Új privát üzeneted érkezett!

Mona! Gratulálok Nórihoz! Sok-sok boldog pillanatot Nektek!
linocs

Oxytocint én nem kaptam, csak az első nap infúzióba. Ez kórházfüggő?

Melinda!
Nagyon aranyos Dóri!

Lilla is, meg az összes baba.... :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Monácska!!! Jajdejóóóó
soksok vidámságot és örömöt kívánok Nektek!
és soksok tejet :)

Kép Kép

Beuskáról tudunk valamit??? olyan régen jelentkezett... vagy csak véletlen nem vettem észre???

Zsu, télleg csak kedden inditják? akkor hétfőn miért kell reggel bemenned?

Esztereu, bocsi nemvettem észre, hogy változott a fiúúú neve :) Zsu köszi, hogy észrevetted :D

Lusie, nem semmi, nagyon jól nézel ki :)
a doktornőhöz már évek óta jártam, amikor kiderült, hogy a gyermekeit ismerem. (egy templomba jártunk és nagyjából egyidős vagyok velük) aztán kiderült, hogy nagyon sok közös ismerősünk van... :)

jaj lányok, ma olyan honvágyam lett délután, ilyenkor jött nagymamáméknál a nyuszi, mindenki összegyűlt, vagy 20an szoktunk lenni.... és most kétésfelesben... más... de azért nagyon finom báránybordát sütött a férjem :) én meg sütöttem holnapra tortát és most sül a kalács, merthogy kiderült hogy várható néhány locsoló.... vicces, az elmúlt 28 évemben alig volt igazi locsolóm, most a férjem tanít, hogy mivel kell várni őket :lol:

Judit, Szilvánusz, senki nem ítél el Titeket ezekért a gondolatokért! Sőt!!!! Nagyon felnézek Rátok! Komolyan!!! Sokkal jobb, hogy leírjátok ezeket a nehézségeket és gondolatokat, mintha azt látnánk, hogy jaj ez olyan könnyűűűű.... szval sok erőt és gyertek, meséljetek!!!!
És Judit, az szeretem benned, hogy egyik pillanatban meséled mennyire nehéz, másik pillanatban meg úgy tudsz lelkesedni!!!! :)

na megyek, rendet rakni, holnap locsolkodók :)

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok! Csak gyors bekukk!

A tegnapi fájdogálás csak riogatás volt! Bár ma megint csak kevesett mozgott! De már ma negyed annyit sem fájt!

Gratulálok minden új anyukának! És sok-sok tejcsit kívánok!
Úgy látom lassan elfogynak a sárgaságok!

Endre azért köszi a bíztatást!

Nanó majd, ha erre jársz, akkor megisszuk a pertut!
Na pá mindenkinek és jó Éjszakát!!!

Kép
enikoe182

Lányok!
A konakiont mikor kell elkezdeni adni? Betöltött két hét után vagy előbb?

Tudom hogy a D vitamint betöltött két hét után kell de a K vitamint is?

Kölyök!
Igen, majd meglátod Te is, hogy kavarognak az érzések benned (meg a férjedben) is. Egyik percben így látom, aztán úgy, vigasztalom magam, vagy elkeseredek, utána örülök. Vagy éppen sírok. Leírhatatlan lelkiállapot ez... De végeredményben jó...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Márti és Monácska!
Gratulálunk és sok boldogságot kívánunk!

Ildi és Endre

Kép
kikó70

Szilvánusz, ne aggódj, szerintem ez teljesen normális, én is sokáig lázadoztam a kötöttség ellen. Annyira önállóságra és szabadságra vannak manapság nevelve a nők, hogy nem fakad belülről az az érzés, hogy én nem vagyok fontos, csak a család. Egy idő után megszokod majd ezt az új állapotot, most van a mélypont, amíg eléggé be vagyunk zárva, és még az alvás is kevés. :( Valamelyik nap írtam, hogy a szoptatás befejeződésével űjra sokkal szabadabb lettem. Amíg ez eljön, addig pedig próbáld meg élvezni, hogy egy pici emberkének Te vagy a világ közepe :).

Majd még írok, de vendégek vannak, csak etetni bújtam el.

Kép

Kép
mzx

Hmmm, még mindig rajtam lóg...

Szilvánusz, Zuglóban lakunk, holnap írok privit, akár holnap is jöhet, vagy esetleg a párommal tud találkozni kedden az Akadémiánál.

Judit, napról napra jobban fogsz kötődni a picihez is! Egyébként nálunk most úgy van, hogy ha Eriket etetni kell, vagy ő is sír, vagy csak hozzám akar bújni, akkor Laurának kell várnia. Van, hogy vagy negyed órát kell sírni hagynom, amíg lefektetem Eriket.

Konakion: a papíron más van, de a dokinénim azt mondta, hogy a kórházban kapott egy adagot, és a születés utáni héttől 5 hétig heti egyet kell neki adni otthon.

Kép

Kép
mzx

Konakion: én úgy tudom, hogy a 2. héttől kell neki adni heti egyet... mi kapásból 10 ampullát kaptunk...
D-vitamin: napi egy cseppet, szintén a 2. héttől.

KépKép
KépKép
mni

Monácska, gratulálok, nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!

Mzx - nektek milyen kengurutok van amit már most lehet használni? nekem van egy Chicco, de szerintem az nem az igazi még most.
azt hiszem egy Baby Björnről hallottam, hogy jól támasztja a hátat, de az elég húzós árban van...

Norco, drukkolok neked!! azért addig is aludj amennyit csak tudsz!!!

Konakion - mi már a kórházban is kaptunk és azt mondták, hogy hetente egyszer kell adni már most

Szilvánusz - tökre megértelek, nekem is vannak hasonló gondolataim. Ma pl. direkt összebújva aludtunk együtt kicsit Attilával, hogy legyen valam nosztalgikus érzésünk, hogy kettesben vagyunk amíg nyuszika aludt (és végre a hasamtól hozzáfértem! :) ) na persze egy óra múlva befektettem magunk közé, mert hiányzott... :)

persze mozi, étterem nem lesz egy jó darabig, de most is szoktunk együtt főzni, tvzni, hát persze nem olyan, de majd lesznek helyette jó kis hármas programok

nálunk persze más, mert ha nem tudok szoptatni akkor "szabadabbak" vagyunk, de nálunk viszont nincs ki vigyázzon majd rá sajnos a családból, így megintcsak nem tudunk majd kettesben elmenni sehova...

ja és a felelősség - hát igen, most, hogy több-kevésbé belenyugodtam, hogy nem szoptatok és nyugodtabb vagyok azon kezdtem el parázni, hogy úristen hogyan fogom szórakoztatni, fejleszteni. egy gyerekdalt nem tudok, egy mondókát sem... de majd csak belejövünk...

ma egyébként mi is bevetettük a cumit először, egész jól bejött, mert leállította a nyöszörgést, hisztit, amikor tudtam, hogy még nem lehet éhes - 1 órával azután, hogy jól belakott.
annyi szerintem csak a csapda, hogy bealszik a cumival, majd ha kiesik a szájából akkor rögtön felébred...

KépKép
judit18

Az éjszakai bagolynak, akik valszeg szoptatnak... ;)
naaa, mekkora a pocakom? ;)

Kép Kép

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Március 19-én, 2950 grammal és 53 cm hosszal megérkezett Luca is. Sima, gyönyörű szülés volt, életem második legszebb élménye :):):). Tegnap óta itthon vagyunk, lassan olvasgatlak is Titeket, csak gondoltam, ha másért nem, a táblázat és a statisztikák kedvéért megírom a hírt.

Erika

Kép

Kép
zsombi

Sziasztok!

Hol lehet kapni a more milk kapszulát? Sajna egyre kevesebb a tejem. :cry:

Juditkecskemet!

Én is fáradt vagyok, sokat sírok, lehet hogy ez árt a tejcimnek is.
Nálunk is nehéz a helyzet én eddig Pepivel aludtam és olyan rossz hogy most nem tudok vele...Elaltatom és jövök át a kicsihez, de úgy hiányzik. Nincs hozzá türelmem se pedig nem ezt érdemli olyan kedves a kicsivel. Mondjuk ő már ovis remélem ha kedden már megy oviba, többet pihenek és akkor kiegyensúlyozottabb leszek, de már most lelkiismeret furdalásom van hogy ő megy a kicsi meg itthon lesz.Sehogy se jó.....

Monácska gratulálok jó egészséget nektek!

Kölyök :shock:
Jó nagy lett a pocid.

jó éjt

pepike

Kép

Kép
pepike

ejha Kölyök, tényleg nem semmi!!! :)

még valamit akartam kérdezni. amikor mondjuk nem alszik órákat babuci, de nem is sír akkor hol szokott nálatok lenni?
ha az ágyában van vagy a mózesban akkor olyan rossz érzésem van, hogy unalmas neki ott egyedül, nem sok mindent tud nézelődni

ha viszont kiveszem és berakom a pihenőszékbe a nappaliban akkor az életben nem fog elaludni, mert ott vszínűleg túl sok inger éri, fények, beszélgetés stb....vagy ha mégis bealszik ott nem hagyhatom benne, és ha át akarom rakni akkor felébred....

KépKép
judit18

Minden időközben született kismaszatnak és szüleiknek gratulálok, a várakozóknak kitartást, és hasonlóan szép szülést kívánok!!!

Erika

Kép

Kép
zsombi

Pepike, én még a kórházban vettem a csecsemőosztályon de láttam, hogy a Kenguru üzletekben is van...

KépKép
judit18

Zsombi, még igy lefekvés előtt,
hatalmas gratula!!! :)
és örülünk a hírnek, kérünk majd képeket is ;)
a statisztikát most kihagyom, mindenkitől bocsi...
de ime a táblázat:
Kép Kép

Kép

Kép
kolyok28

Zsombi!
Gratulálok én is a kis Lucához. Sok boldogságot, egészséget, tejcsit.

Pepike!
Én is Levivel aludtam eddig....
Tegnap hamarabb elaludtam a másik szobában, kidőltem, és ő jött puszit adni. Annyira imádom és úgy sajnálom, mert mint ahogy én érzem, ő is érzi, hogy sokkal kevesebbet vagyunk együtt és egy kicsit eltávolodtunk. Remélem újra érezni fogjuk még azt az érzést ami eddig volt.

Én miért nem kaptam oxytocint????????

Kölyök!
Jó nagy lett neked is a pocid, itt az ideje, hogy kibújjon a manó.... :D :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Monácska, Zsombi, Márti! Gratulálok a pici babókhoz, jó egészséget, sok tejcsit kívánok!Pepike! Én a gyógyszertárban vettem More MIlk kapszulát, 6000 Ft volt.

Tejcsi: Ma feladtam. Napok óta győzködöm magam, hogy attól még jó anya leszek, ha adunk neki kiegészítésként tápszert. Tudom, írtam klassz kis bátorító szavakat Juditnak, de magamban meg örlődtem, mint az állat, hogy miért nem tudom biztosítani az elégséges kajcsit az én kis drágaságomnak. Ma este megtörtem. :cry:
Adtunk neki szopi után 30 ml tápszert, most úgy alszik, mint a bunda. Másfél órán keresztül nem nyugodott meg semmitől, csak a cici, de miután abbahagyta a szopizást, megint sírt. Na ekkor döntöttem el, hogy lesz@rom, hogy mi az elvárás, az a lényeg, hogy Livike fejlődjön. És ha ehhez a tápszer kell...

Jó, jó, tudom, ez a pár sor pont úgy hangzik, mintha csak nyugtatgatnám magam. Közben meg tényleg.... :cry: Szóval, minden tejcsi-problémás anyukának kívánok nagyon-nagyon sok kitartást, de azért mindennek van határa! 8)

Kép
pété

S.o.s kérdés: Szerintetek hogy adjam a tápszert tejcsi kiegészítésként? Cumisüvegből, pohárból vagy kanállal? Ha cumisüvegben adom, akkor nem fog leszokni a ciciről?

Kép
pété

najóóóó nem bírtam ki:
Kép Kép

átlag babánk 3488.95g 53.55cm 39+1napra születik.
átlag lányunk 3449.52g 52.91cm 39+2napra születik, míg
átlag fiúnk 3537.65g 54.44cm 39+0napra születik.

remélem most nemírtam el senkit :)

szép álmokat, az éjszakai szopihoz meg sok erőt :)

Kép

Kép
kolyok28

most vettem észre, hogy bent maradt Péténél egy g-betű..
ezért más a súlyátlag...
Átlag baba 3478.31g, átlag lány 3432.45g, az átlag fiúnk súlyát nem befolyásolja Pété lánya :lol:
na mentem aluszni... rámfér :)

Kép

Kép
kolyok28

Pété! még gyorsan, hogy amit már annyian írtak, írtunk,
nem az szoptatástól leszel igazán jó anya :)
hanem attól, hogy szereted és azt adod neki, ami legjobban kell!
Örülök, hogy segít, ne őrlödj magadban, szuper Anya vagy!!!!

Kép

Kép
kolyok28

Márti, Mona, Zsombi
Sok szeretettel gratulálok :lol:
Vendég

Szegény gólya... teljesen lestrapálódik, míg ezt a sok szép gyereket széthordja... :wink:
Kép

Viszont a csemeték meg vidáman táncikálnak... sokszor alvás helyett

Kép
Vendég

Most csak gyorsan: Kölyök, milyen gyönyörű a pocakod! Olyan nosztalgiával néz visszaq az ember a túlpartra! és olyan jó ideát lenni!!!!!!!!!!! Köszi a képet, tényleg az éjszakai szoptatóknak/fejőknek való :D

Haslilulás: én még nem, tudom, mert le van ragasztva a seb. tegnap voltam varratkiszedésen, de sajna a heget még nem látom, meg ismét jódozták is, úgyhogy tuti tök sárga az egész.

Én is csak oxitocuint kaptam, fenékbe napi 2x, mást nem...

Mikortól kezd el hatni a Moremilk? Már csütörtök óta szedem, de alig van hatás. A gyerek igényeit meg aztán pláne nem tudom fedezni, úgy nő.

Na, rohanok aludni, majd még irok

Beuskával találkoztam, rengeteget dolgozik, lakásfelujit. FÁjás még sehol semmi, egy hetet várnak még az esetleges inditással. Rettenetesen fáradt, de nagyon jól néz ki!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

akkor most csak gyorsan, akiknek esetleg ugyanez a kérdésük, mert a dobozon semmi nincs:

MORE MILK PLUS kapszula

A szoptatás a legjobb választás mind a kismama, mind pedig a baba számára. Ne mondjunk le a szoptatás az anya-gyermek kötelékre tett különleges és egyedi hatásairól és az egészségre tett előnyőkről csak azért, mert úgy gondoljuk, hogy kisbabánkat nem tudjuk elég anyatejhez juttatni.

A Motherlove folyékony növényi kivonata segíthet!

Ezt a hatásos gyógynövény-kombinációt ajánljuk az anyatej mennyiségének 24-48 órán belüli fokozására.

Szabadalmaztatott, védett keverék a legismertebb tejtermelést-fokozó gyógynövényekből összeállítva amely 100 %-ban csak növényi eredetű összetevőket tartalmaz.
Szoptatási tanácsadók ajánlják világszerte, mint nagyon hatékony megoldást sok kismama problémájára, a kevés anyatej növelésére.
A termékben lévő, tanúsított biogazdálkodásból származó gyógynövényeket a világ számos országában generációk óta használják a tejhozam növelésére.
Garantáljuk, hogy növényi kivonataink nem tartalmaznak baktériumot, ólmot és nehézfémet.
A FDA (Food and Drug Administration) gyártási elvei alapján készítik, szigorú körülmények között.
Minden egyes gyártási folyamatból mintát vesznek és tesztelik, ellenőrzik a minőséget.

MORE MILK PLUS kapszula

A készítmény az alábbi összetevők koncentrált kivonatát tartalmazza olivaolajban oldva:

- görögszéna mag,

- benedekfű levél,

- csalánlevél,

- édeskömény mag.

Ajánlott adagolás:

Naponta 4-szer 1 kapszula. Amennyiben 4 nap szedés után több tejet szeretnél, kérlek emeld fel a napi adagot 3x2-re!

Amennyiben 80 kg felett van a testsúlyod: 3-szor 2 kapszula naponta, és 4 nap után 4x2 kapszula(ha több tejet szeretnél vagy kevésbé érzed a változást).

A maximális napi adag: 4x2 kapszula!

Amennyiben úgy érzed, hogy már elegendő anyatejed van,fokozatosan csökkentve a napi adagot, abba lehet hagyni a szedését. Tehát nem szükséges folyamatosan szedni.

A legtöbb kismamánál a tejtermelés fennmarad, miután abbahagyja a szedését.Ha úgy itéled meg, hogy ismét lecsökken a tej mennyisége, nyugodtan elkezdheted újra.

Akár az egész szoptatás időszaka alatt lehet szedni.

Bármilyen idős a kisbaba elkezdheted szedni.

A legjobb hatékonyság eléréséhez: kevés vízzel kell bevenni és a bevétel előtt és után 20 percig javasoljuk ne igyál semmit.

Lehet mellette tejserkentő teát inni, de azt javasoljuk, hogy ne legyen több 2-3 csészénél naponta és legalább 1 óra telljen el a kapszula bevétele és a teaivás között.

A kapszulákat reggeltől estig oszd be kérlek, nem kell felkelni éjszaka ahhoz, hogy bevegyed.

Szülést követően azonnal el lehet kezdeni.

Terhesség alatt NEM szedhető!

60 db kapszula/doboz (60 ml)

Ára: 4990,- + GLS futárszolgálat költsége (1140,-) Előnye, hogy a 12 óráig leadott rendeléseket másnap megkapod. Amennyiben nem talál otthon a futár, a megadott telefonszámon egyeztet veled új időpontot. A 2. kézbesítést is tartalmazza a fenti ár! Ha sürgősen szükséged van rá ívj minket a 06/20 588 94 11-en és telefonon is leadhatod rendelésed.

Postai úton is kiküldjük, de ehhez az összeget és a postaköltséget (300 ft) előre a számlánkra szükséges utalni. Az összeg beérkezése után adjuk postára a terméket.

Tájékoztatásul: gyógyszertári, biobolt ára: 5990 - 6250 - 6800 Ft.

Bármilyen kérdésed merül fel a kapszulával kapcsolatban szívesen válaszolok, kérlek hívj fel a 06/20 588 94 11 telefonszámon!

Megrendelhető a Rendelés menűpont alatt!

Kép

KépKép
eszterxx

Zsombi, Marti, Mona nagy gratula a babakhoz

Tobbieknek pedig megy a drukk!
En akkor meg megvarom a 39.ik hetet, hogy ne rontsam el az atlagot :lol:
Most megyek aludni.
Remelem valamelyik nap idejutok kicsit elobb a gephez es tobbet tudok irni.

Jo ejt, jo szoptatast, jo szulest.......:)

Tcis

Kép

Kép
tcis

Biribon üzenete:
21:37-kor megszületett M. Luca Sára! 3150g, 52 cm a gyönyörűségünk, hangosan cuppogott, míg be nem kaphatta a cicimet.Jól vagyunk, majd jelentkezem.

Sok boldogságot Nekik és jó egészséget!

KépKép
KépKép
mni

Sosem kerülnek föl ilyen képek de szerintem a jó széklet is nagyon fontos egy babánál, sőt oriási örömöt is tud okozni ha már egy jó ideje nem volt és egyszer csak megérkezik.
Ezennel elindítjuk a melyik babának a legegészségesebb a széklete fotópályázatot.

Kép

Feri!
A lecke ezennel föl van adva és Tőletek valami igazi művészi beállítást várunk. Sz@rt nem fogadunk el.
üdv

Endre

Kép
kikóférjendre

Jó reggelt!

Sajnos semmi nem történt az éjjel :( , úgyhogy egy kis időre búcsúzni jöttem, be kell vonulnom a kórházba. :cry: :cry: :cry:
Kölyök, fogalmam sincs, hogy miért kell egy nappal előbb befeküdnöm, de már bőgtem egy sort most reggel :oops: , hogy így Alexa egy nappal többet lesz nélkülem. :cry:
Szép a pocid!

Zsombi, gratulálok Neked! Már gyanús volt, hogy rég nem jöttél, csak elfelejtettem írni.

Biribon, Nektek is sok boldogságot! Külön gratulálok a türelmedhez!

Endre, nem semmi ötleteid vannak! :wink: :D Kikó biztosan nem unatkozik melletted!

Xien, Fnora82 és Renyo nem voltak aktív tagok, Biribon és Zsombi megszült előttem, úgyhogy most már nagyon-nagyon én vagyok soron a táblázat szerint.

Puszi! Majd jövök!
Vendég

zsombi szeretettel gratulálok Nektek

biribon: nagy szeretettel gratulálok...látod-látod..ez a nyuszi csak Melléd állt...nagy boldogságban, szeretetben neveljétek fel a babátokat

Kép
nanó:))

Minden készülődő Babának, Mamának nagyon drukkolunk.....a nyuszi még hozhat meglepetést.... :lol: :lol: :lol:

(Endre: ....eredeti ötlet... :lol: :lol: :lol: igazi kispapa vagy :lol: :lol: )

Kép

Zsombi, Marti, Biribon: gratulálok nektek a babóhoz! Jó egészséget, és sok-sok boldog pillanatot kívánok nektek!!!

kiszazsu: drukkolok Neked, hogy minden rendben menjen! +++++++++
linocs

Zsu: ne keseredj el, hisz meglesz a babókád!!!! Fel a fejjel, nem szabad letörni! Dukkolunk ezerrel!!!!!!!

Kölyök: :shock: mekkorára nőtt a pocakod? Hát ez nem semmi, nagyon szép lett!

Zsombi, Márti, Luca, Biri: hatalmas gratuláció a babókákhoz. Nagyon sok boldogságot, egészséget és örömet kívánok nektek.

Azt hiszem én ezentúl nem fogom szeretni a nyulat, bár van még egy sansza a mai nap...hát kíváncsian várom.

Panni: hol jársz????

KépKép
bnesz.eva

Kölyök: millllyen szééééép pocak!
linocs

Édes Évikém.....

Tündéri :wink: :lol: :lol: vagy..biztatod Zsu-t..mi pedig Neked is drukkolunk....még egy pindurit tarts ki....és lehet..a nyuszkó még Melléd áll...

Kölyök: ...

gyönyörű pocid van...és nagyon sugárzik a boldogság az arcodról...jaj, de jó.... :lol: :lol: :lol:

a rossz idő ellenére szép napot kívánok Nektek...jó babázást...és a készülődő babáknak...mamakímélő érkezést :lol: :lol: :lol: :lol:

nanó

Kép

Juditkmét,
én is úgy tudom, hogy a fejés a szaporítás miatt kell. Nagyon fárasztó nekem is, pedig van mit lefejni, plusz fél óra minden szopi után. De még erőltetem (remélem nem fogy el a türelmem..) A haskötőt melyik boltban lehet kapni??? Háziorvos is fel tudja írni vagy nőgyogy. kell hozzá?
Oxitocint én hazajövetel előtt kaptam, meg is borultam tőle rendesen, végigpicsogtam az utat plusz még itthon is :( Lehet, h a te doki úgy látta jónak, h csak az infúzióba kapj. Én tudom, h azért kaptam, mert nagyon kitágult a méhem, és h még jobban/gyorsabban húzodjon.

Szilvánusz,
csatlakozom az érzésekhez, amiket leírtál. Alapvetően egy nagyon szabadságimádó ember vagyok, nagy a baráti körünk, állandóan jöttünk-mentünk. Ja, és hogy van egy motorom, amit rendeltetésszerűen használok, elég sokat elárul...Egyszóval most nagyon-nagyon nehéz. Minden nap sírok, nagyjából hasonló gondolatokkal...Arra szoktam gondolni, hogy ez csak átmeneti állapot, majdcsak visszaállnak a hormonjaim, plusz szép lassan lesz vmiféle kerékvágása az életünknek, ami mindhármunknak jó, elfogadható és kényelmes...Alig várom...

SOS! Böfi-ügyben még mindig nincs előrelépés...annyira sajnálom szegényt, hogy nyomja a sok tejcsi a pocóját.. Ti meddig böfiztettek? Én van, hogy fél órát is rázogatom, és semmi eredmény..

Mindenkinek jó nyulam-bulamozást!!! :D

KépKép
kmanna

Sziasztok!

Bocsi, hogy befopátlankodom, nem tudom Panni írt-e valamelyikőtöknek... én ezt az sms-t kaptam ma reggel:

Hajnal 3 óra 27-kor megszületett Menyhárt Olivér Levente, 56 cm, 3900 gramm.

A nyuszi hozta!!! :D :D :D

Mindenkinek jó babázást és szép szülést a még előtte állóknak!!! :D

KépKép

KépKép
gabcika

kmanna: büfi: Fruzsi sem nagyon tud büfizni, úgyhogy egy másik fórum ajánlására kipróbáltam az Infacol cseppet - úgy tűnik, hogy kevésbé fáj a pocija, és sikerül néha egy-egy spontán büfi is :)
Viszont ma hajnalban már megint sugárban jött ki a tejci Fruzsiból (úgy csinálta a hányást, mint a nagyok: előtte köhécselt egy kicsit, aztán jött is az anyag), olyannyira, hogy nekem hálóinget, és bugyit kellett váltanom - mindent eláztatott :( Én teljesen megriadtam, sajnáltam, kétségbeestem - ez a kis habzsolháp pedig egy percig nézegetett, aztán követelte a cicit, és folytatta, mintha mi sem történt volna... Azóta pedig alszik. Hihetetlen egy csaj!!!!
Szerintetek tényleg csak azért van, mert túleszi magát? Na majd holnap megkérdem a mindenttudó védőnőnket...
linocs

Gratulálok Panninak a babóhoz!
linocs

Panni...

gratulálok a "nyuszi-hozta" Olivér érkezéséhez....Legyen boldogság érkezése....az örömhöz..jó egészséget, szeretetet, erőt kívánok Nektek :lol: :lol: :lol:

Nyuszi hopp, nyuszi hopp..ma is egy babát meghozott :lol: :lol: :lol:

Gabcika

köszönjük a születési hírt...Neked pedig boldog várakozást, egészséget kívánunk a még-pocis időszakra :lol: :lol:

Kép

Hát ez a nyuszi jól összefotott a gólyával :lol:
gratulálunk mind Biribonnak mind Panninak
és soksok örömöt és vidámságot kivánunk a kis porontyokhoz
és soksok tejet

Kép Kép

KiszaZsu!!! +++++ mindenki Veled van!!!!

köszönön a pocidícséreteket :) én is megdöbbentem,amikor a fényképen láttam, felülről nem néz ki ilyen nagynak... :roll: :lol:

vidám napot :)

Kép

Kép
kolyok28

Kmanna!
Mennyit tudsz fejni?
Oxytocint én azt kaptam amit mindenki más, a műtét utáni infúzióba. Az én dokim ilyesmivel nem törődött. Ráadásul nem felszívódó varratot használt, nagyon fájt, mikor kiszedte.
Haskötőt a nőgyógyász írhat fel (hasi műtét miatt).
A volt SZTK (Könyvtár mellett) alagsorában lehet receptre venni, a Battyhányi utcán csak másfajta van.
Az alagsorban levő üzletben saját készítésűt árulnak (6000 helyett, 1200 körül ha van recept). Mit jelent az hogy "végigpicsogtam"? :)

Büfi ügy: amelyik baba nem büfizik az állítólag jól csinálja, mert azok büfiznek inkább akik mohók, és sok levegőt nyelnek. Nekünk Nimi hol büfizik hol nem, de akkor az oldalára fektetem és ki tud jönni a büfi ha akar. Ezzel csak az a baj, hogy ezt csuklás kíséri és arra felébred és elaltatni csak úgy (cici nélkül) nem könnyű....

Panni gratulálok és minden jót kívánok!!!!!!!!!!!!!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Kikóférjeendre! Már gondolkodtam én is, hogy felrakok egy sztárfotót, csak nem tudtam, ki hogy fogja fogadni... :lol: Kép Livibabakaka

Csajok! Senki nem reagált a tápszer adagolás kérdésemre.... :cry: :cry:

Kép
pété

Pété!
Ez gyerekfüggő!
Állítólag létezik cumizavar, a gyerek nem fogadja el utána a cicit.
Nimi első perctől (már a kórházban) tőlem cumisüvegből kapja a tápszert, és úgy néz ki nem okoz gondot. Levinél is bevetettük a cumisüveget az elejétől.
Van olyan gyerek aki nem is tudja a cumisüveg cumiját bekapni, mert túl nagyra nyitja a száját, úgy mintha szopna.
Szerintem próbáld ki az üveget, és utána a szoptatást ha nincs gond akkor így maradhat.
Ha nem akkor pohárból kell adni, a kórházban is így csinálják, és nekem egy barátnőm a kezdetektől pohárból etette mindkét gyermekét, nem volt soha cumisüvegük, cumijuk sem.
Ha tejed nincs akkor meg a cumisüveget jobbnak tartom, kevesebb levegőt nyel, mint pohárból.
Ez csak az én véleményem, nem tudományosan alátámasztott.... :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Pété!
Üdv a kubban. Szép egészséges a színe és jó rekeszizmokkal rendelkezik a babóca. Gratulálok csak azt ne gondold hogy ezzel beelőztél minket. Az ezüst is szépen csillog de még bármi lehet a végeredmény. Még a nagy ágyúk lehet, hogy hátra vannak.

Linocs!
Az infacoltól sztem csodát ne várj, de a hányás ha a levegőtől és az elmaradt büfiktől lenne akkor mindenképpen ajánlom a klasszikus vállra támasztott büfitartás és a repülőtartás kombinációját. 20 percig Zalán klasszikus tartásban volt de nem jött semmi és áttettem repülőbe és kb 10 perc után kirobbant belőle egy hatalmas büffentés. A hang alapján azt hittem jött is vmi de hál istennek semmi. Ezt a leírt kombinációt már rendszeresen használom és nem a véletlen műve.
pénzvisszafizetési garit vállalok ha nem jön be. Ez télleg tuti. A levegő mindig fölfelé jönne de sokszor útját állják ezért terelgetni kell a léglabdákat.
Üdv

Biribon és Panni!
Gratulálunk és sok boldogságot kívánunk! (Elég sablonos szövi de ezt most Kikó mondta klaviatúrába)
Üdv

Endre

Kép
kikóférjendre

Pété!
Most nézem, hogy a kezed is ott van a pelus alatt. Külön elismerés.
Ez plusz pontokat jelent. Ha a kép élesebb lenne akkor ezzel talán be is előzhetnél.
üdv

Endre

Kép
kikóférjendre

Jó reggelt!

Kölyök, nagyon szép nagy pocakod van! Hogy megnőtt a múltkori tali óta! :)
Zsombi, Panny gratulálok és sok boldogságot kívánok Nektek!

KépKép
KépKép
mni

kikóférjendre: próbáltam a kérdéses témában fotózni, de a fényképezőgép szenzora hihetetlen heves tiltakozásba kezdett és sz@rt egyszerűen nem volt hajlandó megörökíteni... :) Ilyen, amikor lázad a masina! ;)

feri (mni)

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?