Új privát üzeneted érkezett!

Ósió, tényleg szépen eltűntél!

Egyébként most Sartiba megyünk... június közepén... Kocsival megyünk hogy szabadok legyünk, és akkor menjünk amikor akarunk és oda ahova akarunk :) Már az északi részt megnéztük utazási irodával, de most inkább kocsival mennénk...

Tabati, hát ez az... folyton az a nyavajás pénz..... !

Kép
encsike87

Szombaton megnéztük a Hajlakk című filmet és úgy rámjött, hogy táncolni szeretnék :!: :!: :!: :!: :!:

Most meg görcsölészik balabbik fészkem és jön a kívánósság is :roll: :roll: :roll: Édeset sóssal, sóst meg édessel ennék :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Encsike: Sartin még nem voltunk, de képek alapján gyönyörű lehet :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jaj, hát az autó valóban nagyon fontos. Pár éve mi béreltünk Korfunk, és annyira jó volt, hogy mindenhova el tudtunk menni. De én megértem azokat is, akik csak helyben akarnak maradni, és pihenni.
Hát, nekünk is vannak terveink a nyárra, majd meglátjuk, mi valósul meg belőle, hova és mikor tudunk elmenni.

Tabati!
Látom, nagyon szerettek táncolni.
Ha párodnak meglesz a szakvizsgája, külön irodát nyit vagy marad a mostaniban? A táncisolában ismerkedtetek meg, ha jól emlékszem.
Láttam a képeidet az iwiw-en. Ott van valahol a párod is?

Kuzsanna, nekem alapból ilyen a természetem. Egy szelet tortára muszáj ennem valami savanyút vagy sósat. Pl. egy dobostorta után egy kovászos uborkát. :-) De nálam ezek nem a terhesség tünetei, hanem alapból ilyen vagyok.

Hát, én mindig akkor írok ide, amikor az éhhalál kerülget, mint most is. Délután főztem, de mikor végzek a főzéssel, semmit nem bírok enni, főleg a megfőtt kajából nem, mert jóllakom a kóstolgatással meg az illatokkal. De most már megyek, és eszem.
Vendég

Ósió: Hát a főzéssel én is így vagyok.... mire megterítek, addigra már nem is vagyok éhes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én is csak órák múlva tudok belőle jóízűen enni. Kivétel, ha előtte nem ettem, és nem is kóstolgattam, mert akkor azért tudok enni belőle.
Tegnap jó sokat főztem, így ma nem kell. És általában ilyenkor finomabbnak is tartom a kaját, amikor csak elő kell venni, de bíbelődni már nem kell vele.

Gyerekek, én már annyira várom a jó kis lnagyos időt, és még nyoma sincsen. Persze, szép idő van, süt a nap, mégis be kell öltözni, ha elmegyek valahova. Szinte semmivel nincs különb idő, mint egy hünappal ezelőtt. És már kezd az agyamra menni, hogy miért nem bír berobbanni a tavasz. :?
Vendég

Szép reggel mindenkinek!

Itt is ezer ágra süt napocska :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem nagy mázlim van, mert ma este elutazunk anyuciákhoz és csak hétfő este jövünk haza. Szóval most kényeztetnek a szülők rendesen minket. Anciukám már sütött tegnap kétféle sütit és kész a sonka is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nyam nyam 8) 8) 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

SZiasztok!

Hát már én is nagyon várom a jóidőt! Úgy utálom már ezt a pulcsi, kardigán, kabát :):)

Főzéssel én is úgy vagyok, hogy mire kész lesz, már nem is vagyok éhes :) De ez olyan érdekes, hogy jóllakunk (hogy kell írni???:) )az illattal... Pedig nem is eszünk semmit :)

Rám sokszor rámjön a táncolhatnék ! Amikor ment a szombatesti láz akkor otthon mi is ""táncoltunk" amiből azt lett hogy ráestünk az ágyra és nem bírtunk felkelni a nevetéstől :lol: :lol:

Kép
encsike87

Encsike: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nekem belement a lábamba akkor a bugi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De csak csendesen, mert a 6-onlakunk :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát mi családi házban lakunk de szerintem azt még a szomszédok is hallották ahogy nevettünk :):):)
De mi ilyen esésekben már gyakorlottak vagyunk :):) Maldívon beállítottuk a fényképezőt, hogy a párom majd ölbe vesz és úgy lesz a parton kép... Hát próbáljuk... Az elsőnél nem sikerült valami jól... második már jó lett, na akkor gyorsan mégegyet! Párom odafut szól nekem hogy "na most gyorsan" ugorjak...Ugrottam... de azzal a lendülettel a homok elkezdett csúszni és mi meg hanyatt be a tengerbe :lol: :lol: :lol: a képen látszik egy térd meg egy kéz..... na ott sem bírtam felkelni a nevetéstől :):):)

Kép
encsike87

Mi egyszser Szlovákiában jártunk így..... valamiért párom el kezdett csikizni és röhögőgörcsöt kaptam.... vagy háromnegyed órán keresztük nevettem.... már mindent a fejemre raktam... párnát, takarót, de még így is hallottuk aztán a többiketől, hogy hát valakinek nagyon jó kedve volt, mert nem lehetett tőle pihenni.... hát égtem rendesen :oops: :lol: :oops: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mai viccem:

Juliska, a gyönyöru fiatal lány, kapál a TSZ földjén. Arra megy Jancsi és megszólítja:
- Te Julis! Olyan gyönyöru vagy! Úgy megfognám azokat a telt kebleidet.
- Mégis mit képzelsz, Jancsi!
- Te Julis, adok 5000 Forintot, ha megfoghatom!
- Hát, ha adsz 5000 Forintot, akkor jól van.
Jancsi adja a pénzt, megtörténik a dolog.
Jancsi folytatja:
- Olyan kívánatos vagy! Megsimogatnám azt ott a lábad között, adok megint 5000 Forintot!
- Ha adsz 5000 Forintot, akkor jól van, csak gyere menjünk oda a bokorba.
Jancsi adja a pénzt, megsimogatja, és folytatja tovább:
- Te Julis! Mostmár annyira kívánlak! Úgyis ITT vagyunk a bokorban, adok

30000 Forintot, ha magamévá tehetlek.
- Jól van akkor, ha adod a pénzt.
Megtörténik a dolog. Jancsi megszólal:
- Na jól van, mostmár megyek.
Juliska megigazítja a szoknyáját és folytatja a kapálást.
Nem sokkal késobb arrajön a TSZ-elnök:
- Juliska, láttad erre a Jancsit?
- Igen, láttam.
- Kiküldtem vele a fizetésedet, odaadta?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

:lol: :lol: :lol: :lol: Ez tetszett:):)

Én nem kaptam röhögőgörcsöt, csak nevettem:):):) Nálunk sokszor van ilyen csikizés... a végén már nem bírom és sikítok is, hogy engedjen el :):):) aztán kiabálok az anyukájának hogy szedje le rólam :):):)

Kép
encsike87

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez jó..... és jön a megmentőd :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Igen! :lol: :lol: ÉS utána visszaadom neki :):):):)

Kép
encsike87

Nagyon helyes :lol: :lol: :lol: :lol: Meg is ell azt torolni :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

De jó kedvetek van!! :D Hát nekem is! :wink: Egész délelőtt főzőcskéztem, meg bevásároltam. Én még mostanra sem éheztem meg, úgy beteltem az illatokkal. Jó kis fogyókúra ez a háziasszonyosdi! :lol:

ósió!

Asszem csak két doktor van az ismerőseim közül, az egyik leánka, a másik a párom! :wink: Amúgy marad együtt a főnökével, mert nagyon jól kijönnek egymással, jól tudnak együtt dolgozni. Mostanában volt pár izzasztó kihívás a munkájában, majd meglátod, hogy az egyik ügyfelük nehéz eset, ott van az irodájuk, asszem párom feltüntette, mint "munkahelye" .

Kép
Kép
tabati

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenkinek! Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Nagyonkellemes ünnepeket és kevés locsolót mindenkinek!!!!

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mindenkinek kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok :)

Bár én addig még benézek néha :)

Kép
encsike87

Én is leszek egész hétvégén.... szerencsére otthon a szüleimnél is van gép, szóval azért begyűjtöm a híreket ám...... ki mit csinált, volt-e locsoló, stb, stb :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én is mindenkinek kevés locsolót kívánok, aki ugyanúgy utálja a pacsuli bűzeit, mint én. Ezévben tuti megúszom! :twisted:

Kép
Kép
tabati

Én is boldog húsvétot kívánok mindenkinek, de mivel tudom, hogy mindnki utálja a locsolókat, meg már amúgy sem vagyunk kislányok, ezért inkább kellemes időtöltést kívánok mindenkinek a párjával!

Kíváncsi vagyok, mikor jön el az idő arra, hogy végre egy ilyen háromnapos hétvégét csak úgy kettesben, nem rohangálással töltünk el. Mert pl. vasárnap is megyünk rokonokhoz, igaz, itt az idő odaadni a többieknek is a meghívót. De mindig ez van, több napos szünet jön, már vannak tervek, meghívások...sose döglünk igazán. Ti?
Vendég

Én már összepakoltam, lassan indulunk Szolnokra anyumékhoz. Aztán vasárnap Debrecen nagyszülőkhöz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Azért gépközelben vagyok folyamatosan. Szép álmokat nektek!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Megengeditek a csatlakozást?Sajnos azt a topikot ahová eddig írogattam lassan kinövöm.Látom azért van ismerős is. :lol: Megpróbálok visszaolvasni és képbe kerülni.Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok és mielőbbi pocakosodást!!

Kép
Kép
a.ibici

Hát ez rohadt jó! Szakad a hó! Eddig ez a március úgy pocsék, ahogyan van. Komoylan mondom, jobb idő volt februárban.
Még jó, hogy nem áprilisra tettük az esküvőt, mert talán akkor is tértig gázolnánk a hóban...

Ibici, szia!
Miért ne csatlakozhatnál? Viszont a visszaolvasás...nem lesz könnyű. Van pár pár oldal. :)
Vendég

Szia Ibici! Gyere nyugodtan :)

Szerintem is rosszabb az idő most, mint februárban volt...

Egyébként nekünk sem igazán van olyan hosszú hétvége, hogy csak lustálkodunk... Pedig olyan jó lenne ha végre már egyszer 3 napon keresztül senki más nem szólna hozzám csak a párom és fordítva... talán majd a nyaraláson :lol: Merthogy én a telefont akkor kapcsolom ki amikor beültünk a kocsiba itthon, az tuti!!!

Mostanában amúgy is kicsit sok lett nekem az emberekből... mindig mi mentünk vagy ide jönnek, és már nem bírom! Tegnap már kiakadtam teljesen... És én egyébként meg nem megyek sehova a munkán kívül... Meg kell hagyni nem valami szórakoztató. Párom fél 6ra ér haza, és ha mondom neki hogy menjünk el valahova akkor ő már fáradt szokott lenni...De ő kitombolja magát hétvégén amikor meg a night clubba zenélni... viszont én meg nem tudom magam a szoláriumban és tescoban.... Na mindegy.. Majdcsak változik....

Kép
encsike87

Én egyik évben a nyaralás előtt eleve itthon kikapcsoltam a mobilomat, és ki se vittem magammal. Azóta persze azért viszem, hiszen soha nem tudhatom, mikor kell használnom, de mindig kikapcsolom. A szülők szokták is kérdezni, hogy mi a fenéért nincs bekapcsolva, én meg mindig kérdezem, hogy mi a fenének? :D

Eléggé eltérő a foglalkozásotok, ezért van nálatok minden fordítva, amikor te mennél szórakozni, párod pihenne, hiszen neki a munka a szórakozás. Na, a Tescoban mi is csak gyorsan bedobálunk mindent a kosárba, aztán szevasz tavasz van. Főleg az tud engem idegesíteni, amikor valakik családostól együtt mennek, féléves gyerekkel, ide-oda cibálnak mindent... na, mindegy. Szóval, nem egy szórakozás, az tény.

De sajnos most ilyen rossz idő van, sok mindent nem lehet csinálni. Mi ma egyébként bowlingozni megyünk az unokatesómékkal, holnap rokonlátogatás lesz, ezért maxmum hétfőn maradunk itthon, de akkor meg szerintem a szüleimhez vagy párom szüleihez megyünk.
Vendég

Sziasztok!

Mi most Szolnokon vagyunk, de itt egész nap szakadt az eső.... most éppen nem esik és a madárkák is koncerteznek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ibici: Szióóóóóóóóóóóóóóka :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek jó pihenést, ha már kirándulni nem lehet ebben a sz@ar időben
:wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok Lányok!

Emlékeztek még rám :roll: :oops: Nem igazán bírom már követni az itteni életet, úgyhogy inkább csak olvasgatlak Titeket mert mire tudnék reagálni arra amit írtatok, oldaltvált és tök más a téma :lol: :oops: :lol:

De ezt nem bírtam ki :oops: :Háááááát, mi akkor azok az idegesítők közé tartozunk, akik családostúl felvonulnak az auchanba, tescoban meg bárhol és órákat tudnak vásárolgatni. És már a Ricsi is elszalad néha... :lol: :lol: :lol: Na persze ez szerintem csak addig idegesítő amíg nincs gyereke az embernek :roll: Én kimondottam frászt kaptam ha bőgött egy gyerek, na meg a hisztis visítást utáltam...ma már észre sem veszem :lol:

Na tényleg nem kotnyeleskedek, amiért jöttem:

Nagyon boldog húsvéti ünnepeket kívánunk Nektek! Sok-sok pihenéssel és napsütéssel együtt :wink:

Kép

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Momi: Nektek is nagyon boldog ünnepeket kívánok így ismeretlenül :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Momi!Emlékszünk még rád :) Gondolom Ricsi jól lefoglal :):)

Egyébként engem nem idegesít a gyereksírás meg ilyenek... de az ha az anyuka pont a játékosztályon próbálja nevelni a gyereket az igen... Eleve ha nem akarok neki semmit venni nem megyek be abba a sorba és akkor nincs visítás sem (ott :D )...

Én tegnap úgy kiakadtam!!!! Elmentünk discoba (Bankba, ha ez mond valakinek valamit) és egyszercsak megjelent ott egy csaj... TERHES VOLT!!!! és vagy 6 hónapos terhes volt,és ott ugrabugrált a mélyládák előtt :shock: Nem semmi volt!

Kép
encsike87

Sziasztok!

Encsike!

Ari vagy hogy még emlékszel rám :wink: :lol:
Utálom én is az ilyen felelőtlen kismamákat.

Bank: naná hogy mond valamit, sok mindent :D Régi szép idők: bank, és onnan indultunk pacha, home :D hjajj :D

Leköt a Ricsi, nagyon is :D Egyre értelmesebb, lehet vele kommunikálni. Szinte mindent megért, van véleménye és a tuttomra is adja. Édes, annyit nevetek rajta :D

Játéksor :twisted: na azt én sem szeretem, de nehéz kikerülni, főleg ünnepek alatt. De szerintem a gyereknek is meg kell értenie hogy nem mindent kaphat meg, és ezért először tuti menni fog a hiszti :roll: Aztán értelmesebb lesz és felfogja hogy ez van, anyuci-apuci nem milliomos. Mi azt csináljuk, hogy bemegyünk a játékok közé, egyet kiválaszt a Ricsi és amíg vásárolunk cipeljük magunkkal és játszik vele. A kasszánál meg lerakjuk :oops: 8)

Zsuzsa!

Köszi :wink: :D

Megyek mert beteg :( az előbb néztem 37,6 volt a hője, megyek megmérem megint, nehogy hirtelen felszökjön magasra...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Momi: Ricsinek jobbulást :!: :!: :!: :!:

Azon én is nagyon ki tudok akadni, mikor valaki boltban akarja nevelni a gyerekét, vagy pont nem neveli és lepakol mindent a földre, meg felnyit :roll:
Az biztos, hogy nem lehet a játékokat kihagyni.... nagyon rafkósak a kölykök, és kifundálják, hogy valahogy mindig ott kössenek ki :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

SZegény Ricsi! Jobbulást neki! Remélem gyorsan meggyógyul!

Az is jó ötlet hogy addig játszik, mert amúgy sem játszanak sokkal tovább egy egy játékkal :):):) max 1 hét :) Persze 1-2 kedvenc van és akkor az hosszútávú :)

Édes lehet Ricsi ahogy beszélgettek :):)

Kép
encsike87

Ez a bevásárlás nem egyszerű dolog. Engem sosem a gyerekek zavartak, hanem azok a szülők, akik képesek 1-2 hónapos kis csecsemőkkel, meg 1-2-3 éves gyerekekkel elmenni vásárolgatni órákig, hiszen az a gyereknek nem szórakozás, totál lefáradnak, hisztiznek, és mivel ezer és ezer finomságot és játékot látnak, hát persze, hogy üvöltenek, mert minden kellene nekik. Az egyik szülő bőven otthon maradhatna, amíg a másik elszalad elintézni a bevásárlást. Ráadásul szegények már gyerekfejjel hozzászoknak a folytonos vásárláshoz és pénzköltéshez. Pedig szerintem egy gyereknek nem volna szabad tudnia, hogy a szülei miket, mennyiért vásárolnak.
Na, persze, mindenki másként látja. Vannak, akiknek ez a kikapcsolódás, hogy együtt mennek el vásárolni.

Jobbulást a kis Ricsinek. Hát, már mindenkinek elege van, hogy nem képes végre tartósan megérkezni a jó idő. Hogy végre egy könnyű kis nadrág-pulóver szerelésben lehessen mászkálni minden felé.

Mi tegnap olyan jót bowlingoztunk. Ma fáj is rendesen a fenekem és a karom, azaz azok az izmok, amiket használtam. :-) Úgy elröppent a három óra, hogy észre se vettük. Elég jól tudunk már bowlingozni, és szeretünk is. Ti szoktatok ilyen helyekre eljárni?
Ja, ahogyan mentünk tegnap, gyönyörködtünk a szép havas tájban. :-(. Volt, ahol tíz centis hó volt. Remélem, elolvadt mára.

Mi nemsoká indulunk, megyünk rokonokhoz, visszük a meghívókat.
Kellemes pihenést mindenkinek!
Vendég

Bocs lányok, csak egy gyors kérdés. Főleg felfázósoktól. :(

2 napja csíp és viszket. Mindkettő nagyon enyhe, úgyhogy nem szenvedek, de aggódom. Nekem egy gombás fertőzés nem ilyen szokott lenni, ráadásul folyásom sincs. Viszont amikor felfáztam, akkor sem így nézett ki a dolog, de mintha ti írtatok volna már ilyen tüneteket. Ja! És néha elmúlik, majd újból visszajön... :?: Ez lehet felfázás? :roll: Úgy néz ki nem tudtuk kihasználni az egyedüllétet... :(

Kép
Kép
tabati

Sziasztzok!
Köszönöm szépen a szívéjes fogadtatást aranyosak vagytok!

Szerintem nem az a gond,hogy gyerekkel mennek vásárolni,hanem az,hogy éppen esetleg alvás időben vagy étkezési időben.A gyereknek felbomlik a napirendje.Nem csodálom,hogy sír.A vásárlásnál én úgy oldom meg a Vikinél kicsikora óta,hogy megbeszéljük,hogy 1 valamit választhat.Ebbe bele is ment,sőtt volt olyan,hogy az üzletben vacilál,hogy melyiket válassza,ha esetleg mást is szeretne.Nem mondom,hogy nemfordult elő,hogy amikor nemlátta beletettem a kosárba azt a másik valamit is és később vagy másnap megkapta :wink: :lol:

Encsike!
Bank,nekem úgy mond valamit,hogy a volt E-play ugye?Gondolom ez a korkülönbségünkből adódik.Mióta Banknak hívják még nem voltam.

tabati!
Könnyen meglehet,hogy ez egy felfázás. :? Kérj egy vizelet vizsgálatot,mert ha ez visszatérő lehet,hogy kénerá valami gyógyszer.Jobbulást neked!!

momi!
Ricsinek jobbulást!!

Mi is rokon látogatásban vagyunk és majd csak hétfő este megyünk haza.További kellemes ünnepet és holnapra ki,hogy szeretné kévés,vagy sok locsolkodót!!

Kép
Kép
a.ibici

No, most már vissza is tudtam olvasni. :D Kellemes ünnepeket mindenkinek!! Üdv közöttünk Ibici, és köszi a tanácsot meg a választ. Nem szokott ilyenem lenni, épp ezért vagyok ennyire tanácstalan. Most akkor a háziorvoshoz menjek, vagy a nőgyógyászhoz? :shock:

Encsike!

Húha Bank...Benn még sosem voltam, de azok a gyerekek (mert gyerekek) akik oda járnak... :shock: Már a metrón ki lehet szúrni! Télen elmegy a szerencsétlen leánka magassarkú szandiban, alig bír benne menni, a p...cija kinn a szoknyából,és nagyon nagy lánynak érzi magát. A kis hátrazselézett fiúcskákról ne is beszéljünk, mert ők meg még viccesebbek, mert ugye a fiúk később is érnek, mint a lányok, még smink sincs ami dobna rajtuk pár évet... Hát borzasztó látvány. El tudom képzelni mi folyik benn... :shock:

Kábítószer ilyesmi? Tényleg érdekel! Látszanak bent gyanús mozgolódások, vagy már nyíltan csinálják? Én sosem voltam ilyen diszkóban és nem is vágytam rá sosem, nekem más volt a szórakozás. De ha valaki ebben érzi jól magát azt sem ítélem el, de ezeket a gyerekeket tuti nem engedném ilyen helyre. Hány éves kortól lehet oda menni? Várandósan meg... én is tervezem hogy megyek táncolni...de talán egy ilyen diszkóban tényleg hangosabb lehet a zene, meg egyébként dohányfüst is van biztosan. Meg rengeteg ember tülekedik, valahogy így képzelem el, de mondom én még sosem voltam ilyen helyen.

Mindenkinek részvétem a rokonok miatt :lol: , már akinek nyűg és dögleni szeretne! :lol: Reméljünk egy jobb időt hamarosan, mert már nekem is elegem van ebből a minekisnevezzem-ből.

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Kép

Ricsinek jobbulást! Olyan rossz, amikor beteg a gyerek és nem tudunk mit csinálni...

Vásárlás: mi is néha el szoktuk vinni, de azért nem visszük túlzásba. Petra is kap egy játékot, aztán ha már eldobja, kirakjuk. :oops:

Ibici! Szia!

Tabati! Menj el dokihoz mindenképp!!!

Teri

KépKépKép
pruci

Momi, neked külön üdv! :D Nem felejtünk ám el, gyere azért néha, ha időd engedi!

Nekünk meg szerintem ugrott ez a hónap is, hacsak előbb meg nem fogant már a drága.... :(

Kép
Kép
tabati

tabati!
Szerintem házi orvoshoz kéne menned és ő tovább küld,ha szükségesnek találja.

Kép
Kép
a.ibici

Tabati, próbálj meg kamillateát inni,jó sokat egyszerre... az általában valamennyit segít... vagyis nem szokott utána annyira csípni...Én már kínomban mindig ezt csináltam... vagy kamillás ülőfürdő... mondjuk mire annyira kamillateát főzől az nem 5 perc, de az is használ

Kép
encsike87

Tabati!

Ismerős érzés, de!! Volna egy kérdésem. Szóval, írtad, hogy mostanában kettesben vagytok a pároddal, és hát godolom, nem olvasgatással töltitek az időt(bár lehet, hogy az is). :D Szóval. Én olvastam a neten, hogy a sűrű szexuális együttlét során nőknél elég könnyen előjön ez a fajta kellemetlen érzés, mert szexuális együttlét után, szóval...ezek a kis bacik elég könnyen tudnak arrafelé ficánkolni. Hiába megy az ember tusolni. Legalábbis én magam is már megfigyeltem, hogy együttlét utáni másnapon szokott nálam ez előjönni, úgy hogy biztos vagyok benne, hogy nem felfázástól volt az egész. Egyébként "mézeshetek" hólyaghurutnak is szokták ezt nevezni. Szóval, szerintem nagy az esélye, hogy nálad is ez lehet a dolog mögött, főleg, ha semmi más tüneted nincsen. Szerintem használj egy kis Canesten krémet, ha van kúpod, akkor néha azt is helyezhetsz fel éjszakára (az orvosom tippje)

Ibici! Nem is rossz ötlet ez a kompromisszum. Így legalább a gyerek is megtanulja, hogy mindent nem kaphat meg. És képes lesz döntést is hozni, hogy vajon a két vágyott dolog közül melyiket válassza?
Vendég

Mi kihasználtuk a jóidőt és elmentünk kirándulni. Nemá, hogy egy kis időjárás áthúzza a mi húsvéti terveinket. :lol: Megnéztük a Nógrádi várat, picit áztunk, picit szívtunk, de egésszében nagyon jól éreztük magunkat.

Szia Ibici,
Üdv itt. :wink: Sajnálom, hogy lekéstél 2008ról, de a 2009 se lesz egy rossz év. Tudom, hogy régebb óta fórumozóként nem sok kedve van ilyesmihez az embernek, de írnál magatokról valamit?

Tabati,
Gyógyiban vény nélkül kérhetsz Betadin kúpot, ha jól emlékszem. Akkor megúszod a dokizást. Ha attól nem múlik el, még mindig lehet egy kör nődoki.
Én megúsztam a locsolást. :wink: Még kapcsolatunk elején közöltem párommal, hogy felejtsen el engem a témában. :twisted:

Encsike,
Engem mindig elszomorít, amikor ilyen "felelősségteljes" terheseket látok. :( A gyerek még meg sem született, de már most szinte esélytelen, hogy boldog élete legyen. Hülye anyával az nem megy.
Amikor Natival voltam a terhesség vége felé moziba, még azt sem szerette. Nem is akarom elképzelni, hogy szegény csöppség mit élhetett át.

A vásárlás nálunk egyszerű. Nem kapnak semmit, amikor együtt vagyunk. :lol: Max egy kiflit vagy hasonlót. Ha játékot vagy ruhát nézünk nekik, akkor nincsenek ott. Nati nemsokára 3 éves, de még egyetlen egyszer nem volt olyan, hogy sírt volna valamiért. A hisztit nem is említem, mert az alapból nincs. (kop-kop 8) )
Engem érdekes módon azóta bosszant a bömbölő gyerek a vásárolgató szülőkkel, amióta megvan Nati. Karácsony előtt alig bírtam bennmaradni a Kikában, mert volt egy anyuka, aki nyugodt szívvel nézegetett, miközben a pár hónapos baba kétségbeesetten nyöszörgött és sírt. Nagyon vissza kellett fognom magam, hogy ne szóljak oda. Rajta már csak egy vékony ing volt, a gyerek meg teljes téli felszerelésben. :evil:
Ennél már csak azt viselem rosszabbul, ha valaki megüti a gyerekét. :roll:

Kép

Kép KépKép
lorca

Köszi mindenkinek a segítséget! Még úgysem tudok holnsp dokihoz menni, úgyhogy kivárok... Amúgy Ósió, sajnos már együttlét előtt éreztem, hogy van valami, csak előtte épp geniát használtam, és azt hittem, attól van, néha csíp utána. De olyan furi, hogy ilyen felfázás is lehet, nekem még sosem voltak ilyen tünetek. Eddig sokkal kellemetlenebb volt, mert vizelési inger ezerrel, ohne pisi. Most meg azzal semmi gondom, csak csíp,meg viszket. :roll: Ez valami másfajta felfázás, vagy enyhébb fajtája,vagy esetleg a múltkori volt enyhébb? Érdekes... Holnap kipróbálom a kamillát. Az a betadin kúp mire van? Ésmilyen kúpra gondoltál Ósió? Nem értem...a gomba meg a felfázás összefügg? Vagy felfázás, és bakteriális fertőzés? Akkor páromnak is kéne valamit szednie?

Kép
Kép
tabati

Canesten kúpra gondoltam. Nőgyógyászom javaslota, hogy ez sok ilyen kellemetlen dologra, és annak megelőzésére jó. Plusz Canesten kenőcsöt is lehet pár naponta esténként használni, ha előjön ilyenfajta probléma. Igaz, nekem gyógyszert is írt fel, de érdekes, mert mikor jöttünk haza a nőgyógyásztól, már csak fele annyira éreztem az egészet, holott a gyógyszert, amit kiváltottam, még csak utána vettem volna be. Ezért gonolom, hogy ebben a "mézehetek" dologban lehet valami. Csak ha ez előjön, az ember egyszerűen megőrül, hogy nem tud mit tenni ellene, és mégis érzi. Ha egyáltalán nem múlik, menjetek be az ügyeletre.
Vendég

Bocsi, hogy csak az én problémámmal foglalkozok, de alig jutok géphez, majd otthon hozok ám fel jobb témákat is. :oops: :oops:

Szóval nem felfázás, hanem tényleg gomba, mert ma jött valami belőlem :oops: :oops: (már bocsi), olyan váladék, minha takony lenne (boccsánat, de nem tudtam jobban leírni), és a múltkor is ez jelezte, hogy gomba. Viszont elmegyek mindenképp a dokihoz kedden, mert mióta próbálkozunk a babával, sokszor előjött, előtte meg soha. Már azon is gondolkodtunk, hogy lehet, hogy a páromban lappang valami, amit nekem átad, csak rajta nem jön ki soha. Ez a mézeshetek dolog pszichés, úgy érted? :shock: De nekem egyáltalán nem együttlét után jött ki. Nekem a geniát ajánlotta a doki megelőzésre, de úgy látszik nem használt, vagy mittomén..... :( Na, az viszont tuti, ha összejön a baba, akkor én uszodának még a környékét sem akarom látni. S lehet, hogy a páromat is csak óvszerben. :roll:

Kép
Kép
tabati

Tabati,
http://www.informed.hu/betegsegek/gyacs/vaginitis
Ennél részletesebben nem kell tudni a dologról. :lol:
Férfiaknál az ilyen fertőzés többnyire tünetmentes, azaz tényleg lehet, hogy a párodnál is van valami.

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Köszönjük szépen, hatott a sok-sok jókívánság, mára már a taknyon kívül meg egy pici köhögés és semmi baja sincs a drágámnak! :D

Ez a gyereknevelés eléggé egy kényes téma :roll: Sokan vagyunk és sokaféleképpen látjuk a dolgokat :D
Mi mindenhova visszük magunkkal a Ricsit 2 hós kora óta, sosem hagyjuk itthon. Ennek megvan a története, mi sem akartuk cibálni amíg csöpp volt, de muszály lett (szopisztrájk, cumizavar, meg 6 hó csak szopi, így nem lehetett senkire bízni de nem is bánom :D )De természetesen hozzá igazodunk, pl. csak főétkezés után indulunk ha megvolt a kaki, addig sehova sem megyünk :roll: az alvás meg egyszerű, vagy odafele vagy visszafele alszik az autóban, de már volt rá példa hogy pont mire az auchanba értünk, akkor aludt el. Háát, cipeltem kézben a gyereket mert pont akkor nem vittünk babakocsit. Szerintem csak szervezés kérdése, és élvezetessé lehet tenni a vásárlást is. A Ricsi imádja. Szeret ismerkedni meg a nyüzsit is :D Meg én imádok vásárolni, de az is kielégít ha csak megyünk a sorok között és nézelődünk :oops: :D

Hát a bankba tényleg fiatalok járnak. De már az átlag discozók is elég fiatalok. Néha csak lesek, bár én is elég korán kezdtem, 14 éves korom óta jártam rendszeresen szórakozni hétvégente és csak a Ricsi miatt álltunk le. Ha már ellesz nélkülün is egy-két napot, talán jövőre, ugyanúgy fogunk járni szórakozni persze már nem heti szinten 8)
Viszont azon én is kiakadok, ha kis csitriket, pl. általános isiseket látok füvezni vagy hasonlók. :shock: Nekem ilyen fiatalon max. az volt a buli ha jól berugtam a dizsibe, eszembe sem jutott hogy betépjek pedig lett volna rá lehetőségem. Mondjuk egyáltalán nem ellenzem a könnyű drogokat, szerintem semmivel sem külömb, mint lerészegedni. Ki így ki úgy érzi jól magát, egyik sem jobb a másiknál, mindkét verzió ártalmas csak az egyik legális a másik meg nem. Holott mindkettő okozhat függőséget, betegséget...

Lorca!

Bátrak voltatok, hogy nekimerészkedtetek egy kirándulásnak ilyen időben :wink: :D Az a lényeg hogy jól éreztétek magatokat, végül is jobb mint itthon ülni :wink: :D

Nagyon aranyos képeket teszel fel! Szépek a gyerekek! És nagyon huncut szemük van! :wink:

Jó hogy a hiszti elkerült Titeket, nálunk már most van. Toporzékolás, üvöltés, megfeszítés, földre fekvés, pedig még csak most nyílik a világ a Ricsinek. Határozott a lelkem, de én is :lol:

Jajj, na mennem kell, megjött apa majd este jövök :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?