napot!
ELŐSZÖR IS MINDENKINEK KÍVÁNOK NAGYON BOLDOG HÚSVÉTI ÜNNEPET!!!!!!!!!!!!
Semmi perverz nyuszis képem nincs, de van itt elég belőle...
Baba
én is látom! maca biztos jó még ilyenkor? nekem azt mondta a néni azt hagyjam abba...
nincs otthon utrod? tudom rossz tapasztalat, de hátha most a jó cél éerdekben kell adni...
Babcsi
Akár hányszor írsz, mindig a vonalzód rosszul számolásával végződik. Csak azért bátorkodok okoskodni, mert ha jól emlékszem jan 5 volt az utolsóü megint megjött nap, nem? Árpinál én is így számoltam, ahogy te. Bocsi, kicsit zavaros vagyok! Szóval a véleményem szerint jól számol a vonalzód! Az enyém jan 7, és az én volnalzóm jó, ahhoz képoest a tiéd is! Babcsi! Nem azt a hetet kell terhességi hétnek venni, amibe lépsz, hanem, amit betöltöttél. Én a mai álás szerint 10 hetes terhes vagyok. Azért okoskodok, mert tudtommal a nyaki redőt a betöltött 12. hét után célszerű mérni, se előtte, se utána nem korrekt az érték. Ha kedden mész erre a vizsire, akkor te még csak 11 hetes leszel...dokid ehhez mit szól?
Bocsi, csak nem szeretném, ha fals érték miatt esetleg aggódnál...
A mi nyaki redőnk április 4én lesz, az a 12. hét 4. nap sztem neked is a következő hétre kellene ütemezni!
Bocsánat szóljatok, ha bunkó vagyok, de tudom, hogy Árpinál én is percenként számoltam az eltelt időt, de most már tudom, hogy mi számít, és így jobbak az eredmények, vagyis valósak!
Edinka
Ez szörnyű! Ugorj fel az aktuális napokon Pöstre, és akciózzatok valahol...
Pasikról csak csatlakozni tudok! Semmi türelme a gyerekhez, könnyű neki, kimegy az udvarra, lemegy a pincébe, és csak az észt osztja, ha fegyelmezem a gyereket, aki emiatt üvölt...
A fejemhez vágta tegnap, Mi a f@sznak neked még egy gyerek, ha egy is sok?
Mondtam neki, nem nekem lesz még egy gyerekem, hanem nekünk! bár asszem ez a fogalom pasiknál nem létezik!
Mennyit kell nekünk tűrni, hogy észrevegyék magukat? Ha egyáltalán valaha ez bekövetkezik!
Na eldugulok,sok leszek már!
Zsu, Suzy, többbiek elveszett lelkek, hol vagytok!
Ditke
Köszönöm, hogy írtál nekem! Igyekszem hozzád szólni! Nagyon várjuk az eredményeket, és drukkolok!