Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Elég nagy a pangás az oldalon, írok pár sort.

Nagyon jó hír, hogy Éviék jól vannak és nemsokára hazajöhet a babuci is.
Én is várom már a nagy napot, már készítem a kisruhákat és a babás kellékeket.
Meg az is tény, hogy nagyon nehéz már az élet ekkora görögdinnyével a hasam helyén.
Meg nagyon kíváncsi vagyok már a pocaklakóra. Gondolom minden kismama így van ezzel.

sziasztok, szép napot

Kép
yusz

Sziasztok!

Évi!
Nagyon örülök, hogy minden rendben, és hogy holnaptól már otthon is lehettek a kislányotokkal. :P :P :P
Ha egy kicsit ráérsz, várjuk a babáról a fotókat.

Szia
Lilla
Vendég

Sziasztok !

Évi !
Örülök , hogy ól vagytok . Nagyon szuper , hogy ilyen jól szopik Zsófi baba és ez az egy nap hipp-hopp eltelik . Holnap végre együtt lehet otthon a kis család . Hurrá !!!! :P

Judit ! Hogy vagy, sikerült egy kicsit aludnod ? Nem csodálom , hogy ilyen kíváncsi vagy a pocaklakóra .

Mindenkinek szép napot . Szörnyű ez a rossz idő .

:?

Sziasztok . Hajni

Kép
hasadi

Kép Kép

Hello Lányok!

Hajni!

Ramaty idő van, annyi szent!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Apjának örül az esti fürcinél.
A sztriptíz mindig Apa feladata.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Hajni! Köszi az érdeklődést, ma kicsit jobban vagyok. Éjjel aludtam 4!!! órát egyben. Szerintem a front miatt.
Nálunk most éppen havazik (Bp). Nagyon frankó.

Dominika! Nagyon tündér a kislányod. Olyan édesen hurkás, az embernek az jut rögtön eszébe, hogy össze-vissza puszilná!

sziasztok!

Kép
yusz

Judit!

Kemény 4 órát egyben???? Húúú.Én asszem totál kilennék ennyitől.
A csajszi előkészíti a terepet?Biztosítja, hogy hozzászokj a kevés alváshoz?

Hurka: jaja.Van mit fogni. Csütin megyünk mázsáltatni kíváncsi vagyok az eredményekre!
Itthonra nem vettem direkt mérleget, nem akartam mindig idegrohamot kapni a hízásokon!

Nálatok hó, itt nálunk meg viharos szél.
Persze megint akkor, mikor előkészítettem a csajt sétálni. :shock:
Hurrá megyünk vissza a melegbe!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Mostanában a 4 óra csúcsteljesítmény.

Emlékszem a lányommal 3 hónapos koráig szinte 1-1 órákat aludtam, persze minden adódó alkalommal.
Az éjszakákat végig sétáltuk, hogy ne sírjon és a többiek tudjanak aludni. Hasfájós volt a drágám.
Napközben meg aludtam ahogy tudtam, szoptatás és fejés között pár perc, főzés közben (belezuhantam fejjel a megpucolt krumplik közé) álva, ülve, bárhogy.
Ha most is ez készülődik én világgá megyek....

A fiam jó alvó volt. Most is az. Hétvégén 10 után úgy kell kirugdosni az ágyból. Igaz, éjfél felé fekszik.

Na, ha megjön a kiscsaj majd ad a sok lustaságnak.

Amúgy meg az ilyen édes hurkás babák az igazi csecsemők! :lol:
Tényleg jóérzés ránézni, látszik, hogy majd kicsattan az egészségtől.
Az enyémek is ilyenek hurkásak voltak, most meg úgy néznek ki, mintha éheztetném őket.

Üdv, Judit

Kép
yusz

Judit!

A fiam annyira vékony, hogy lestem nem-e anorexiás.
Bár inkább ruházom, mint etetem! :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Képzeljétek, nem kellett szerdáig várni. Ma már itthon vagyunk. Most épp alszik a babám, úgyhogy gondoltam gyorsan benézek pár percre hozzátok.

Nagyon izgi ez az első nap itthon, mindenki körülöttünk sürög-forog. Nagymamáék sokat segítenek, de ezen a napon most nagyon szükségem is van arra, hogy körülöttem legyenek, nehogy valamit nagyon elbénázzak. Még rendesen forgatni (hasra tenni, hátról hasra fordítani, meg ilyesmi) sem tudom a kislányomat.

Szerencsére állandóan enne Zsófi, néha alig akarja elengedni a cicit. Sokszor már úgy kell elvenni tőle. :lol: :lol:
A zárójelentésünkben 2300 gramm szerepel. Ennyivel engedtek minket ma haza.

Na megyek, gyönyörködöm benne amíg alszik, olyan újdonság még ez az egész, hogy végre a kiságyunknak igazi lakója is van, nemcsak egy játékbaba.

A fényképeket nem felejtem el, meg a történetemet sem.

Köszi mindenkinek, hogy gondoltok ránk, és aggódtok értünk!!!

Sziasztok:
Évi és Zsófi

Kép
evisan

Sziasztok!

Megjöttünk vidékről, szüleimtől ezért tűntem el ennyire. Persze mama meg papa halálra kényeztette az egy szem kis unokáját, így a hétfő elég nehezen telt. Kicsit lassan "esett le", hogy már itthon vagyunk, nincs folytonos felveszem és dajkálom a segget szitu. :D
Most beszéltem Évivel, láttam a sok nekem szegezett kérdést. Bocsánat! :oops: A jó hír, hogy már otthon is van Zsófi baba!!!!
Kíváncsi leszek az első napukra otthon, nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!
Megígérte, hogy amint tud, jelentkezik!
Most ennyi, mert annyi mindent írtatok, hogy nem győzöm visszaolvasni!

Mindenkinek szép napot!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

évi de jó,hogy jelentkeztél!!!Már nagyon hiányoztál nekünk!!!!!!!
Sok puszi nektek!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jaj Évi de jóóóóóó!!

Hexina!

Remélem jót hawajoztatok!!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Szia Évi!

Nagyon örülök, hogy ma már hazaengedtek. Mostmár tényleg elkezdődik az új életetek hármasban. Sok boldogságot hozzá.

Szia
Lilla
Vendég

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni tudja-e valaki a rendelési időpontokat a dél pesti kórház szülészet-nőgyógyászat szakrendelésen, és ki mikor rendel?
találtam egy infot róla, de azok 2006-os adatok.

segítségeteket köszönöm előre is.

aryvirag
Vendég

Szia Aryvirág!

Szerintem hívd fel a kórházat (289-6200) és ott megmondják neked pontosan, hogy ki, hogy rendel.

Szia
Lilla
Vendég

Szia Évi!

Örülök, hogy minden rendben van veletek, én a magam részéről nagyon megijedtem az adatok alapján.

Legyél ügyes, ne izgulj, ne aggódj, minden menni fog, hamar belerázódsz.

Az a legjobb, hogy sok tejcsi van, Zsófi baba ettől pikk-pakk megnő.

Milyen volt az első éjszaka otthon?

Nutella

Kép

Kép
nutella

Sziasztok!

Évi! Nagyon örülök, hogy minden rendben van és Gratulálok a kislányhoz! Sok-sok tejcsit kívánok Nektek!
(És legközelebb a másik fórumra is küld el a bejelentkezésedet, mert ott voltam előbb és ott még nem láttam semmit rólatok... :D ))
Nagyon várom már a képeket is! Annyira jó, hogy szopizik a kislány! Bárcsak nekem is összejönne ez a szoptatás dolog ha még lesz rá alkalmam. Gondolom, hogy nagyon örülsz neki, és teljesen igazad van, a sok próbatétel után ez már kijár Nektek!

Yusz! Kitartás, már nincs sok hátra! Nagyon repülnek a hetek!
Egyébként az a tapasztalat nálunk a rokonság és babás ismerősök körében, ha valakinek az első babája sírós, hasfájós volt a második egy kis angyal. Akkor most a harmadik babára Neked melyik variácó jön ki? :D Persze ez csak egy variáció és lehet hogy egymás után két angyali babát kapsz. Nálatok már nagy a család és így nem lehet azt megcsinálni, hogy kaját rendeltek -gondolom - nem érné meg anyagilag sem hiszen olcsóbb főzni (talán még mindig) mint rendelni. De akkor nem kellene a pucolt krumpli közé esned a fáradtságtól.:wink:
Mivel nálunk az első baba volt Nándi, így majd két hónapig rendeltük a kaját és nem kellett főznöm. Aranyélet volt ám! :wink:

Domi! Jók a képek! Főleg az tetszik ahol látszik, hogy nem éheztetitek mert vannak hurkácskák! Még nem voltam a másik topikba de olvastam a múltkor hogy majd fél liter tejet is le tudsz fejni. Ez nagyon szuper, irigyellek is :) .

mazsuzs

Kép
mazsuzs

nutella izgulsz már????????már a végén vagy nagyon!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Aryvirág!

Nem tudom ,hogy kikre vagy kíváncsi, de alap esteben délelőtt lehet a dokikat utolérni bent 8-12-ig.
Van aki kihelyezett szakrendelésen érhető el a Cspeli vagy az Erzsébeti rendelőben.

Terhesgondozás délelőttönként van, de érdemes a kiszemelt dokival telefon beszélni és őt megkérdezni, mikor érne rád.

Dóri
Vendég

dórinak igaza van! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

köszönöm mindenkinek a tanácsot és infot.
dokikat azért nem tudok írni mert nem ismerek senkit.
nem rég költöztem Pest megyébe, és csak annyit tudtam, hogy a dél pestihez tartozok.
olyan dokit kerestem volna, akinek van szakrendelése a kórházban is, és jókat hallani róla.

még egyszer köszönöm!
majd felhívom a kórházat.

üdv: aryvirag
Vendég

Sziasztok!

Jaj, Mazsuzs, nagyon megnevettettél!! Olyan jóízűt kacarásztam itt a gép előtt, a párom csak nézett, hogy mi lelt. Nagyon aranyos volt a krumplibaeséses esetemmel kapcsolatos megjegyzésed! Tényleg, most már jól indul a napom!

Szerencsém van, mert anyósom alap esetben is állandóan csomagol nekünk kaját. Képes pénteken megfőzni, és szombat délelőtt kocsival áthozza szinte az egész hétvégi főttételt.

Képzelem mi lesz, ha meglesz az unokája! Pláne neki az első kislány uncsi, mivel a férjem bátyjánál két fiú van.
Szóval a főzésre valószínű nem lesz gondom. De ettől függetlenül én szeretek főzni, ugyhogy nem hagyom magam teljesen kiszolgálni.

Ami picit húzósabb lesz, hogy júliustól indul a ház felújítás, és utána a költözés, de szerintem nem lesz gond. Addigra a kisasszony is már 2-3 hónapos lesz.

Mostmár, hogy elkezdtem a 35. hetet igencsak közöledem a végéhez.
Még előttem van Nutella, most neki drukkolok, mivel már szinte mindennapos! Remélem jól vagy és a frontok sem kínoznak.
Nagyon valószínű, hogy valamelyik meghozza a babucit hamarosan!

Szép napot, sziasztok!

Kép
yusz

Jusz!

még várj azokkal a frontokkal pá hetet! :lol:

Mazsuzs!

hiányoltalak a másik topikon !!!
képzeld ma nem volt védőnő, így nem tudom hány kiló is most a drágám?!
kb 6000 grammra tippelek.
Amúgy a lefejt tej az az egész napra vonatkozik é s Domi sajna nem szopizik mellette.csak éjjel egy kicsit.Sose volt hajlandó szopizni!!! :shock:
Így muszáj tápit is adni, de azt szerencsére nem sokat.
Megkaptuk ma a 3 hónapos szurinkat.Ennek örömére nyomott a dokinéninek egy írt ó büdös pukikát!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Helló Lányok!

Nem tudom mi van, de a másik Jahn-os topikon is csak Sidney van talpon itt pedig ketten tartjátok a frontot. Pedig még jó idő sincs, éppen most jöttem kintről és esik a hó, fúj a szél és süt a nap.... :? Ilyenkor a melegben kell üldögélni a lakásban.. :wink: De azt hiszem nem sopánkodom már többet ezen, mert lassan egy hete ezt csinálom..:roll:

Yusz! Örülök hogy sikerült megnevettetnem téged! Én valamiért még mindig csak a 33. hétre gondoltam (leragadtam ott), és elkövettem azt a hibát hogy nem néztem a vonalzót. Hát most aztán már tényleg csak ippeg egy hónap van hátra!!
Az jó ha szeretsz főzni, én sütni jobban. Sajnos a főzéssel nincs könnyű dolgom mert a párom elég válogatós. Nem szereti a túrós dolgokat, a mákos sem szerette de van olyan kaja amit megeszik belőle mióta együtt vagyunk, ha csak egy kis "felesleget" lát (érez) a húson akkor kirakja a tányérja szélére, és sem a paprika sem a paradicsom nem csúszik le neki se nyersen sem főve/sütve. Pedig egy jó kis lecsónál nincs jobb és még a pizzárjáról is lehalássza ezeket a zöldségeket. Nálatok a családban "mindenevők" a gyerek? Szerencséd van ha anyósod is így segít. Most a kisebbik gyermeked milyen idős is? Ő is betud már segíteni majd a kisbaba ellátásába?

Dominika (Krisz)!
Majd átmegyek a másik topikra is de ott most vissza kellene olvasnom (ott mindig annyit írtok...:)) és nincs időm rá most. Mindjárt ébred Nándi és eszünk.
Hogy-hogy nem volt a védőnő? Bejelentkezett és nem ment el?
Mondjuk én nem szólok semmit mert nálunk összesen háromszor volt a gyerek egy éve alatt... :?
Szerintem a fél liter akkor is szuper teljesítmény mert csak egy mellből csinálod és fejéssel. Én is sokat fejtem, de van mikor három csepp jött csak ki...
A kislányod pedig lassan megkétszerezi a súlyát, nem? Pedig általában azt a féléves kor körüli időpontra mondják... Szóval nem éheztetitek :D

Nutella! Mi újság veled? Még 2 az 1-ben?

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Kép

Kép
evisan

évi gyönyörű baba a zsófi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mazsuzs!

Hozzánk ha kijön a védőnő, akkor is csak a kapuban diskurál és nem jön be. Tegnap pesten voltunk, jött hozzánk (meg is lepődtem) és nem voltunk itthon!
Megüzente, hogy ma nem lesz és ne menjek be!
Én meg ma reggel felöltöztettem Domit és ugyanúgy elvittem a dokinénihez, hogy a 3 hónapos oltását adja be.
Így méricske nem volt, de legalább a szurija megvolt.
Mással ellentétben én megnyugtatónak találom az oltást.

Nálunk egyébként szipiszupi az idő, de sajna Domi egy merő nyűglődés, csak kézben van el. (gondolom szuri miatt)

Amúgy 3600 grammal születtünk, szerintem meglesz az a kétszerezés 3 hónap múlva! :lol:

Aktuális témánk odaát: ki mit főz húsvétre.Szerintem most meg mindenki falja a hűtő tartalmát. :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Hopp most látom Évi dobott egy képet egy édes kis Mini Manócskáról!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Egyelőre még csak ennyit tudok küldeni, ill. ezen kívül azért még vannak képek, de egyszerűen még nem is volt időnk nagyon fényképezni. Szegény férjem is annyit tesz-vesz itthon körülöttünk, hogy erről meg is feledkezünk. De majd mostmár fogunk többet fényképezni, és akkor teszünk fel képeket.

Ma már azt sem tudtam milyen nap van :lol: , és tegnap egy kicsit ki is borultam. Annyi minden történt egymás után, és olyan gyorsan, hogy még szinte fel sem tudtam fogni, olyan gyorsan történt minden. Tegnap fürdettem először, az adrenalinszintem felugrott az egekbe, úgy izgultam. Amikor hazajöttünk, legelső nap még pelenkázni sem tudtam. Aztán tegnap ezeken is borultam ki annyira, hogy milyen béna vagyok.
A mostani éjszakánk meg egy katasztrófa volt. A legelső éjszaka tök jól telt Zsófi babával, szinte átaludta az egész éjszakát, csak egyszer kellett megszoptatni. Aztán a második annál rosszabb volt. Kb. éjfél tájban elkezdett sírni, és valamikor fél 5 körül aludt el. Addigra már ötször egymás után megszoptattam, meg mindent csináltunk vele, a lázát is megmértük, végül csak abbahagyta a sírást, de szerintünk fájhatott a hasa, de ki tudja. :? :?
A végén már ülve, nyitott szemmel aludtam az ágyban, és tegnap amikor belenéztem a tükörbe, akkora sötét karikák voltak a szemem alatt, hogy olyan még sosem volt. Nehéz ez az anyaság!!! :shock: :? :shock:

Szóval teli vagyok bizonytalansággal, és teljes időhiányban szenvedünk, de majd csak beáll.
Most épp alszik, azért tudtam egy kicsit benézni.

Na megyek, mert lassan itt a következő szopizás ideje. A szüléstörténetemmel majd még jövök, és persze a képekkel.
Nekem is eszembe jutott, hogy a hazajövetelt sem örökítettük meg, dehát olyan új volt minden, hogy csak álltam órákig a kiságy fölött, és néztem az újszülött babámat.

Puszi,
Évi

Kép
evisan

Hűűű, túl jó kislány most napközben, félek, hogy a mostani éjszakánk sem lesz különb, mint az előző. :shock: :shock:

Kép
evisan

Évi!

Napról napra könnyebb lesz, mert rutinosabb leszel!Hidd el, nagyon jól csinálod!
És ez majd normalizálódik. Hisz nemcsak neked, hanem Zsófinak is új minden, neki is szoknia kell a legújabb helyét is.
És ripsz-ropsz röpülnek a napok!
Kérdezd csak meg Mesit, ha nem hiszel! :wink:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Évi!

Nyugodtan felkeltheted és "nyúzhatod". !

Kép

Kép

Kép

dominika1

Évi!!
Nagyon édes Zsófi baba!! igaza van Krisztának,jobb lesz majd a helyzet! mi ugyenzen mentünk keresztül. első éjszaka tökéletes volt,utána meg néhány hosszú éjszaka. eleinte a hasa fájt,mire rájöttem,hogy a hasfájás elleni teától :? azóta nem fájt neki!! remélem,nem is nagyon fog! de az éjszakázás még akkor sem maradt abba, este 11-től hajnali 4-ig ébren volt. múlt hét csütörötkön gondoltunk egy merészet és átköltöztettük a szobájába. akkor éjjel 20.15 -től 8.30-ig aludt és csak 3.30-kor kelt fel enni!!! :shock: kipihente végre magát :) ilyen sokat azóta se aludt éjjel,de éjféltől hatig mindig. van olyan,hogy előtte is,de ez még alakulóban,mivel az egyedül alvást gyakoroljuk és nem mindig tetszik neki :(

huuhhhh kicsit hosszú lett,bocsi! szóval tényleg meg kell szoknia a helyet,hiszen eddig a kórházban volt,ellőtte meg a jó meleg pociban :D és persze Titeket is. és Nektek is Őt. nyugiiii!!! menni fog! kiatartás!!!

üdv

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Sziasztok!

Helló Évi!

Nagyon édi a kicsi lány!
Már kérdezni is akartam, hogy 50-es v. 56-os méretű ruhákat adsz rá, vagy felhajtod azt amiket vettél? Ha jól látom a kép alapján az utóbbi. :-)
Mintha csak magamat olvastam volna a soraidba. Nyugodj meg, tényleg lassan (de biztosan!) rá fogsz jönni hogy mennek a dolgok. A pelusozás miatt ne izgulj mert nálunk az elején volt olyan hogy naponta 3 x öltöztettük át mert kifolyt a pisi.
Én is csak Mesit tudom példának hozni, ő már tisztában van az éjszakával is, legalábbis a múltkor már ezt olvastam tőle. Ehhez egy kis időnek el kell telnie.
És hát sajnos a hasfájás majdnem minden babát érint...két-három hónapig.

Dominika! A kötelező oltás rendben, hiszen nem véletlenül rendelhetik el, hogy mi a kötelező de mi van az adhatóval. De tudod, ezt már Nadimotól kérdeztem, hogy mi van akkor ha egy adhatót a doktornéni nem javasol de te esetleg szeretnéd beadatni. Hogyan kell eldönteni, hogy tényleg érdemes-e beadatni.

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Évi nyugi.Mikor én hazamentem anno a babámal,nekem se volt könnyű!
az első nap, este 7-től éjjel 3/4 3-ig fent volt és üvőltött akármit is csináltam vele,végűl hajnali 3-kor elaludt és 7 órán át aludt egyhuzamba!!!!
Meredek volt az első éjszakánk.
Utána pedig csak 1-szer kelt fel éjszakánként általában ugyanabban az időben!És 3 hónapos korától átaludta az éjszakát!!!!!
Szóval nyugi be fog állni a rend nálatok is!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Évi!
Fel a fejjel, legfeljebb egy-két hónap lesz húzós, aztán beáll minden.
Rá fogsz érezni, mikor miért sír. Sokszor csak az anyai test hiánya váltja ki a sírást.
Gondold el, hogy 9 hónapig benned volt, érezte a melegedet, hallotta a szívverésedet és ez most nincs. Neki is meg kell szoknia.
Napközben hagyd aludni, de estefelé (5-6 óra) lehet vele picit foglalkozni, hogy fáradjon. Próbáld meg, ha nagyon sír, fektesd a mellkasodra, hogy hallja a szíved hangját. Ebben a pózban te is tudsz kicsit aludni.

Mazsuzs!
A fiam 15 éves, a lányom 11 múlt. Ha másban nem is tudnak segíteni, de abban igen, hogy már elég önellátóak. Nem kell nekik reggelit vagy vacsit csinálni, megoldják. Max. megkérdezik, mit lehet enni. De boltba már el tudom őket küldeni, takarítást is mindíg együtt csináljuk, ki-ki a saját területét. De most majd átvállalják a miénket is.
Mosogatni a fiam szeret, és szépen is csinálja. A lányomnál marad pici folt itt-ott, de azért szorgalmasan gyakorol.

Nálunk sem volt könnyű eltalálni az ételt. A fiam a krumplit nem ette meg, a lányom a húst. A rizst egyik sem. (a rizseshús telitalálat volt neki)
A volt férjem, pedig nem ette a kelkáposztát, a karalábét, a túrós dolgokat, a répát, ha az ételbe fokhagyma került stb...
Nehéz dolgom volt.
A mostani párom mindenevő. Még nem tudtam olyat elé tenni, amit ne evett volna meg jó étvággyal. És érdekes, de a gyerekek is kezdik kinőni a válogatást.
Különben teljesen igazad van! Egy jó lecsónál nincs is jobb!!

Sütni szerettem régen, amíg villany tűzhelyem volt. Ezzel a gázossal nem boldogulok. Szárít, éget, vagy nem sül át rendesen. Útálom. Hamarosan lecserélem villanyra.

Üdv, Judit

Kép
yusz

Sziasztok!

Mazsuzs! Még 2in1 :D !!

Yusz! Az ilyen anyóst meg kell becsülni!!! Én csak abban reménykedem, hogy az enyém majd hoz kaját, amikor jön Andrisra vigyázni, amíg kórházban leszek és nem a mélyhűtőben előre elkészítetteket fogják fogyasztani :? . Amikor Andris született, akkor háromféle sütivel állított be, de kaja az nem volt...

Nitacska! A frontok még nem hatnak, de azt mondtam, hogy a húsvétot szeretném még egyben tölteni. Lehet, hogy egy szófogadó gyerek van a pocakomban? Pár nap és kiderül.

Évi! NE GÖRCSÖLJ!!!!! KÉRLEK SZÉPEN!!!! Hagyd, hogy kiszolgáljanak és Te csak a szoptatással törődjél (és persze a magad gyógyulásával).

Mesi! Már pont kérdezni akartam, hogy hogyan oldottátok meg Lara altatását, mert emlékeztem, hogy ez a kérdés nagyon izgatott a szülés előtt. Egyébként mi a Mediterrán lakóparkban lakunk, de az Intersparba járunk vásárolni. Engem majd arról lehet megismerni, hogy egy zöld motoros kisfiú után futok, sötétkék babakocsival :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Nutella

Kép

Kép
nutella

Sziasztok!

Evi! nagyon szép Zsófi! Csatlakozni tudok az előttem szólokhoz. ne stresszelj!! Zsófinak nincs viszonyítási alapja!!! AMikor tudsz pihenjél, és fogadj el minden segítséget. Pár hét és minden menni fog mint a karikacsapás. Élvezd a pici babádat, mert nagyon hamar eltelnek ezek a hónapok!!! Én már többször írtam, hogy állandóan paráztam. akkor is ha éppen nem volt min. Aztán rájöttem, hogy ugyanúgy működik a gyerköc is mint mi felnőttek. Sajnos ez nekem elég sok időbe telt!!! Azt hiszem akkor jöttem rá igazán amikor Bulcsú megszületett.

Csajok! férjem nálunk is elég válagatós. Brokkoli, karfiol, gomba és hasonlók kilőve, nem eszi. MOndjuk a lecsót már szereti, ez is vmi.
Johanna a krumplifőzeléken kívül más főzeléket nem nagyon szeret, talán még a spenót. Viszont a tésztát tésztával. Utálom kitalálni mit főzzek. Ha megkérdezem Johanna vagy gulyáslevest kér vagy túróstésztát :lol: MIóta anyu nyugdíjas általában átmegyünk hozzájuk ebédelni :oops:

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Judit!

Nálatok se főznék!!!! :lol:

Mazsuzs!

Oltás: én kikértem a dokinéni véleményét is, mert ő tudja, hogy regionálisan melyiknek van értelme.
1 éves kor alatt nem javasolt semmit, ezt megfogadom.
Amit én beadatok Dominak az a pneumo elleni, a kullancsos agyvelőgyulladás(kirándulóknak erősen ajánlott!!!) elleni és talán a bárányhimlő elleni.(ugyanis a szövődményei nagyon veszélyesek)
Meningora azért nem, mert Magyarországon az a verziója nem szokott előfordulni, amire az oltás hat.
Ami meg Magyarországon előfordul, arra nincs oltóanyag.
Igazán eben a dologban megintcsak nem tud az ember elég okos és körültekintő lenni.
Hiszen az oltóanyagok esetleges veszélyeivel is kell számolni!
Hja és beadatom neki a HPV (humán papilloma=méhnyakrák) ellenit is, de az ráér kamaszkoráig, mert hulladrága és én sem robbantottam széfet!

Szóval már ezt is soknak tartom, de ha 1 éves kora után kezdi az ember az oltatásokat, akkor mindegyikből eggyel kevesebb kell.És a szervezet is jobban bírja.
Én erre jutottam 1 hónap utánjárás után.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok Lányok!

Évi!
Nagyon aranyos a kislányod.

A többihez még nem tudok hozzászólni, de mintha magamat olvastam volna három hónap múlva. Ha van is a környezetben kisbaba, én azt sem merem megfogni egy éves kora előtt. Csak abban bízom, hogy a párom egyből megfogta a barátnőm pár napos kislányát, én meg messziről nézegettem. Úgyhogy az elején biztos sokat kell majd segítenie, de szerencsére már nagyon várja Ő is, hogy babusgassa.

Lányok!
Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok, és jó lenne, ha egy kicsit jobb lenne az idő is.

Sziasztok
Lilla
Vendég

Sziasztok!

Nagyon eltűntünk, de összesűrűsödtek a dolgok! :(
Most is csak bekukk, hogy mindenkinek szép és kellemes húsvétot kívánunk!

Nutella, várjuk a híreket!

Puszi mindenkinek!
Hexina és Hanna Sára

Kép

KépKép
hexina

Sziasztok!

Krisz! Jó, hogy leírtad a véleményedet. Én is fontolgatom a pneumo ellenit, és Nándinak lassan lehetne is hiszen egy éves elmúlt. Nem tudom mit mond majd rá a dokinéni mert ő meg a meningo ellenit adta be neki, lehet hogy csak régi megszokásból?

Nutella! Már tényleg nem sok van hátra! Remélem leírod majd, hogy hogyan sikerür boldogulnod a kicsivel és a picivel egyszerre. Szeretnék én is okulni az elkövetkezendőkre. :) Valami jó kis időbeosztási tipp...:) :)

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk mindenkinek! Sajnos itt nálunk esik az eső rendületlenül.

Kép

Kép
mazsuzs

nutella az csak jó ha már most is egy szófogadó baba van a pocakodba!!!!!!
Csak ilyen jó legyen ha megszületik is!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Köszi, tényleg sokkal jobb már minden. Érzem, hogy napról napra jobban belejövök a dolgokba, és ez tök jó. Már elmegyek otthonról egy fél órára, egy órára is (boltba, sétálni, stb.), általában addig alszik, a nagyszülők meg vigyáznak rá.
Persze egy csomó kérdés tolong a fejemben, de most egyelőre nem jut eszembe egy sem. Meg sok kérdéssel valahogy úgy vagyok, hogy egy idő után maguktól is megválaszolódnak.
Kicsit még a fürdetéstől félek, az még nagyon izgi, de majd abba is belejövünk.
Egyik könyvben olvastam, hogy kislányoknál nem szabad belenyúlni a szeméremtestbe. Úgy írja, hogy szigorúan tilos belenyúlni, ill. beletörölni. De szerintetek a nagy szeméremajkakat szét lehet nyitni? Mert hát ott azért megáll egy kis szennyeződés. Ti hogy szoktátok? Mert gyakorlatban azért egész más, mint amit leírnak.

Már készültek fényképek, csak a férjecském még nem töltötte fel őket a gépre.

Sziasztok:
Évi

Kép
evisan

Ja, holnap húsvét??? Hűűű, totál ki van esve a fejemből. :? :lol:

Azért mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!!!

Valaki tanítson már meg ilyen édi-bédi kis képeket felrakni, mint fentebb az a barikás-nyuszikás kis kép.

Évi

Kép
evisan

Sziasztok lányok!

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket, sok sonkát és tojást és mégtöbb locsolót kívánok!

Évi!
A fürdetéssel kapcsolatban a szeméremajkakat MUSZÁLY széthúzni és kitörölgetni! Sajnos már a piciknek is megáll ott a piszok. És ezért gyulladára hajlamosít. Sőt, az anyatejes széklet híg ezáltal befolyik elég sok helyre.
Finoman széthúzod az egyik oldalt és babolajos vattával kitörlöd, majd a másik oldalt is. Ha picit piros, be is kenheted popsikrémmel.
De a hüvelybe tényleg nem szabad nyúlni.

További szép estét, sziasztok!

Kép
yusz

sziasztok!
evisan én is így volnék mint te.ha egyszer lányom születne nem tudom hogy s mint kéne fürdetni meg tisztítani a nuniját :oops: :!:
pedig nekem ugye már van egy kis pöcsösöm,de hát ő más!
puszi a kis zsófinak!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!
Kép

Állapot: ezerrel pihizek, mivel nagyon sokszor keményedek, valamint éjjelente két órákon át 10-15 perces fájásaim vannak, amik persze abbamaradnak. Még maradjon is abba, mert még bent szeretném őt tartani legalább egy hétig. Áprilisi születési dátumot szeretnék nagyon. remélem így is lesz. Egyébként pedig a heti Uh szerint átfordultunk harántból medencevégűbe. De még most is rengeteget forgolódik.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Helló Lányok ! (Kicsik és nagyok!)

Készülődtök már a locsolók "hadára"? :wink:

Zsuzsa! Várom az sms-ed! Olyan ritkán jelentkezel be, de akkor ezek szerint minden rendben van szerencsére!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?