Monácska, gratulálok, nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!
Mzx - nektek milyen kengurutok van amit már most lehet használni? nekem van egy Chicco, de szerintem az nem az igazi még most.
azt hiszem egy Baby Björnről hallottam, hogy jól támasztja a hátat, de az elég húzós árban van...
Norco, drukkolok neked!! azért addig is aludj amennyit csak tudsz!!!
Konakion - mi már a kórházban is kaptunk és azt mondták, hogy hetente egyszer kell adni már most
Szilvánusz - tökre megértelek, nekem is vannak hasonló gondolataim. Ma pl. direkt összebújva aludtunk együtt kicsit Attilával, hogy legyen valam nosztalgikus érzésünk, hogy kettesben vagyunk amíg nyuszika aludt (és végre a hasamtól hozzáfértem!
) na persze egy óra múlva befektettem magunk közé, mert hiányzott...
persze mozi, étterem nem lesz egy jó darabig, de most is szoktunk együtt főzni, tvzni, hát persze nem olyan, de majd lesznek helyette jó kis hármas programok
nálunk persze más, mert ha nem tudok szoptatni akkor "szabadabbak" vagyunk, de nálunk viszont nincs ki vigyázzon majd rá sajnos a családból, így megintcsak nem tudunk majd kettesben elmenni sehova...
ja és a felelősség - hát igen, most, hogy több-kevésbé belenyugodtam, hogy nem szoptatok és nyugodtabb vagyok azon kezdtem el parázni, hogy úristen hogyan fogom szórakoztatni, fejleszteni. egy gyerekdalt nem tudok, egy mondókát sem... de majd csak belejövünk...
ma egyébként mi is bevetettük a cumit először, egész jól bejött, mert leállította a nyöszörgést, hisztit, amikor tudtam, hogy még nem lehet éhes - 1 órával azután, hogy jól belakott.
annyi szerintem csak a csapda, hogy bealszik a cumival, majd ha kiesik a szájából akkor rögtön felébred...