Sziasztok!
Nemrég értünk vissza a zimankóból. Havazik és fogcsikorgató hideg van, ennek ellenére kint voltam a 3 gyerekkel fél tíztöl fél kettöig, mert mozgásigény az van böven. Voltunk dokinál kontrollon. Nem nyugtatott nagyon meg, mert Regö bal tüdeje továbbra is nagyon termeli a nyákot, felírt antibiotikum-hosszabbítást. Ez szuper dolog, mert alig bírom beleeröltetni, olyan pocsék íze van, ehhez még köptetö és inhalálás... Az antibiotikumtól meg olyan gyönyörüen gombásodik a feneke, hogy alig bírom a galócákat kordában tartani a gombaölö kenöccsel. Abból is kapunk még egy adagot.
Amúgy nyugis éjszakánk volt. Szokatlan teljesen. Mindenki a saját ágyában aludt elejétöl a végéig! Regö is csak egyszer kelt fel, én meg már rutinból többször, már nyugtalan voltam, hogy ma éjjel miért nincsen müsör, elszalasztottam volna valamit!?
Aranyosak vagytok, hogy így elhalmoztok dícséretekkel, egészen elpirulok. Nem vagyok én az ilyesmihez szokva. Szerintem mindenkinek megy az anyaság, aki nem görcsösen áll hozzá...
Mivel havazni fog a következö napokban, csak a havasi nyuszinak lesz jelenése, a színes tojások meg jó találati aránnyal fognak meglelödni. Milyen praktikus is a hó... Eddig mindig kis tojástáblákat szúrtam a földbe, hogy meg is találjuk öket, idén tán nem is kerülnek bevetésre. Olyan rossz, mert tavaly pl. olyan meleg volt, hogy nyári rucikban rohangáltunk, se zokni, se kabát, se semmi, még így is melegünk volt, most meg tessék.
Nem baj, így is szép lesz. Sütünk együtt almatortát, kalácsot, miegymást. Kéne még sonkát ill. tormát szerezni, arra úgy vágyok.
Gratulálok a kisfiúk arányának javulásához. Kellenek is ök, hogy a csajok ne unatkozzanak pár év múlva. Tegnap elcsábultam a márciusi topikba, ott már részben javában babázik a társaság. Csak ne lennék ilyen türelmetlen fajta! Olyan kis cukorfalatok a babák!
Meg is értem azokat, akik már most bevásárolnak. A H&M ruhák nagyon édesek, föleg a kicsi méretekben 74-ig. Utána a fiús cuccok már nagyon vagányak, nem annyira az én világom. Én inkább a klasszikus irányt szeretem, semmi halottfej, kalóz, meg tudomisénmi.
Nekem is most rengeteg H&M cucc vár bevetésre. Csak ajánlani tudom, elnyühetetlen!
Nicky!
Kb. ugyanilyen kaliberü pocakot tolok magam elött. Nagyon büszke vagyok rá, ha lehetne, még villogót is tennék rá, hogy mindenkinek szemet szúrjon. Na jó, ez azért túlzás, de én tényleg imádom ezt az állapotot.
A pocakméret meg olyan amilyen. Volt nálam a napokban egy várandós anyuka, napra pontosan ugyanakkorra vagyunk kiírva, elsö baba és egy fejjel alacsonyabb. Ha nem mondta volna, hogy terhes és hogy mennyire, el se hittem volna, mert nem látszott semmi nála, pedig normál testalkatú.
Mindenkinek gyönyörü pocakja van ill. még eztán lesz is.
Mennem kell barkácsolni a gyerekekkel, meg sütni.
Kellemes és föleg meleg napsütéses napot kívánok nektek innen a jégkorszakból.
Barbi