Zsizsik!
Choragonnál én 10 napot olvastam Orvos válaszol rovatban. De szerintem a 12. napon már tesztelhetsz!
Kavics!
Számíts rá, h. most egy darabig mindenen bőgni fogsz!
Ez természetes, tombolnak a hormonok!
Anyóóó!
Gyönyörű poci!!!!
Énisénisénis!!!!!
Kir!
Nyugi! Mostmár minden rendben lesz!
Keresztapám már a 3. infarktusát tapossa!
Jobbulást kívánok anyukádnak!
Szépek a tojásaid! Ez harisnyával rászorított levelekkel készül? Mennyire kell meghúzni, h. ne menjen festék a levél alá? Vagy rá kell ragasztani előtte a levelet?
Lecsó!
Levinek Boldog Szülinapot!!!
Szerintem is írass tápit, már a tudat is megnyugtató és lehet, h. már az is segít, ha nem idegeskedsz!
És minél többször tedd cicire! Nem baj, ha csak nyammog, legalább éri a cicidet szopis inger! Az a legjobb tejserkentő!
És szerintem, ha rendszeresen hipózol, akkor kevés a szénhidrát! És ezért nincs elég tejcsi!
Lehet a pajzsmirigyedtől is, de a PCOS-tól ugyanúgy!
Én is amiatt kezdtem el a metet szedni, mert el kellett döntenem, h. inkább elájulok a deddel a kezemben a lépcsőn felfelé v. szedem a metet. Elolvastam egy csomó mindent, de külföldi szopis honlapon is szedhetőnek ítélték a metet szopi alatt, úgyhogy szedtem. A dednél sem okozott semmi eltérést.
De persze nem akarlak rádumálni, ez mindenkinek a saját döntése!
De a szénhidrátbevitelt mindenképpen fokoznod kéne!
Monee!
Szerintem a dokidnál nyugodtan szülhetsz!!!!
Tudom, h. most berágtál rá a hiányos felvilágosítás miatt, de hidd el, szülésnél nagyon aranyos és inkább már most próbáld meg egyeztetni vele, h. mi az, amit szeretnél és ebből mi a megoldható. A megyei elég jól felszerelt alternatív szülés szempontjából!
Inkább keress egy jó dúlát!!!
A bababoltokban ingyen hozzáférhető Kangás újságban, de a Kanga honlapján tuti találsz segítséget!
Ezo!
Végül te is a Veneziánál kötöttél ki?
Szerintem is szuper!
Csakegy!
A Maxi-Cosi hordózója milyen minősítésű? Mert az egy csomó babakocsira adapterrel csatlakoztatható!
Dimet!
Így is kell csinálni!!!
A megszokott gyümis kajáihoz kell keverni egyre növekvő arányban a husis kajákat! Főzöl egy kis adagot, jégkockatartóban lefagyasztod, aztán eleinte csak egy kockányit teszel a gyümölcshöz, később kettőt, és így tovább...
Végül simán meg fogja enni!
Vagy sem!
Nálunk az én bio, sómentes kajáimat nem volt hajlandó megenni, anyám főztjét viszont két pofára tömte!
Most amikor nem igazán volt hajlandó itthon kajálni, mert a kanál birtoklásáért ment a hatalmi harc, anyuéknál simán hagyta, h. anyám ETESSE! Ott nem volt hiszti, durcás fej elfordítás, asztalcsapkodás stb. Evett, mint egy kisangyal! A fene a pofáját!
Mniki!
Akkor nyárra fel!
A teherbeeséssel nálad nincs gond és mostmár meg is fog maradni, h. az okot is kezelik végre! És Pé-től 3X1 Utrót is követelj ki!!!!!!
Egy körkérdés:
Volt olyan, aki eláztatta a matracát magzatvízzel? Mert én felébredtem, h. nem igazán vagyok jól, kimentem a Wc-re és csak ott indult el. Nektek hogy volt?