Új privát üzeneted érkezett!

Kép

valaki szugerálja már meg, hogy jobban lehessen látni :roll:
Vendég

Pill, csak megnézem a hármasikreket!
Vendég

Haliho banyák! :wink:

Eddig csavarogtunk, tesóméknál voltunk. :wink: És milyen hírekre jövök? :wink:

Baba, én is látok második csíkot! :D

Gyugyi :D Te még otthon? Kicsinosítottad magad? 8) :lol: :lol:

Csajok, seggberúgást küldök a pasiknak, többen megérdemlik! :evil:

Mami :D Én még CSAK egy pacát látok. :wink: Ma már nem iszok, majd holnap. Akkor újra megnézem a képet! :lol:
fenci

Kép
Sajnos, elég homályos....
Vendég

Fenci :)
Má meg is jöttem....
Vendég

sehunsenki........ :(
Vendég

Baba!

Én látok valamit! :wink: Viszont a barna nagyon nem jó és ráadásul ünnep van! Pedig dokihoz kéne menned! Drukkolok nagyon!
Vendég

Én vagyok, Gyugyi, de asszem ki leszek túrva! Apjuk nagyon köröz!
Vendég

sziasztok!

Baba, drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pihenj sokat!

Gyugyi, azért RMPPB! :evil: Hozzám küldheted, még az utazás előtt szeretnék menni konzultálni, ahhoz meg az kell, hogy ne késsen...

Hajrá Gröni, ne hagyd magad!!!!

Vicuska, Gizi! Ezek a pasik már csak ilyenek, nekik is "lelkük" van és sokszor nehéz őket megérteni...de ezzel együtt is szeretjük őket azért :D

Ditke, sosem fogom megérteni, hogy egy meddőségi kivizsgálásnál miért nem néznek meg mindent egy vérvizsgálatból, aminek kicsi köze is lehet hozzá...olyan fura, hogy nekünk kell könyörögni bizonyos vizsgálatokért - lásd inzulin vagy ez a candida is...

Megnézem, hogy áll a szavazás :D

Kép
vickybabe

hát eddig a halasztás vezet...

Kép
vickybabe

Sziasztok!
Én ma egész neap főztem, sütöttem, vasaltam. :roll:

Vicus!
Tapolcát hétköznap hívd, a honlapjukon www.pri.hu-n fent is van mikor kell jelentkezni. Először 21 napon kell menni mindkettőtökenk, neked vérvétel + vizsgálat, oda vidd az összes eddigi leletet, majd a 3. napon is vérvétel és kb. 2 hétre rá, ha megvan minden eredmény, akkor van konzi hogyan tovább. Persze nálatok a hogyan tovább már ismert, de gondolom a ezt mindenkinek véigg kell csinálni, aki ott újnak számít. :roll: Kérd magad a Török Attilához!!!

Többieket is cuppantom, de most késő van.

Baba!
Én is látom, hányadik napon vagy? :lol:

KépKép
zsófikukac

Vicus!
Most néztem a honlapot és pont most újúlt meg, nem találom én sem, de hétköznap hívd őket. :lol:

KépKép
zsófikukac

Hali csajok! Szar a gyomrom, nem tudok aludni. :x

Gröni

keggig csak kihuzom, akkor hívom a dokim, meg akkor tesztelek megint. Addig tömöm magamba a macat, és a méhpempőt. :roll:

gyugyi

köszi :)

zsófi

22cn :shock:

mami

sztem ikrek vannak ott :wink: :D

luca

pihenj sokat :wink:

vicus

köszke h közvetítettél :D

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket :D

Kedden jövök a fejleményekkel. :roll:
Vendég

Kép
Vendég

Jó reggelt

Baba: Én, is barnáztam Viktóriával két napig, de nem volt sok.
Pihizz amennyit csak tudsz!! kedden meg irány a doki.

Gröni: Jó az új vonalzód :wink:

Gyugyi: Rohadjon meg a Piri, tudod :cry:

Vicuska: Örülök, hogy már jobban vagy. Szurkolok a lombikhoz.

Nekem most mindegy, minden hónapom van.
Apát el helyezték budapestre. 72-órában kell dolgoznia :shock:
Állitólag azért, mert Pesten kevés a rendőr :evil:
Nem tudom, hogy peteérésemkor itthon- e lesz!!
De nem is idegesitem magam.
13cn megyek tüsző kukkancsra

Puszi mindenkinek.
És kellemes Húsvéti Ünnepeket kivánunk

Kép

Kép
edinka

Kép
Vendég

Jó reggelt csajok! :D

Este már 9-kor bealudtam.... :oops: Mostanában 9 körül beájulok... :oops:

Rakom a görbém

Kép

Gyugyi :D Akkor gyors voltál, aztán hittem éjszakázni mész! :oops: :wink:

Vicky :D Én is megnéztem a szavazást, többség tolná a talit. Na de mikorra? Újból fel kéne akkor dobni a körkérdést mihamarabb, hogy mindenki tudjon szervezkedni. Irigy-irigy Amcsi miatt! 8) :wink:

Kukac :D Látom tegnap Te is pörögtél. Azért még óvatosan, nemrég műtöttek, apának is adj egy kis feladatot! :wink:

Baba :D Hogy vagy? Ma ki se kelj az ágyból! :wink:

Edinka :D Szia, rég láttalak! :wink: Francba, hogy elhelyezték apát, ez azt jelenti, hogy 3 napig mindig Pesten lesz? Hogy csinálhatnak ilyet? Családra nem gondolnak? Mert ha ideiglenes, azt mondom ok, na de nem hazaengedni az embert a családhoz!? Szívtelen kutyák! :evil: Mááá megint együtt halad a ciklusunk! :wink:

Ma már egy negyed fokkal jobb a kedvem. Délelőtt még takarítok egy kicsit, aztán ebédre megyünk anyumékhoz. Itt MOST nem esik az eső.

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDEN DRÁGA TOPIKTÁRSAMNAK! :wink:
fenci

FORMA1 :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

GO KIMI GO :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Fenci

"CSak" 3 hónapról van szó, de akkor is, nagyon rossz lesz.
Eddig is szinte csak aludni járt haza :cry: :cry:
Utána már mehet nyugdijba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na, nem azért mert már benne van a korban, hanem azért mert a rendőrök, határőrök már 37-38-éves korukban elmehetnek nyugdijba
8) . Na, akkor lesz neki itthon arany élete :P

UTÁLOM a Forma1-et. Nálunk is mindenki a tv-elé van tapadva :evil:

Kép

Kép
edinka

hali,

Baba:drukk!

én tegnap este apa helyett a nagy fehéret ölelgettem. :cry: :cry: :cry: :cry:

korán lefeküdtem, megnéztem Csányi Sándort :oops: aztán amíg apára vártam elkezdett rázni a hideg és iszonyatosan fájt a gyomrom. mire apa lezuhanyozott én eltűntem a wc-ben.
nem tudom mi volt velem - semmi olyat nem ettem - de mint a lakodalmas kutya...

utána jól lettem, de apa érzékeny a témára :lol: :lol: :lol:

visznt ma reggel atom+ az lh-tesztem, erősebb, mint tegnap.
tegnap kb egyforma volt a teszcsík és a kontrollcsík, ma a tesztcsík erősebb. :D

hőm mégnem esett le :D

remélem ma este minden ok lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Kép

Baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
én nem látom, de biztos ott van :lol: nagyon drukkolok.. :lol:
de te most hanyadik cn-en vagy?21.-en?hogy lehet már poz.a teszted????????? :roll:

Edinka!
apjuk főnök is k@pja be :evil:
azért drukk a tüszőkukucshoz :wink:

Fenci!
fő a jókedv :D

Kukac!
köszi, megnézem :P

Gyugyi!
gyorsan megjártad tegnap :roll:

Vicky!
elhalasztjuk?.... :(
akkor már lehet nem lesz jó nekem.... :(

Gröni!
mai teszt? 8)
Vendég

Gizi!
akkor ma este kapd el a frakkját :lol:
Vendég

Edinka :D Ha ezt tudom, én is rendőrnek megyek! 8) :lol: Akkor most ezt fogd fel úgy, hogy kapsz 3 hónap kimenőt és csak magaddal foglalkozhatsz, közben meg reménykedjünk, hogy pé akkorra fog esni, mikor apa otthon van.

Gizus :D Mi a franc lehetett??? :oops: :roll: Sajnálom a rosszullétet... :evil: Mindig közbejön valami.... Ha ma szabadnaposak vagytok, akkor ne várjatok estéig! :oops: 8) :lol:

Nálunk itthon se foci, se Forma1. Páromat nem érdekli! :wink: Jól kifogtam az aranyhalat! 8) :lol: :lol: :lol:

Többiek? :roll: Hétalvók, ki az ágyból! :wink:
fenci

jaj, elfelejtettm: Kellemes Húsvétot!

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Fenci, csinálok ma új szavazást akkor új időpontokkal...megnéztem a köpönyeg.hu-n, szeles idő, 4-12 fok lesz 29-én...

Bridget, merre vagy? Akartam már Neked írni, hogy olvass utána a petesejt-fagyasztásnak...én nem sokat tudok róla, de lehet Neked pont ez jelentené a megoldást. Itt pl. írnak róla: http://www.robertklinika.hu/reszlegek/2-4-7.html

Edinka, sajnálom, hogy áthelyezik apát...nem tudjátok megoldani, hogy ti is vele jöttök Pestre (nem fizetnének pl. albérletet?)?

Vicuska, mikor lenne Neked jó a tali?

Nekem a következők jók:
április 12
április 19
május 31

Kép
vickybabe

Kép

:lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Vicus :D Már épp hiányoltam tőled az efféle képeket!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
fenci

Sziasztok!

Kép

Vicuska, Gizi

Ezek a Pasik tiszta hülyék!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Remélem minden rendbe jön!!!! :wink: :D

Most sietek, mert főzök Apa ma dolgozik, viszem az ebédet! :wink:
Délután pedig a Keresztlányomat megyek dögönyözni, úgyhogy csak este jövök!!!!! :wink: :D

Legyetek jók! :D Puszi!!!!!!!!!!!! :D
Vendég

Ja!

A nyulam-bulamos képpel Kellemes Húsvéti Ünnepeket akartam kívánni! :lol: Ha esetleg nem jött volna le hogy mit akarok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!

Gizi!

Elkaptál valami nyavaját? És pont most! :evil: De ha még pozitív, akkor kb még egy-két nap, addigra mindenképp jöjj rendbe, össze kell hozni azokat az ikreket! :wink:

Vicuska!

Igértem volna? :roll: Biztos? Nincs is tesztem! :roll: Asszem keversz Gyugyival! :P Hogy vagy ma?

Vicky!

Én sajnos nem tudok talira menni! Már bevackoltam magam! :roll:

Edinka!

Ki tudja, lehet most jön össze! :wink: Enyim apjuknak még van úgy 30 éve a nyögdíjig! Irigyellek csöppet!

Baba!

Ha összehoztátok múlthét pénteken, akkor már lehet pozitív! :wink: Ne várj keddig, addig beleőszülök! 8) A barna alapvetően nem nagy gond, de múltkor is így indult és ha jól rémlik neked a prolaktinoddal is gond van! De nem tudsz mit csinálni, tapasztalat, hogy sem ügyeleten, sem kórházban nem csinálnak veled semmit! Pihenj sokat!

Gyugyi!

Nem éjszakáztál? Én meg micsoda tanácsokkal láttalak el! :oops: :lol: Hijába, má megen a mocskos fantázijám! 8)

Egy kis jókedv csináló! Olyan jót röhögtem! :lol:

http://videa.hu/play.php?v=BfT2myeQ1Ss9vneN

Keresnem kell valami jó vonalzót, ami önálló! :roll:
Vendég

napot!

ELŐSZÖR IS MINDENKINEK KÍVÁNOK NAGYON BOLDOG HÚSVÉTI ÜNNEPET!!!!!!!!!!!!

Semmi perverz nyuszis képem nincs, de van itt elég belőle... :lol: :lol:

Baba

én is látom! maca biztos jó még ilyenkor? nekem azt mondta a néni azt hagyjam abba... :roll:
nincs otthon utrod? tudom rossz tapasztalat, de hátha most a jó cél éerdekben kell adni...

Babcsi

Akár hányszor írsz, mindig a vonalzód rosszul számolásával végződik. Csak azért bátorkodok okoskodni, mert ha jól emlékszem jan 5 volt az utolsóü megint megjött nap, nem? Árpinál én is így számoltam, ahogy te. Bocsi, kicsit zavaros vagyok! Szóval a véleményem szerint jól számol a vonalzód! Az enyém jan 7, és az én volnalzóm jó, ahhoz képoest a tiéd is! Babcsi! Nem azt a hetet kell terhességi hétnek venni, amibe lépsz, hanem, amit betöltöttél. Én a mai álás szerint 10 hetes terhes vagyok. Azért okoskodok, mert tudtommal a nyaki redőt a betöltött 12. hét után célszerű mérni, se előtte, se utána nem korrekt az érték. Ha kedden mész erre a vizsire, akkor te még csak 11 hetes leszel...dokid ehhez mit szól?
Bocsi, csak nem szeretném, ha fals érték miatt esetleg aggódnál...
A mi nyaki redőnk április 4én lesz, az a 12. hét 4. nap sztem neked is a következő hétre kellene ütemezni!

Bocsánat szóljatok, ha bunkó vagyok, de tudom, hogy Árpinál én is percenként számoltam az eltelt időt, de most már tudom, hogy mi számít, és így jobbak az eredmények, vagyis valósak!

Edinka

Ez szörnyű! Ugorj fel az aktuális napokon Pöstre, és akciózzatok valahol... :roll:

Pasikról csak csatlakozni tudok! Semmi türelme a gyerekhez, könnyű neki, kimegy az udvarra, lemegy a pincébe, és csak az észt osztja, ha fegyelmezem a gyereket, aki emiatt üvölt...

A fejemhez vágta tegnap, Mi a f@sznak neked még egy gyerek, ha egy is sok?
Mondtam neki, nem nekem lesz még egy gyerekem, hanem nekünk! bár asszem ez a fogalom pasiknál nem létezik!
Mennyit kell nekünk tűrni, hogy észrevegyék magukat? Ha egyáltalán valaha ez bekövetkezik!

Na eldugulok,sok leszek már!

Zsu, Suzy, többbiek elveszett lelkek, hol vagytok!

Ditke
Köszönöm, hogy írtál nekem! Igyekszem hozzád szólni! Nagyon várjuk az eredményeket, és drukkolok!

Kép
ticsimû

http://www.youtube.com/watch?v=riMOAgn-akE

szerintem nagyon cuki, könnyesre nevettem magam :D

Gröni: gyanús, hogy megint kalici (nem tudom így írják-e) kaptam be. 2 éve más volt, bár akkor rosszabbul voltam. de ugyanilyen hirtelen jött.
már egész jól vagyok, de még gyenge vagyok, voltunk anyuéknál reggelizni, anyósnál ebédelni. nem sokat ettem, már alig vártam ebédkor, hogy újra ágyba bújhassak.

itt egész jól vagyok.

Ticsi: este eszembe jutottál, hogy milyen rossz lehet ez minden nap. :cry: :wink:

Tali ügyben nekem minden hétvége ok, kivéve az ápr. 11-12.

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Mami: nagyon szuper az uh kép!
kiváncsi vagyon már a következőre, hogy mennyit láttok. lesz ott még szerintem is :shock:
ahogy a dokid is mondta, gyanús az a pötty :D :wink:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Giz

Hát én nem voltam soha hányós, szóval ez maga a pokol...de értelme van, és tudom, hogy nem vírus szerencsére, bár parazita a lelkem! :lol: :lol:

Tényleg a talinap!

Sztem a május 31, az már tuti kinti bulis idő! Tudom k...a messze van, de én erre voksolnék!

Megyünk lassan palántát nevelni a pincébe, ha gyerök felébred levisszük, hadd molyoljon! :lol: :lol:

Kép
ticsimû

nekem is azon árt a fejem wc ölelgetés közben, hogy egy babáért simán bevállalnám, meglenne a motiváció :D :D :D

így semmi poén nincs benne :evil:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

na ez megint egy klassz laptetű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

mami
megyek megnézem újra, én is kettőt látok, de keresem a harmadikat...

pill

Kép
ticsimû

giz.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
ticsimû

Sziasztok!

Délelőtt egy kicsit tettem-vettem, azért pihentem is, most beleszédültem az ágyba.
Aztán megyünk a kórházba a Papához.

Bocs, de nincs türelmem írni...ágyból olyan kényelmetlen!

Mindenkinek békés ünnepeket kívánok!
Vendég

luca

millió puszi, ölelés, és nagyon vigyázz magatokra!

mami

megbuheráltam a képet...erre gondolt a doki?

Kép

gröni

apjukod meg az alsó pici karikát látja a 3-nak? háááááá nagyon kivi vagyok

tudjátok milyen hsg teszt lenne a tuti, ami kiírja a hcg értéket...na akkor már tippelni se kéne

ilyet még nem lehet kapni?

Kép
ticsimû

ááááááááááááááá

hülyülök

má megint hsg tesztet írtam!!!!!!!!!!!!

asszem ez nem az első eset...

HCG!!!!!!

Kép
ticsimû

nembaj Gizi gyakorolj :lol:

nemsokára úgyis lógatnod kell sokat :wink:

Ticsi! :lol:

de jól néz ki :lol: Igen a felősre mondta hogy esetelg gyanús, de szerinte mégsem...azért mozgó felvételen jobban meg tudta ítélni :lol: gondolom...de semmi bajom nem lesz ha előbukkan a tesó :lol:

Tündérke remélem már nem sokáig szadizza anyukáját...a te uradnak is toll a fülébe!!!! Ó a felszabadulás napján lesz uh d :lol: :lol: szupoer :lol:
Vendég

Ó igen olyan kéne,.,,,csinálnék kétnaponta hogy emelkedik e....még 11 n apot kell kibírnom az uh áig
Vendég

mami

szijjjjjjjjjjjjjjjjjjjja

asszem olyat én is vennék, kivi vagyok meddig elmekedik...aszongyák addig hány az ember lánya

mami

mi lett a többi petikés papával? fagyi?

Kép
ticsimû

azé nem panaszkodok ám...nem is tudom mi lett volna velem, ha kezdetetktől hánytam volna, mint baba

szegénykém, még csak 3 hetes vagy, és már jön vuk...hosszú még az a 9 hét...

már vágom a centit!

és várom, hogy végre egyek vmit, amit megkívánok, és bennem is marad....

Kép
ticsimû

mami

ha a profilban kitörlöd a voncsid elejéről az url-es részt, akkor nem lesz ennyi iromány fölötte, alatta, és szebb lesz a voncsid, és be is írhatod, hogy szívhang kukucs, árpilis 3

igen fel szeretnék szabadulni 4én, a nyaki redő terhe alól... :lol: :lol:

Kép
ticsimû

mami

el vagyok magammal

itt az én 4 mmsem...tudod mi a vicces, hogy a baba körül fehér a mnyh...ha ez alapján nézzük, mint laikus szemek, akkor van oka a dokinak kételkedni a másikban...ott nincs annyira kifehéredve a mnyh...vajon ez mé van?

mé fehér ott?

Kép

Kép
ticsimû

Kép
Vendég

Vicky
Nem jott be az oldal amit a petesejt lefagyasztasrol irtal :? megnezned meg1szer :!: koszi :oops: es koszonom a kedves szavakat :roll:

Gyugyi
Akkor az en 23naposom -nal lehet nincs is jo pete :shock: te mit szedsz a period novelesere :?: :roll:

Gizi
Nagyon sajnalom ember igy viseli de mar sokfelol hallottam ezt...bar tom teged ez nem vigasztal :roll: Remelem azert behoztatok amit kellett :wink: a -10kilodhoz meg csak gratulalni tok 8) :shock: :wink:

Gronland
Hat ha gondolod vonalzo ugyben szetnezhetsz itt is:
http://counters.families.com/
Vannak jok nekem pl van 1ami ngyon bejon majd holnapra megnezem neked ha nem felejtem el :wink: Valamit meg akartam irni de elfelejtettem :?

Vicuska
Ne mondj ilyen butasagokat...az embereknek mergukben sokminden kijon...olyan is altalaban amit nem is ugy gondol... :roll: Remelem jobban vgy :roll:

Lanyok:
Mindenkinek Kellemes Husveti unnepeket:
Kép
Ha valakit kihagytam szoljatok am... :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?