Muffin
Szerintem jól teszed, hogy nem vállalod be az utat. Lehet semmi baj nem lenne de nem éri meg a kockázatot.
Erika
Sajnálom,hogy nem sikerült a hónap. Ha a férjed minden nap melletted lesz biztos hamar sikerül a baba. Én hiszek benne ha gyakran együtt vagytok 1-2 naponta függetlenül mindentől: hőtől,lh-teszttől…akkor gyorsan sikerül.
Nati
A hormonok már működnek benned így a kívánosság is természetes.
Én MagneB6-ot 3x2 szedek mindennap. Hetente veszek egy 50darabosat.
Élet az anyaméhben…hogy egy 24 hónapos magzat már jó eséllyel marad életben …ezzel azért vitatkoznék!
De amúgy nagyon szép felvételek voltak benne.
Nati! Én imádom a szülés részt…mondjuk láttam kb 300 szülést életemben,így én már csak a szépet tudom látni benne,félelmet már nem okoz…. De mikor nálunk apás szülés volt én pl .picit izgultam,hogy a párom aki kész a vér látványától, hogy fogja bírni …de akkor a hangulat teljesen más mikor te vagy a szülőnő és a ti kisbabátok születik meg perceken belül…és mindjárt láthatjátok, megölelhetitek..
Végül párom nagyon édes és ügyes volt és nagyszerű élményként élte meg.
Ditta
Tesókkal is nagyon erős hányingered volt?
Csucsu
Én is több alkalommal megkönnyeztem. Én is a hiperérzékeny kategória vagyok…főleg kismamiként.
Henit várva például el kellett kapcsolnom a Fókuszt mert folyton végigsírtam a történeteket.
Jim Carry filmjét is végigsírtam…azt amikor egy hazudozó ügyvédet játszik és a kisfia szt kívánja,hogy apuja ne hazudhasson többet. Elvileg az egy vígjáték!!