Sziasztok.
Na végre tudok egy kicsit jönni.Csak el ne kiabáljam!!
Bessy, hihetetlen, hogy ilyen különbség lehet a gyógyszertárak között!!!!!!!!
Tüszőnövesztő drukkokat küldök neked!! Igyál sokat, és bár nem tudom, hallottad-e már tőlem, vagy valakitől, de a termálvíz csodákat tesz! Én is, -vikike, és Ani is termálvizes "áztatás "után lett babás! Holnap ugorjatok el pl. Balatonszabadiba, a Galériusba!! Király hely, gyönyörű, nincs is messze! Vagy akár Agárdra, hátha segít!
Vicuska, hajrá Tapolca! Beindul a gépezet, csak nehogy ikrek legyenek!
Bár, ahogy az egyik ismerősöm mondta: legalább egy "kosszal" megvan! Bár én nem kívánnám az ikreket, egy babát is elég rendezni!!
Andi, üdv újra itthon! Remélem Grétád nem lesz pocifájós! gratulálok mégegyszer!
Krixta, nagyon rendes apa!!! És mit evett Réka éjszaka? fejtél le tejcit, vagy tápszert??
SZilvi, ez a házmizéria........ sosem lesz már vége? Jó lenne még a szülés előtt pontot tenni a végére, nem semmi, hogy nem akar ez nektek összejönni. Ja, megírod priviben, ki ez a balf... ügyvéd?? Szép nagy pocid van már, nem nehéz???
Ani, én gyógyhúslevesnek hívom, amit anya szokott csinálni, tényleg rendbe tudja tenni az embert. Élvezd ki még a kajákat, amíg lehet, mert szoptatásnál nagyon leredukálódik az ehető kategóriába tartozó kaják száma! Én nagy babletykós vagyok, imádom, de mostanában nem ehetek, prüntyőkével nem szúrhatok ki. Nem beszélve másik ezer kajáról... de nem baj. Valszeg a tegnapi sonkaevés is betett neki. illetve inkább a főtt tojás. ma egész nap sokszor keservesen sírt, nem akart összejöni neki a puki. de taláán estére megoldódott.... most alszik a drágám! Délután mi is aludtunk, hullák voltunk apával.
Andesz, tetszett a vadruca kifejezés.
valaki mesélte, hogy a vadrucák vajúdás alatt a férjük "cerkáját", és az anyucikáját emlegetik végig....Hogy akkor kellett volna megdögleniük, amikor a cerkájukkal............ , sőt, amikor az édes anyjuk megszülte őket....
mindenki el tudja képzelni, mire gondolhatnak...
Na, lelépek csicsikázni, amíg alhatok...
Jó éjt mindenkinek, babás álmokat!