Új privát üzeneted érkezett!

igazad van csucsu :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lányok hol vagytok???

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Sajnos én anyós témában nem tudok hozzászólni, mert párom anyukája még az eskuvonk elott meghalt. Amúgy nagyon jó ember volt, szerintem kijottunk volna.
Apósommal már más volt a helyzet. Kicsit nehezen viseltuk el egymást, de aztán valahogy megpróbáltam jobban kezelni a helyzetet /a párom kedvéért/, és milyen jó, hogy mondhatni elfogadható viszonyba kerultunk, mert rá nem sokára meg is halt. Pont akkor, amikor én teherbe estem Bálinttal.

Pénteken voltunk 1 hós kontrolon. Bálint 4200g :P , szépen fejlodik. De volt egy leányálom a kontroll. Muszáj leírnom, mert majd szétrobbanok a duhtol.

A mi "kedves" :evil: doktornénink természetesen megvizsgálta ot. Észrevette, hogy nagyon nagy a herezacskója egyik oldalt. Eloszor azt mondta, hogy el kell mennunk surgosen urológushoz,mert víz van benne. Aztán ahogy fogdosat, azt mondta, hogy ez nem is víz, hanem sérv. Idézem:
" Huha, ez bizony sérv. Nagyon kemény itt korulotte, biztosan lecsúsztak a belei. Azonnal vigyétek sebészhez, az biztosan elkuld Pozsonyba :shock: /nem is az ide tartozó kórházba/, ott megfogják operálni De ha esetleg víz van neki csak ott, akkor is muteni fogják." Ettol én egybol rosszul lettem. Akkor rám szólt :evil: , nehogy rosszul legyél, szedd ossze magad. Kérdezem, Ti nem fehérednétek el ilyenek hallatán :shock: :?:
Elvittuk sebészhez, aki egybol megnyugtatott, hogy víz van a kicsinek ott, nincs lyuk a hasfalon. De azért elkuldott urológushoz. O szintén megerosített ebben, mert még uh-n is megnézte. Azt mondta, figyelni kell, és 3 hónap múlva menjunk kontrolra.

Teljesen ki voltam akadva a gyerekorvosra. Miért kellett ennyire megijesztenie???? Ezt tálalhatta volna kevésbé drasztikusan is.
Ugyanezt csinálta, mikor az Ádám volt 3 hetes. Elvittem, mert sokat hányot sugárban. Egybol azt mondta hogy refluxa van, és azonnal muteni kell. Várjak néhány napot, és aztán vigyem szakorvoshoz. De szerencsére aztán már nem hágyott olyan nagyon. Késobb megtudtam, hogy a refluxot csak végso esetben mutik, eloszor gyógyszeres kezelés alkalmaznak, és ha már semmi nem segít, akkor mutnek.

Nemtudom, milyen egy psziho no ez, mindjár mutetni akar. Arról nem is beszélve, hogy ezekkel a kijelentéseivel hogy megtudja ijeszteni a szulot :evil:

Már rég eljottem volna tole, de ez itt helyben van, bármikor eltudok menni biciklivel is, és így konnyebb, mert nincs mindig otthon az autó. :(

Bocsi hogy hosszú lett.
Vendég

nem volt egy leányálom :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!
Szilvi: hát ez tényleg borzasztó lehetett! Nem is csodálom, hogy kibuktál rajta. Ha nem tudsz orvost váltani, akkor szerintem mindig készítsd fel magad arra, hogy valamivel ilyesztgetni fog (tudom, talán nem is lehet). Nem is értem, hogy miért van erre szükség, mikor az ember amúgy is túlaggódja magát a kisgyereke miatt! :evil: Nagyon mérges vagyok az ilyenekre.

Kép
németh

Carpediem: nálunk úgyanez van közel vana doktornéni sétával is 5perc. Csak ezért járunk hozzá. De szintén ilyen ara doki. Megértem mit lreztél miis félünk hozzá menni. Inkább ha nem muszáj nem megyünk.

Kép
csucsu05

szilvi nem semmi a ti orvosotok se!!!!!
A mienk is ilyesmi csak ő akármilyen betegségnél csak azt tudja hajtogatni hogy VÍRUS én ezt már nagyon unom!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jézusom, most nézem, hogy képes voltam leírni ly-vel azt, hogy ijesztget. :oops: :shock: :evil: :roll:

Kép
németh

németh előfordul az ilyen :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mostanában egyre gyakrabban. :oops:

Kép
németh

sebaj!!!!!!!!!!!!!velem is szokott ilyen lenni!!!!!!!!
lehet fáradt vagy :lol: :?:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kinga: Mi újság hol tartasz??

Kép
csucsu05

lányok hol vagytok?????????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én itt vagyok de itt nagyon ma nincs mozgás:(

Kép
csucsu05

csucsu rajtunk kívűl mostanába nem nagyon van itt valaki :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát nem az biztos.
ma játszótér???

Kép
csucsu05

Itt vagyok én is, csak kicsit el voltam foglalva a saját nyomorommal. Jó nektek, hogy tudtok együtt menni a játszóra.
Nita: te hogy állsz?
Csucsu: a másik topicban kérdeztelek téged is ám! :wink:

Kép
németh

németh ma vettem tesztet holnap reggel megcsinálom! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kinga: Én ma csináltam LH tesztet és képzeld olyan pozítv hogy csak na:) tehát ma lesz keksz:)
Nehogy rajtunk mulljon.

Kép
csucsu05

hajrá csucsu!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát nem is a nekem hajrá hanem a kiskatonáknak:)

Kép
csucsu05

Csucsu: De azért neked is! Te milyen lh-t vettél? DM-eset?
Nita: majd jelentkezz, hogy mi lett az eredmény!

Kép
németh

jelentkezem mindenképpen!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kinga: Itt a babaneten van egy lny és tőle lehet rendelni postán. Nem kinai gagyi hanem amerikai teszt jó minőségű. Az LH teszt 170azt hiszem a HCG 200,-Ft Szóval rendeltem
tőle.
Az igaz , hogy 800,-Ft vagy valahogy igy van a postaköltség. De igyis olcsóbb mint a DM-ben. És 1nap alatt meg is érkezett a teszt:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Hát túl vagyunk a 18 hetes uh !
Minden rendben van!
És hát minden mesterkedésünk ellenére kislányt várok!
Apa kissé csalódott de majd megemésztjük!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

betti: Gratulálok. És ha apa csalódóttis de azért olyan szép mikorkét kislány csüng egy apukán:)

Kép
csucsu05

Nita
a lentebbi topicban olvastam a jóhírt! GRATULÁLOK! :lol: :lol: :lol: Nagyon örülök neki. Dokihoz mikor mész? (bár tudom, nem rég voltál, de most újra kell menni!!!!!!!!!! :D )

Betti
neked meg a 18.heti uh-hoz. :D szóval lányos anyuka leszel. Majd apa is megbarátkozik a gondolattal. igaza van csucsunak, el fogják kényeztetni apát a lányok. :lol:

Lányok, képzeljétek tegnap barnáztam. most vagyok pont félidőben, peteérés közelében. DE nekem SOHA nem volt eddig ilyen, hogy középidőben barnáztam volna. (egyértelműen nem piros vér, hanem barna, és csak kis folt volt a bugyimon.) Van aki azt mondja a peteéréstől lehet, de olyat is hallottam, hogy méhszájseb, hormongond, mióma is okozhatja. szerintetek?

Kép

Kép
syrynx

nika nem tudom mikor kéne dokihoz mennem.most még tiszta ideg vagyok!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Megszületett Martin baba Jimmorison kisfia, 55 cm, 3650 gr!!!!

Kép Kép
Vendég

Syrynx: Pont most olvastam ha a félidőben van barnázás és vérzés ami kevés mennyiségű akkor egyértelműen a peteérés zajlik. Örülj neki:) És mindnet bele most aztán esélyes vagy egy babára vagy kettőre:)

Kép
csucsu05

Jimmorisonnak nagy nagy gratula !!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jimmorison: gratulálok neked,juiuuuuu nnn mmmmmmmm Na ezt bennehagyom, ezt a Máté írta nektek! Kívánok egészséget és sok örömet!
Nita: nagy gratula, éreztem én, hogy ez lesz! :wink:
Syry: én is úgy tudom, úgyhogy mindent bele!!!

Kép
németh

Jimmorison: :) :lol: :lol: :lol: :lol: Hatalmas gratula és nagyon sok örömöt és boldogságot kívánok a babához:)

Kép
csucsu05

JIMMORISON (Hédi) kisfia: MARTIN

Kép
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors helyzet jelentés rólunk már 2 hete járok ctg-re a méhszáj teljesen zárt holott nagyon fáj a derekam a hasam is keményedik napjában többször a vérnyomim is kileng néha 140 fölé és már teljesen kész vagyok a vizesedésről ne is beszéljek néha úgy elvan torzulva az arcom hogy ki sincs menni kedvem hogy a Viktort elvigyem oviba. mAJD 27-ÉN MEGYEK 1/2 5 RE DÉLUTÁN UH-RA ÉS A DOKI AZT MONDTA MEGNÉZZÜÓK A BECSÜLT SÚLYT ÉS MEGBESZÉLJÜK MIKOR FEKSZEM BE A PROGRAMOZOTT CSASZIRA LEHET HOGY ÁPRILIS ELSŐ HETÉBEN MÁR BABÁZOK!!!!!!

jIMM!
nAGY GRATULA ÉS SOK TEJCIT KÍVÁNOK!

Nevünk még nem igazán van lehet hogy majd a nevemet kapja és nem gondolkodok rajta többet lesz Bukri Márta és kész!!!

Na meghyek mert a Gergő alszik és lepihizek mellé egy kicsit mert az elefánt lábaimmal nem, bírok estig mászkálkni míg pihen felpolcolom a lábam!!

Mindenkinek kellemes húsvétot aki vár locsolókat annak sok locsolót kívánunkl mi megyünk motorozni a fiúk hadd élvazzék ha az idő is angedi!!!

Kép
Kép
Kép
márti80

NITÁCSKA: Elfelejtettem írni, hogy gratulálok a pozitív tesztedhez, a zebrát már beraktam a tábliba. :lol: Remélem, ezúttal minden rendben lesz. Ne idegeskedj! Mikor mész dokihoz?
Vendég

szia betsy tegnap voltam dokinál és azt mondta nem lát semmit üres a méhem! :cry: :cry:
jövöhéten szerdán kell vizeletet vinnem :!:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska
szorítok neked. :D még korai volt, persze hogy nem látott semmit a doki.

Jimmorison
gratulálok Martinhoz, nagyon aranyos a képen! :lol:

Márti
kitartást még az utolsó hetekre/napokra. Akkor már nem sok van hátra! Márti szerintem nem rossz név, manapság meg úgyse sok lány kapja ezt a nevet (szerintem legalábbis)

Titanilla
hogy vagytok? mostanában nem írtál. remélem minden ok.

Mindenkinek Szép Húsvéti Ünnepet!!!! (sajnos nem valami szép időt jósolnak.) Mi Anyukámékhoz megyünk ma Mátéval 2-en (Apa dolgozik :( :evil: ) ottalszunk és majd holnap jön Apa utánunk. Tesómék együtt laknak Anyuékkal, így a két unokatesóval (4,5 éves a nagyobb és 15 hónapos a kisebb) is játszhat majd Máté.

Kép

Kép
syrynx

syrynx remélem igazad van!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jimmorison: nagyon szép a kisfiad:)

Márti: Kitartást és meglátod hamarosan a kezedben tarthatod a kis királynődet. A márti szerintem jó név és az is tetszik ha az anyuka neve azonos a babával. Nálunk is igy volt gyerekkoromban. Anyu volt a nagyerika én a kiserika. Szóval ha más nincs a tarsolyotokban akkor a Márti szép név.

Syrynx: akkor érezzétek jól magatokat az anyudnál.

Mindenkinek BOLDOG HÚSVÉTOT kívánok:)

Kép
csucsu05

sziasztpk lányok!
márti már nincs sok hátra kitartás!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

NITÁCSKA: A ciklus hányadik napján voltál dokinál? Szerintem is túl korán mentél!
Vendég

MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTOT!!!!

Kép
Kép
Vendég

betsy hanyadik napján voltam azt nem tudom mert nem rendes időközönként van meg!
márc 20-án csináltam a tesztez az pozitív lett!
Csináltam ma is első pisiből igaz az fél 10-kor volt de az is negatív! :cry: szerintem nem vagyok terhes!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: valamelyik teszt nem volt jó. Másra nem tudok gondolni.

Kép
csucsu05

én is erre gondolok már csucsu!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Inkább tereld el a figyelmedet és akkor a várakozás könyebb lesz. Hidd el lesz ott baba:)

Kép
csucsu05

Nita: lehet, hogy valamelyik teszt rossz volt. Sőt biztos. Foglalkozz inkább a locsolókkal, aztán hamarabb telik az idő. Nagyon drukkolok!

Kép
németh

Kinga: laptető :wink:

Kép
csucsu05

próbálom elterelni a figyelmem!
na mára elteszem magam.jóéjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?