Új privát üzeneted érkezett!

De jók ezek az infok. Tehát akkor sok sok puttony kell.
Ajaj, nem is tudom mit csináljak.
Én is gondban vagyok, mert nem szeretek nagyon előre vásárolni, de egyfelől a fenének sem lesz kedve 40 fokban nyáron rohangászni a belvárosban, másfelől ha itt tényleg olcsóbb, akkor miért várjak?!

Engem a nővérem kísér el majd ha minden igaz, szóval igazi csajbulit tartunk.

És olyat lehet csinálni, hogy ott lefoglalózom és majd érte megyek? Mert azért több 10 ezer forinttal utálnék ott turizni.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Ági!
mi is csak később fogunk vásárolgatni. Szerintem még nem vagy elkésve a május-júniussal sem!
7végén azon nevettünk, hogy Anyum viszont már megvette az első ruhadarabját az unokának: egy kötényt!!!! :lol:
Mondtam, hogy még egy pár évig várnia kell vele, hogy belenőjön. (3-4év) Egy ismerős kisfiúnak(!) vett egy ilyet, aki nagyon szeret a konyhában pancsolni, és nehogy már az ő unokájának ne legyen ilyen édes kis köténye! 600Ft-ért a hülyének is megéri! :lol:

panna1
 
 


Sajna nem tudom, de szerintem a kft.-nél is meg az árusító anyukáknál, és használtruha kereskedőknél is meg lehet próbálni, gondolom csak kell nekik az üzlet, és rugalmasak; de ezt csak vélemény, mert én nem próbáltam ki... (én azóta járok, mióta Soma megvan..- és 74-estől szinte az összes ruhája onnan van, így tudunk csak csinosan és olcsón öltözni. :D ) Ja, egyébként a Kismama babaruhabörzéje is szinte tök ugyanaz, csak más forgalmazók vannak kint, de a helyszín, a lényeg és árak ua. (ápr. 19-én)

Kép

Kép
mákszem
 
 

 
 

Sziasztok!

Erősítem a fiús blokkot!! Nekem is kisfiam lesz!!! A név pedig előreláthatólag ugyanaz, mint az apjáé, vagyis CSABA, de azárt ez még változhat. :lol: az UH-s nő szerint egyből beterpesztett, úgyhogy telibe lehett látni :P

szóval megvolt ma reggel az UH, minden rendben van a gyerkőccel, minden végtagja megvan, a méretei is teljesen jók (BPD: 42 mm, súly 211 g), a hasfala és a csigolyák is zártak, a koponya formája is normális. Az AFP 1,4 MOM, úgyhogy az is tökéletes. Nagyon megnyugodtam, és olyan boldog vagyok, hogy minden OK, hiszen még én sem érzem a mocorgást és azért aggódtam kicsit, de most hogy tudom, mi van odabent, lenyudogtam, hogy majd csak jön az érzés is pár héten belül.

columbine: nekem sem nagy a pocim, azt hiszem két hét alatt nőt a haskörfogatom 2,5 cm-t, tehát most 95 cm. Én amúgy 168 cm vagyok és most 65 kg. Egyébként 62-ről indultam. Ismerősök mikor megtudják, hanyadik hónapban vagyok, mind azt mondják, hogy alig látszik a pocim. Szóval én is aggódtam, de most hogy tudom, minden OK, nem izgatom magam a méretem miatt.

dorka: a tornára én csak április elejétől tudok menni, de akkor majd bejelentkezem én is valamilyek délutánra meló utánra.

sniky: Krisztához is megyek most már, mert a méhlepény felhebb ment, úgyhogy szerintem most már mehetek mozogni. Ma megyek a dokihhoz is délután, és akkor megkérdezem tőle, de szerintem engedni fogja.

Bababörzére most nem tudok menni, de azt hiszem áprilisban is lesz, nem? Mintha ápr. 19-re emlékeznék ugyanitt a Hungexpon.
amúgy itt egy börzefigyelő oldal:
http://www.babanet.hu/hol-mi/borze.php

A találkozó nekem nem jó 29-én, de áprilisban már jó lesz nekem is. De döntsétek el Ti, hogy mikor legyen.
lei
 
 


Lei! Gratula nektek is a fiúcskához! Tök jó, hogy tudjátok már a nemét! És a Csaba ugye szerintem is jó név :lol: Nálunk a párom viszont elzárkózik attól, hogy ugyanúgy hívják a picit (már ha mégis fiú), mint őt.
Pedig lassan muszáj lesz a megfelelő nevet megtalálnunk, mert már hallaná ugye, csak amíg ilyen tanácstalanok a szülei...

Nem tudom, de kicsit bízok benne, hogy holnap viszonylag jó képet mutat az arcocskájáról is, és találunk hozzá illő nevet.

panna1
 
 


panna: egyébként mi Ausztirába megyünk síelni a céggel, Schladming Dachstein régióba Ramsau városkába. Állítólag ott van egy gleccser, és így szinte egész évben van ott hó.
Itt egy link róla:
http://www.ramsau.com/ramsau-3-d-virtuelle-bilder.html

Először az én párom sem volt egyetértő azzal, hogy miért pont Csabát akarok, de most már szerintem elfogadja. De egyébként lehet, hogy teljesen más lesz a végén, ezt a Csabi dolgot csak én erőltetem inkább, de persze tiszteletben fogom tartani az ő véleményét is végül.
lei
 
 


Ezek a Csabák már csak ilyenek :D

panna1
 
 


Lei!
Megnéztem a webkamerát és a hójeéentést, és egész bíztató a helyzet! Úgy néz ki, még egy kis havazás is lesz. Te fogsz még síelni?

panna1
 
 


nem, én nem fogok síelni, mivel soha életemben nem is síeltem, és nem most szeretném elkezdeni megtanulni :) de majd fotózgatok, meg kirándulok, napozok, és röhögök a többieken, akik csak most fognak megtanulni síelni. :lol:
lei
 
 


Hát tényleg ne is állj akkor nek most tanulni! Én kicsit örülök, hogy már mi nem megyünk, mert azért nekem nagy lett volna a kísértés hogy lécre pattanjak. És az a 2-3 kiló már csak ott van a pocakon, és nem ugyanolyan jó az egyensúlyérzék mint előtte.

De sétálgatni, fotózni, kirándulni a jó levegőn biztos nagyon király lesz!!! Azért kicsit irígykedek ám :wink: ! Mindenesetre ha addig elfelejteném mondani: érezzétek jól magatokat, és pihenjetek nagyot!

panna1
 
 


Sziasztok!

Nemrég értünk vissza a zimankóból. Havazik és fogcsikorgató hideg van, ennek ellenére kint voltam a 3 gyerekkel fél tíztöl fél kettöig, mert mozgásigény az van böven. Voltunk dokinál kontrollon. Nem nyugtatott nagyon meg, mert Regö bal tüdeje továbbra is nagyon termeli a nyákot, felírt antibiotikum-hosszabbítást. Ez szuper dolog, mert alig bírom beleeröltetni, olyan pocsék íze van, ehhez még köptetö és inhalálás... Az antibiotikumtól meg olyan gyönyörüen gombásodik a feneke, hogy alig bírom a galócákat kordában tartani a gombaölö kenöccsel. Abból is kapunk még egy adagot.
Amúgy nyugis éjszakánk volt. Szokatlan teljesen. Mindenki a saját ágyában aludt elejétöl a végéig! Regö is csak egyszer kelt fel, én meg már rutinból többször, már nyugtalan voltam, hogy ma éjjel miért nincsen müsör, elszalasztottam volna valamit!? :)
Aranyosak vagytok, hogy így elhalmoztok dícséretekkel, egészen elpirulok. Nem vagyok én az ilyesmihez szokva. Szerintem mindenkinek megy az anyaság, aki nem görcsösen áll hozzá...
Mivel havazni fog a következö napokban, csak a havasi nyuszinak lesz jelenése, a színes tojások meg jó találati aránnyal fognak meglelödni. Milyen praktikus is a hó... Eddig mindig kis tojástáblákat szúrtam a földbe, hogy meg is találjuk öket, idén tán nem is kerülnek bevetésre. Olyan rossz, mert tavaly pl. olyan meleg volt, hogy nyári rucikban rohangáltunk, se zokni, se kabát, se semmi, még így is melegünk volt, most meg tessék.
Nem baj, így is szép lesz. Sütünk együtt almatortát, kalácsot, miegymást. Kéne még sonkát ill. tormát szerezni, arra úgy vágyok.
Gratulálok a kisfiúk arányának javulásához. Kellenek is ök, hogy a csajok ne unatkozzanak pár év múlva. Tegnap elcsábultam a márciusi topikba, ott már részben javában babázik a társaság. Csak ne lennék ilyen türelmetlen fajta! Olyan kis cukorfalatok a babák!
Meg is értem azokat, akik már most bevásárolnak. A H&M ruhák nagyon édesek, föleg a kicsi méretekben 74-ig. Utána a fiús cuccok már nagyon vagányak, nem annyira az én világom. Én inkább a klasszikus irányt szeretem, semmi halottfej, kalóz, meg tudomisénmi.
Nekem is most rengeteg H&M cucc vár bevetésre. Csak ajánlani tudom, elnyühetetlen!

Nicky!

Kb. ugyanilyen kaliberü pocakot tolok magam elött. Nagyon büszke vagyok rá, ha lehetne, még villogót is tennék rá, hogy mindenkinek szemet szúrjon. Na jó, ez azért túlzás, de én tényleg imádom ezt az állapotot.
A pocakméret meg olyan amilyen. Volt nálam a napokban egy várandós anyuka, napra pontosan ugyanakkorra vagyunk kiírva, elsö baba és egy fejjel alacsonyabb. Ha nem mondta volna, hogy terhes és hogy mennyire, el se hittem volna, mert nem látszott semmi nála, pedig normál testalkatú.
Mindenkinek gyönyörü pocakja van ill. még eztán lesz is.

Mennem kell barkácsolni a gyerekekkel, meg sütni.
Kellemes és föleg meleg napsütéses napot kívánok nektek innen a jégkorszakból.

Barbi
Vendég
 


Még valamit elfelejtettem: a neveket mindig a szülöszobán találtuk ki, mert ehhez látni kell a babát. Voltak nevek a bugyorban, de elöre nem döntöttük el. Az éppen megszületett személyiséghez kell egy életen át illenie... :)
Vendég
 


Sziasztok!

Mi is úgy tervezzük, hogy kimegyünk a börzére, de még elválik, hogy éppen mi alakul ki arra a hétvégére..
Mi is fogunk elég sok mindent kapni, de a többi beszereznivalót sem szeretném az utolsó pillanatra hagyni, hanem szép lassan összegyűjteni mindent. Nekem csak az volt a kikötésem, hogy a genetikai UH-t várjuk meg. (azért a családban van aki ezt máshogy gondolja... :x ) A babona nagy úr... :lol: Szeretnék mindent összerakni a 36. hétre. Hogy ha eljön az idő esetleg egy kicsit korábban, akkor is minden rendben legyen, illetve nem tudom, hogy a nagy meleget nagy hassal hogy fogom bírni...

Lei, ha délutánra jössz tornázni, akkor lehet, hogy találozni is fogunk.

Ma végre én is megtudtam, hogy az AFP eredményem jó lett és végre időpontot is kaptam kedd estére, genetikai UH-ra. De ezt csak akkor hiszem el, ha már túl leszek rajta, mert kb másfél hét alatt sikerült egyeztetnem az orvosommal (nem rajtam múlt). Kíváncsian várom, hogy újra lássam, mert január 25.-e már jó régen volt... Remélem, ott is minden rendben lesz, illetve kiderül, hogy ki a kis pocaklakóm :lol: Bár teljesen mindegy, az a lényeg, hogy egészséges legyen!!!

Kép

Dorka
dorkak
 
 


sziasztok!

a találkozóval kapcsolatban nekem is inkább jobb lenne az április eleje ;)

szuszu: a táblába beírnád, hogy kisfiú és Benedek!? köszönöm!

pocakokkal kapcsolatban pedig, nekem mindig is volt hasam, mert elsősorban oda hízok, ha hízok, így nem látom a dombocskát még :( viszont mások meg-megjegyezgetik, hogy már milyen jó kis pocakom van, csak sajnos én nem látom.

mocorgással kapcsolatban még nálun sincs semmi biztos :( gondolom, hogy itt is köze van a nem éppen vékonka hasfalnak, szóval türelemmel várom az első rúgásokat. apa amúgy minden este szorgalmasan behallgatózik a hasamon, hátha, nem tudom, hall valamit! :)

niki :( mi van az időjárással? szakad a hóóóó! :(

sophie27
 
 


szuszu: ha kérhetem, beírod a táblázatba, hogy FIÚ, az email címem pedig: eirie@freemail.hu

köszi :D
lei
 
 


Most egy kicsit elbúcsúzok... Nem tudom, hogy a jövő héten hogy sikerül internet közelébe kerülnöm... Keddtől csak félig, de szerdától teljes mértékben szabadságon leszek végre!!! :D


Mindenkinek szép ünnepet kívánok, sok locsolóval, nyuszival és ha lehet, szép idővell!!!! :lol:

Jó mocorgás figyelést és pocaknövesztést!!! :lol:


Kép

Dorka
dorkak
 
 


Niki, nagyon vidám vagy a képen, jó rád nézni :D

Winona, gratula a kissráchoz!
Vendég
 


Köszönöm Csajok, szerintem is gyönyörű név a Csanád, illik az én gyönyörű kisfiamhoz :D merthogy tényleg szép kisfiú, telejesen olyan mint Zalán a 28. heti 3ds képén, és Zalán is nagyon szép kisfiú :D Most jól megmondtam, alig vagyok elfogult...

A börze tényleg jó hely, és érdemes hamar odamenni. Mi árulni szoktunk, de én is hamar körbe szoktam futni, mert olyankor még találni egy csomó ritkaságot. Lehet, hogy hülyén hangzik, de én Zalánnál nem vettem semmit előre :oops: Mindent csak kinéztem, és amíg a kórházban voltunk (sajna 1 hétig) Levente - a férjem- megvett és elintézett mindent. Jobb volt így. Most viszont már van félretéve egy jó adag kisruha neki :D

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Rita!
Szerintem nem te vagy az egyetlen anyuka, aki elfogult a gyerekével :lol:

panna1
 
 


köszi csenge, aranyos tőled:) most már tudom, hogy így szép az élet, ha az ember mosolyog, mert a mosoly gyógyító erejű!!! Nem mindig tudtam ám én ezt;) szóval lányok, csak mosolyogjatok.

Barbi, imádom én is ezt az állapotot:) Képzeljétek a párom ma azon gondolkozott, hogy a többi gyerekünk fiú vagy kislány lesz-e?! Ő már 2-3 gyerekkel előrébb jár:))) jót mosolyogtam rajta, mivel, ha rajta múlt volna még várt volna kicsit az elsővel is, de aztán meggyőztem:))) nagyon élvezi, hogy nemsokára apuka lesz!

lei, nagy-nagy gratuláció a kisfiúhoz és a szuper eredményekhez. Már nagyon várom, hogy gyere velem jógázni a Krisztához. Egy baj van csak, hogy rengetegen vagyunk és egyre nehezebben férünk el a teremben.

Képzeljétek olyan érdekes volt legutóbb, jógán volt mellettem egy 36. hetes kismama, hatalmas, gyönyörű pocakkal:) Elkezdtünk beszélgetni, mire a pici a hasában nekiállt csuklani. Ez persze szabad szemmel látható volt a pocakján. Annyira hihetetlen csoda ez az egész:)

Judit,

Köszi szépen a leveled, táblázatot, megkaptam:)

Na lányok! Visszatérve a találkozóra, kérlek benneteket, hogy aki eddig még nem tette jelezze, hogy a márc. 29 vagy ápr. 5 vagy 6. lenne jó neki a pocaktalálkozónkra, akár privátban, akár emailen sniky@freemail.hu vagy itt a fórumon, hogy össze tudjam írni.
+ Aki esetleg nem akar részt venni, az is szóljon, hogy tudjam, ki az aki szóba jöhet és ki az aki nem.

+ várom a helyszínötleteket is, eddig azt hiszem a Ráday u.-i teaház merült fel ötletként.

sniky
 
 


húúú, beindultam kicsit:)) pedig ilyenkor már aludni szoktam:)

sniky
 
 


Niki!

Én szeretnék menni a talira, de időponot nem tudok mondani. Most nagyjából úgy néz ki, hogy itt maradunk Bp-en jövő 7végén, így valószínű, hogy tudok menni. De biztosat majd jövő 7 közepén... Nálunk néha napról-napra változnak a hétvégi programok! (Épp ezért a későbbi időpontokról sem tudok nyilatkozni.) Most pl úgy gondoltam, hogy szombaton itt leszünk, és vasárnap-hétfőn megyünk Kanizsára, de ma a párom kitalálta ,hogy menjünk szombaton és jöjjünk vissza vasárnap. Szóval tiszta káosz... :D

Jaj de jó, holnap UH :D :D :D :D :D

panna1
 
 


Táblázat frissítve.

Winona, te még nem vagy benne, ha jól látom. Nem küldöd el te is az adataidat? Te is közénk tartozol.

1206048511.0182.xls

szuszu
 
 


Panna:) rendben, értelek!
Olyan jó kis csapat gyűlt itt össze, hogy jó lenne ha minél többen tudnánk találkozni:)

Nagyon izgulok értetek a holnapi uh. miatt. Hányra mentek?
Már úgy mennék én is megint:))) majd április végén szerintem beugrunk mi is újból a 4D Genesisbe;))

képzeljétek, szombaton végre hazamegyünk Szegedre a szüleimhez. Jó rég voltunk otthon, már úgy várom:)

na mára elköszönök, mert most már tényleg lefordulok a székről:))

Jó éjt nektek!

sniky
 
 


Niki, átmentél éjszakai bagolyba ? :) Az én fiam annyit csulott a terhességem vége felé, hogy csak na :lol: napi két-háromszor, de nem ám rövid ideig, ha elkezdte vagy 10 percig abba se hagyta. Sokszor volt, hogy megbeszéléseken rajtam vigyorgott az egész társaság, mert elég látványos volt (azt is hozzátenném, hogy ebben az időben csak testben voltam jelen az ilyen megbeszléseken, mindig befelé figyeltem).

Tegnap azért tetszett nekem ez az időjárás, mikor hazértünk a törpémmel kimentünk a kertbe, ahol állt a hó a füvön, csorgott az eresz, csepegett az eső és közben hétágra sütött a nap :lol: kint is maradtunk egész sokáig, kisfiam nadrágjának szára tiszta víz lett, annyira tetszett neki, ahogy tologatta a hóban, pocsolyákban az autóit. És közben egyáltalán nem volt hideg.

Szóval Niki, ha kérhetném, legalább a nap süssön a hétvégén, ha már hideg lesz! Attól mindig jobb kedvem lesz.

Találkozó, mint írtam már egyszer nálunk sem megy az előre tervezés, szóval tőlem bármikor és ha ráérek, akkor megyek.

Mi is elutazunk anyósomékhoz az ünnepre, hétfőn este jövünk csak haz. De gondolom a hétévégén nem lesz nagy a forgalom errefelé.
Vendég
 


Sziasztok Csajok!
De jó,hogy már majdnem mindenki tudja,hogy ki lapul a "bugyrában"! :lol: :lol:
Nagyon irigykedem Rátok a tali miatt,de nemek kicsit messze lenne.... :(
Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek! :D Meneküljetek a locsolóktól!!!
Itt vagyunk mi hárman: Kép

binyek
 
 


Jó reggelt!

Binyek, szép nagy már a pocakod.

Képzeljétek, nekem 3 napja olyan látványosan elkezdett nőni, hogy kifejezetten fáj a bőröm. ÉS nemcsak én érzem, a párom is mondja esténként, hogy komolyan mérni kéne, úgy meglódult. Nincs mese kellenek a kismamagatyók.

Találkozó: Nekem most nem jó tuti, az április meg előre láthatóan jó, de ugye mint az eddig nyilatkozóknál, nálam is lutri, hogy mikor dolgozik a párom és mikor viszi el a kocsit.
De mindenképp jobb volna április eleje.
Én még ajánlottam a Móriczon nyílt Vörös Oroszlánt, mert nagyon jó hangulatú és átrendezhető, tehát asztal lehet tologatni, ha az ember előre szól. Ja, és nagyon jófejek a pincérek, mi ott meglepi szülinapoztunk és bevihettünk tortát, meg eldugták nekünk......szóval eddig csak jó tapasztalatom van.

Nem tudom, hogy alakul a mai napom, ezért most írom, hátha már nem tudok benézni:

MIndenkinek jó utat aki utazik és mindenkinek Áldott Húsvétot Kívánok. Vogyázzatok magatokra, sok locsolót, de csak annak aki szeretné!!!!
És igen, egy kis napsütés nem ártana: Ugyanis párom szülei amióta csak gyereket nevelnek (hetet) minden évben szombat éjjel elrejtenek a bődült nagy kertjükbe mindenkinek 9-10 apróságot. Így a vasárnap hajnal keregéléssel telik és nem volna jó közben vacogni. :lol: :lol: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok Lányok!

Hát megjött a várva várt lelet. A diagnózis: 47,XY,+21 (ez sajnos tuti down-kór), azaz a 21 kromoszomából eggyel több van. Ezért ma reggel felhivtam a dokit, hogy akkor most reggel bemegyek hozzá, közölte, hogy ő nincs ma. Erre én mondtam, hogy nem baj akkor bemegyek a genetikára úgy is ott kell kezdeni a papírmunkát. Közölte, hogy ma ott sincs rendelés, tehát csak kedden mehetek. Már nagyon unom, hogy igy huzzák az egész ügyet, nagyon rossz hogy érzem a pici mocorgását és egyre nagyobb a hasam ők meg csak huzzák az időt, nekem meg napról napra nehezebb a várakozás a beavatkozásig. Nem tudom megérteni mért kell eddig húzni, ő nem érzik át hogy kismamának nagyon nehéz ez és jobb lenne minél hamarabb túlleni az egész szörnyűségen :twisted: :evil:
Lehet hogy elég értelmentlenül irtam, akkor bocsi!

Gabi

Kép
Kép
minimano74
 
 


szuszu:
igenis!
ma léptem a 17 hétbe, szt.istvánba szülök, aug.7-re vagyok kiírva.
1977.06.02.születtem.első kisfiúnkat várjuk.
köszi!

Kép
winona
 
 


Szia Gabi!

Nagyon sajnálom, hogy így alakult, és szörnyen dühít, hogy ennyire érzéketlenek az orvosok. Rettenetes érzés lehet várni, bele sem tudok gondolni, talán vigasztaljon a tudat, hogy sok szenvedéstől kíméled meg így a babát, sajnos a Down nagyon sok betegséget okozhat neki. De biztosan tudod ezt te is. :( sajnálom nagyon!

KépKép
columbine
 
 


Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szép napot. Remélem ez még a rosszidő ellenére is így alakul.
Minimanó: nagyon sajnálom és együttérzek a gondjaiddal. Vígasztaljon, hogy sok sok kismama támogat és lélekben veled van ebben a nehéz helyzetben. Ez azt jelenti, hogy mindenképpen megváltok a beteg gyerkőctől?
feluca
Mezőszemere
 
 


Köszönöm Columbine és Zsófi az övcseréről tartott tájékoztatást. Igyekszem utánanézni itt is ott is, mert én elég sokat használom az autót.
Látom itt már mindenki nagyon előrehaladott állapotban van. Én ma megyek az Afp eredményemért. Eddig a többi vizsgálat rendben zajlott és az eredmények is jók lettek. Csak talán kevesebbet foglalkozom a ténnyel,hogy kismama vagyok és gyermeket várok mint a körülöttem lévők. A férjem is jobban aggódik mint én, de ez rá amúgy is jellemző. Én úgy érzem, hogy lányom lesz egészen azóta, hogy tudom, van. A férjem-Attila inkább fiút szeretne, de a nevekben még nem tudunk közös nevezőre jutni.
Azt hiszem ez nem is fog változni addig amíg meg nem mozdul.
Sajnálom, hogy nincs senki földi köztetek, mert jó lett volna kicsit tájékozódnom, de még ráérek evvel foglalkozni.
feluca
Mezőszemere
 
 


Zsófi!
A hátam már jobban van, de most a bal lábfejem boltíve fáj amikor megyek. Attila azt mondta, hogy neki is így kezdődött a lábában az ínhüvely gyulladás. Remélem, hogy nekem nem lesz, mert ez már igazán nem hiányzik. Ráadásul nem lehet vele semmit sem kezdeni,csak pihentetni és kenegetni.
Neked hogy van a derekad?
feluca
Mezőszemere
 
 


Mindenkinek áldott szép ünnepeket kívánok és csak semmi megeröltetőt azonfelül amit amúgy is muszáj.
feluca
Mezőszemere
 
 


Sziasztok lányok:)

Gabi! Nagyon-nagyon sajnálom, dühít, hogy miért húzzák tényleg így az időt, szegénykém, nagyon sok erőt kívánok neked, fogalmam sincs min mehetsz keresztül, de lélekben mind Veled vagyunk! Közénk tartozol, gyere bármikor amikor szükségét érzed hogy elmond az érzéseidet és ha bármiben tudok esetleg segíteni, szólj bátran!


Binyek, nagyon szép kismami vagy:) és jó formás a pocid:)

Csenge, igyekszem intézni sok-sok napsütést a 7végére, addig is megosztok veletek egy kedves történetet, engem nagyon meghatott:


Két kis magzat beszélget egy anya hasában:

M- Te hiszel a születés utáni életben?

T- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.

M- Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?

T- Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szájunkkal eszünk.

M- Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni - ez meg végképp nevetséges! Hiszen mi a köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De mondok én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór már most túlságosan rövid.

T- De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínűleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.

M- De hát onnan még soha senki nem tért vissza. A születéssel az élet egyszerűen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben.

T- Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a mamát, és ő majd gondoskodik rólunk.

M- A mamát? Te hiszel a mamában? És szerinted ő mégis hol van?

T- Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetően élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk.

M- Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is.

T- No, de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel, és azt is érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk!


Nagyon kellemes napot kívánok Mindenkinek!

sniky
 
 


Sziasztok!

Gabi!
Nagyon sajnálom, hogy mégiscsak az a kis esély győzött, és tényleg beteg a babád. Az orvosok meg tényleg felháborítóak akik így állnak a dolgokhoz. Persze, mert nem az ő testükről van szó, és nem is ők érzik a baba mozgását. A terhesség legelején is nagyon rossz lehet egy babát elveszteni, így meg hogy már érzed is őt, el sem tudom képzelni, hogy milyen borzasztó lehet!
Az elkövetkezendő napokra-hetekre nagyon sok erőt, kitartást kívánok neked/nektek! Ha van kedved és erőd hozzá, azért tájékoztass bennünket a továbbiakról is!

panna1
 
 


Niki!

Ez a kis "beszélgetés" nagyon aranyos! :) Tényleg elgondolkoztató, hogy mi járhat az apróságok fejében odabent!

panna1
 
 


Winona!
Hogy lehet,hogy neked aug.7-et számoltak,amikor nekem aug 11-et és én már a 20. hétben vagyok,Te meg csak a 17.-ben???Most melyikünknek sántít valami??? :roll:

Gabi!
Nagyon sajnálom a történteket és kitartást kivánok,hogy végig tudd csinálni,ami Rád vár....Tudom,hogy hülye tanács,de próbáld túltenni magad rajta minnél előbb! :cry:

Niki!
Látod,ez a beszélgetés lehet hogy már nálunk lezajlott bent... :wink:

Olyan jó,hogy itt látom,hogy másnak is itt fáj,ott fáj,mert nekem is mindig van valami,csak már itthon nem is mondom,hogy ne gondolja a párom,hogy egy fostos,hisztigép vagyok! :lol:

binyek
 
 


szuszu,binyek!!!!
bocs......szept. 7-re vagyok kiírva.............
nem tudom miért aug-írtam....
kellemes ünnepeket mindenkinek, jó pihit!

Kép
winona
 
 


Binyek!

Téynleg szép nagy a pocid már! Nem hiába, kell a hely a két pöttömnek!!!

Niki! 4-re megyünk, Apa már Bp felé száguld, azt hiszem 3 körül hazaér :D . És akkor már nemsokára induluuuuunk :D :D :D

Viszek magammal csokit, nehogy már itt átaludja a vizsgálatot a kismanó! :lol:

panna1
 
 


binyek: a képen a háttérben az üveges szekrény mellett a falon milyen falburkolat van? csak mert nagyon jól néz ki...olyan, mintha fából lenne...
amúgy a poci is szép :)
lei
 
 


panna: biztos minden rendben lesz!!! megy a drukk!
lei
 
 


Lei!
Az homokkő,mert elvileg ott egy kandalló lett volna ebből a kőből kirakva,csak éppen azt nem nézettük meg szakemberrel,hogy a falban levő kéménybe lehet-e kandallót bekötni.Hát nem lehetett..... :lol: Így vettünk oda egy vitrint! :roll:

binyek
 
 


Fúú panna, irígykedem:)))) nagyon gondolok rátok, aztán gyere minél hamarabb a hírekkel, képekkel. Részletes élménybeszámolót kérek:)

Lesz egyébként ott is bőven csoki, amit lehet enni:))

sniky
 
 


Gabi,
Nagyon sajnálom és sok erőt kívánok!

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!

A találkozóval kapcsolatban azért nem írtam semmit, mert jó lenne elmenni, de nem tudom, hogy sikerülni fog-e. HA tudtok valami biztosat, akkor megpróbálok szervezkedni, hátha.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


binyek: mindenesetre nagyon szép mintázata van a burkolatnak. :) nekem nagyon tetszik!

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!!!
lei
 
 


Sziasztok!!!

Gabi- Ez olyan nehéz, erre igazán nem is lehet mit írni....?! :cry: Undorító ez az orvosi hozzáállás; sokszor azt gondolom, hogy emberek az ilyenek, vagy már csak robotok?? :cry: Semmi mást nem kívánhatok, csak sok erőt Nektek!!!! Gyere bármikor, mi mindig nagyon várunk ám!!

Panna- Remélem azért Te még ma benézel, mert nagyon kiváncsi vagyok, mi van Veletek!!

Mi is elutazunk anyósomékhoz, de csak holnap este, így holnap még benézek, hátha valaki erre téved! :wink:

Binyek- jó nagyon a pocikép!!! Nekem is kb. ekkora most, csak ugye 1 manóval; remélem a 7végén rólam is készül már végre 1 pocakkép! :lol:

MINDENKINEK NAGYON KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK SOK POCAKMOCORGÁSSAL ÉS VIDÁMSÁGGAL, NAPSÜTÉSSEL!!!!

Kép

Kép
mákszem
 
 


Én is mindenkinek Kellemes Húsvétot kívánok!

Gabi, sokat gondolunk Rátok :-(

Én is meglepődtem, hogy winona még csak 16 hetes, de így már világos.

Tök jó, hogy lassan betöltjük a félidőt, mármint a 20. hetet. Jézusom, észre se vesszük, úgy megy az idő, aztán mindjárt mehetünk szülni ;-) Ja, a saját számításom szerint én ma be is töltöttem, de a védőnő szerint csak holnap...

yuyu79
 
 


Csajok!
Lenne egy kérdésem:16 hetesen vizsgált meg a dokim utoljára,akkor írta azt,hogy ki van nyílva a külső méhszáj.Legközelebb a terheléses cukorteszt eredményével kell mennem hozzá,ami úgy még kb. négy hét múlva lesz.Na most arra gondoltam,hogy jövő héten,amikor megyek a tanácsadóba,akkor megkérném az ottani dokit,hogy nézzen meg.Szeretném tudni,hogy nem nyílt-e tovább...Szerintetek lehet ilyet?Meg ha beírja a kiskönyvbe,akkor mit fog szólni a dokim,hogy más megnézett?

binyek
 
 


Sziasztok!
Most jöttünk meg a 4d-s uh-ról,ugy néz ki hogy mi is a fiús csapatot erősítjük.95% igy az uh-hölgy felajánlotta hogy jövő hét szombaton ugorjunk be hozzá és ránéz a lényegre.
Nekem találkozó szempontjából jó a márc 29 és az ápr.5

Veronika
l.veronika
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?