Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bettica, írtam neked privit! HELP ME!! :lol:
Vendég

Szisztok lányok!

Na, megyek haza, kellemes húsvétolást. Elküldöm Nektek a tavaly, nagyhassal festett tojásokról a fényképet. Emlékszem én is azon izgultam, h húsvétkor fogok szülni, aztán 1o napal utánáig várt Tibike.

A kedvem jobb. A hugom hazaért, volt anyumnál, azt mondta, h megnyugodatok. Beszéltem anyukámnak egy barátnjével, aki tegnsp s ma is meglátogatta. Azt mondja, h ma sokkalokkal jobban van Anyukám. A nővérek a kórházban az mondják, h a legeslegszófogadóbb beteg. Mindent pontosan gy csinál, ahogy mondják neki.

Mostmár igazán várhatjuk, h felépüljön, de legalább jövő szerdáig biztosan kórházbn lesz még...

Kívánok Levinek boldog szülinapot!
És mindenkienk!
A kis Nórinak is, mert szerintem a napokban meg fog születni :))

Na, legyetek jók, és bocs, hogy ennyit önzőzök mostanában.

Ja: otthonról remélhetőleg lesz netem, úh, benézek néha, de sokkal ritkábban mint most.

Páááááááá.
Kir

Kép
k.ir

Kép Ja és a tojások... hagymahéj rulez

Kép
k.ir

Kir!

Nagyon szépek a tojások, nekem is az egyik kedvencem a berzselt!
lyutka

Sziasztok!

Elbőgtem magam a sok gratuláción. :)

Olyan aranyosak vagytok.

Norka, köszönöm, hogy továbbítottad a hírt! És azt a rengeteg támogatást amit adtál az utolsó napokban.
Most is bőgök.... a megkönnnyebbülés és öröm könnyei.

Rejo azt mondta, hogyha majd eltelik egy fél év, akkor gondoljam végig dolgokat és akkor beszéljek róla. Azt hiszem igaza van.

A lényeg, hogy van egy egészséges kisbabánk, aki úgy szívja a cicim mint egy porszívó, tejem még alakulóban. Remélem lesz elég!

Az első éjszakánk csodálatos volt.

10 30kor utoljára szopi, alvás.
2kor kelés szopi, alvás,
háromnegyedötkor szopi és alvás. 8-ig. :)
És én is tudtam aludni közte. :)

Annyira más minden, amióta hazajöttünk. Végig sírtam a kocsiban amikor hazajöttünk. Hogy ezt is megérhettük.

Aztán az első tisztábatétel röhögésbe fulladt! :lol: Hiába, ezt nem tanították az egyetemen! :lol: :lol:

Cserélek vonalzót is! :)

Pussz Mindenkinek! :)

Kép
Vendég

Kavicska, csodás ez a fiúcska, gratulálok! (Tényleg igaz, hogy a PCOS babák a legszebbek :D )
lyutka

Sziasztok!

de jóóóóó,hogy bekuksiztam!!!!!!!!!!!!!

Kavicska nagyon jó újra "látni" és olvasni már titeket!!!!!!!!
Szilveszter nagyon édes!!!
Csak gratulálni tudok ismét!!!!!!
A bőgés érthető... kezdek izgulni én is,nem is a szülés,hanem ennyi év várakozás után minden más lesz végre megtörténik amire vágytunk...

Lecso!
Levinek boldog születésnapot!!!
Tesódéknak pedig GRATULÁLOK!!!!!!!!

Kellemes ünnepeket, minden apró és nagy topiklakónépnek!
Vendég

Kavicskám !

itt is :) szívből gratulálok a gyönyörűséges Szilveszter babához !
Legyen minden éjszakátok ilyen nyugodt !! :!:
Puszillak !

Mindenkinek kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok !

Niki
mniki

Gratulálok Kavics!Szép baba!!!!!!!!!!

Ella, akkor 3 felé szombaton!

Kellemes Húsvétot!!!!!!!!!!
Vendég

Kavicska!

Szilveszter gyönyörű baba! És a hazafelé sírás is érthető. Én is sokszor elérzékenyülök még mindig, és ez így jóóóóóó!
ezoterike

Kavics: Nagyon szépek vagytok! Gratulálok a nagylegényhez. Majd mesélj, hogy mi volt, jó?

Tücsi: Válaszoltam. ;)

Megjártuk az UH-t és a dokibácsit is. Az UH-t is ő csinálta kivételesen, gondolom most ő volt a soros a rendelőben :) Minden rendben, egy hónap múlva megyünk megint, aztán a 35. héttől CTG... Milyen furcsa volt ezt hallani... :) Viszont írt fel megint olyan kevert poros kúpot, gondolom megelőzésképp...

Asszem megyek és ledőlök. Este megyünk vacsizni Bécsi Szelet Vendéglőbe. Rá kell készülni :twisted:

Kép

Kép
bettica

Kavicska!

Tiszta szívbôl gratulálok Szilveszterhez!
Most, hogy olvastalak én is bôgtem.

Lona
lona1

Sziasztok !!

Lecsó, Levinek boldog szülinapot kívánunk !

Anyoo, hogy neked milyen csinos és NAGY pocid van ! :shock: :lol: Nagyon ütemesen nődögél a kis drága...!

Kavicsom, Szilveszter nagyon szép kisbaba, gratulálok még egyszer, elhiszem, hogy sírsz és alig hiszed el, hogy az álom valóra vált.... De ott van veled, örülj neki és szeresd nagyon !! Ölellek !

Csajok, gondoltam, tudósítok. Szóval ma reggel csináltam egy hcg tesztet, ami nagyon halvány pozitív lett. 8 napja kaptam a tüszőrepi szurit, tehát még simán lehet annak a hatása. Ami furi, az a napok óta tartó, több kevesebb intenzitással jelen lévő mensi szerű apró görcsölés. Lehet hogy ez semmi, - bár nem szokott ilyen nekem lenni - de így talán van kb 2,5 % reményem arra, hogy valami mégis csak történt. Nincs barnázás - pedig ez nekem mindig van pé után - tehát ha mást nem, a progiszintemet a closty helyre rakta. Nem tudom, pontosan mennyi idő kell a tüszőrepi kiürüléséhez, mikortól vehetem komolyan ha a hcg pozitív lesz...
Tudja esetleg valaki közületek ?
Nem tudom, hányadik dpo-tól volna értelme tesztelgetni.... jaj, olyan nagyon félek, hogy megint pofára esek...

:roll:
zsizsik

Kavicskám!

Ezzel az Illyés-Gyula idézettel szeretném köszönteni a kisfiad!

"....Füstös mennyországból
havas hajnalon
most érkezett messzi
és legközelebbi
kedves rokonom,

hogy mennék eléd én,
hogy menne anyád,
hogy neved, vallásod,
országod, lakásod,
hamar megtaláld.

Ide küldtek, mint a
cím a ládikán,
ide szól e homlok,
szem, száj, ilyet hordott
anyám, nagyapám.

Száz közt, százezer közt,
azon hirtelen,
akármi a próba,
megismertem volna:
ezt küldték nekem!

Itten vagy te otthon,
most s mindenkoron,
itt bontja ki minden
értékedet isten,
drága csomagom

Mint csillag a vízre,
lomb közé a fény,
kerek arcod ebbe
a népbe illik be
itt lesz jó helyén.

Itt lesz hazád, házad,
anyád, itt leszek
apádnak én ködlő
jövőmmel dúlt költő,
míg el nem veszek.

Karollak, karol majd
más is, nem csak én!
Itt vár, mint a kezdet,
a vég, meg a gyermek,
a végső remény...."

Nagyon örülök hogy a szopik közt tudsz aludni és ilyen szépen helyrebillentetek!
:D

Zsizsik! Vigyázz... mennyi NE tüszőrepi kaptál és milyen tesztet csináltál? (Ha Choragon, akkor 1 ampulla 5000 NE, elvileg azt már nem mutathatja a teszt, de 2 ampullát sajnos igen.) Csak mert én is megszívtam ugyanígy, mielőtt teherbe estem, anno a sürgősségin + tesztet produkáltam, mikor elláttak az osztrákok. Persze attól még simán lehet, hogy máris elindult valami, de ez igazából akkor derül ki, ha 2-3 nap múlva megismétled a tesztet (előbb semmiképp nem érdemes!!)... nagyon szorítok!
Vendég

Kavicska, gratulálok, nagyon-nagyon szép baba Szilveszter! :)

Bettica, örülök, hogy minden rendben van!

Zsizsik, nekem 10 nappal a tüszőrepi után még kimutatta a teszt! 12. dpo-n nekem most már a 25-ös teszt lett halvány csíkos, 10-essel már 1-2 nappal előbb tesztelgethetsz! Drukkolok nagyon Nektek!!!!!!! Kívánom, hogy a nyuszi zebrát hozzon!!! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Kép
Kavicska!Nagyon szép!még 1x gratulálok!
kandi72
Budapest III. kerület

Zsizsik!

Choragonnál én 10 napot olvastam Orvos válaszol rovatban. De szerintem a 12. napon már tesztelhetsz!

Kavics!

Számíts rá, h. most egy darabig mindenen bőgni fogsz!
Ez természetes, tombolnak a hormonok! :D

Anyóóó!

Gyönyörű poci!!!! :D
Énisénisénis!!!!!

Kir!

Nyugi! Mostmár minden rendben lesz!
Keresztapám már a 3. infarktusát tapossa!
Jobbulást kívánok anyukádnak!
Szépek a tojásaid! Ez harisnyával rászorított levelekkel készül? Mennyire kell meghúzni, h. ne menjen festék a levél alá? Vagy rá kell ragasztani előtte a levelet?

Lecsó!

Levinek Boldog Szülinapot!!!
Szerintem is írass tápit, már a tudat is megnyugtató és lehet, h. már az is segít, ha nem idegeskedsz!
És minél többször tedd cicire! Nem baj, ha csak nyammog, legalább éri a cicidet szopis inger! Az a legjobb tejserkentő!
És szerintem, ha rendszeresen hipózol, akkor kevés a szénhidrát! És ezért nincs elég tejcsi!
Lehet a pajzsmirigyedtől is, de a PCOS-tól ugyanúgy!
Én is amiatt kezdtem el a metet szedni, mert el kellett döntenem, h. inkább elájulok a deddel a kezemben a lépcsőn felfelé v. szedem a metet. Elolvastam egy csomó mindent, de külföldi szopis honlapon is szedhetőnek ítélték a metet szopi alatt, úgyhogy szedtem. A dednél sem okozott semmi eltérést.
De persze nem akarlak rádumálni, ez mindenkinek a saját döntése!
De a szénhidrátbevitelt mindenképpen fokoznod kéne!

Monee!

Szerintem a dokidnál nyugodtan szülhetsz!!!!
Tudom, h. most berágtál rá a hiányos felvilágosítás miatt, de hidd el, szülésnél nagyon aranyos és inkább már most próbáld meg egyeztetni vele, h. mi az, amit szeretnél és ebből mi a megoldható. A megyei elég jól felszerelt alternatív szülés szempontjából!
Inkább keress egy jó dúlát!!!
A bababoltokban ingyen hozzáférhető Kangás újságban, de a Kanga honlapján tuti találsz segítséget!

Ezo!

Végül te is a Veneziánál kötöttél ki? :D
Szerintem is szuper!

Csakegy!

A Maxi-Cosi hordózója milyen minősítésű? Mert az egy csomó babakocsira adapterrel csatlakoztatható!

Dimet!

Így is kell csinálni!!! :D A megszokott gyümis kajáihoz kell keverni egyre növekvő arányban a husis kajákat! Főzöl egy kis adagot, jégkockatartóban lefagyasztod, aztán eleinte csak egy kockányit teszel a gyümölcshöz, később kettőt, és így tovább...
Végül simán meg fogja enni!
Vagy sem! :? :roll:
Nálunk az én bio, sómentes kajáimat nem volt hajlandó megenni, anyám főztjét viszont két pofára tömte!
Most amikor nem igazán volt hajlandó itthon kajálni, mert a kanál birtoklásáért ment a hatalmi harc, anyuéknál simán hagyta, h. anyám ETESSE! Ott nem volt hiszti, durcás fej elfordítás, asztalcsapkodás stb. Evett, mint egy kisangyal! A fene a pofáját! :evil:

Mniki!

Akkor nyárra fel!
A teherbeeséssel nálad nincs gond és mostmár meg is fog maradni, h. az okot is kezelik végre! És Pé-től 3X1 Utrót is követelj ki!!!!!!

Egy körkérdés:
Volt olyan, aki eláztatta a matracát magzatvízzel? Mert én felébredtem, h. nem igazán vagyok jól, kimentem a Wc-re és csak ott indult el. Nektek hogy volt?

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Ja és ilyen húsvéti tojást kívánok mindenkinek:

Kép

Kellemes Ünnepeket!

rambóka

Kavics!

Szilveszter gyönyörű! Mégegyszer gratulálok! Sok puszi nektek!
Szülésstoryt írsz majd?

Kép
babancs

Kavicska: Nagyon-nagyon-nagyon sok boldogságot Szilveszter babához :))))))))
Vendég

Lilla ma festett :))))

Festettem a falát őt meg bezsupplotam a kiságyba nehogy beleüljön a festékbe... Onnan vihogott rajtam :) (nagyon vicces lehettem:)))

Egy idő múlva nagyon hisztizett mert ki akart jönni, kivettem... Azonnal odarohant a festékekhez. Megmarkolta az egyik akrilt és úgy csinált mintha rányomná a palettára (szerencsére zárva volt a kérdéses tubus... de nem tűnt fel neki mert jó színes már a paletta)... Amikor végzett megszerezte az egyik ecsetet, belemártotta a paletta "feltöltött" részébe és elkezdett a falra festeni (az ördögöt :twisted: )... ahogy azt tőlem látta....

Tökre meglepődtem :)))) Eddig kellett 1-2 nap amíg a látott dolgokat feldolgozta és utánozni kezdte... most meg azonnal utánam csinálta:)))))

(szép festékes lett azért a gyerkőc mert a fal még fogott:)

Asszem a közeljövőben jobb lesz ha nem hagyunk elől semmit amivel festeni lehet mert annyi az összes falunknak :)))) (pont ma vettünk festéket, hogy átfessük a nappalit... sírnék ha rögtön hazavágná)

Ja... és végre Legózni is kezdett... ld. egymásra építi a kockákat :) (néhány napja próbálkozik már de ma már szemmel láthatóan marha jól szórakozott és megpróbált jó magas tornyokat építeni:)
Vendég

zsizsik nagyon szorítok hogy legyen valami!!pontosabban valaki!

kavicska üdvözüljük Szilveszter babát a topikon!! :lol:

ja monee te kérdezted, én kétszer szültem a Szent Imrében.

Rami én kanapén ültem mikor johanna kilyukaszstotta a burkot, picit fájt, ugrottam egyet, egy nagy bökéssel vagy rúgással sikerült neki, de nem folyt semmi, kisétáltam a WC-re, odaúton se folyt semmi, csak mikor ráültem a WC-re.

ma festettem hagymás-leveles tojást, berzseltet, kicsit megnedvesíted a levelet és akkor klasszul rátapad a tojásra, harisnyát meg jól meghúzod rajta, megkötözöd, az elég. nem megy alá a festék. de én most csináltam életemben először, nekem még nem lett ilyen szép mint kir-nek, de nagyon erősen piros lett, annak örültem.

Mondjuk Kir én is kiváncsi lennék a te pontos technikádra, mennyi hagymát mennyi lében, mennyi ecettel, mennyi ideig...stb. hogy csinálod...

Kép

Kép
rejo

Kavicska: Gratulálok Szilveszter babához és jó egészséget!

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket!

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

(jönnek a ragyáim... lehet elkezdeni fogadásokat kötni, hogy mikor fog megjönni:) (viszont a kardomba dőlök ha kiderül, hogy nem is volt PÉ-m...)
Vendég

Sziasztok!

Kicsit késői vagyok ma, de majd megértitek miért!!

Először is: Kavicskám! Szilveszter gyönyörűűűűsééééges!!!!! :) És ennél többet jelenleg nem is tudok mondani! Ölellek ezerszer!!! Én még ideát, de "rohanok" utánad!!!!!!

Aztán: Kir! Anyudnak jobbulást, bár ezt nem fogod már olvasni............. Tutira minden rendben lesz, most már csak a jó jön!

Csakegy: Ákos fiam is nagy festő volt annó!!! Egy teljes szobát kellett újra festeni, mert a sötétkékbe sikerült neki a fehérrel belekenni két-három falon is!!!! No, azóta nem remekel ne aggódj! :lol: :lol:

Anyóm! Babavár nagyon formálódik! Határozottan látszik, hogy takargatni valód van.......... :lol: :lol: :lol:

Szóval..............
Az éjjel nem sokat aludtam, ez vár most is rám szerintem! 15-30 percenként ébredtem fel egy-egy összehúzódásra! Bár nem akartam eredetileg menni, mégis felkeltem hajnalban, lezuhanyoztam, és beautóztam a kórházba. T-nek szóltam, hogy bármire is készüljön, mert ez nem a szokásos dolog! Az úton széééééééép 3 percesek érkeztek, amik még bőven viselhetők voltak, de a jóslókat azért már túllépték! CTG, ezen is látszottak, 5 percesre változott, mire beértem. Mészi megvizsgált, méhszáj totál zárt! 1000-es!!! :shock: :cry: :roll: Puhul, de semmi jele, hogy szülnék még ma. A szülésznőm szabin, Mészi közli, hogy elutazik az ünnepekre, és hát az ünnepek azok midnig ilyen bizonytalanok. Kicsit berágtam, mondom rendben, akkor majd megdumálom a lánnyal, hogy ne most akarjon kijönni! :twisted:
Ritát (szülésznőmet) felhívom, azt mondja egy Caullophyllum eldönti a kérdést, vegyek be egy adagot, és majd hívjam.
A szép rendszeres összehúzódásokat szétzilálta, kiritkította és elgyengítette napközben, ennek örömére T-vel töltöttem a napot, nem akartam otthon egyedül lenni! Jó is volt, legalább elfoglaltam magam!

Estére megint fellendültek az összehúzódások, erősebbek és ritmusosabbak. De nem megyek még be......... Lezuhanyoztam, a forró víz valami fenomenális! 3-6 percenként érkeznek, simán bírhatóak, szóval szerintem én még ma és holnap biztosan nem szülök! De Kirnek igaza leszen és Rambókának is, hogy húsvétra, a hétfői nagy frontra talán meg lesz Nóri!!! Készülődik a lány is és a testem is!

Boldog vagyok. Nem félek, várok, vágyakozom a szemeközé nézni ennek a kisfrancnak. :lol: :lol:
Mivel nehezen tágulok, így nem kapkodok sehova. Csak gondoltam megírom a mai napomat, és megpróbálok elpihenni!

Ha megyünk be, úgy is azonnal jelentkezem!

Szép holnapi napot nektek, és szép ünnepet, ha nem jönnék addig!

Puszka!
Vendég

Monácska: Hűha :)))) Akkor most nagyon rajtad a világ szeme :))))) (aztán meg ki tudja... lehet, hogy még ma éjjel kibújik Nóra béjbi:))))) (ma is front van... melegfront) (üdvözöld légyszi a topiklakók nevében is:)))))
Vendég

Csakegy!

Meglesz!!! Dupla puszit kap, ha ma érkezik!! (Hihihihihihihi, már éjfél elmúlt!!!!)

Tép, húz a hasam alja, de ennyi csak!

Megyek, tényleg megpróbálok aludni. Sajnos vízszintesben még rosszabb, lehet, hogy jövök vissza zenéthallgatni, míg T-m alszik!
Vendég

Jóóóó reggelt a hétalvóknak!!!

Leköszönt a nyákdugeszem is, tuti, hogy hamarosan érkezik a családba még egy tag!!!! (Ákosnál nem magától távozott, a mostanit megsirattam örömömben!!! Tök jó, hogy magától ment el!!!)

Éjjel tudtam kicsit aludni, úgy 2-3 körül ájulatszerűen, már nagyon fáradt voltam, most újra beindultak a fájások szépen!

Drukkokat küldjetek jó??????????
Vendég

Monácska!Nagyon nagyon drukkolok!!!!!Az írásodon is érződik ám, hogy mennyire nyugodt és boldog vagy!Ez nagyon jó!
És nem felejtettem ám el, mennyire drukkoltál nekem az előző ciklusban, sőt ha te nem vagy és nem kezdek mérni, nem is derül ki, hogy volt pé-m!!!Ha majd valamikor(az se baj, ha soká :wink: )arrafelé jársz, nézd meg az e havi híreimet!Tegnap görbét és hormoneredményeket is tettem fel! :wink:
MÉGEGYSZER DRUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!Gondolok rád sokat!Puszi!

Kép
Kép
zazzy

Monácska!

Ebből baba lesz, akárki meglássa! :D

Rejo!

Mamid hogy van?

Zazzy!

Csodák márpedig vannak! :wink:

Csakegy!

Nálunk is a rettentő magas tornyok a menők. Látszik rajta, h. kifejezetten várja, h. mikor dől össze az egész! :twisted:

További megszívlelendő tanács későbbre:
Onnantól, h. a ded rákap a motorozásra, célszerű olyan cipőt venni neki, aminek a gumitalp az orrára is fel van kunkorítva, mert Gergő az 1 (egy!) hónapos cipője orrát már sikeresen lereszelte! :evil:

rambóka

Sziaszok!

Hejj, de jó hogy nem köszöntem el Húsvét ügyben!

Mona!

Minden gondolatom a Tiéd!!! Nagyon szurkolok!
Boldoggá tettek a soraid, örülök hogy ilyen szépen indul Nóri születése!
Valamelyik nap írtad hogy megy az online szülés egy másik topikon. Nah, ma az én Babanetem marad fent és frissül rendeszeresen Miattatok!

Rambóka!

Írok privit!
Nem, nem azért választanám inkább a Szent Imrét, mert berágtam a dokira. Nem haragszok rá, orvos, ezt tuljadonképpen nekünk el kéne fogadni, hogyha nem tudom hogy mit kell kérdezni, akkor magától nem fogja mondani a választ. Szar helyzet, de ahogy látom az esetek többségében ez van. Mellesleg a védőnő sem tudott a kombinált teszt ingyenes elvégzéséről a Klinikán. :?

Rejo!

Neked is írnék majd privit, ami lehet hogy nem most lesz, de nagyon kíváncsi vagyok a tapasztalataidra a Szt. Imrével kapcsolatban.

Zazzy!

Kíváncsívá tettél! Megyek átkukkerolni a másik topikba! :wink:

Kavicska!

Üdv. újra otthon!
Ha jól értem most még nem fogunk születéstörit kapni Tőled, max. csak egy olyan összefoglalás félét hogy mi történt veletek a kórházban.
Gyönyörű a kisfiatok! :D
Alvás rulez!!! :lol: Cupp a gyerkőcnek hogy hagy Téged is!
Sebed hogy van? Van segítséged most a napokban?

Csakegy!

Nem nevezel ki Lillának felületet ahová lehet festeni?
Mondjuk le tudnál valami számára is elérhetőt takarni egy nagy ív csomagoló papírral, ahová a Te segédleteddel tudna alkotni... Szerintem ez tök bulis elfoglaltság. :D

Vááár a takarítás! :twisted:
A Nyúl mondjon le, semmi kedvem a hülye húsvéthoz! Itthon akarok lenni. :?
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Megnéztük a Forma1-et, Kavicska érezted, hogy gondolok rád????? Előre sajnálom, hogy holnap valszeg ezt nem fogom látni!

Megvárom, hogy a mostani 8 percesek 4-5 percesekre rendeződjenek, és elindulunk be! Tágulási vérzés is van, nem merek tovább reszkírozni idehaza!

Még sül egy adag piskóta, meg egy mosás kifut, és lassan elindulunk! Elég nehezen tágulok, és nem is intenzívek még mindig a fájások. Illetve Ákost indították, és ott annyira emlékszem a szaggattó, nagyon fájdalmas görcsökre. Erre várok, de ezek meg nincsenek most, és félek, hogy vakriszatás lenne bemenni még mindig, ellenére annak, hogy elment a nyákdugesz!

Nyah, megyek zuhanyozni!
Vendég

Mona!

És akkor most van doki vagy nincs doki? Szülésznő?

Monee

Monee

monee85

Sziasztok lányok,

köszönöm a megjegyzéseket a teszteléssel kapcsolatban, nekem is inkább a tüszőrepi bejelzése az,ami reálisabbnak tűnik. Egyébként Pregnilt kaptam, 2 ampullával, nem tudom, mennyi a NE értéke, mert a maradék egy bent maradt az irodában a hűtőben.
Na, mindegy is, meglátjuk, mi/ki lesz ebből. Lehet, hogy semmi, de egy biztos: most nem barnázom pé után, tehát a closty ha mást nem is, de a progi szintemet rendbe hozta. Ja, és a hőm is 37,1 C, de úgy tudom, hogy a hőt is befolyásolja a gyógyszer.
Szóval várunk, aztán majd szerda táján tesztelek megint egyet.

Kavicsom, Szilveszter gyönyörű szép kisfiú ! annyira örülök, hogy jól vagytok, és elhiszem, hogy mindenen elsírod magad.... végre a kezedben van annyi év kínlódás után a kisbabád, szeresd őt nagyon és legyetek boldogok ! Az pedig külön öröm, hogy végre tudsz aludni, rettentően sajnáltalak, amikor meséltél a kálváriádról... :cry: Ölellek !

Monácska, atyaég, de izgalmas ....! Sokat gondolok ma rád, és még felcuppanok, hátha írsz még..... nagyon tetszik, hogy ennyire nyugisan, kiegyensúlyozottan várod a nagy pillanatot.... huh, nagyon drukkolok !

Képzeljétek, végre készen lettek a hátsó épületünk tetejével... :twisted: Komolyan, majdnem 3 hétig csinálták.... tegnap reggel Laci kivitte a 95 db csellót a lakásból, így megszűntünk végre szinfónikus zenekari raktár lenni, én pedig jó alaposan kitakarítottam, szabályosan jól esett végre rendet tenni, tisztaságot varázsolni. Így szép lakásban várhatjuk a nyulat/télapót. Itt ugyanis nagy pelyhekben hull a hó, ezért mi inkább télapós dalokat énekelgetünk reggel óta, a nyúlnak a sejhaja tuti hogy fázik ebben hidegben, jöjjön inkább a télapó, aki amúgy is bírja a gyűrődést. Legalább valaki hozzon azért ajándékot.... :lol: :wink:
zsizsik

Dokim nem tudom be fog-e jönni! Kicsit csalódott voltam, és nem kérdeztem meg, hogy akkor most jön vagy nem........... Ha nem jön, lesz ügyeletes, Rita a lényeg!

A szülésznőm az jön, kivéve vasárnap éjjel, mert akkor koncertre fog majd menni! De utána rohan be, bár én úgy érzem, hogy nem fogjuk vasárnap éjjelig kihúzni! Ne mááááááááááá, csütörtök éjjeltől vasárnap éjjelig???? No, az még azért nekem is sokkkkkkk!

Most tényleg megyek zuhanyozni, mert hajat is kell mosnom!

Puszka csajok!

És nagyon köszönöm!!!!!
Vendég

Monácska: hát én itt röhögök :))))) Még kisül a piskóta, lemegy a mosás és majd utána indultok :)))))))))))))

Gyors és fájdalommentes szülést kívánok :))))))

Aztán küldjed az SMS-t a hírhozódnak ha Nóra megérkezett :))))
Vendég

Jaj de izgi hírekre jövök! Monácska várjuk mi is a kis Nórit! Menjetek be, nézesd meg magad! :) Lehet ma találkoztok végre?

Zsizsik: Te még csak 1 hete repedtél nem? Én szerdánál előbb lehet, hogy nem tesztelnék, a fene tudja mennyire játszik még be a tüszőrepi... Nagyon drukkolok nektek! ;)

Kép

Kép
bettica

Zsizsik: na most akkor kezdhetünk miattad is izgulni:))) Szerda előtt viszont szerintem se tesztelj, ne stresszeld magad feleslegesen... Mennek a szurkok :)))
Vendég

Csakegy: Na, igen ezen én is nagyon nevettem. Ilyesmire írták, hogy akkor sietni kell, ha ez most nem az első gyerek :lol: Remélem most kevésbé lesz fájdalmas a szülése Monána, mint az előző volt! Drukk!

Kép

Kép
bettica

Fú Monácska, ez hihetetlen, mennyire nyugis vagy!Annyira profin csinálod, mintha legalábbis az ötödik szülésed jönne!!!Annyira jó ezt olvasni!!!!!((((((((((((((((((((+++++++++++++++++++++))))))))))))))))))))))))

Kép
Kép
zazzy

Monácska!

Én is azon röhögök, h. még egy picit tökölsz otthon, aztán a végén a párod vezeti le a szülést! :wink: :lol:
Biztos, h. fel van rá készülve? :roll:

Zsizsik!

Én próbáltam vizualizálni a 95 csellót és el nem tudom képzelni, h. hogyan fértetek el! :shock:
Progipótlást is kapsz? Mert az szépen emeli a hőt.
De én a helyedben mostanában sokat üldögélnék a konyhátok ablakkal szemközti székén!
Annó a talin ott ücsörgött Kavics! Aztán nézd meg mi lett belőle.....:wink: :D

rambóka

sziasztok

Monácska:DRUKKKKK!GYORS ÉS SZÉP EMLÉKEKKEL TELI SZÜLÉST KÍVÁNOK! :D

Kavicska:nagyon helyes baba Szilveszter! :D

Zsizsik:szorítok hogy szerdán zebra legyen a teszten! Kép

Rejo,Rambóka!HÁLE LÚJA!VAN TEJCSI!!!!! :D :D :D Pontosan nem tudom minek köszönhetően,a homeós bogyó vagy kecskeruta vagy a sok fejés vagy Tomi szipákolásásnak vagy sz összesnek együtt,de VAN!!!NAGYON ÖRÜLÖK NEKI!Már tegnap este is raktam be tejcsit a fagyóba(200ml)+ma is már(200ml) és még szerintem fogok is.A hűtő teli tejcsivel!

Köszönöm a bíztatást,a tanácsokat!ÚGY ÖRÜLÖK HOGY VAGYTOK!!!!!SOK-SOK LELKIERŐT ADTOK!!!!

Kép

Kép
lecso

Rambóka,

nincs progi pótlás, semmi sincs, csak a várakozás.....

Nagyon sokat üldögélek azon a széken, hihi.... :lol: De egyik nap azon morfondíroztam, hogy az a nyári topic tali nálunk elég sok kisbabát hozott, Lecsó, Monácska, Kavics.... akik akkor rögtön terhesek lettek.... Lehet hogy a hely szelleme segített....? Már rajtam is segíthetne....

Lecsó: örülök, hogy megint van tejed, ne aggódj, tudod, ez olyan hullámzó is tud lenni, hol több van, hol kevesebb.... lényleg, hogy fejjél, tényleg az fontos a mennyiség fenntartásához.
zsizsik

Zsizsik!

Hely szelleme......
95 cselló neked nem elég??? :lol: :lol: :lol:

Lecsó!

Örülök, h. visszaállt a tejcsid! :D
Csak így tovább!

Monácskáról semmi hír?

rambóka

Sziasztok!

Monácskát benttartották? Jó lenne tudni, hogy akció van-e vagy még nincs :roll: Továbbra is drukk!!!!!

Kép

Kép
bettica

Monácska nem ment be.................... :roll: :oops:

Nem sűrűsödtek a fájások, csak a dugeszem másik fele távozott, továbbra is 10-12 percesek csak!

Nem tudom mit csináljak, tényleg tisztában vagyok vele, hogy a fű sem nő ilyenkor, nem akarok feleslegesen bent lenni, ha semmit nem tesznek, akkor inkább itthon. De ezt meg előre nem tudja az emberlánya.

Bezzeg parázni meg már ekezdtem, nem biztos, hogy Nórinak jót tesz ez a sok várakozás.

T-m elment költöztetni segíteni, szóval majd szólok ha indulunk, előtte mindenképpen jelzek!

És ha Nóri megérkezett is azonnal jelzek!

Most meg bőgök-e, eddig meg tök boldog voltam. Azt hittem tök jól mennek a dolgok, de most nagyon belassultak, és jelenleg el vagyok anyátlanodva. Asszem felhívom Ritát!
Vendég

Mona drága!

Nagyon ügyesek vagytok!
Jön az a kislány kifelé, hidd el, csak nem ajtóstul ront a házba. Ákos már régen született, lehet hogy Nórinak újra úgy meg kell csinálni magának a helyet, mintha első baba lenne.

Hívd fel Ritát, nagyon jó lesz, majd meglátod!
Ő a hangod alapján is el fogja tudni dönteni hogy kell-e menni vagy sem. Tudod, a bábák is így csinálnák... :wink:

Ez jár Nektek:
((((((((Monácska és Nóri))))))))

Rólunk:
3 napja nem éreztem mocorogni a babát, uh. ma reggel nagy elbeszélgetést tartottunk még az ágyban fekve, hogy legyen má olyan kedves, lécci, motoszkáljon nekem egy kicsit. Éééés az én rendes bébikén motoszkált nekem reggeli után. :lol: :lol:
Szegénykém, annyi stressz meg feszültség volt a melóhelyen az elmúlt napokban, hogyha kirúgta volna a ház oldalát, valszeg csak akkor vettem volna észre hogy mozog. :? Evvan. Még egy hónap és vége. :roll:

Megyek eladni a feleslegesen megvásárolt kismami ruháimat. :oops: :lol:
Monee

Monee

monee85

Aszondta Rita (olyan pillanatok alatt megnyugtatott mellesleg..........), hogy ez egy hosszabb meccs lesz, az tuti, szóval ne sajnáljam a vizet, zuhanyozzak agyba-főbe, ha kádam nincsen. Estére talán mehetünk majd be, de nem is biztos, hogy meg lesz a lányka! És pihenjek rengeteget, de lazítsak, semmiképpen ne rettegjek az összehúzódásoktól!
Ezzel nincs is gond, nem félek attól, hogy fáj, mondtam is neki, hogy én inkább már Nórit féltem. De mivel még a terminust sem léptük túl, semmi gond nem lehet a lánnyal!!

Szóval még itthon, és egyelőre marad a zuhany!

Egyébként tapasztaltam, hogy a melegvíz sűríti a fájásokat, de intenzitásában viselhetőbbé teszi egyúttal! Szóval akkor megyek, és a lábamra úszóhártyát növesztek!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Monácska!

Én mindenhol azt olvastam, h. ha vérzés is van, akkor irány a kórház!!!! Vagy az csak a nyákdugó volt?
Tudom én, h. inkább otthon vajúdgatnál, de inkább küldjenek haza, h. vaklárma, minthogy a kocsiban szüljél, mert későn indultatok! :lol:
Parázni ne parázz, de azért jó lenne tudni, h. ezek még csak jóslófájások v. már igaziak?
Meleg vizes zuhanyt próbáltad már? Arra elmúlnak?
Szorítok ám nagyon!

Na lépek bevásárolni, mielőtt az éhhaláltól fenyegetett banda, két világháborúra elegendő élelmet bespájzolva a két napra, teljesen kirabolja a Spárt! :twisted:

De utána jövök vissza online szülést vizitálni! :lol:

rambóka

Rambóka!

A vérzés a nyákdugesz melletti egy cseppecske volt!!!

Nem múlasztja el, besűríti alaposan, de ellazít egyben. Talán ettől is sűrűsödik be. Fejben kell ezt nekem rendbe tenni míg ázogatok asszem!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?