Sziasztok!
Nagyon felidegesítettem magam a férjem munkahelye miatt, ide jöttem lehiggadni
. Még jó, hogy nem nekem kell ott dolgoznom, mert hányok az egésztől. Na, mindegy.
Én az Elefániban vettem csúszásgátlót, végigéri a kádat és kivehető. Olyan kis tapadókorongok vannak az alján és tényleg jó. Levit mostanában állva fürdetjük, ugyanis nem hajlandó leülni, hajat már nem mosunk minden nap, így nem fektetjük le.
Rubint Réka szülése: valami olyasmit olvastam, hogy azért,hogy ne szenvedjen az anyuka tovább inkább császározták. Háát, én úgy tapasztaltam, hogy császár után nem egy leányálom a létezés. Alaposan meg kell tervezni még egy egyszerű ágyból felkelést is az első napokban, nem beszélve a baba emelgetéséről (bár elég kis súlyú lett a babájuk, egy kilóval könnyebb, mint Levi volt). Szóval lehet, hogy ott akkor könnyebb volt ezt az utat választaniuk, de utána nehezebb regenerálódni, nem? Legalábbis nekem elég sokáig tartott, amíg rendesen hasizommal fel tudtam ülni. Kíváncsi vagyok, mi lesz a '2-3 hét múlva visszamegyek dolgozni mert a babának mindegy hol van csak az anyjával legyen' dologgal.
Én nagyon remélem, hogy legközelebb sikerül a hüvelyi szülés, még a fájdalmak ellenére is
. Nálam mondjuk így is voltak fájások, vajúdás csak a végén nem.
Maci2!
Én már áthelyeztem az eddig földön levő növényeket a polcra. A polc előtt meg a járóka van, így nem fér hozzá (a TV előtt a konyhai ülőgarnitúra egy része, a könyvespolc előtt hintaszék, stb. stb.). Szóval át kellett rendezni a lakást rendesen
.
Ari!
Háát, nálunk sem lesz ezek szerint soha rend, ugyanis én nem fogom nagyság és szín szerint rendezni a könyveinket
. Sőt,mostanában össze-vissza vannak,mert Levi néha minden óvintézkedésem ellenére hozzájuk fér...
Momo!
Boldog szülinapot Nektek
. Levi is ennyire sietett a mozgásokkal mint a Te kisebbik lánykád. Felült, pár nap múlva mászott, aztán még fel sem ocsúdtam már állt, most meg kapaszkodva járkál az ülőgarnitúra mellett. Nagymamám szerint erőltetnem kellene, hogy kézen fogva járjon, de én ezt korainak tartom (még 10 hónapos sincs), meg hülyeségnek is, mert minek erőltessek valamit, amit Ő nem akar ?
Réka!
Most akkor kérted a gyógyszertárban vagy nem? Mert tudtommal csak ott lehet kapni, máshol nem. És ha Te azt szeretnél, akkor miért nem adnak? Hiszen fizetsz érte
.Azt hiszem nem vényköteles.
Nadine!
Mi is nagyjából két évet tervezünk a két gyerkőc közé. A férjem és a sógorom között 6 év van, az már egy kicsit sok szerintem. Az öcsém és a hugom között van 23 hónap és én mindig úgy irigykedtem, hogy együtt nőnek fel. Egy kicsit mindig kivülállónak éreztem magam (én 6 évvel vagyok idősebb az öcsémnél). Igaz, ők csak féltesók, de ha együtt laktunk volna,akkor is így éreznék szerintem.
Viszont azzal egyetértek, hogy lutri az egész, mármint az, hogy mennyire fogják megérteni egymást
.
Megőrülök, hogy az én gyerekem üvöltve ébred
. Sikít, üvölt, fuldoklik a sírástól, ha kiveszem feszíti magát, ellök magától, ha leteszem a földön folytatja ugyanezt. Vajon miért lehet? Ennyire rosszakat álmodik
? A múltkor több mint egy órán keresztül csinálta ezt ébredés után, akkor már nagyon berágtam, visszatettem az ágyába, üvöltsön ott, ha akar, mert kifogytam az ötletekből. Sétáltam vele, ringattam, leültem vele a fotelba (hatás: ellök magától), megmostam az arcát, megitattam, adtam neki játékot, cumit: hatásuk ugyanolyan üvöltés volt.
Miután visszatettem kb. 10 perc után abbahagyta és mintha mi sem történt volna mosolygott, amikor bementem. Mit csináljak? Hagyjam mindig üvölteni ébredés után?
Most is ezt csinálja, szerintem mindjárt telerókázza az ágyat az erőlködéstől
. Megyek, hátha most sikeresebb leszek.
Pusza, Virág