Sziasztok!
Huhh, mi van itt, te jó ég!? Jól megszaporodtunk...de tökjó, örülök, hogy ennyi baby születik majd novemberben.
Viszont számomra követni az eseményeket egyelőre még esélytelen. De azért majd igyekszem!
Sajna hétközben este már nem sok erőm van koncentrálni, de azért olvasgattalak titeket néha.
Gratulálok minden kis szívhanghoz! Jó érzés, ugyi?
Üdvözlet minden újnak! Vigyázzatok magatokra, és ne izguljatok, minden rendben lesz. Nem emlékszem pontosan (bocsi), de 2 vagy 3 adag ikreink is lesznek ugye?
Dejóóó, én mindig úgy szerettem volna iker kiscsajokat, de megelégszem az egyszem borsómmal is.
Tényleg nem is tudom most éppen mekkora a picúrom, utána kéne néznem, de asszem olyan 1 és 2 cm között lehet. Hnap leszünk 8 hetesek. Nagyon durva, még most volt, hogy kétcsíkosat pisiltem, és alig mutatta a bonalzó még a 4 hetet...most meg...
Csíkozás: Tudom nem téma már, de én csak most jutottam ide. 99%-ban genetikán múlik a dolog, úgyhogy ne foglalkozzatok vele túl sokat. Használjatok egy olcsóbb fajta csíkos-krémet, hogy kellően hidratálva legyen a poci, aztán majd kiderül. Nem tudtok úgysem tenni semmit. Nekem pl. tuti lesz sajnos, mert hajlamos rá a bőröm. Már most sok van, mert állandóan ingadozok 5kg-al. Versenyszerűen sportoltam, utána hirtelen abbahagytam, és átaéakult a testem, híztam is picit, meg az izmok is visszaestek kicsit, a lényeg, hogy csíkos lettem. Utána egy fél év múlva megint próbáltam sportolni kicsit, hogy vigyázzak az alakomra, persze az már nem volt komoly. És tul.képp. azóta ez megy, néha tornázok fogyózok, ha már nem tetszik a helyzet, aztán nem, és így tovább. 46-51 kg között ingadozom mindig, és tiszta zebra vagyok. És nálunk ez genetika...anyukám is ilyen.
Rosszulét: Jajj, "fiatalkák" ne várjátok, mert nagyon rossz! Ha nincs rosszullét, akkor is egészséges a baba, ha nincs más gond. Mit nem adnék azért, ha elkerülhetném. Lényegében egész nap rosszul lennék,ha nem figyelnék rá. Ez abból áll, hogy tul.képp. egész nap eszem, csak így tudom elkerülni a szenvedést. És azért még így is érzem párszor egy nap, és nagyon nem jó. Tehát aki még előtte van, vagy már benne és nem boldogul, azt ajánlom, hogy már ágyban ahogy kinyílik a szemetek, azonnal pár szem kex. (állítólag a gyömbéres külön jó, de nekem bármilyen bejön). Utána pedig szénhidrát reggeli. Műzli, cornflakes, pirítós, ilyenek...esetleg banán, de az önmagában kevés. És innentől kezdve próbáljatok folyamatosan enni, mondjuk óránként, mindig keveset. Meg persze a normál adag főétkezések. Az is segít, ha épp sikerül azt enni, amit kívántok. Nekem meg még bejön nagyon a szénsavas keserű citrom. Nemtom hogy írjam le pontosan, itt Angliában bitter lemon-ként veszem az M&S-ben pennyk-ért. Először nem hittem benne, de tényleg segít. Azért éhgyomorra ezt se nagyon, de lehet az sem baj. Most vettem B6-ot én is, de őszintén, nem hiszem, hogy segít. Ez nem az a fajta rosszullét. Egyébként marha nehéz ez az egész, mert ha rosszul vagyok, nem kivánok enni, ha nem eszek, akkor rosszul vagyok. Nagyon rossz ez az érzés, mert igazából szinte semmit nem eszek úgy, hogy jól esik. Csak nyomom lefele, pedig nem is vagyok éhes. :S
"Fiatalkák", akik készültök dokihoz...akkor leírom az én adataimat, mert már sztem visszakereshetetlen. Csak érdekességként, hogy kb mire számíthattok. 6+2-esen voltam Uh-n. Ekkor volt a borsóm 3.2mm és volt szívhang...tul.képp. egy nagy szívdobogásból állt az egész gyerek.
Én sajna barnázás miatt kerültem csak oda, mert itt nálunk 12 hétig nem is foglalkoznak senkivel, addig nincs semmilyen vizsgálat az égvilágon. Csak ha baj van. Én sejtettem, hogy semmi, de azért megnyugtatásképp elmentem, így legalább láttam a babyt.
Rólam. Hát már jobban vagyok, azóta mióta tudják, vigyáznak rám nagyon a főnökeim. Semmi túlórám nincs, mindig egy barátnőm babysittel Aidan-ra, én nem. Így nem vagyok már annyira álmos, csak ugye most a rosszullétekkel szenvedek én is. Napközben be is kell raknom az ágyába egy 40 percre a játékaival, és ott kell hagynom, és pihennem kell.
Ez neki is, nekem is jó.
Meg bármikor úgy érzem, pihenhetek, visszavehetek.
Viszont....ma megint barnázok. :S Igazából nem annyira foglalkoztat, mert tnap kellett volna másodszor megjönnie, és sok helyen olvastam, h ez normális ilyenkor, kis görcsölés is 2-3 napig. Ami nekem annyi, h talán mintha picit feszülne a hasam, de észrevehetetlen szinte. Mindenesetre vettem magnéziumor, be is vettem, biztos ami tuti.
Megírnátok légyszi, hogy a magne B6-ban mennyi megnézium és B6 van, és aki szedi, annak mennyit szabad egy nap. Itt csak külön külön tudtam őket megvenni. A megnéziumom 300mg-os, a B6 pedig 10mg. Köszi!
Bocsi a kisregényért! Megyek is, mert szétfő a levesem....éetemben először csinálok husilevest, szurkoljatok, hogy ne legyen nagyon rossz!
Vigyázzatok magatokra, dokihoz igyekvőknek sok sikert, de nyugi, minden rendben lesz!