Sziasztok!
Sajnos én anyós témában nem tudok hozzászólni, mert párom anyukája még az eskuvonk elott meghalt. Amúgy nagyon jó ember volt, szerintem kijottunk volna.
Apósommal már más volt a helyzet. Kicsit nehezen viseltuk el egymást, de aztán valahogy megpróbáltam jobban kezelni a helyzetet /a párom kedvéért/, és milyen jó, hogy mondhatni elfogadható viszonyba kerultunk, mert rá nem sokára meg is halt. Pont akkor, amikor én teherbe estem Bálinttal.
Pénteken voltunk 1 hós kontrolon. Bálint 4200g
, szépen fejlodik. De volt egy leányálom a kontroll. Muszáj leírnom, mert majd szétrobbanok a duhtol.
A mi "kedves"
doktornénink természetesen megvizsgálta ot. Észrevette, hogy nagyon nagy a herezacskója egyik oldalt. Eloszor azt mondta, hogy el kell mennunk surgosen urológushoz,mert víz van benne. Aztán ahogy fogdosat, azt mondta, hogy ez nem is víz, hanem sérv. Idézem:
" Huha, ez bizony sérv. Nagyon kemény itt korulotte, biztosan lecsúsztak a belei. Azonnal vigyétek sebészhez, az biztosan elkuld Pozsonyba
/nem is az ide tartozó kórházba/, ott megfogják operálni De ha esetleg víz van neki csak ott, akkor is muteni fogják." Ettol én egybol rosszul lettem. Akkor rám szólt
, nehogy rosszul legyél, szedd ossze magad. Kérdezem, Ti nem fehérednétek el ilyenek hallatán
Elvittuk sebészhez, aki egybol megnyugtatott, hogy víz van a kicsinek ott, nincs lyuk a hasfalon. De azért elkuldott urológushoz. O szintén megerosített ebben, mert még uh-n is megnézte. Azt mondta, figyelni kell, és 3 hónap múlva menjunk kontrolra.
Teljesen ki voltam akadva a gyerekorvosra. Miért kellett ennyire megijesztenie???? Ezt tálalhatta volna kevésbé drasztikusan is.
Ugyanezt csinálta, mikor az Ádám volt 3 hetes. Elvittem, mert sokat hányot sugárban. Egybol azt mondta hogy refluxa van, és azonnal muteni kell. Várjak néhány napot, és aztán vigyem szakorvoshoz. De szerencsére aztán már nem hágyott olyan nagyon. Késobb megtudtam, hogy a refluxot csak végso esetben mutik, eloszor gyógyszeres kezelés alkalmaznak, és ha már semmi nem segít, akkor mutnek.
Nemtudom, milyen egy psziho no ez, mindjár mutetni akar. Arról nem is beszélve, hogy ezekkel a kijelentéseivel hogy megtudja ijeszteni a szulot
Már rég eljottem volna tole, de ez itt helyben van, bármikor eltudok menni biciklivel is, és így konnyebb, mert nincs mindig otthon az autó.
Bocsi hogy hosszú lett.