Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Katica, nagyon jó ötletet adtál ezzel a reggelivel! :)

Harivera! Ez aztán a gyűjtemény! :lol: A lényeg, hogy ez már igazán egyértelmű. :D

Grönland, márc 31.-ig nem csinálok vonalzót, akkor megyek uh-ra, meglátjuk, mindenki jól érzi-e magát odabenn. :lol: Ma 7+3 vagyok.

Na, nem kapta meg a kislányom az oltást, mert előtte 37,1-et mértem. Azt mondta az orvos, középfülgyulladása van. Rögtön antibiotikum. Ezután elvittem egy fül-orr-gégészhez, aki alaposan, a legkülönbözőbb szerkentyűkkel vizsgálta, és megállapította, hogy makk egészséges. Valószínűleg a fogacskáktól van a hő.
Ezenkívül a hugom is kórházba került, 26 hetesen, fájástevékenység miatt. :( Remélem, minden rendben lesz.

Visszatérve a tüneteinkre, nekem mindegyik terhességem más és más volt. Lányommal sokáig(4-19 hét) rókáztam.

Milyen volt a film? Még sosem láttam.

Dalma, olvastad a privit? Mostanság ritkán jössz.
kornéliusz

grönland

Köszi a biztató szavakat nagyon jól esik.
Neked Ő lesz az első??

Kép
veronak

grönland :
Bocs lehethohy volt róla szó de nem olvastam vissza.

Kép
veronak

Veronak!
egyidősek vagyunk!-már a jelen állásod szerint :wink: Én múlt pénteken voltam uh.-n és még nem volt szívhang..de ez tök normál volt a doki szerint.Ne aggódj, minden rendben!

Grönland.
Inszemmel sikerült végül...a 4.-re. :lol:

Kornéliusz
remélem neked is ízleni fog! :wink:

Vera
nem semmi teszt-kollekció! Mostmár tényleg nagy nagy gratula!

Valaki kérdezett a bőrproblémákról...nekem az arcomon szoktak lenni patik, de most!!! Csoda szép lettem! :lol: :lol: elmúltak... akkor nekem lányom lesz?? :lol:

Kép
katica_75

katica_75:
Nagyon jó,hogy egyidősek vagyunk.Hova jársz dokihoz?
Nekem nagyon tuti a doki 100000000000000000000000%ig bízom benne.Rosszulléteid vannak??
A lányommal nagyon rosszul voltam sokáig ,szinte nem volt olyan dolog ami ne irritált volna,sőt az első időben minden amit 12előtt ettem visszajött,de 12 után 5percel ami lement lent is maradt :D
Az arcomon volt májfolt de szülés után hamarossan el is múlt.Pati itt -ott ritkán .

Szerintem ma már nemtudok többet jönni írogatni és a hétvége is huzós és hosszú lesz .De igérem igyekszem visszaolvasni.

Mindenkinek szeretnék Nagyon Boldog Ü
nnepet Kívánni!!!!

Kép
veronak

Sziasztok!

Huhh, mi van itt, te jó ég!? Jól megszaporodtunk...de tökjó, örülök, hogy ennyi baby születik majd novemberben. :) Viszont számomra követni az eseményeket egyelőre még esélytelen. De azért majd igyekszem! :D Sajna hétközben este már nem sok erőm van koncentrálni, de azért olvasgattalak titeket néha.

Gratulálok minden kis szívhanghoz! Jó érzés, ugyi? :)

Üdvözlet minden újnak! Vigyázzatok magatokra, és ne izguljatok, minden rendben lesz. Nem emlékszem pontosan (bocsi), de 2 vagy 3 adag ikreink is lesznek ugye? :D Dejóóó, én mindig úgy szerettem volna iker kiscsajokat, de megelégszem az egyszem borsómmal is. :) Tényleg nem is tudom most éppen mekkora a picúrom, utána kéne néznem, de asszem olyan 1 és 2 cm között lehet. Hnap leszünk 8 hetesek. Nagyon durva, még most volt, hogy kétcsíkosat pisiltem, és alig mutatta a bonalzó még a 4 hetet...most meg... :P

Csíkozás: Tudom nem téma már, de én csak most jutottam ide. 99%-ban genetikán múlik a dolog, úgyhogy ne foglalkozzatok vele túl sokat. Használjatok egy olcsóbb fajta csíkos-krémet, hogy kellően hidratálva legyen a poci, aztán majd kiderül. Nem tudtok úgysem tenni semmit. Nekem pl. tuti lesz sajnos, mert hajlamos rá a bőröm. Már most sok van, mert állandóan ingadozok 5kg-al. Versenyszerűen sportoltam, utána hirtelen abbahagytam, és átaéakult a testem, híztam is picit, meg az izmok is visszaestek kicsit, a lényeg, hogy csíkos lettem. Utána egy fél év múlva megint próbáltam sportolni kicsit, hogy vigyázzak az alakomra, persze az már nem volt komoly. És tul.képp. azóta ez megy, néha tornázok fogyózok, ha már nem tetszik a helyzet, aztán nem, és így tovább. 46-51 kg között ingadozom mindig, és tiszta zebra vagyok. És nálunk ez genetika...anyukám is ilyen.

Rosszulét: Jajj, "fiatalkák" ne várjátok, mert nagyon rossz! Ha nincs rosszullét, akkor is egészséges a baba, ha nincs más gond. Mit nem adnék azért, ha elkerülhetném. Lényegében egész nap rosszul lennék,ha nem figyelnék rá. Ez abból áll, hogy tul.képp. egész nap eszem, csak így tudom elkerülni a szenvedést. És azért még így is érzem párszor egy nap, és nagyon nem jó. Tehát aki még előtte van, vagy már benne és nem boldogul, azt ajánlom, hogy már ágyban ahogy kinyílik a szemetek, azonnal pár szem kex. (állítólag a gyömbéres külön jó, de nekem bármilyen bejön). Utána pedig szénhidrát reggeli. Műzli, cornflakes, pirítós, ilyenek...esetleg banán, de az önmagában kevés. És innentől kezdve próbáljatok folyamatosan enni, mondjuk óránként, mindig keveset. Meg persze a normál adag főétkezések. Az is segít, ha épp sikerül azt enni, amit kívántok. Nekem meg még bejön nagyon a szénsavas keserű citrom. Nemtom hogy írjam le pontosan, itt Angliában bitter lemon-ként veszem az M&S-ben pennyk-ért. Először nem hittem benne, de tényleg segít. Azért éhgyomorra ezt se nagyon, de lehet az sem baj. Most vettem B6-ot én is, de őszintén, nem hiszem, hogy segít. Ez nem az a fajta rosszullét. Egyébként marha nehéz ez az egész, mert ha rosszul vagyok, nem kivánok enni, ha nem eszek, akkor rosszul vagyok. Nagyon rossz ez az érzés, mert igazából szinte semmit nem eszek úgy, hogy jól esik. Csak nyomom lefele, pedig nem is vagyok éhes. :S

"Fiatalkák", akik készültök dokihoz...akkor leírom az én adataimat, mert már sztem visszakereshetetlen. Csak érdekességként, hogy kb mire számíthattok. 6+2-esen voltam Uh-n. Ekkor volt a borsóm 3.2mm és volt szívhang...tul.képp. egy nagy szívdobogásból állt az egész gyerek. :D Én sajna barnázás miatt kerültem csak oda, mert itt nálunk 12 hétig nem is foglalkoznak senkivel, addig nincs semmilyen vizsgálat az égvilágon. Csak ha baj van. Én sejtettem, hogy semmi, de azért megnyugtatásképp elmentem, így legalább láttam a babyt. :)

Rólam. Hát már jobban vagyok, azóta mióta tudják, vigyáznak rám nagyon a főnökeim. Semmi túlórám nincs, mindig egy barátnőm babysittel Aidan-ra, én nem. Így nem vagyok már annyira álmos, csak ugye most a rosszullétekkel szenvedek én is. Napközben be is kell raknom az ágyába egy 40 percre a játékaival, és ott kell hagynom, és pihennem kell. :D Ez neki is, nekem is jó. :) Meg bármikor úgy érzem, pihenhetek, visszavehetek.
Viszont....ma megint barnázok. :S Igazából nem annyira foglalkoztat, mert tnap kellett volna másodszor megjönnie, és sok helyen olvastam, h ez normális ilyenkor, kis görcsölés is 2-3 napig. Ami nekem annyi, h talán mintha picit feszülne a hasam, de észrevehetetlen szinte. Mindenesetre vettem magnéziumor, be is vettem, biztos ami tuti.
Megírnátok légyszi, hogy a magne B6-ban mennyi megnézium és B6 van, és aki szedi, annak mennyit szabad egy nap. Itt csak külön külön tudtam őket megvenni. A megnéziumom 300mg-os, a B6 pedig 10mg. Köszi!

Bocsi a kisregényért! Megyek is, mert szétfő a levesem....éetemben először csinálok husilevest, szurkoljatok, hogy ne legyen nagyon rossz! :)

Vigyázzatok magatokra, dokihoz igyekvőknek sok sikert, de nyugi, minden rendben lesz! :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

harivera:
Szia .A legjóbb ötlet amit mondasz én ugyis a Vero-t szeretem a legjobban és Te maradhatsz aki voltál.
gondolom igy mindenki tudnifogja ,hogy ki-kicsoda.

Mégisbenéztem :lol:

Kép
veronak

Sziasztok Lányok! :lol:
Egy lehet hülye kérdésem van: :oops:
Természetes, ha úgy fel vagyok fújódva mint egy lufi, úgy érzem szét durranok, és nem tudok wc-re menni, csak pisilni, de rengeteget :?
Tudtok rá valami gyógymódot?
Vendég

Melus
Én is nagyon fel voltam puffadva. De wc gondom mincs szerencsére. De arra azt tudom ajánlani, hogy egyél activiát rosttal, + jó reggelt keksz tejles kiörlésű gabonából, narancslé. Ez van nálam reggel és még napközben sok rostdús kaja. Narancs, zöldségek, stb. Banánt ne!

Semsimilla
Én is pont 6+2 napon megyek uh-ra. Nem tennéd majd fel az első uh-s képet?

Illetve ha valakinek még van korai uh-s képe, akkor feltenné?

Kép
Kép
nati80

Kedves Várandós Kismamák,

Agárdi Fruzsina, az ELTE végzős pszichológus hallgatója vagyok, éppen a szakdolgozatomat írom.

A segítségüket szeretném kérni kutatásomhoz! Ha van kedvük és kb.30-35 perc szabadidejük, akkor örömmel venném, ha segítenék kutatásomat egy e-mailen elküldhető anonim kérdőív kitöltésével és visszaküldésével.
Olyan várandósok jelentkezését várom, akik éppen első gyermeküket várják, és ez az első terhességük!

Segítségüket előre is nagyon köszönöm!!!

Jelentkezni lehet a:
fruzsina.agardi@gmail.com e-mail címen

Üdvözlettel: Winkler-Nemesné Agárdi Fruzsina
Vendég

Nati
Ha kicsit visszalapozol megtalálod a képecskéket :wink:
Vero
nekem a gyomrom ég gyakran,néha émelygek is de tovább egyenlőre nem fajult a dolog :P Én a dél-pestiben fogok szülni és itt erzsébeten van a dokim is.Te?
Melus
ha a joghurtot szereted belekeverve a lenmag csodákra képes.És természetes "lazító".

Kép
katica_75

Szaisztok,

Sensimilla, Nati, én is 6+2-n voltam először, babók 2 és 3 mm, mindegyiknek dobogott a szívecskéje. :D Kép sajnos nincs.

Mindenkinek kellemes, boldog húsvéti hétvégét! :D
kornéliusz

katica_75:

Szent Jánosban van dokim és ott is fogok szülni.

Sajna képet nem tudok feltenni nagy :cry: .
Nemtudon kicsinyiteni.

5 hetessen volt 3mm de szívhang nem volt.
jövöhéten megyek ,nagyon várom :roll:

Kefir/bevált az elöző babámnál./ hallottam reggelire émelygés ellen meg málnát.

Kép
veronak

Vero!

Hu, ez jó kérdés! Ha meszületik, akkor a második baba lesz, de ez már az ötödik terhességem!

Katica!

És hányan vannak? :wink: A te eseted is azt igazolja, hogy nem szabad feladni! Annyira örülök nektek! :wink:

Melus!

Nekem egyelőre nincs, de eddig mindig utolért! Kipróbáltam mindenféle házipraktikát, szílvalekvárt, sok tejet ittam, teljes kiőrlésű kenyeret ettem, rostos gyümilevet ittam, egyedül a Guttalax segített, de attól meg folymatosan f..tam! :oops: 8) Nem tom melyik a jobb! :roll:

Vera!

Hátha nem olvasol odaát, így itt is boldog szülinapot kívánok! :wink: Olvastam Nitát! A mi féle tesztünkkel tesztelt? Hogy lehet, hogy nega lett? :shock:

Kornéliusz!

Én is félve raktam fel, de nálam az a büdös nagy helyzet van, hogy ha a bizonyosságra várok, akkor a 30. hétig nincs vonalzóm! :( Bíznom kell benne, te is bízz! :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Hogyan lehet bekerülni a táblába?
Adataim:
27 éves
5+3 napos
várható szülés nov. 20.
nioincs még baba, csak a pocakban
még nem tudom hol szülök

Visszanéztem az uh képeket, grat mindenkinek a sztárfotókhoz!!! Jövő pénteken én is teszek fel egyet.

Kép
Kép
nati80

Szerbusztok Jó reggelt!

tegnap dokibácsi alaposan körülnézett odabent és talált egy 3,9 mm es petezsákot tökéletes jó helyen...nem számítottam rá, hogy ilyen korán előkerül, de mivel úgy tűnik egyedül van (báááár valami gyanús még figyelt odabent, de nem volt egyértelmű :wink: ), és baromi magas HCGt termelt, hát elődugta a nóziját a kis szentem.

szuper érzés volt pedig csak egy pacza..az én csodálatos kis paczám

rosszullétek nekem még nincsenek, enyhe émelygés délelőtt, estére pedig hatalmasra duzzadt alhas és akkor már diszkomfortosan érzem magam, jólesik ha nincs ott ruha ami szorít és ha fekhetek.... :wink:

Lombikosként rengeteg ggyszert szedek 3x3 utorgestan, 3x1 duphaston, 3x2 magne b6 és persze a folsav.

a magne b 6 ot hadd javasoljam szeretettel szorulásban szenvedő kolleginbáknak :wink: amúgy is nagyon hasznos a görcsoldó tevékenysége miatt, (nekem a beülti napjától kell szednem), de gyönyörű reggeli macikat :oops: produkál, pedig aztán nekem is volt gondom elég...

írom az összetevőit sensimilla:
- 470 mg magnézium -laktát-dihidrát = 48 mg magnézium
- 5 mg piridoxin-hidroklorid (B6 vitamin) filmtablettánként

Ölelés Mindenkinek, délutánra apa remélem beszeknneli a sztárfotoját kicsikémnek :lol:
Vendég

Mindenkinek!

Kellemes húsvéti ünnepeket kivánok!! Kép

Kép
marianna80

Legyekmami Gratula a pocaklakohoz!
kihez jársz orvoshoz?
Énis szedem ugyanezeket a gyogyszereket :)

Kép
marianna80

Marianna... a Kaális orvosom Krizsa doki, a nomrál pedig Demendi doktor a II. nőiről

Imádom mindkettőt... 8)

Hu akkor te is el vagy látva bogyokkal...neked miért kell ennyit??
én az utrot dugdsom, különben kómában tölteném az egész napot, engem felülről nagyon kiüt :lol:
Vendég

Legyekmami
Már ilyen korán lát valamit a doki uh-n? Gondolom petezsákot lát. Akkor most hogy is van ez? 3 beültetésből egy tuti ott van, egy másik meg még nem tuti? Azért gratulálok!!!! Nagyszerű hír! És várom a képet a piciről/picikről.

MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!!!

Kép
Kép
nati80

utrot lehet recept nélkül kapni? Nekem kedden el fog fogyni, de csak pénteken találkozok a dokimmal.

Kép
Kép
nati80

legyekmami!
nekem voltak vetéléseim . a kislányom inszemes volt (de ez most spontán baba) azért kell a sok gyogyi.
az utrot 3*1 szájon át 3*2 hüvelybe szedem
duphaston 3*1
magne b6 3*2
choragon szuri 3napont
calxane szuri 3 naponta
+ vitaminok
Király :shock:

Kép
marianna80

magne B6-ot miért kell ilyen nagy mennyiségben szednetek? Én csak akkor veszek be egyet, ha jobban fáj a hasam, mint szeretném.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok Lányok!

Köszönöm szépen a tippeket a felfújódásról és a szorulásról :)
Már kora reggel rásegítés nélkül sikerült :oops:
Azért vettem reggel joghurtot és jó reggelt kekszet.A lenmagos dolgot is ki fogom próbálni
Én most hétfőig nem leszek, megyünk a szüleimhez Tolnába, ezért mindenkinek kívánok nagyon boldog húsvétot! :)
Kép
Vendég

Sziasztok!

Nati és többiek! Csatolom a képet. De ilyet sajna ne várjatok - aki még szintén ezután megy - mert ezt nekem itt Londonban csinálták, és úgy tűnik, hogy ez nagyon jó minőségű Uh gép, mert a többiekét amit láttam, csak egy kis folt volt és kész. Ezen meg simán látszik a baba is. Bár maga a kép annyira itt nem lesz jó minőségű, mert a kapott papír képet mobillal fotóztam le. De azért hátha otthon is vmelyik dokinak van egy komolyabb Uh-ja!

Legyekmami! Gratula a kis pacához! :) Köszi az adatokat, akkor nekem sztem bőven elég lesz 1 magnézium a 300mg-osomból, B6-ot meg asszem lehet párat bevenni, de nem igazán szoktam. Tegnap 1-et bevettem, és kész.

Hát én most mégiscsak nem vagyok túl nyugodt. Barnázom még mindig kicsit. Bár wc-n erőlködésen kívül (bocsi) elhanyagolható a mennyisége. Ez mondjuk annyira nem aggasztana, de ma mikor felébredtem, nem igazán volt hányingerem, pedig mindig eléggé szokott. Ezt nem hiszem el, hogy minden hülyeségen parázni tudok. Görcs nincs, az a leheletnyi sem, ami tegnap. De pl. kora reggel vm szurkálásokra, meg fájdalmakra ébredtem, de ezt akkor asszem nyugtáztam, hogy ez a gyomrom, nem lejjebb.

Egyébként a reggeli rosszullét időhöz van kötve vagy felkeléshez? Mert én ma 11.30-kor keltem, lehet lekéstem róla? :D Mondjuk sztem hülyeség a kérdés, mert biztos a felkeléssel függ össze, de azért hátha vk mást mond.

ÉN IS MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTOT KÍVÁNOK!
Daddy-t megpróbálom elrángatni a lengyel boltba, és hátha lesz sonkánk is, de egyelőre nem hajlik, úh lehet az se lesz. Nem nagyon húsvétolunk. Tojást sem festek.

Vigyázzatok magatokra, minden jót!

Kép

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Harivera

Küldtem priviben adatokat.
Hogy érzed magad? Tünetek?

Sensimilla

Én azt olvastam valahol, ha a tünetek hiretlen elmúlnak az nem jó jel és orvoshoz kell vele fordulni, gondolom csinálnak akkor egy újabb uh-t. De azért nagyon remélem, csak nem vetted észre vagy később jön az émelygés.

Kép
Kép
nati80

Nati!
Hát azért érzem már, csak reggel nem volt olyan erős. Lehet azért, mert tnap este elég későn ettem, és nem ürült ki annyira a gyomrom reggelre.

Harivera!
Lemaradtam esetleg valamiről, hogy a táblát már nem Akira csinálja?

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok!
Minden újonnan csatlakozottnak boldog pocakosodást.

Grönland! Téged láttalak már régebben is máshol! Gratulálok!!!!!

Nati, szívesen átadom a rosszulléteimet, de hidd le nem egy leányálom. Folyton szarul vagyok. Ma vettem be B6-ot és végre nincs hányni kell érzésem.

Látom mindenkinek az óránként egy kevés morcogni való jön be. :)
Nekem is ez segített.

Ti is olyan hamar elálmosodtok? Képes lennék napi 2*3* aludni.

Ja és gratula az ikreseknek!!! Én nagyon szerettem volna ikreket, de ennek az egynek is nagyon nagyon örülök!!!!!!

Harivera, jó erős a teszted!!! Remélem kislányod lesz!!!!!

Kép
Kép
gabi82

És mindenkinek nagyon boldog HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!!!!
(és émelygés mentes főzést!!!)

Harivera!
Boldog szülinapot!!!!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Hú, de megszaporodtunk!! De ez jó!

Gröni, Mami!
Gratula! Bár én suttyomban olvasgatlak titeket a megint megjöttben!

Én továbbra is nyöglődöm, émelygek...épp valaki írta, hogy egész nap eszegetéssel csillapítja a rosszullétet...na én is így vagyok! Azt hiszem rókázni nem fogok, (remélem!) az első kettővel sem volt, viszont az émelygés egésznapos....... :? :?

Hari!
Küldöm az adatokat priviben.....

Lányok, az émelygős-kínlódósoktól kérdezem......ti hogy viszonyultok most a szexhez?? :oops: :oops: Magyarán megmondva, én sehogy......persze a párom nem mutatja, de sejtem, hogy egy kicsit rossz neki, hogy lassan egy hónapja no sex....dehát annyira szarul vagyok este, meg persze álmos, kinek van kedve???

Mindenkinek békés húsvétot kívánok!!
Kép

D.

Kép

Kép
ditta76

Grönland
Köszi :lol: Úgy néz ki egy babó van. Neked spontán sikerült?

Marianna
De jó, nekünk is az az álmunk hogy az inszemes baba után majd spontán sikerül a tesó.Ezek szerint van rá példa! :P

Lmami
Gratula a zsákocskához!

Hari
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!

esetleg jól jönne olyan rubrika is a mi a következő vizsgálat idejére vonatkozna,a megnevezésével együtt ha van még rá hely.

Gabi
igen én is álmosodok 2-3 óra felé először, aztán este 9-kor véglek kidőlök.

Ditta
mi is újra próbáltuk ezt a sex nevű dolgot :wink: és apa megállapította hogy valószínűleg lenyeltem egy stoptáblát. :shock: :lol:

Kép
katica_75

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam az utóbbi egy két napba mert szülinapoztunk, meg még holnap is azt fogunk, de még majd jövök és visszaolvasok, és reagállok mindenre!

Viszont látom, hogy új tábla készül!
Akkor én már fel se tegyem hétfőn a táblát? :roll:

Na most megyek, hétfőn jövök legközelebb!

KépKép
KépKép
akíra

Akíra
én azt hittem Ti megbeszéltétek.. és átatdat v.ilyesmi...de ezek szerint :?:

Kép
katica_75

Gabi!

Köszi! Neked is gartula! Szoktam kukucskálni a topikodban, párral lejjebb van az enyém! :wink:

Katica!

Igen, spontán! Apjuk tenyészbika lett! :lol: Márcsak velem kéne valamit csinálni! :roll:

Ditta!

Te is annyira ismerős vagy! :roll: Gratulálok! :wink: Mi sajna nem kekszelhetünk, így kézimunkázok időnként! :oops: 8)
Vendég

Sziasztok!

Csak gondoltam feldobom a multheti táblát! Vera, ebből elég sok adatot át tudsz írni az új táblába! De hétfőiek az adatok (hetek száma) szóval majd akkor frissítsd!

Kép

KépKép
KépKép
akíra

Nem nem bocsikaaaaa.
nem ide akartam hanem máshovaaa. jajj nehari. akira csinálja de anniyra gázos az agyam most hogy az félelmetes.
Még egyszer nehariiiiiiiiiiiiiiiiiii a bakiért. Akíra kövezz meg bocsikaaa.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera semmi gond! Nem haragudtam! Ilyenekért nem szoktam :)
Csak segíteni akartam az adatokkal! Nem voltam pár napig, így megértettem ha új táblát akartok! :D
Ugyhogy tényleg semmi baj :)

Hétfőn jövök akkor a táblával!
Addig kérem az újakat akik nincsenek benne a táblába hogy küldjék az új adatokat és a régiek is az új adatokat! PRIVIBE
Most az egyszer mert időm nincs és holnap nem is lesz végigolvasni mindent! Előre is köszönöm :)

Kellemes Húsvéti ünnepeket mindenkinek :)

Kép

KépKép
KépKép
akíra

Sziasttok.
Az első kép a babánkról!
mindössze 3mm-es és ekkor volt cca 5 hetes.
Jól vagyok,csak az alvás "kevés".
Most szeretmék maci lenni.
Kép

Kép
veronak

Sziasztok!

Csak írok pár sort. Remélem mindenkinek jól telik a húsvét. Mi egész jó kis ünnepi hangulatot varázsoltunk ide Londonba is a lakásba.

Elmondtam daddynek, hogy apa lesz. Hát várhatóan nagyon nem örül, de ezt jobban nem is szeretném kifejteni. Most nincs túl jó kedvem.

Tegnap görcsölt nagyon a hasam, de arra jutottam, hogy a majonéz a bűnös, amit este egy buliban ettünk a sültkrumplihoz. Pedig nem is szabadna ennem ugye a baba miatt (nektek sem!), és még allergiás is vagyok rá, mint minden tejes cuccra. Először megijedtem, hogy úristen, most megy el a baby a sok idegességtől...de úgy érzem minden rendben vele. Azóta megy egyfolytában a hasam (pedig eddig az ellenkezője volt), úh tuti a majonéz. Az a baj, h nálam a mensis görcsök is totál ugyanolyanok voltak, mint a hascsikarás, mikor tejes cuccot ettem, amit nem szabadna. Úh most szerzek magamnak néha felesleges aggódós órákat. Na de már csak 3 hét 6 nap, és megnyugodhatok. Remélem nem lesz addig semmi gond.

Harivera, Akira!
Vicces volt ez a tábla story! De a lényeg, h letisztult...holnap akkor várjuk az újat! :)

Veronak!
Nagyon szép a babyd! :) De honnan a lópikulából tudjátok, hogy fiú lesz? Mondjuk a méretek alapján én is arra gondolok. 5 hetesen 3mm... De várj, ez nem esetleg a petezsák mérete? Mert nekem 6+2-n volt maga a baby 3.2mm és ahogy nézegettem, ez teljesen átlagos méret. Azért remélem ő pedig kiscsaj. :)

Akíra!
Nagyon édes Kíra, mint nyuszi! :D Segített tojást is festeni? :D

Ditta!
Köhhmm sex....asszem már nem is emlékszem, hogy mi az. :oops: :cry: Annyira fáradt vagyok, és valahogy nem is kívánom, és persze a baby miatt is aggódom kicsit, hogy kb nulla. Múlt hét közepén volt egyszer vmkor, előtte meg már nem is emlékszem. :( És ha utánanéztek, hogy mennyi idős vagyok....áhh szégyen. De remélem ez 12 hét után visszajön, különben megőrülök. Amúgy nekem kicsit fáj is...lehet mert nem tudok belelazulni. Meg hogy is mondjam, nem tudom annyira, és olyan sokáig élvezni. Ez naggyooon negatív!!! :( Bocs, h ennyire kifejtettem, de biztos vagyok benne, h mást is érdekel, aki meg konzervatív az ne nézzen ide. :)

Gabi82!
Alvással egyet értek, tegnap 2x aludtam napközben. Ok, benne van, hogy készülni kellett a bulira, különben éjfélig se bírtam volna.

Asszem egyelőre ennyi voltam. Mindenkinek további jó húsvétolást, én is megyek, nézek egy kis sonkát, tojást. :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sensimilla
Csak házi majonézt nem szabad enni, boltit lehet. És nem tudom ti hogy készítitek a majonézt de én úgy tudom nem kell bele tej. Vagy a tojásra is allergiás vagy? Én pl. allergiás vagyok a tejtermékekre, tojásra, gombára, hüvelyesekre, banánra, geszenyére és még k.... sok mindenre, de mióta folsavat szedek (lekopogom) semmi bajom, bártmennyit ehetek, nem jön ki rajtam.

Kép
Kép
nati80

Nati!
Fogalmam sincs, hogy mi volt benne, házi vagy sem, mert pub-ban ettük buliban. De nekem sokszor megy a hasam a majonéztől, úh lennie kell benne vmnek...legalábbis a boltiakban. Én úgy tudom tejföl kell, de lehet hülyeséget beszélek. Tojásra nem vagyok allergiás.

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok!!

Mindenkinek szeretném elmóndani ,hogy még mi sem tudjuk a babánk nemét. :( :D .
DE mi nagyon szeretnénk hogy kisfiú legyen.Sőt a mindennapokat is jobban viselem mint a lányomnál.Kegyetlen milyen rosszul voltam :( :( .Most szinte minden nélkül viselem ezt a gyönyörü időszakot.
Azt is mondják ,hogy ha egy nöben akármilyen pici fü...........i is van már jól érzi magát.Bocs de ezt nemtudtam kihagyni.
Ma a családot is ezzel fárasztottuk.

A doki mérte a Babát is és akkor mondta a babájuk3mm. CLR is azt jelenti /az meg a papiromon van/.Ugytudom..........
A petezsákom 35*27volt ha jól emlékszem :roll:

Sziasztok

Kép
veronak

Sziasztok!

Megláttam a nevem a táblába, de még nem biztos, hogy ottmaradhatok :cry: . Rosszul írtam a múltkor, amikor a poz.tesztem volt, még csak a 23. napon voltam és utána negatív lett a teszt, igaz nem ugyanolyan teszt volt. Ma vagyok a ciklus 26. napján, úgyhogy mostmár megvárom a 28-at és akkor tesztelek. Nagyon heves tüneteim vannak, egész nap hányinger, ha eszem szünik, feszült vagyok, érzem a hasam, fáj a cicim. ILyen szokott lenni a mensi előtt, csak talán nem ennyire. Nem nagyon bízom, mert, amikor a lányomat vártam akkor az égvilágon semmi, de semmi bajom nem volt. Valai hallott már olyanról, hogy ugyannak a nőnek két terhessége ilyen szempotból különbözött.

Kép
Kép
sosi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?