tőle.
El is megyek aludni...jó éjt!
Vendég

estét

hát hulla vagyok

160 doboz palántának valót ültettünk el...gyereknek még a pelusában is föld van, de legalább lekötötte magát...csinált saját homokozót a garázsban a földből...

mondom apjuknak kipurcantam, aszongya, és mikor lesz ebből még paradicsom, addig mennyit kell kapálni...gondoltam magamban, felőlem ott eheti meg a gyom, ha nem esik jól...majd eszek amennyi lesz, oszt jó napot...

örülök, hogy a 12. hetihez többen hozzászóltatok, már csak babcsinak kellene jönni...

én titokban abban reménykedek, hogy mintha ápr 1én menne uhura, az is kedd. asszem, és csak elnézte a hetet, mert már annyira várta!

az ő telószámát nem tudjuk? dobhatnánk neki smst, hogy kukkantson be!

gyugyi

a sangriával 1 nagy baj van, nem lehet abbahagyni, mert olyan fini, aztán úgy beállsz tőle, mint a beton!

luca

én is próbálok vörösborozni, de nagyon finnyás vok, és ami fő vót bontva, no az nem ízlett Tündének...hát tán hónap anyuméknál megkóstolunk vmi újat...
ha egy hetet fekszel, utána már nem lehet baj? annyira aggódok érted?
vki kérdezte egyneműek-e? megírtad, vagy én maradtam le? vagy nem írtad?

olyan érdekes, hogy régen nem foglalkoztatta az embereket, hogy fiú, vagy lány, most a technika mikre képes, én is alig várom, hogy megtudjam...de asszem, az még kb 2 hónap!

na megyek kidőlök

igyatok helyettem is

jóóóóóóóóóóóóóóccccccccccccccccakát

Kép
ticsimû

Ticsi és aki piál vagy piána babásan! :lol:

Mennyi a max vörösborból amit lehet naponta? Tényleg jót tesz? És a fehér? Azt is lehet? :roll:

Én nem szeretném kihasználni a technika adta lehetőségeket! Majd mindenből unisexet veszünk! 8) Olyan jó volt mikor kibújt a tökös és nem tudtuk! Valahogy megduplázodott az örömünk! :roll:
Vendég

Szép jó reggelt Mindenkinek!!!
Itt ocsmány idő van, és semmi húsvéti hangulatom nincs.
Megiszom a kávét, aztán bevackolom magam a lányom ágyába...
Vendég

Joo reggelt...bar itt mar delutan van :lol: Tegnap eltuntem mert mentunk aludni :oops:

Vicky
Koszi...de majd asszem en is jobban korulnezek itt :roll: bar ugy nez ki nyaron megyek haza :wink:

Gronland
Igen regelni kell de pikk-kapp megvan...es nem kuldenek semmi baromsagot :roll: Az oldal amit en igazan szeretek bar ide is lehet regelni kell az egy masik csak most nem talalom.Persze ahogy neked tetszik :wink: Szerintem amikor 2szer is szedtem a serophene-t az olyan mint a clotis es nem szabad sokaig szedni...2honapig volt aztan annyi...es a beverzes ota nem...ugy gondolja a dokim nem sok esely van ra ugy es nem is veszelytelen...ezert kar lenne azzal az idot vesztegetni...mert nem mondhatja nekem,hogy igen igy menni fog :roll: Szal nem csinalnak nekem petet ha meg a lefagyasztas mellett dontok akkor meg azert csinalnak,mert utana mutet es kiveszik..nem ugy van az csak mondom hagyjak bent :roll: Es igen jol latod en embertol szeretnek...mint szerintem mindenki az o egyetlenetol szeretne :roll: ha persze egyedul lennek es nem lenne egy ferfi az eletemben akit szeretek akkor lehet mashogy gondolnam...de igy nem tok masra gondolni :roll: Nem adom fel...de lelombozo,hogy hiaba voltunk most is zsinorban egyutt a pe-nel...ha lehet nem is volt...pe-m :(

Ticsimu
Bocsi itt a nagy rohanasban elfelejtettem gratulalni a 4mm-esedhez :oops: :wink: Ngyon kis szepke 8)

Vicuska
Koszonom kerdesed jol...egyenlore azota is siri csend van...es ngyon szepen is banik velem :roll: Lehet,hogy mar masnap rajott,hogy butasag volt igy beszelnie velem :?: :!: :roll: Nem tom mindenesetre nem igy viselkedne ha meg mindig igy gondolna ahogy akkor...es bujik estenkent...olelget puszigat :P :roll: Szal egyenlore jol :wink: Es ha meg piri sem latogat meg 2nap mulva megjobban leszek :lol: Es te,hogy vagy :?: :roll:

Gyugyi
Bocsi,hogy felhoztam a temat :roll: :oops: Szerintem az akkor olyasmi lehetett,mint az en serophene-m...de 2honap utan na meg miutan beverzett a petefeszkem mondtak ne szedjem :roll: A francia dokino azt mondta veszelyes es rakot is okozhat...nem gyerekjatek :roll: (marmint az en bogyom)na azota nem adnak semmit... :( pedig ha legalabb azt tudnak szabalyozni,hogy tutira legyen mar konnyebb dolgom lenne... :roll: A peteverzesem elott 25napos volt a ciklusom...most 23...szerintem nincs is petem :?: :shock: es ennel meg rovidulhet le vagy mi a kovetkezo fazis :?: :?
Luca
Te,hogy vgy?Pihengetsz?Nagyon ari a kis vonalzod...latom visszatetted :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gronland
Na csak megtalaltam neked az oldalt...itt meg sok mas erdekesseget is megtalalsz a babasodasrol :wink: (Angol oldal)
http://pregnancy.baby-gaga.com/

KépKép
bridget0801
Kulfold

Én napi 2-szer fél deci vörösbort iszom.Egyet ebédhez, egyet vacsihoz.Soproni kékfrankost, vagy Cabernet Sauvignon-t. Apánk hozta nekem Sopronból.

Ticsi, nem tudom tutira a nemüket.
Bár a nem beteg babáét megmondták itt Győrben, de Pesten azt mondták, hogy még nem lehet látni, még mindegyik nemű baba lehet abból, ami most látszik.
Úgyhogy nem vonok le messzemenő kövezkeztetéseket az itteni információból.A beteg babát nem akartam tudni.

Csak az a furcsa, hogy itt, Győrben, nem én kérdeztem, hanem a doki kérdezett rá, hogy szeretném-e tudni, mert Ő látja...
Hát, majd meglátjuk.
A magzatvízvizsgálatból kiderül. A gyerekeknek nem áruljuk el....meglepi lesz! :wink:
Vendég

Kép

Igy nez ki nekem tok teccik :P
Perce van egy vicces valtozata is es a szivarvany szin akar lehet kek vgy rozsaszin is :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Luca neked is irtam 4 -gyel efolott a golya felett van egy sor csak sajna egybeolvadt a masik irassal nem om lattad-e :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jah es a napok pont ugy allitottam be,mintha az enyem lenne :roll: :oops: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Bridget!
szija :lol:
ha bújik, az jó :wink:
nekem is általában 23 napos...... :(
drukkolok, hogy ne jöjjön meg!!!!!!!!nem tesztelsz??????? :lol:

Ticsi!
óvatosan azzzal a palántázással :shock:
és nehogy mán kapáljál :roll: :evil:

Gröni!
nem mondod hogy 2 dl bor fölött van a határ? :oops: 8)
hűhaaaaa..... :D

Luca!
akkor Gröni szerint te is alkesz vagy :lol: na de kedves kismama :D
mi se akarnánk tudni a nemét :P szeretem a meglepiket :lol:

Gyugyi drága!
a Sangriát imádommmmmmmmmm :lol:
ez a legjobb laptetű-topic .....hahahaha..... 8)
(de azt tudod, ugye, hogy a petikéid attól még nőnek, hogy te nem növeszted őket :wink: )
tegnap meg az utóbbi napokban, hetekben többx eszembe jutottak hasonló lehetőségek, amiket felsoroltál... :(
Vendég

Bridget4
tecc az új vonalzód :lol:
Vendég

Vicuska
Nem tesztelek mert nekem meg olyan nem volt,hogy ne jojjon meg 13eve :roll: :( inkabb varok aztan ha nem jon meg akkor juhuuuj 8) A vonalzot meg szeretnem megtartani ha esetleg ugy adodna :roll: :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!
:P :P :P :P :P hess piri, hess.... :wink:
Vendég

Bridget!

Jaj de drága vagy! :wink: Nekem csak egy gondom van, kicsit hiányos az angol nyelvtudásom! :oops: 8) Majd apjukot megkérem segítsen! Nekem is tetszenek ezek a vonalzók! Ha túl leszek az első uh-on és minden rendben lesz, akkor csinálok egy véglegest! Addig csak sikerül igénybevennem apjuk segítségét! :roll: Remélem rendbe jön köztetek minden, látszik mennyire szereted és szerintem ő is nagyon szeret, csak hát ugye férfi.... És a képeken is annyira szépek vagytok, igazán egymáshoz illetek!

Vicuska!

Én nem tom ám, de valahol ezt hallottam! :lol:

Ticsi!

Tényleg ne dolgozzál má'! Így is elég dolgod lehet egy pici fiúval és háztartással, nem kéne plusz dolgokat bevállalni! Nekem van még sacc 8 hetem a műtétig, addig fagyasztok le egy csomó kaját és jól bevásárolok könnyen elkészíthető ételekből, amit apjuk is megtud csinálni! Igaz a lakás rohanni fog, de lesz@rom, a kertet meg végképp! Éhen nem halnak az biztos, max megbukik a gyerek, apjuk lead pár fölös kilót! :roll:
Vendég

Gröni!
fagyasztott kaja az jó! :lol: fogyás is jó :lol:
gyerek meg mér bukna meg? :roll:

azt nem is meséltem még, hogy tegnap este kellett ugye levennem a tapaszt a sebemről :shock: , na mire leepiláltam magamról(jól oda volt ragasztva :? ), és megnéztem a tükörben minden oldalról....olyan rosszul lettem, hogy mikor beszálltam a zuhanyba, elkezdett velem forogni a világ...majd elájultam...szóval lasan betámolyogtam az ágyba és kihagytam a zuhanyt :oops:
Vendég

Vicuska!

Bízom benne, hogy május közepétől nem fog annyit romolni, hogy ez bekövetkezzen, de tudod milyenek a gyerekek (én legalábbis magamból indulok ki, hogy milyen voltam :oops: ) egy picit vannak csak jobban elengedve és egyből megvan a baj! Apjukra nem bízhatom, mert akkor együtt mennek k@rvázni! :lol: Mikor kórházban voltam a szobatársam is úgy járt, mint te, neki azt mondták, hogy fél évig kiméletes életmód kell és addig nehezet sem emelhet! Neked még nagyon friss, vigyázz magadra, nehogy bajod essen!
Vendég

Groni draga
Koszi szepen...en is szeretnem,hogy minden rendbe jojjon :roll:
Te mikor is mesz dokihoz :?: Jah es nem kell itt regelni megadod mikorra vagy kiirva meg milyet szeretnel en meg megszerkesztem neked ha akarod :wink: Semmiseg...a kodot meg elkuldom neked :wink:

Vicuska
Ugy ahogy mondod...ezt pirinek:
Kép [/img]

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!

Asszem jővő héten! :roll: Ezt a hetet még kihasználom, aztán utána nem lesz megállás, megyek a dokimhoz, a Kaáliba egy másikhoz, a Gynevacos doktornénivel is konzultálnom kell, a patologussal is, vérvételek, uhu, védőnő! Tényleg megcsinálod nekem? November 28, de mindig szoktam nézni a hetet és a napot, mert találkoztam pár kalkulátorral ami nem úgy számolt ahogy én! Ha a végén a 4+4-et írja be, akkor jó!
Vendég

Bridget!

Kérhetem a floweset? Az olyan aranyos és egyedi, nem is láttam még ilyet! :roll:
Vendég

Laptetu...ezt mar nem uszod meg!!!! :lol: Melyiket draga :?: :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

A vonalzó mellett van ilyen, hogy background, ott lehet kiválasztani a virágosat, pirosat, kéket! Vagy rossz oldalt nézek? :lol: :roll:
Vendég

Pálinkásat :!:

Már csicsregtek, látom!

Fiúk elmentek locsúnyi...... Én meg rendbe vágom a kecót. :?

Ticsi :)
Igen, pont ezért kedvelem a sangrijjját. :lol: :lol: Múlt hét 3 litert nyomtunk le a kolleganőmmel! :lol: :lol:

Hihi! Most jött vissza a fiam! Elmentek kölni nélkül!!!! :lol: :lol:
Vendég

azt amit mutattam?
Milyen szinu...szines az amit mutattam,rozsaszin vgy kek...es a normal alairassal vgy a viccessel...
Szerintem azert szamol mashogy mert mar napja esik ugye az ejfel...szal ha amerikarol van szo ami nalunk ejfel az ott nem...az en egyik vonalzom igy reggel 10korul valt...sajna ezt nem lehet kikerulni...de a 40hetnel-12ora elteres nem okozhat nagy gondot :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

héten.... csak közben kopogtak... :lol:
Vendég

Palinkasat gyugyi... :lol: 8)
Gronimegyek nezem az oldalt...es akkor kerdem meg ird mit szeretnel :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gyugyi!

Enyimek még el sem indultak! Ahogy ismerem őket még minimum 2-3 óra és úton lesznek! :lol: Nem baj, legalább több kaja jut nekem! 8)
Vendég

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ahh ok megvan :!: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, erre gondoltam:

Kép
Vendég

Gröni :)
Ez tényleg aranyos! :D
Vendég

Kép

EZ A SIMA VALTOZAT ES VAN A HUMOROS AZ MEG EZ...AMIKOR IS HUMOROSAN IR MINDEN HONAPBAN :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ha azt akarod,hogy itt is 4weeks and 4days old legyen egy napot valtoztatok... :wink: hogy a francba kuldjem el,hogy csak az uhh latszodjon :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

talan igy menni fog...szal lehagyom az elejerol es a vegerol ezt a jelet [ ok? es annelkul most bemasolom ide mindkettot...es te add hozza ezt [ aztan remeljuk muxik :? :wink:

url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]Kép[/url

ez volt a humoros...itt fent...lent meg most kuldom a normalt

url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]Kép[/url

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?