Sziasztok!
Köszönjük szépen, hatott a sok-sok jókívánság, mára már a taknyon kívül meg egy pici köhögés és semmi baja sincs a drágámnak!
Ez a gyereknevelés eléggé egy kényes téma
Sokan vagyunk és sokaféleképpen látjuk a dolgokat
Mi mindenhova visszük magunkkal a Ricsit 2 hós kora óta, sosem hagyjuk itthon. Ennek megvan a története, mi sem akartuk cibálni amíg csöpp volt, de muszály lett (szopisztrájk, cumizavar, meg 6 hó csak szopi, így nem lehetett senkire bízni de nem is bánom
)De természetesen hozzá igazodunk, pl. csak főétkezés után indulunk ha megvolt a kaki, addig sehova sem megyünk
az alvás meg egyszerű, vagy odafele vagy visszafele alszik az autóban, de már volt rá példa hogy pont mire az auchanba értünk, akkor aludt el. Háát, cipeltem kézben a gyereket mert pont akkor nem vittünk babakocsit. Szerintem csak szervezés kérdése, és élvezetessé lehet tenni a vásárlást is. A Ricsi imádja. Szeret ismerkedni meg a nyüzsit is
Meg én imádok vásárolni, de az is kielégít ha csak megyünk a sorok között és nézelődünk
Hát a bankba tényleg fiatalok járnak. De már az átlag discozók is elég fiatalok. Néha csak lesek, bár én is elég korán kezdtem, 14 éves korom óta jártam rendszeresen szórakozni hétvégente és csak a Ricsi miatt álltunk le. Ha már ellesz nélkülün is egy-két napot, talán jövőre, ugyanúgy fogunk járni szórakozni persze már nem heti szinten
Viszont azon én is kiakadok, ha kis csitriket, pl. általános isiseket látok füvezni vagy hasonlók.
Nekem ilyen fiatalon max. az volt a buli ha jól berugtam a dizsibe, eszembe sem jutott hogy betépjek pedig lett volna rá lehetőségem. Mondjuk egyáltalán nem ellenzem a könnyű drogokat, szerintem semmivel sem külömb, mint lerészegedni. Ki így ki úgy érzi jól magát, egyik sem jobb a másiknál, mindkét verzió ártalmas csak az egyik legális a másik meg nem. Holott mindkettő okozhat függőséget, betegséget...
Lorca!
Bátrak voltatok, hogy nekimerészkedtetek egy kirándulásnak ilyen időben
Az a lényeg hogy jól éreztétek magatokat, végül is jobb mint itthon ülni
Nagyon aranyos képeket teszel fel! Szépek a gyerekek! És nagyon huncut szemük van!
Jó hogy a hiszti elkerült Titeket, nálunk már most van. Toporzékolás, üvöltés, megfeszítés, földre fekvés, pedig még csak most nyílik a világ a Ricsinek. Határozott a lelkem, de én is
Jajj, na mennem kell, megjött apa majd este jövök