Új privát üzeneted érkezett!

Betti!

Gratula! :)
A hátsó fundusi lepény szuper. Jó helyen van és jó magasan! :wink: Az a gáz, ha lent a méhszáj közelében tapad meg, a többi helyzet tökéletes. :wink:

Magika!

Na mi zújs, csak nem? :wink:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

na szuper, nem szeretek laptetőn lenni :?

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Na lányok úgy néz ki pénteken megyünk az ügyvédhez megkötni a szerződést.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Legalább is most hívott az ingatlanos hogy 10-re kell menni, remélemmost már nem jön közbe semmi.

Magi na? Mizus?

Betti gratula a kislányhoz, bizti örülni fog apa is neki.

Kép

gabi1

NA felkeltem es csinaltam vacsit, es talan enyult egy kicsit.

Ellenben olyan vagyok, mint akin atment az uthenger.

Teljesen kivagyok.

Most megyek megfurdok Zolival meleg vizben.

Talan attol abba marad, vagy beindul, ahogy Gabi mondta.

Magi
Vendég

Magi
Helyzet?

Betti
Gratula a leányzóhoz! :lol:

edoci

Sziasztok!!!

Na vagyok megint én is! Egy kicsit össze szedtem magam mert eléggé kifáradtam!!! Mármint a hétvégén mert átrendeztük a lakást kidobtuk a régi butorokat, és csináltunk helyet a kisszobában, mert eléggé nagy volt már ott a kupi a rumi szobában!! DE most már vagyok és köszönöm, hogy volt aki gondolt rám!!!!!! :D :D Voltam ma nödokinál egy ujnál de nem volt ma bent mert most helyettesiteni volt egy másik rendelöben!! De nem baj majd legközelebb!! Ezért gyorsan hazajöttünk és megszeretgettük egymást a párocskámmal mert tegnap vettem egy olyan igazian izgato kis fekete-fehér baby-dolt!! Ha lenne mivel felraknám nektek, de nem tom felrakni!!

Magika!! Nagyon izgi!! Annyira izgulok érted!!! Amugy egy jó forru tusolás tényleg jót tehet legalábbis van olyan ismerösöm akinél bevált!! :D :D :D

Zsuzska! Jók a viccek! Mi zu veled??? :roll: :wink:

Lexa!! Gyönyörü a kis baby!!!!! :D Gratulálok!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Jo ejt lanyok!

Furcsi utan ugy elfaradtam, hogy el is aludtam ket kemenyedes kozott.
Most sokkal kevesbe van, es ritkan, de meg van.
Erre ebredtem fel, de meg mindig csak kicsi gorcs es kicsi kemenyedes.
De azert elegge kellemetlen ahoz, hogy csak ugy legyenek.

Ha ezek a joslok, nem irigylem, akiknek az utolso honapokban vegig szokott lenni.

A tegnapi egesz napos gorcsolgetes, annyira megviselt.

Teljesen kimerultem es kivagyok az emlekek miatt is.

Na megyek megprobalok meg visszaaludni.

Magi
Vendég

Magi!
Mi újság?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Jó reggelt!

Magika!
Mi ujság? remélem ma már jössz a jó hírekkel hogy indultok a korházba :lol: !

Nekem éjjel úúúgy szúrt a hasam, mikor felkeltem pisilni...de szerencsére a magne b6-ra ismét rendbejött!

betti!
Elmondtad apának hogy kislány? Mit szólt?

d.dodó

dodó!
Persze elmondtam szegény kicsit csalódott volt de este már viccelődött hogy nőuralom lesz a házban

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok

Magi
Mi újság?

Betti
Mit szólt apa?

Dodó
Mit csinálsz ma?pihi?

Én ma már nem vittem Mátét oviba,hajnalban hasmenése volt,azóta semmi,de biztos ami biztos!Holnap meg úgyis elutazunk! :lol:

edoci

Látom Betti hogy közben írtál!Akkor nagyon jól viselte a híreket! :lol:

edoci

edoci!
Hát úgy tűnik de kicsit sajnálom őt !
Pedig mindent megpróbáltam lh stb. és ebben az 1 hónapban nem figyeltem és akkor jött a baba.A fiús próbálkozásokra semmi

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

harivera!
Mai teszt? Mert tegnap nem tudtam megnyitni a chaten...és ki is kellett lépnem!

szerintem magika mindenképp ir mielőtt elindul a korházba.

edoci!
Igen, ma csak pihi....talán készítek ékszereket, meg majd spagettire kell szószt csinálnom, de azt csak estére.

d.dodó

Szép napot nektek!

MAgika: Remélem azért nem írsz, mert már a szülőszobában vagy :wink:

Betti: Gratula a kislányhoz :lol: :lol: :lol:

Edoci: Máténak jobbulást :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A fütyi kérelme:

Alulírott Hímvessző, jelen levelemmel fizetésemelésért folyamodom.

Indokaim a következők:
-Nagy mélységekben dolgozom,
-Bármely helyzetben először a fejem dugom be,
-Sem hétvégi, sem szabadságolási időszakom nincs,
-Nedves környezetben kell dolgoznom ,
-Magas hőmérsékleten dolgozom,
-Fertőző betegségeknek vagyok kitéve.

Tisztelettel: Hímvessző
Tisztelt Hímvessző!

Miután kérelmét átolvastuk, az abban lévő érveket elemeztük.
Sajnálattal közöljük, hogy kérelmét a következő okok miatt elutasítottuk:

-Nem dolgozik napi 8 órát folyamatosan,
-Kis erőkifejtés után elszenderedik,
-Nem követi mindig a felső vezetés utasításait,
-Nem marad meg kijelölt helyén, gyakran elkódorog máshová,
-Nincs kezdeményezőkészsége, állandóan nógatni, motiválni kell, hogy munkába álljon,
-Munka lejártával munkahelyét mocskosan hagyja el,
-Nem követi a biztonsági előírásokat, mint pl. a védőruha viselete,
-Képtelen két egymás utáni műszakban dolgozni,
-Néha elhagyja a munkahelyét, még mielőtt a napi munkát elvégezte volna.

Ha mindez még nem lenne elég érv Önnek, megjegyezzük, hogy állandóan két gyanús zsákkal járkál.

Bérosztály

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

harivera!
Ez tuti baba!
nagyon könnyen teherbe esel nem semmi!
Mikor volt a műtét?
Nem baj hogy ilyen korán jött a baba?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok lanyok!

Nem szulok meg, de ki vagytok teljesen merulve.

Igaz ejjel aludtam csak annyit voltam fent, amennyit itt irtam nektek.

Kemenyedeseim meg vannak meg, eleg erosek es hat ugy kikeszultem a tegnapitol, hogy szules utan nem voltam ennyire ki.

Holnap megyek majd ugy is orvoshoz, kivancsi vagyok mit mond majd.

Na megyek pihizni.

Ha megyek szulni mindenkepp irok par sort.

Magi
Vendég

Magi!
pihizz sokat szükség lesz az erődre én már azt hittem meg van a baba hogy eddig nem jöttél!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Magi nst-re nem kell járnod? nem ártana bemenned szerintem egy nst-re ott látszódna hogy milyen intenzitású a keményedésed.

Kép

gabi1

GAbi!

Megyek holnap, de az orvosomnak csak szivhangnezoje van, mert csak egy tappancsos, igy a fajasokat nem nezi.

De egesz nap vannak ma is kemenyedeseim, ami hol faj, hol nem.

Magi
Vendég

Magi de nst-re abszolút nem is kell járnod? Ennyi idősen már hetente 2x kellene menni, nem elég csak a szívhangvizsgálat.

Kép

gabi1

Gabi!

NST, A CTG is. Nekem ilyenre soha nem kellett mennem, eleg a CTG. 36. hettol kell menni hetente es a betoltott 40. hettol meg naponta, ami nekem nem fog menni es nem is fogok elmenni, mert az ut nekem 1,5 ora oda es 1,5 ora vissza.

Igy ha nem indul be, akkor megmondom neki, hogy inditsa be, vagy jarok 3 naponta.

Magi
Vendég

Dodó
Milyen ékszereket készítessz?

Betti
Látod a sors akarta hogy lányotok legyen! :wink:

Magi
Kitartást! :wink:

Zsuzsa
Köszi!Te most hogy vagy?

Gabi
Voltál dokinál?

edoci

Edoci: Köszike, megvagyok :roll: LH tesztem még erősen csíkos mindg, közben meg már készülök pirire..... hétfőn betámad a dög :evil: Doki meg csak ápr. 3-án lesz.... akkor lesz konzi.....eldől, mit szedjek és hogyan tovább :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Magi!
szorítok nektek és írj,ha esemény van :lol: :lol:

edoci!
Jobbulást Máténak!Lehet,hogy valami vírust szedett össze?? :?

Betti!
Gratulálok a kislányhoz.Az én apukám a második hugomnál sírva fakadt,de mostmár semmi pénzért nem adna bennünket az tuti!!Mindhárman egészségesek vagyunk és szerintem ez a legfontosabb.Természetes egy kis elkenődés,de majd ha a két csajszifog egyszerre ugrani a nyakába attól majd oda lesz :lol: :lol:

Gabi!
Mi volt a dokinál?

nócika!
Örülök,hogy jöttél!Megy a drukk+++++++++++++++++++++++++

Zsuzska!
Nem kéne csinálnod 1 HCG-t is,ha ilyen erős az LH?Drukk+++++++

Kata??????????

Kép
Kép
a.ibici

edoci!
Gyöngyékszereket készítek!! :)

d.dodó

Sziasztok!!

Ibici! Örölök, hogy örülsz!! Mert így legalább én is naon örülök!!!
És naon köszi a drukkot!! Rám fér, de valahogy egyre jobban kezd ki hunyni belölem a baba láz!!! És ez nagyon-nagyon rossz érzés!!! És ez kezd fájni!! Hogy várok várok mind hiába!! Szoval nagyon szeretném a babát de valahogy kezd kialudni belölem a láng mert már egyre kevesebbet gondolok rá!! :cry: :cry: Ezt valahogy nem igazán értem, hogy mért van!!! Bennem van a hiba??? De nem baj bizti lesz ez másképp is!! :oops: :roll: :wink: :cry:

Magika!!! Szerintem a lányzo 3 napon belül a karjaidban fogod tartani!!! :D :wink: Pihenj sokat mert hamarosan nagyon nagy szükséged lesz az erödre és kitartásodra!!!

Vera!! Mikor mész dokihoz??? Olyan jó, hogy ilyen hamar itt a kicsi baby!! Ezerrel megy a drukkkkkkk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D :D :D

Zsuzska! Szerintem még azért ne bizz annyira abban, hogy hétfön pirizel!!!! :wink: 8)

Kép

Kép

Kép
nócika

sziaasztok

Sajnos nem mondott sok jót a doki, legszivesebben sírnék egy jó nagyot, de nem tehetem mert itt vannaka gyerekek.

Jobb petefészekben semmi, balban pedig sok apró tüsző, amiből azt mondta a doki hogy nem érés képes, vagy hogy fogalmazott. Egy volt ami mérhető nagyságú volt, az 10 mm volt. Amire azt mondta nem tudni hogy lesz e belőle valami.
Most az van hogy a 20. napon kell mennem vérvételre aholmegnézik a hormonokat, illetve terheléses cukrot. És következő ciklusban 3x1-et kell szednem a 3. naptól a clostyból. Azt mondta hogy a vérvétel függvényében ha akarom és lehet akkor csinál nekem laparoszkópot ahol megcsinálná a hsg-t is, de az 40 perces eljárás, mély altatásban, és én attól nagyon félek úgy hogy ha az az ára hogy legyen még gyerekem akkor valószínű nekem nem lesz több mert én azt a műtétet nem vállalom.

Elkeseredtem, szomorú vagyok. Sad Sad Sad Sad

Szerintetek sem lehet esélyem már ebben a hónapban?

Kép

gabi1

Magi az nst-nél 2 tappancs van az a fájás tevékenységet nézi, illetve azt hogy egy egy fájásnál és amagzat mozgásnál a kicsi szive hogyan reagál a méhösszehúzódásokra.
Protokoll szerint a 36. hétőől a 38. hétig hetente, 38-39. héten kétnaponta, majd utána naponta kell menni.

Kép

gabi1

Gabi!

Sajnálom a nem túl jó híreket! :( Én azért drukkolok Nektek nagyon ! :wink:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Végre itthon vagyok. Köszi a drukkokat csajok!

Majd csak akkor csinálok HCG-t, ha jövő kétfőn nem jön meg. De szerintem meg fog jönni...De sebaj, leszek én még idén babás :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi: Úgy sajnáom a rossz híreket :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mai viccem:

Juliska, a gyönyöru fiatal lány, kapál a TSZ földjén. Arra megy Jancsi és megszólítja:
- Te Julis! Olyan gyönyöru vagy! Úgy megfognám azokat a telt kebleidet.
- Mégis mit képzelsz, Jancsi!
- Te Julis, adok 5000 Forintot, ha megfoghatom!
- Hát, ha adsz 5000 Forintot, akkor jól van.
Jancsi adja a pénzt, megtörténik a dolog.
Jancsi folytatja:
- Olyan kívánatos vagy! Megsimogatnám azt ott a lábad között, adok megint 5000 Forintot!
- Ha adsz 5000 Forintot, akkor jól van, csak gyere menjünk oda a bokorba.
Jancsi adja a pénzt, megsimogatja, és folytatja tovább:
- Te Julis! Mostmár annyira kívánlak! Úgyis ITT vagyunk a bokorban, adok

30000 Forintot, ha magamévá tehetlek.
- Jól van akkor, ha adod a pénzt.
Megtörténik a dolog. Jancsi megszólal:
- Na jól van, mostmár megyek.
Juliska megigazítja a szoknyáját és folytatja a kapálást.
Nem sokkal késobb arrajön a TSZ-elnök:
- Juliska, láttad erre a Jancsit?
- Igen, láttam.
- Kiküldtem vele a fizetésedet, odaadta?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Voltunk a hallásvizsgálaton! Hát, szintén nem minősíteném a magyar eü-t! :( A dolgozókkal semmi bajom nincs, nagyon kedves volt az asszeintens nő is,meg a doktornő is olyan szeretettel beszéltek az Esztihez, hogy le a kalappal mindkettő előtt.De a körülmények, hát az valami horror :shock: Ugye reggel 7-re kellett mennünk, akkorra kaptunk időpontot. Mire beérünk, persze alszik az Eszti, de ugye ki kell venni a hordozóból és le kell vetkőztetni. Felébred és üvölt :? bemegyünk, mondja az asszisztens nő, hogy el kéne altatni, mert csak alvás közben lehet megvizsgálni, és jó volna egy fél órát aludna legalább, de az ágyon fekve, úgy, hogy a feje az ablak felé nézzen. :roll: Na, mi ugye fél héttől ott voltunk, küzdöttünk az elalvás ért, vagy ellene már nem is tudom :roll: én már szoptattam, cipeltem, énekeltem neki, férj hordozta a hordozóban, stb.... negyed kilenc van és a gyerek már majdnem alszika hordozóban hurrá.......... erre bejön egy egész család "kisebbség" és elkezdenek köhögni, meg orrot fújni :evil: persze gyerek kinyitja szemét, újra séta. elalszik, csoda történt, bekopogok, hogy alszik a gyerek, mondják az jó, csak vegyük ki a hordozóból, okés kivesszük és még mindig alszik, fél siker :) ajtó becsuk, én bent maradok vele, férj kimegy a cuccokhoz. monitort nézem mindenféle görbéket látok, stb... ez nem lényeg, ddeeeeeeeeeeeee ahányszor valamelyik köhögött vagy tüsszögött, vagy ahányszor bejött valaki a váróba (nyikorog rohadtul az ajtó) annyiszor az adott hangerősséggel újra kellett kezdeni a vizsgálatot. Én már majdnem kimentem és elküldtem őket a búsba :evil:
Végülis sikerült, kibírta kiscsaj a vizsgálatot alva, hurrá, de ekkor meg le kellett róla műteni az előzőleg még éber állapotán a fejére ragasztott 3 elektródát, na azt az üvöltést :( majd közlik, hogy itt a papír, ezzel menjünk át a másik épületbe az ambulanciára, itt a 6-os szobába xy dr nőhöz, aki kiértékeli az eredményt és megvizsgálja a gyereket. Persze ez egy másik épületben van, így gyerek üvöltve felöltöztet, hordozóba berak, még mindig üvölt, leérünk, levetkőztetjük, még mindig üvölt, kijön egy nő, beveszi a papírt, előttünk még vannak persze, és közli, hogy értekezlet van, kicsit várni kell a dr. nőre . Eszti még mindig üvölt, de, mint akit ölnek :cry: tisztába teszem, hátha az a baja, persze kuka sehol nincsen. arról, hogy kezet is tudjak mosni, ne is álmodjak. leülök a sarokba és megszoptatom leszarom módján ott mindenki előtt.Eszik szépen, de kiköpi és újra üvölt :( Nem tudok mit csinálni, egyszerűen nem bírja ha nyúzzák :( végre bejutunk, még mindig üvölt, dr. néni szerint minden oké, de azért kiveszik a kezemből és a nagy lámpa altt még egyszer jól belekukkolnak a füleibe, erre persze még jobban üvölt. :( kész vagyunk, 8 hósan kontoroll. Öltözhetünk, és hazafelé már nyugiban alszik a kocsiban.

1. ha már hallásvizsgálat, mi a bánatnak nem lehet egy darab hangszigetelt szobát csinálni, hogy minden egyes nyikorgásra ne kelljen már újból nekiállni az egésznek.
2. miért akkor van értekezlet, amikor rendelési idő?
3. miért nincs egy kuka, ill. egy mosdó egy kórházi váróban?
És még egyszer mondom, le a kalappal az ott dolgozók előtt, mert ilyen körülmények között is nagyon szépen, nyugodtan, és emberi hangon szóltak az üvöltő babámhoz, és nyugtattak, hogy ne aggódjak, más is így van ezzel. Amúgy minden rendben szerencsére. Bocs, de muszáj volt leírnom.

Amúgy 11-re értünk haza, és fél hétkor indultunk! :evil:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki: Hát nem semmi tortúra volt veletek :roll: :roll:
Garatula a kitartásotokhoz :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi!
Sajnálom a nemtúljó híreket!!Ne addfel! :wink: :wink:

Zsuzska!
Tetszik a hozzá állásod!
[quote]l írta:eszek én még idén babás
Be állhatok a sorba???? :lol: :lol:

Viki!
Nem lehetett egyszerű a helyzet :? :? Szegény Eszti.Nem elég,hogy macerálják a vizsgálattal még a körülmények is mostohák :oops:

Lányok merre vagytok????????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????????????????????

Kép
Kép
a.ibici

Ibici: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Naná, hogy beállhatsz :wink:

Én vagyok, igaz, már melóhelyről :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok lanyok!

Viki!
Nagyon sajnalom a tortenteket.
En is kivoltam mikor a korhazba kellett laborba mennem.

Vizelet is kellett es meg jo, hogy vittem itthonrol, mert a wc-ben nem volt ajto. Bementel es a 3 fulkebol 1 fulken volt ajto, az is leszakadva.
Brutal kinezette.

Tiszta volt, de latszott rajta, hogy vagy 50 eve nem nyultak hozza.

En is voltam orvosnal CTG-n is.

Mehszaj valtozatlan, potyara szenvedtem vegig egy teljes napot. :twisted: :twisted: :twisted:

Az orvos szerint tul fogom hordani, mert a lepeny is tokeletes allapotban van a mehszajam is olyan, mint aki marad min. 2 hetig. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

De azert biztatott, hogy O is tevedhet.

Magi
Vendég

Magika!

A méhszáj állapota alapján az én dokim is 2 hetet saccolt utoljára, azt 2 nap lett belőle :wink: Igaz, hogy ránézésre a hasam alapján meg azt mondta,hogy hamarosan. Szóval ne add fel, majd jön, ha jönnie kell! Addig meg kitartás, küldök neked ++++++++++++++++++ :wink:
Amúgy nálunk meg a szülőszobai wc-ben nem volt mosdó, amin nagyon kiakadtam, mivel kaptam egy kis poharat, hogy pisiljek bele, ééééééééééééés nem tudtam kezet mosni :evil: :shock:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!

Ez nagyon durva.

Az orvos a hasam alapjan is azt mondja, hogy tul fogom hordani.

Pedig vettem szep husvetos rucit is a babonak.

Zolinak is mar mondtuk, hogy a nyuszi elott kijon a kisteso.
Mostmeg alandoan magyaraz, hogy holnap jon mar a nyuszi es hogy mikor jon mar a kisteso.

Szoval szulni szeretnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De mikor, mert az orvosom meg holnap hajnalban elutazik. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Magi
Vendég

Voltam Dokinál:Minden OKÉ!!! A kis drágám crl:48 mm a nyakiredő 1,0 tökéletes Ha állna már 8cm lenne két kéz két láb imádnivaló És végig az arcát takarta annyira édes volt a doki elnevezte Hüvelyk Matyinak (vagy Hüvelyk Matyina) És ami meglepö Zsófi 11+6naposan volt 46mm nekem is jó nagy babám lesz.

Magika!Házt ha ma elutazik a dokid akkor tartson ki a kisasszony 4napot.Nyugi jön mikor jönni akkar.És akkor már tuti kos csaj lesz :)

Viki!Nagyon durva amiket irtál.magyar egészségügy éljen :evil: :evil:

Ibica!Zsuzsa!Ti is idén már tuti pocisok lesztek!!!!!!!!!!!!

Gabi!Sajnálom a rossz híreket de ne add fel!!!Én csodálak,hogy ennyi eröd van és tuti sikerülni fog!!!!!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok

Köszi lányok a bíztató szavakat, de sajnos nem vagyok ám olyan erős mint ahogy mutatom, sokszor elpityeredem mikor elgondolkozom. De annyiból jó lesz hogy legalább a hormon vizsgálatok megmutatják hogy mi a helyzet.

Ma voltunk az ügyvédnél, eladtuk a házat, ennek viszont nagyon örülök.

Kép

gabi1

Kata: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bizony ám!!!!

GAbi: Gratula nektek eladáshoz :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!!

Mi ujsi így husvét elött?? Betartottátok a böjtöt?? Hát én nem!!

Kata én nagyon szoritok neked a kis hüvelyk matyihoz vagy a hüvelyk matyinához?? És mikor rakod fel az elsö pocis képedet??

Gabi! Nagyon sajnálom a rossz hírt, de bizti, hogy te is leszel még nagy pocakos kismami!! És legalább megint könnyebb az életetek, hogy el adtátok a házat!! Így legalább megint egy gondal és idegeskedéssel kevesebb! Tehát!??! Így megint nagyobb az esélye annak, hogy mihamarabb kismami légy!!! :D :D :P :wink: :!: :!: Ugy hogy semmi stresz!! Okés :?: :D :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Iszonyú,ronda,esős az idő :( :(Azért Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!

nócika!
Bőjt??A hússal én sajnos úgy vagyok,ha nem eszem éhes maradok :roll: :lol:

Kata!
Gratulálok!Biztos azért nagyobbak a méretek mint Zsófinál,mert Hüvelyk Matyi lesz :lol: :lol:

Magika!
Kitartást a 4 naphoz.Majd meglátod milyen hamar elszalad :wink:

Kép
Kép
a.ibici

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?