Különleges nap ez a mai a mi Viktóriánknak!! Ez már élete második Húsvét hétfője, és még nincs 1 éves
na, ez azért nem azt jelenti, hogy Ő évente 2 Húsvét hétfőt fog besöpörni
Ez azért egy picit olyan szülinap-feelingű nap, nem, Doo??
Zitának csütörtökre esik a szülinapja, én bevallom inkább utólag szeretek ünnepelni, mint előre-nincs különösebb oka, de valahogy mésgis így érzem. Viszont pont arra a hétvégére esik a topctalálkozó
és anyuék vidéken laknak, még nem tudjuk hogy-hol-mikor lesz tartva.
Bocs, hogy nem írtam pár napig, és hogy tegnap ilyen gyorsan "elintéztelek" Titeket (Hajni
).
Fúú, olyan sokat írtatok. Azt írtam, hogy a nátháskák gyógyuljanak meg mihamarabb. Mi is használtunk normafloret, mi napi 1et 1 hétig. Szerintem is jó hatású volt.
Orrcseppben én max a sterimarra gondolnék, mert azért a gyógyszeresekre szerintem csak végszükség esetén van végszükség
Viszont hallottam már homeopátiásról is, azt kockázat nélkül ki lehet próbálni szerintem.
Egyébként nekem is kint a hidegben szokott folyni az orrom.
Etus, a kalács csodálatos! Finom volt? Doo, te milyen receptet tudsz kalácsra, amit a gépben csináltál? A linkből van? (én sosem mentem le ezeket a linkeket, olyan lüke vagyok
)
A lakáson még igencsak filózunk. Az egyik oka, mindjárt teszek egy képet, a közelben van egy OVIT telep, ami engem aggaszt, tele nagyfeszültségű vezetékekkel meg póznákkal. Elsősorban az a problémám, hogy vajon van-e bármiféle egészségkárosító hatása??? Sugárzik-e vagy mit tudom én?? Ha valaki tud erről bármit, légyszi osszátok meg velem!! Annyit találtam róla a neten, bár nem vagyok túl profi ilyen keresésekben, de konkrétan erről azt írták, hogy nyáron elég hangos, mikor mennek a ventillátorok, 100 Hz-es.
Itt láthatók a nagyfeszülstégű oszlopok. A ház ami minket érdekelne, az rögtön itt balra épül, még csak az alsó falak állnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.03.18 15:39-kor.