Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm szépen a köszöntéseket!

Látok fényt az alagút végén, tegnap este már jobb volt a helyzet. Nem jött ki újabb foga, de még mindig porszívózni kell az orrát :?

Hajni! Tegnap fürdéskor észrevettem Rozi baba bal karján egy kis ekcémás foltot (legalábbis szerintem az) uh. mindjárt visszaolvasok mit ismondott nektek a doki erre! Gondolkodtam,de nem vezettünk be új ételt és én sem ettem semmi különöset!

Viscuska!
Örülök,hogy sikerült a süti! Bográcsozás nem lehet rossz. Végülis csak az ázik aki főz, a többiek bent is megtudják enni, nem :wink:

Etus!
Micsoda romantika, tök jó! Nekünk nincs is igazán számunk apával ha jobban belegondolok! Anyukád meddig marad?

Doo!
Vikinek is folyik az orra még mindig? Szerintetek normális,hogy Rozinak kis megszakítással már 3 hete folyik!?

Én sem főztem, anya főzött ránk is viszont sütöttem a gépben kalácsot + kenyeret és nagyon finom lett!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Hajni!
Hiába meresztem a szemem, nem találom, hogy nektek mit írt fel az orvos. Úgy értem mivel kell kenni, vagy ilyesmi?

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Ja és majdnem elfelejtettem


Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!

Bea

Kép[/url]
június
 
 

 
 

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk! És sok locsolót! :wink: (már aki várja Őket :lol: )

Jobbulást a kis náthásoknak!
puszi

Kép
ági_bp
 
 


És, Bea, utólag is boldog névnapot kívánok!!!

Kép
ági_bp
 
 


Bea, szerintem nem is írtam, mert nincs neve, gyógyszertárban keverték ki. Csak ennyi volt ráírva gyógykenőcs ekcémára. Plusz mosakodókrémet és bőrpuhítót kell használnunk.

Mitől lehet Rozinak? Nem lehet hogy összefüggésben van az orrfolyással? Elvileg Hanginak is betegségtől jött ki.

Ági, ennyivel nem intézhetsz el minket! :wink:

De én is mindenkinek kívánok, további szép Húsvétot.

Délután 7 hónapos babával voltak nálink vendégségbe és zabálnivalók voltak mind a ketten. Olyan jól elvoltak, tök jól tudtunk tőlük beszélgetni, nem kellett őket abajgatni. :lol:
Vendég
 


Bea, nekünk vmi emoliens nevű kenőcsöt adott a doki az ekcémára. ez vmi zsíros krém, nagyon jó, de nekünk se írták rá a patikában, csak az orvostól tudom. ez nem szteroidos és nagyon hamar, szépen lelohasztotta. meg vmi glicerines testápolót is kaptunk - azt azóta is használom. de az is patikai. szal sztem azt nem lehet megúszni h megmutasd egy gyerekorvosnak. amivel eleinte próbálkoztunk, az a sudocrem volt, de nem vált be. de lehet h nektek bejönne - végülis, arra is rá van írva h ekcémára is ajánlják!
Vendég
 


ebédelni anyósomékhoz mentünk, aztán séta és alvás a szabad ég alatt, majd vendégeink jöttek, akik még nem látták Vikót. gyerekem a pár férfi tagjától erősen megrémült (különben nem egy rémisztő alak). eddig még csak pasiktól ijedt meg, tök fura. ezt mások is tapasztaltátok v enyém egyedi eset? pedig zeneböliben simán hazavitetné magát idegen anyukával is!! :shock: :evil: de aztán szépen feloldódott, nagyon édes volt. ja és a csaj védőnő és aszondta h egyáltalán nem sovány a lánykám! és h mit akarok a 25 percentillel, az tök jó! :shock: :D és egyébként meg nagyon hosszúnak látja. mondjuk ezt is mindenki mondja.
és képzeljétek: kaptunk egy tescos farmerruhát - annyira ééédes, csakh anyósomat már rávettem h vegye meg nekünk, szal most két példányban van meg!! :roll: igaz, egyik 9-12 hós méretben, másik 12-18hós, de akkor is!! sztetek blokk nélkül a tesco szóba állna velem h az egyiket cseréljék ki nekem? :roll:
Vendég
 


Doo, nálunk most elmúlt az ekcéma, vagyis már csak egy nagyon picit látszik. Elhagytam a tejterméket és a tojásfehérjét. Mennyi idő után próbáljam ki adni, h kiderüljön az volt-e a lúdas? Én azért nem vagyok teljesen meggyőződve arról hogy csak a vírus volt, ezt a két dolgot le kell tesztelnem h megnyugodjak. Szóval mikor adjak újra?
Vendég
 


újabban állva ill hason fekve :shock: kell csemetémet pelenkáznom :evil: próbálkozom, de ez nem megy még annyira jól, így már kétszer nekünk is átázott a ruci az éjszaka folyamán :roll: és sajnos, ez nálunk nem járt gyors visszaalvással és mintha mi sem történt volna átpelenkázással :? ma kipróbáltam az up&go pelust napközben és éjszakára is - háááát, közel sem volt olyan könnyű ráadni, mint ahogy képzeltem. sőt, ha lehet még komplikáltabbnak tűnik, legalábbis egyelőre. igaz, lehet h ebben is gyakorlat teszi a mestert!! :wink: majd kiderül h pisi felszívási hatékonysága milyen és megússzuk-e szárazon az éjszakát... :roll:
Vendég
 


Hajni, most ezt nekem kell megmondanom??! :shock: :roll: :oops: sztem várj még egy picit, egy-két napot és próbáld meg. de akkor pár napig semmi egyébben ne varáld a kaját. úgy értem, akkor csak az az egyféle tejtermék menjen a "hagyományos" kajái mellett, úgy 4-5-6-7 napig, aztán csere másra.
a vírus biztos ludas lehet a dologban, sztem nekünk is a fogzás is benne volt, de sztem is jól teszed, ha leteszteled a dolgot.

Bea, én nem tudok mit mondani erre az orrfolyásra... :oops: enyémnek már nemigen folyik a nózija, legalábbis elenyésző.

viszont ma annnnnnyit evett!!! :shock: remélem, így is marad! a vendégeink aszondták (állatorvos :roll: :lol: és védőnő) h betegség után 1-2 hétig simán lehet ilyen csökkent étvágy, mert az végigmegy a bélrendszeren is, úgyh kár is ezen fennakadnom és tényleg egy hete volt az a láza.
juteszembe, Hajni, lehet h Hanginak is azért látszott a kakijában a kaja? már úgy értem, mert beteg volt és talán a bélrendszere is "visszalépett egy szintet" átmenetileg. remélem, nem írtam nagy baromságot. (különben az enyémnek is látszik a pelusban a répa, sütőtök, a napokban még a banán is... :roll: ezen kicsit én is meglepődtem....)
Vendég
 


Tesco blokk nélkül? :roll: Hát egy próbát megér, de én nem élném bele magam.

Hangi is egy időbe jobban félt a férfiaktól, főleg ha fel akarták venni, na, azt egyáltalán nem engedte. :lol:

éjjel pelenkázni, úúúh... :?
Vendég
 


mi is további szép ünnepet kívánunk mindenkinek!
Vendég
 


hát nem élem bele magam, de mi legyen két egyforma ruhával?! most ajándékozzam tovább? v kérjem h az elkövetkezendő években ezt a rucit szeretnénk kapni egyre nagyobb méretekben és akkor lesz egy állandó szettünk? :shock: :lol:
Vendég
 


Látod, hogy tudtad a választ: Ezért kérdeztelek Téged. :lol: Ebben a témában Te vagy a legjobban felkészült. Sajnos.... bár ne kellenne tudni róla semmit. :cry:
Vendég
 


ja és nem tudom, mondtam-e, de nekünk a húsvét igen emlékezetes ünnep tavaly óta, mivel Viki húsvét vasárnapról hétfőre virradóra született. :D

9-e szerdára esik... mikor ünnepeljünk szerintetek? előtte hétvégén v utána? az aznap anyósom miatt annyira nem OK, mert ő dolgozik - max este tudna feljönni.

ja, ma úgy elhúzódott a vendégeskedés h 7kor mentek el - így a fürcsit elblicceltük... :oops: ilyet még nem csináltam, pedig tudom h nem gáz, sőt a bőrüknek jobb.
ja tényleg: ekcémás babát nem célszerű hosszan fürdetni! bőrorvosok állítólag max 5 percet javasolnak. én ezt nem tartottam be. de Vikinek szerencsére nem is viszketett.
Vendég
 


Hani, nem jössz át vmi csetelő progira?
Vendég
 


Én adtam normaflort és most megint normális színű. Bár tej- tojás diétán is van, úgyhogy minden kiderül ha újra adok. Izgulok miatta.

Állandó szett :lol: , marad a továbbajándékozás. :D
Vendég
 


doo, komolyan kérdezted?
Vendég
 


nem. de fent vagyok msn-en, ha gondolod. :wink:
Vendég
 


Ez már ma számomra nem derül ki, mert Apa kéri vissza a helyét ahonnan kidúrtam "5 percre" :?
Vendég
 


és mennyi normafloret kapott Hangi? lehet h én is bepróbálok vmi ilyet. nekem ma ajánlottak vmi lactiv nevű cuccost. abban b vitamin is van.

ja, a cset után lemaradt a :wink: :lol:
Vendég
 


Mostmár tényleg megyek, csak nyertem egy kis időt :wink: . Napi egyet adtam, kb. 5 napig. mikor okénak láttam a helyzetet abbahagytam. Nem ismerem a másikat.
Vendég
 


Írtam egy csomó mindent, erre áramszünet :twisted:

Hajni, Doo nem ér ám csetelgetni :lol: Nehogymá megfosszatok minket a sok értékes információval :wink: Még jó, hogy Hangaapuka megakadályozta ezt a merényletet! :lol:

Több részletbe küldöm...

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Tegnap ahogy végig gondoltam , rájöttem, hogy Rozi szerdán kapott először tésztát. Bio tönköly tésztát ebédelt paradicsomos hallal (bébikaja) és nagyon izlett neki. Mivel parishalat már máskor is evett csak a tészta lehet a ludas, pontosabban a liszt. Remélem nem lesz lisztérzékeny, ez még nem arra utal, ugye? Elvileg most találkozott először liszttel! :shock:

Este hydrophiles fürdetővel mosdattam és kentem sudocremmel, egyenlőre ennyi a házipatika. Holnap mindenképpen megnézetem a gyerekdokival, de szerencsére azon a kis folton kívül a karján, máshol még nem jelentkezett.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Nekem régen az orrom alatt volt egy elég durva ekcémás folt, amit egy kenőcs eltüntetett ugyen, de többször visszuajött és soha egy orvosnak sem jutott eszébe az okokat kutatni. Mondjuk pár éve nem jelentkezett szerencsére!

Doo, szerintem utólag tartsátok meg! Ez nálam ilyen babona szerű, hogy előre nem ünnepelek semmit :oops: Rozi nem, hogy fél a pasiktól inkább nagyon is tetszenek neki. Vigyorog, meg bámulja még az idegen férfiakat, fiúkat is :shock: :lol: Gondolom hónapok alatt ez is változhat, mint minden más!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Különleges nap ez a mai a mi Viktóriánknak!! Ez már élete második Húsvét hétfője, és még nincs 1 éves :shock: :D na, ez azért nem azt jelenti, hogy Ő évente 2 Húsvét hétfőt fog besöpörni :lol: :lol:
Ez azért egy picit olyan szülinap-feelingű nap, nem, Doo?? :wink:

Zitának csütörtökre esik a szülinapja, én bevallom inkább utólag szeretek ünnepelni, mint előre-nincs különösebb oka, de valahogy mésgis így érzem. Viszont pont arra a hétvégére esik a topctalálkozó :roll: és anyuék vidéken laknak, még nem tudjuk hogy-hol-mikor lesz tartva.

Bocs, hogy nem írtam pár napig, és hogy tegnap ilyen gyorsan "elintéztelek" Titeket (Hajni :lol: ).
Fúú, olyan sokat írtatok. Azt írtam, hogy a nátháskák gyógyuljanak meg mihamarabb. Mi is használtunk normafloret, mi napi 1et 1 hétig. Szerintem is jó hatású volt.
Orrcseppben én max a sterimarra gondolnék, mert azért a gyógyszeresekre szerintem csak végszükség esetén van végszükség :lol: Viszont hallottam már homeopátiásról is, azt kockázat nélkül ki lehet próbálni szerintem.
Egyébként nekem is kint a hidegben szokott folyni az orrom. :roll:

Etus, a kalács csodálatos! Finom volt? Doo, te milyen receptet tudsz kalácsra, amit a gépben csináltál? A linkből van? (én sosem mentem le ezeket a linkeket, olyan lüke vagyok :twisted: )

A lakáson még igencsak filózunk. Az egyik oka, mindjárt teszek egy képet, a közelben van egy OVIT telep, ami engem aggaszt, tele nagyfeszültségű vezetékekkel meg póznákkal. Elsősorban az a problémám, hogy vajon van-e bármiféle egészségkárosító hatása??? Sugárzik-e vagy mit tudom én?? Ha valaki tud erről bármit, légyszi osszátok meg velem!! Annyit találtam róla a neten, bár nem vagyok túl profi ilyen keresésekben, de konkrétan erről azt írták, hogy nyáron elég hangos, mikor mennek a ventillátorok, 100 Hz-es. :roll:


Itt láthatók a nagyfeszülstégű oszlopok. A ház ami minket érdekelne, az rögtön itt balra épül, még csak az alsó falak állnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.03.18 15:39-kor.

Kép
ági_bp
 
 


Tescoba szerintem nem cserélik vissza blokk nélkül a ruhát, a multit nem érdekli, hogy egy vevő mit gondol róla! :twisted: Ha tetszik tartsátok meg, aztán hordja sokáig Viki, vagy tényleg az ajándékozás jöhetmég szóba.

Normaflorral kapcsolatban nem is tudom, nem akartam beavatkozni, gondoltam megoldja a kis szervezete, de lehet, hogy mégis adok neki!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Nálunk is nagyon meleg van 24 fok. Sokszor le van tekerve a radiátor a hálóban-hogy tudjunk aludni. Bár msotanában már hagyjuk fűteni, mert Zita nem tűri magán atakarót, annyit forog hasra-vissza, így nem árt a meleg. Viszont afűtésszámlánk az 32 ezer volt :twisted: :twisted: brutális. Majd' a fél gyedem a fűtésre megy, gáz, nem??
Viszont ahol albiban laktam, ugyanilyen távfűtés volt, és fáztunk. Akkor legalább meleg legyen már, ha ennyit fizet az ember. Mondjuk nálunk műanyag ablakok vannak-nemrég cseréltettük le, az is sok hőt megfog.

Kép
ági_bp
 
 


Hahó Bea!! Most látom, hogy egyszerre írunk! 8)

Kíváncsi vagyok, mi okozza Rozinál a kis foltot? Szerintem hasonlóan tudod kizárni a lisztet, mint Hajni a tojást, tejet. Hogy szünet, aztán újra megpróbálod. De tényleg mutasd meg a drnak.
Nálunk meg mi volt tegnap :oops: :oops: Zita kakijában ALUFÓLIADARABOT találtam :shock: :shock: :twisted: :twisted: hogy hogy került oda, ne kérdezzétek! Max arra tudok gondolni, hogy valamit fóliáztam, s lerepült egy pici darab a földre-tényleg kicsi volt, s megtalálta és megette :twisted: ennyit arról, hogy odafigyelek mit mikor adok Neki, hogyan vezetek be. Ez a gyerecske meg a földről HOZZÁTÁPLÁL :? Ti hányszor takarítjátok a konyhát naponta? Mert ahhoz, hogy egy szem morzsa se legyen meg semmi szerintem napi többször kelene. Múltkor is morzsát evett :?

Kép
ági_bp
 
 


Úútálom, hogy csomó mindenre nem reagáltam, ne haragudjatok már, jó? Azért mindent olvastam, meg gondoltam Rátok, meg örültem aminek örülni lehetett, stb...
Viszont most mennem kell hajat mosni, jönnek anyumék. Zita meg, mint aki tudja, akkorát alszik előre :wink: még húzzák Apájával a lóbőrt, pedig max 8kor kelni szokott. Fitt szeretne lenni a leányzó. :D
Az én térdem viszont bekrepált, egy rossz mozdulat, ami egyébként egy átlagos mozdulat volt, ültem a széken, s lehajoltam a földre egy leeső játékért, s valami történt :? itt sántikálok azóta. :cry:

Kép
ági_bp
 
 


És a lényeg: napsütést kívánok még a mai napra!! (itt havas a táj)

Kép
ági_bp
 
 


Ági!
Örülök, hogy jöttél kicsit bővebben, már én is gondoltam rád, hogy hová tüntél, csak elfelejtettem le is írni :wink:

Nehéz döntés ez a ház, gondolom nem két fillér és nem egy - két évre ruház be az ember. A kép alapján azért elég messze van nem közvetlenül a háznál! Nemrég láttam erről egy filmet, hogy nincs semmilyen káros hatása, de azért hosszútávon ki tudja :?

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Alufólia Zita pelusába :lol: Én sem takarítok naponta többször, max. ha kiborul valami azt feltörlöm (ez elég gyakran előfordul) :wink:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Sziasztok!
Kellemes Ünnepeket kivánok én is,bár az idő ocsmány!!!! :evil: Itt is havas volt reggel a táj!

Félénkség:Na az én lányom ebben szerintem aranyérmes!!Én már rég észrevettem,hogy olyan emberektől-gyerekektől akit nem ismer és közeledik felé::Rosszul van!De ez komoly!A múlt héten 2 esetünk is volt!2 felnőtt férfi csak közelről beszélt hozzá és a lányom olyan mélyről jövő,krokodil könnyekkel teli sírást produkált,hogy nem értettük.Ezért is hordom őt babaklubba,hogy szokja az idegen arcokat-embereket mert nagyon nyúlszivű a kincsem....Csak olyantól sír aki határozottan közelít felé,ha ő teszi meg az első lépést akkor nincs baj.

Naponta 2*takarítok hasonló okokból mint ez-az megtalálása és megevése....
Ágibp:az nem semmi fűtésszámla :? Nekünk a fele sincs-bár meleg sincs! :cry:
Házvásárlás:hát ezt ti tudjátok,én nem értek hozzá...

Normaflore:én is szoktam neki adni egy-egy betegség alkalmával.Szerintem is jó.4-5 nap és helyreállít mindent!!!

Nekem is gyógyszertári kence van a bőrére,de szerintem az orvosi leleten rajata van a neve,mindjárt megnézem:
-hidrophil non ion mosdás
-bx emoliens10/40.0

KépKép
vicuska
 
 


Ági!
Semmi képpen sem ajánljuk,hogy ott vegyetek házat mivel a nagyfeszültség miatt nagyon magas erősséggű az ottani mágneses tér, amelynek hosszú távon káros hatásai lehetnek a szervezetre. Általában ilyen helyen meg szokták nyugtatni a vevőket, hogy nem káros, de a mágneses tér káros hatását nem mondják el. Nem az elektromosság a káros. Úgyhogy máshol nézzetek inkább kérót, ne kockáztassatok.
Keresztanyám fizikatanár és ő mondta ezt el, mert nekem sem volt fingom sem az egészről :shock:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Ági, így gondoltam én is, min. ennyi bejelentkezése gondoltam :lol: . Az elektromossághoz nem értek, tényleg jól meg kell ezt gondolni és olyantól megkérdezni, akinek nincs érdekeltsége a házeladásban.

Én is csomó mindenre elfeljtek reagáni, pl. arra gondoltam én is hogy Vikinek ez már majdnem szülinap, de Ági megelőzött és leírta. :lol:

Én minden evés után felseprek a széke alatt, környékén, de azért ez nem olyan nagy takarítás. Porszívozni kb. 3 naponta, de a sepregetés az ilyan ad hoc jellegű, ha látok ha több morzsát, hajat a parkettán akkor felseprem.

Lotti is nyúllány :) ? Kis drága.

Hangi meg ha megyünk az utcán mindenkire rámutat és tök hangosan "szól" is hozzájuk, sőt néha nem is akar továbbmenni míg jól meg nézte magának. Néha már kellemetlen, mert nem mindenki díjazza a figyelmet.
Vendég
 


Most olvastam vissza, miután elküldtem. Annyi benne a szóismétlés, hogy ha az érettségim így írtam volna meg, akkor még mindig csak 8 általánosom lenne. :oops:
Vendég
 


Sziasztok,

örülök, hogy mindenhol jól vannak a babók. Mi még Nagykanizsán vagyunk, délután megyünk haza. Itt is havazott megint, sajnos így nem mentünk se kirándulni, se a Balcsira :(

Mennem kell.
Pusz
kpetro78
 
 


ági, én sem vennék ilyen helyen :roll: volt egy film egyszer erről - OK h hollywoodi, fene tudja h a fele is igaz-e, de abban nagyon brutál károsodásokat ábrázoltak. már nem emlékszem a címére.
Vendég
 


Vikinek + Lottinak is emolienst írtak ekcémára akkor gondolom nekünk is azt fog a doki. Úgy látom a hydriphiles mosdókenőccsel nem csináltam bajt Vicus is azt használt.

Szóval Ági én a házzal kapcsolatban írtam ezt is, azt is. Az első az én laikus véleményem volt a második már szakmai tanács (mikor utána érdeklődtem)!

Hajni, milyen szóismétlés, szóismétlés :?: :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Köszi szépen a hozzászólásokat a lakást illetően, Bea Neked külön köszönet, hogy utánaérdeklődtél!!!! Nagyon rendes vagy! Ez a vélemény fel is tette az i-re a pontot. Engem végig piszkált ez a dolog, meg egy pár más "apróság" is (nem elég világos, nem jó a fekvése, hasonlók), de ha ez a nagyfesz nem lenne, akkor lehet belevágunk-párom nagyon lelkes volt. De végülis úgy döntöttünk, hogy hagyjuk. Azért jó volt eljátszani a gondolattal
:D majd talán pár év múlva, vagy ki tudja :wink: mit hoz a holnap? Ilyen olcsó biztos nem sok lesz, de ennek is meg volt az oka ezek szerint. Bár mellette drágábban árulnak kisebb lakást, és társasházban, nem sorházban. :roll: érdekes.
És ami még nagyon furi volt, hogy 2 szintes, és milyen más, hiába nagyobb, mint a mostani lakásunk, de egyszerre csak a felét látni, így kisebbnak hat, mint a mostani, jó elrendezésű tágas lakásunk. :shock:
Doo, én is láttam a filmet, és egyből az ugrott be :(, leukémiásak voltak a gyerekek, meg hasonlók:(

Mennyi locsolótok volt? :lol: Minket meglocsolt Apa, Édesapám és Tesóm. Még lyánykoromban mindig sok locsolónk volt, a nap végén összeírtam hányan locsoltak meg, és ilyeneket írtam a lap aljára: remélem jövőre még többen lesznek :shock: :lol: annyira élveztem.

Kép
ági_bp
 
 


Sziasztok!

Látom ági döntöttetek,szerintem is helyesen!

Hidrofil:ezt külön megkérdeztem:ez nem javít semmin csak puhítja a a bőrét(ugyanis mondtam ,hogy én ezzel fürdetek már régóta és semmi változás).Amúgy amit adtak teljesen elmulasztotta egy hét alatt!

Voltak locsolók a lányomnak a lábfejét engedtem locsolni(jó büdi lett a harisnya :lol:

És megtartottuk a bográcsozást is ,nem esett és egész jól sikerült.

Igen nyúllány:tegnap már olyantól is sírt akik hetente egyszer több órára is itt vannak-tehát ismeri!!!

KépKép
vicuska
 
 


Csak egy pár kép: Kép Kép Kép

KépKép
vicuska
 
 


HELP, van valami tuti de kíméletes székletlazító tippetek? :idea:

Jók a képek Lotti-bébiről, a hajpántos a legédesebb.
Micsodaaaa, dohányzik??? :lol:

Engem senki nem locsolt meg, valahogy elkopott nálunk ez a szokás. Férjem először és utoljára 10 éve locsolt meg, mivel az volt az első húsvétunk. :lol: Aztán már hervadtan is jó voltam neki. :lol:

Ági csak nyitott szemmel kell járni és biztos megtaláljátok álmaitok házát. Én egyre pesszimistább vagyok, elég sok kompromisszumot kell kötnünk, mert az a szobaszám amit mi szeretnénk, már nagyon drága (nekünk).
Vendég
 


Szep jo reggelt mindenkinek!

Orulok hogy mindenkinel jol telt a Husvet! Mi sem panaszkodhatunk, bar Bercel egyre rosszabbul van, iszonyatos, hogy kohog, 20 percenkent szivni kell az orrat, a koztes idoben pedig percenkent torolgetni zsepivel, annyira folyik... szombat ota homeopatias cuccokat adok neki, de nem latok tul sok javulast, igy lehet hogy ma kenytelen leszek levinni dokihoz... mar ha kapok idopontot... :evil:

Locsolok: kamaszkoromban en utaltam a locsolokat, volt egy baratnom, akihez mindig elmentunk, hogy ne legyunk otthon... :oops:

Vicuska: de szep Lotti! Nagyon tetszik a kis szoknyas kepen! Igazi holgy! :)

Akartam meg reagalni egy-ket dologra, de mar lemaradtam... :wink:

zetus8
 
 


Hajni: Bercel alapvetoen nagyon szekrekedeses, tehat oda kell figyelnem, hogy mindig kapjon valamit, ami fellazitja neki... Nalunk tuti nyero ilyen szempontbol a cekla es a barack.

zetus8
 
 


Hajni! A kérdés az, hogy kinek kell a székletlazító :wink: :?:

Lotti olyan kis csajos abban a hajpántban, nagyon cuki :lol:

Bercelnek mielőbbi gyógyulást kívánok, szerintem a köhögés miatt mindenképpen nézesd meg dokival!

Ági! Örülök, hogy segíthettem és szerintem is jól döntöttetek!

Nálunk is csak rokonok locsolkodtak :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Bea, természetesen nem nekem, arra már tudom ennyi év után a megoldást. :wink:

Köszi Etus, céklám nincs, barackot kapott tegnap, de akkor még adom neki ma is. Valami olajra emlékszem, ricinus...? Valaki használt már, hol lehet azt kapni?
Szerintem is vidd el Bercelt orvoshoz, szegényke, jobbulást!
Vendég
 


Rozinak az olivaolaj jön be. Egy kiskanállal szoktam adni, még a kanalat is szokta utána nyalogatni. Szereti!

Bea

Kép[/url]
június
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?