Sziasztok!
Voltunk a hallásvizsgálaton! Hát, szintén nem minősíteném a magyar eü-t!
A dolgozókkal semmi bajom nincs, nagyon kedves volt az asszeintens nő is,meg a doktornő is olyan szeretettel beszéltek az Esztihez, hogy le a kalappal mindkettő előtt.De a körülmények, hát az valami horror
Ugye reggel 7-re kellett mennünk, akkorra kaptunk időpontot. Mire beérünk, persze alszik az Eszti, de ugye ki kell venni a hordozóból és le kell vetkőztetni. Felébred és üvölt
bemegyünk, mondja az asszisztens nő, hogy el kéne altatni, mert csak alvás közben lehet megvizsgálni, és jó volna egy fél órát aludna legalább, de az ágyon fekve, úgy, hogy a feje az ablak felé nézzen.
Na, mi ugye fél héttől ott voltunk, küzdöttünk az elalvás ért, vagy ellene már nem is tudom
én már szoptattam, cipeltem, énekeltem neki, férj hordozta a hordozóban, stb.... negyed kilenc van és a gyerek már majdnem alszika hordozóban hurrá.......... erre bejön egy egész család "kisebbség" és elkezdenek köhögni, meg orrot fújni
persze gyerek kinyitja szemét, újra séta. elalszik, csoda történt, bekopogok, hogy alszik a gyerek, mondják az jó, csak vegyük ki a hordozóból, okés kivesszük és még mindig alszik, fél siker
ajtó becsuk, én bent maradok vele, férj kimegy a cuccokhoz. monitort nézem mindenféle görbéket látok, stb... ez nem lényeg, ddeeeeeeeeeeeee ahányszor valamelyik köhögött vagy tüsszögött, vagy ahányszor bejött valaki a váróba (nyikorog rohadtul az ajtó) annyiszor az adott hangerősséggel újra kellett kezdeni a vizsgálatot. Én már majdnem kimentem és elküldtem őket a búsba
Végülis sikerült, kibírta kiscsaj a vizsgálatot alva, hurrá, de ekkor meg le kellett róla műteni az előzőleg még éber állapotán a fejére ragasztott 3 elektródát, na azt az üvöltést
majd közlik, hogy itt a papír, ezzel menjünk át a másik épületbe az ambulanciára, itt a 6-os szobába xy dr nőhöz, aki kiértékeli az eredményt és megvizsgálja a gyereket. Persze ez egy másik épületben van, így gyerek üvöltve felöltöztet, hordozóba berak, még mindig üvölt, leérünk, levetkőztetjük, még mindig üvölt, kijön egy nő, beveszi a papírt, előttünk még vannak persze, és közli, hogy értekezlet van, kicsit várni kell a dr. nőre . Eszti még mindig üvölt, de, mint akit ölnek
tisztába teszem, hátha az a baja, persze kuka sehol nincsen. arról, hogy kezet is tudjak mosni, ne is álmodjak. leülök a sarokba és megszoptatom leszarom módján ott mindenki előtt.Eszik szépen, de kiköpi és újra üvölt
Nem tudok mit csinálni, egyszerűen nem bírja ha nyúzzák
végre bejutunk, még mindig üvölt, dr. néni szerint minden oké, de azért kiveszik a kezemből és a nagy lámpa altt még egyszer jól belekukkolnak a füleibe, erre persze még jobban üvölt.
kész vagyunk, 8 hósan kontoroll. Öltözhetünk, és hazafelé már nyugiban alszik a kocsiban.
1. ha már hallásvizsgálat, mi a bánatnak nem lehet egy darab hangszigetelt szobát csinálni, hogy minden egyes nyikorgásra ne kelljen már újból nekiállni az egésznek.
2. miért akkor van értekezlet, amikor rendelési idő?
3. miért nincs egy kuka, ill. egy mosdó egy kórházi váróban?
És még egyszer mondom, le a kalappal az ott dolgozók előtt, mert ilyen körülmények között is nagyon szépen, nyugodtan, és emberi hangon szóltak az üvöltő babámhoz, és nyugtattak, hogy ne aggódjak, más is így van ezzel. Amúgy minden rendben szerencsére. Bocs, de muszáj volt leírnom.
Amúgy 11-re értünk haza, és fél hétkor indultunk!