sziasztok,
Vicuska, örülök, hogy otthon vagy, a pozitiv hangulatodnak és tapolcának pedig méginkább!!! Remélem most már össze fog jönni!!!!!
Bessy,
ez aztán a remek hír!!!! Hajrá, hajrá!!!!! nagyon drukkolok!!!!! De úgy látom, ti már célegyenben vagytok
Kriszti,
nagyon sajnálom a történteket, remélem most már felfelé íveltek!!!! Kitartás Martinka sírásához!!!! nem csoda, hogy ebbe a hülye időbe betaknyosodott....
de remélem a nyuszi minden rosszat elvisz
Kriszta,
nagyon megható volt a történet és a képek is. Meg se látszott rajtad a kimerültség, gondolom, az öröm mindent feledtetett
Remélem nálatok is rendeződnek a pocifájások...
Márti,
hű, nem is tudom mihez drukkoljak most
hogy megszülj még most, vagy inább majd akkor amikor ki vagy írva
A rémálmok engem sem hagynak sokszor békén is iszonyatosan élethűek... este mindig valami szépre gondolok, hátha arról álmodok éjszaka
Kata,
látom ti sem unatkoztok... de az a jó, ha van sürgés forgás, utána meg egy kis pihi
Geri baba jól van? Múlik már a hasfájása??
Ani,
helyes nagyon a pocakod és a könyvesolc is szuper!!! Végül is BB lesz a befutó???
Gabi,
te magadnak is csináltál gátmasszázst már otthon is?? Ezt szokták javasolni? Az olajat is a doki javasolta?
Andesz,
Bencus várja már a nyuszit? MIt kap tőle? Patrik megy locsolni?
Ágica,
légy üdvözölve általam is!! Gyönyörű kislányod van, remélem a popsija rendbe jön!!!
Alexa,
Martinka nem ütötte meg nyagyon magát? Eliszem, hogy megijedtetek... De gondolom mára már kutya baja
Martinka megy locsolni? (csak kíváncsi vagyok, hogy a kisfiúk mennek-e vagy már teljesen kiment a divatból...)
Roni,
én üdvözöltelek már??? Ha nem akkor örülök, hogy köztünk vagy!!!
Judy,
tényleg sokat fogytál, látszik az arcodon, és gyönyörűek a gyerkőcök!!!! Mind egy szálig!!!!! Büszkék lehetsz rájuk!!!!
Nálunk ma itt voltak a tesómék és a szüleim reggelire
s végre felköszöntöttük Apát (Sándor). Kapott egy szép gitárt, mert a múltkor azt nézegette, most meg itt "zenél" mellettem
nagyon édes.
Keresztlányom is hazament, jól lefárasztott tegnap, de nagyon örülök, ha itt van
Kocsit lefényképezem, aztán hamarosan felrakom
Imádom tologatni, meg a kütyüket felfedezni rajta, hogy mi mire jó - hihetelenek ezek a mai kocsik, már komolyan mondom papír kell hozzá, hogy használni lehessen