Évi!
Fel a fejjel, legfeljebb egy-két hónap lesz húzós, aztán beáll minden.
Rá fogsz érezni, mikor miért sír. Sokszor csak az anyai test hiánya váltja ki a sírást.
Gondold el, hogy 9 hónapig benned volt, érezte a melegedet, hallotta a szívverésedet és ez most nincs. Neki is meg kell szoknia.
Napközben hagyd aludni, de estefelé (5-6 óra) lehet vele picit foglalkozni, hogy fáradjon. Próbáld meg, ha nagyon sír, fektesd a mellkasodra, hogy hallja a szíved hangját. Ebben a pózban te is tudsz kicsit aludni.
Mazsuzs!
A fiam 15 éves, a lányom 11 múlt. Ha másban nem is tudnak segíteni, de abban igen, hogy már elég önellátóak. Nem kell nekik reggelit vagy vacsit csinálni, megoldják. Max. megkérdezik, mit lehet enni. De boltba már el tudom őket küldeni, takarítást is mindíg együtt csináljuk, ki-ki a saját területét. De most majd átvállalják a miénket is.
Mosogatni a fiam szeret, és szépen is csinálja. A lányomnál marad pici folt itt-ott, de azért szorgalmasan gyakorol.
Nálunk sem volt könnyű eltalálni az ételt. A fiam a krumplit nem ette meg, a lányom a húst. A rizst egyik sem. (a rizseshús telitalálat volt neki)
A volt férjem, pedig nem ette a kelkáposztát, a karalábét, a túrós dolgokat, a répát, ha az ételbe fokhagyma került stb...
Nehéz dolgom volt.
A mostani párom mindenevő. Még nem tudtam olyat elé tenni, amit ne evett volna meg jó étvággyal. És érdekes, de a gyerekek is kezdik kinőni a válogatást.
Különben teljesen igazad van! Egy jó lecsónál nincs is jobb!!
Sütni szerettem régen, amíg villany tűzhelyem volt. Ezzel a gázossal nem boldogulok. Szárít, éget, vagy nem sül át rendesen. Útálom. Hamarosan lecserélem villanyra.
Üdv, Judit