Új privát üzeneted érkezett!

Csajok!

Úgy hallottam április végétől mond jó időt! De ha ilyen idő lesz sajna nem fogok tudni menni, mert Szabinak ez nem túl jó!

Ticsi!
Kérdezd meg az orvost, azé e má nem állapot igy! Tüsző dologban meg lehet igazad van, nekem ezt mondták....

Fenci küldöm itthonól a 3 hirosimát!!!!!!

Nem úgy volt hogy Panndusék is jönnek, és ők is hozzák a babát Sleepin-nel?

Vagy már valahol elhagytam a fonalat!
Vendég

Szerintem most Lucának is pihennie kell majd!
Vendég

nati

felhívom...

fenci

én is küldök egy hirosímát...sztem megkapod egy hétvégére a 4et és azt mondod egy is sok... :lol: :lol: :lol:

viccelek, én a szülés után is azt mondtam focicsapatot akarok...

most már kezdek elbizonytalanodni... :oops: :oops: :oops:

sztam is nagyon hideg van, de bevallom 2 hét múlva se hiszem, hogy sokkal jobb lenne... :roll:

Kép
ticsimû

Tuti valakit kihagyok mert ropke 4 es fel oldalt futottam at.....ezert 1000bocs :oops:

Zsofi@
Jaj ne is kerdezd beszeltem vele de nem tett jot...elakar hagyni...most kivgyok azert nem irok par napja... :cry:

Vicus
Hosszu es csaladi problema nem babas dolog inkabb nem firtatnam :(

Groni
Szivbol orulok neked is mint minden egyes lanynak amikor zebras lesz...ennel ngyobb orom szamunkra mar csak az mikor a kezunkben tarthatjuk az van :wink:

Ticsimu
Tok egyetertek veled a lap tetejen irottakkal :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget :cry: :cry: Ne mááááá..... Nem olvastam vissza, de a mostani hozzászólásodból azt veszem ki, párod nem fogadta jól a híreket?!.....?..... :cry: :cry: :cry:

Nati :D Igen, elvileg Pandus és Sleepin is jönnének babásostul. Most voltam kint. Most tényleg fúj a szél. Na de láttunk már rá példát mennyit változik az idő 1 hét alatt. Februárban még hó volt, köv héten meg 15 fok napsütéssel. :wink: Persze úgy szeretném ha szép napsütéses időnk lenne és mindenki tudna jönni manókkal együtt! :wink:

Küldhetitek hozzám hirosimát! :D :lol: Egyeztetjük a naptárjainkat! :lol: 8) :lol:
fenci

Bridget!
Micsodaaaa?????????? El akar hagyni? Azért mert lombik kell? Vagy babát nem akar? nem értem. Ha emiatt elhagy, akkor menjen is a fenébe. :roll:

Talihoz: nekem az április vége nem jó, megyünk Erdélybe. Utána meg vizsgaidőszak. :roll:

KépKép
zsófikukac

Ennyi embernek összehozni, hogy mindenkinek jó legyen, elég nehéz...

KépKép
zsófikukac

Nekem 2 hét múlva nem jó apám névnapja van!
Vendég

<a href="http://webszavazo.com/includes/poll/view.php?poll=view&poll_text=2200">Szavazásom</a>

Kép
vickybabe

csináltam egy szavazást a talira, ha a linket bemásoljátok a böngészőbe (a http-től kezdve a Szavazásom-ig), akkor tudtok szavazni! Mindenki csak 1x lécci! Remélem működni fog, még soha nem csináltam ilyet...

Kép
vickybabe

Sikerült betenni a profilomba a linket, csak katt rá és lehet szavazni!

Kép
vickybabe

na ezt elb@sztam, mindegyikre akartam egyet szavazni tesztelésképpen, de csak az 1.-re engedte...

Kép
vickybabe

hali!

Gröni:nagyon tuti a teszt! grat! és az új vonalzó is! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mami: várunk nagyon

Bridget: :cry: :cry: :cry: :cry: ennyire gáz a helyzet? remélem meg tudjátok oldani. bár én azt mondom mindig, hogy aki el akar menni, azt hagyni kell , hadd menjen. de remélem

Nati: jó a lázmérőtök? tesómat is szivatta a fülhőmérő mikor merült az elem. bár az unokaöcsim jól volt mellette, onnan lett gyanús.

Ticsi: sajnálom Vukkot, remélemm javulni fog!

Fenci: hajrá inszem, bár a mostani spontán lenne a legtutibb.

reggel annyi dolgom volt - húsvéti bevásárlás, fodrász, hogy elfelejtettem hívni a dokit
:cry: :cry: :cry: :cry:

kísárlet 2. nap: lh: nega, pg53: páfrányos, hő: nega, nem esett le. elvileg ma 20 mm-esek. apa ma nem menekül...tegnap megúszta, nem bírtam megvárni, csak reggel vettem észre, hogy hazajött és mellettem alszik.

:cry: :cry: :cry:

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Gizi!
Én már nem bizom csak a hagyományos higanyosban. A fülhőmérő kb. annyit mér, de nem mindig. Meg iszonyatos forró a feje :cry: :cry: :cry:
De ma rendben van! :lol:
Vendég

Viki én szavaztam , de mellé nyomtam :? !
Vendég

Kép

Grönike!
szép a teszted nagyon, :lol: ikrek lesznek biza 8)

Kukac!
fránya zh :evil: , az inszemes álom nagyon perverz :oops: :wink: :wink: :wink: és jó volt??????? :D

Epreske!
drukkolok nektek :P én olvastam a könyvet :D

Nati!
Szabika?ma nem lázas, ugye? :shock:

Fenci!
hajrá spontán babóca :P

Ticsimű!
nagyon sajnálom a sok hányást :?

Vicky!
szavazok! :lol:

Mami!
már nagyon kivi vagyok :lol:

Gyugyi????????????

Baba!
azér ilyen korán még ne tesztelj :D

Luca!
ma engednek haza ha jól tudom... :) fel a fejjel :wink:

Gizi!
kutyid?

apácska reggel 3-kor jött haza :shock: :roll:
Vendég

Bridget!
basszus :evil: sajnálom... :(

Gizi!
este apára fel :lol:
Vendég

Vicky :D Szavaztam. :wink:

Gizus :D Szép estét! :wink: 8) :oops: :lol:
fenci

Vicus :D Nem értem a vonalzódat. Most már kezdtétek is a lombikot? :roll: :wink: Hogy vagy?
fenci

Rakok egy görbekezdeményt, csak hogy velem legyen tele az oldal!! :lol: :lol: 8) 8) :lol: :lol:

Kép
fenci

Vicuska: Gizi (kutyusom neve, kreatív vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: ) egyelőre jól van, most ugyan húzza a lóbőrt a nappaliban. nem kutyának való ez az idő.
ha felébred meghőmérőzöm. csak össze ne cseréljem utána az enyémmel :? :lol: :lol: :lol:

most azon agyalok, hogy meg kelle nyírni, mert ebben a szőrtengerben nem lehet észrevenni a qrva kullancsokat. ráadásul fekete is. de msot meg lehült az idő. kész vagyok teljesen. de valszeg kicsit megkopasztom :lol: :lol: :lol: :lol:

apának iygeksezm a kedvében járni ma este, hátha :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

na jó, előtte alszom picit, ha már itthon vagyok ma...kedvet japtam a kutyáktól úgy horkolnak körülöttem :lol: :lol: :lol: :lol:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

mire kell szavazni :?: :?: :?:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Fenci! :lol:

dehogyis :D ,csak már muszáj (ly?) volt vmilyen vonalzót csinálnom :oops:
és ugye a mostani műtéttől számolom, mert akkor dőlt el, hogy csak lombik babucink lehet :?
de a gyúrást még csak gondolatban kell elképzelni :wink:
Vendég

Vicuska!
Merre jártál eddig????????
Vendég

Vicuska!
Azért a párodat szivesen elfenekelném, mert nem szabadott volna most semilyen buli kedvéért magadra hagynia :evil: :evil: :evil:
Küldd ide a seggét!!!! :twisted: :twisted:
Vendég

Vicus :D Vettem. :wink: Arról nem beszéltetek, hogy köbüki mikor kezdhetitek? :roll:

Gizus :D Arról, hogy mikor légyen a tali. Vicky-nél a link. :wink:
fenci

Vicuska!!!!!
A muszáj-jal én is igy vagyok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vicus

örülök, hogy újra itt vagy velünk! Nagyon imádlak! Klassz csaj vagy! :D :wink: :D
Alig várom, hogy jövőhét legyen, és teszteljek egy pozitívat! Jövőhét szombaton kéne, hogy ne jöjjön meg, úgyhogy sztem már csütörtökön nyugodtan tesztelhetek! :D
Vendég

Baba!

Na a csütörtökben kiegyezhetünk :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Fenci: köszi, szavaztam.

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Nati

addig talán kibírom :lol: :lol: :lol: :oops: Hétfőig tuti, mert addig lefoglal párocskám és a programok, keddtől viszont élesített bomba vagyok :lol: :lol: :lol:
Vendég

Baba!
Akkor irj, nekem és én lebeszéllek!!! 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:
Vendég

hello csajszik!

MUSZÁJ :wink: beleszólnom a helyesírási ügybe, így köll e, pontos jével :lol:

Vickyke szavaztam

baba

Jövp hétre ++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol: :wink:

Vicus!

apát én is sejhajba rugdosodom, remélem cserébe most kényeztet és nem fexik másnaposan :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszi a hozzászólást a tüszőimhez. Ezek szerint azért nem biztos, hogy nagy baj van és még a hónapot sem kell leírni. :D Örülök, hogy az endometrium méret is jó! Hát majd meglátjuk. Most tortasütésre kell(ene) koncentrálnom. Jó nekem!

Mami!
Este gyere és írd meg a számot! Drukkolok! És jó émelygést!

Ticsi!
Remélem hamarosan elkerül VUK, nekem soha nem volt ilyen brutál csak a túl zsíros seri-pöri ugrott vissza.

Bár én tudnék fogyni!

Pusszancs Nektek és Boldog Húsvétot!
epreske

Nati!
11-ig aludtunk :oops:
aztán meg virágot locsoltam(nálunk kész dzsungel van), apácska kiadta parancsba.csak még a fentieket kihagytam, nem tom rá kéne-e állnom egy székre? :roll:

Baba!
én is szejetlek, hajrá csütörtök :lol:

Fenci!
nem :? , azért attól hogy nagyon erősnek mutatom magam, azért még nem teljesen emésztettem meg ezt a dolgot :(

Mami!
te kis helyesíró bajnok :lol:
apácska nem kényeztet, mert dolgozóba van,helyettem is melózik, egészen keddig reggel 8-20-ig ügyeletes, meg éjjel is ha kell.
szóval egyedül vagyok itthon :shock:
na meg az állatkákkal 8)
ja, meg du.jön anyós :roll:
vas.anyukám :roll:
hétfőn meg tesómék :roll:
kicsit már előre lefáraszt ez a sok beteglátogató :lol:

szerintetek nagyon durva lenne, ha már holnap letámadnám a dokimat(varratszedés lesz), hogy mikor kezdhetjük a lombikot szerinte?
az a baj, hogy apácska is jönni akar velem reggel és így nem tok a dokival 4szemközt beszélni erről....apácska meg még nem biztos hogy jó, ha haééja, hogy én már ezen ügyködök :oops:
Vendég

No, még ilyen sem nagyon volt, hogy jegyzettömbbe kell írnom! :roll:

Zsófi!

Természetesen nem és ha majd neked is lesz én is irigykedem majd csöppet, jó? :wink:

Nati!

Nem értem mi lehet Szabikával, de ha ennyiszer lázas, örülni kell a láztalan napoknak! De tudom, hogy nem nyugtat meg! :roll:

Epreske!

Én úgy tom, hogy 30 felett már cisztának hívják, addig ha megreped szerintem lehet még belőle bármi! Viszont láttak még kettőt, amiről én azt gondolom, hogy nagyobb az esélyük! :wink: Az nem baj ha ciszta lesz belőle, valszeg megrped majd a többivel! Mondjuk attól még fájni fog addig! A mnyh-ád nagyon jó! :wink:

Baba!

Ha nem akarsz olyan bizonytalanságba kerülni, mint én, akkor várd meg a 11. napot szerintem! A 10. napin is lehetett látni valamit, de az engem nem nyugtatott meg! Ezek a gyomorpanaszok simán lehetnek a babától! :wink:

Vicky!

Teljesen megértelek! Itt is azért nem vállaltam (vállalom) magam, mert féltem, hogy felismernek és nem szeretném apjukot kellemetlen helyzetbe hozni!

Fenci!

Kérlek azt is jósold meg nekem, hogy valóban megfog születni! Most nem is akarok ilyeneken gondolkodni, de azért nem mondom, hogy nem félek!

Ticsi!

Igen, ez az! :wink: Micsoda érzéke van ennek a pasinak! 8) Meg nekem is, hogy nem csináltam elöbb! 8) Szerintem nem olyan erős! :roll: Az előző babánál erősebb a 14. napon és egyke volt! Remélem most is így van! :roll:

Vicuska!

Ne ijesztgess te jány! Reméelm megcáfolom úgy két hét múlva! :wink: Pofonnal vártad apjukodat? 8) Enyim nem uszta volna meg! :oops: Ez az 5 hónap már tuti? Együtt babásodtok Zsófival? :wink:

Gizi!

Te apjukod is? :roll: Ejnye, hogy milyenek ezek a pasik! 8) Mondjuk az enyim is reggel gyütt meg, remélem tényleg dolgozni volt! :roll: 8) Most már szerintem amíg nem megy fel hőd, ne szállj le apjukodról! :wink:

Bridget!

Tegnap olvastalak felettünk párral, de nem tudtam rá reagálni! Ma sem! Nagyon sajnálom! Szerintem gondold végig, hogy baba vagy a párod nélkül tudsz tovább élni! Az biztos, hogy nagyon nehéz lesz, bárhogy is döntesz!

Tali: Én nem megyek, de Littike nagyon szomorú lesz, ha nem jövőhéten lesz! És asszem Gyugyinak is szüksége van rá! Bár lehet, hogy az új életébe mi már nem is férük bele! :P :roll:
Vendég

Sziasztok!

Luca most írt, jól van, most indulnak haza.
Vendég

De jó, hogy írtál Gyugyi! Örülök, hogy jól van! Nagyon szófukar vagy!
Vendég

Most nem lennék jó beszélgetőpartner....
De olvasok. :wink:
Vendég

Vendég

Nati :)
Örök hála........
Vendég

Gyugyi! :( Nem erőltetek semmit, de tudod, hogy rám számíthatsz, ha nem is tudok segíteni szívesen meghallgatlak!
Vendég

Tudom...
Kép
Vendég

Gyugyi!!!

Látom tetszik :wink: :wink: :wink: ! Nekem is!

Kép
Vendég

Bocsi csajok csak vacsizni voltunk :roll:

Gronland
Igen parral feljebb szoktam lenni ott mar regebb ota aztan csak azert oda irtam... :roll: jah es lapteto mar masodszorra ha jol emlexem :lol: ugyhogy szupi es ngyon kis vidam a vonalzod is :wink: En mindig jegyzettombbel ulok le mert napi irasokat kell visszaneznem :? :lol:

Vicuska
Koszi szepen...en nem tudnek okos lenni ezugyben ne aggodj :wink: de,hogy te milyen kis vidam vgy hat igen le a kalappal es igy tovabb :wink:

Kissgizi
Nem ennyire nagy a gaz csak o meg nem ready se hazassagra se gyerekre...ami ertheto is valahol...es ugy gondolja hagyna elmenni,hogy keressek mast...aki igen...de ez nem igy mukodik...en vele szeretnem megoldani a problemakat...val 3lehetosegem es szeretnem ha azt mondana nezzuk mit tehetunk...nem pedig abban en iden vgy gyerekem lesz vgy nem lehet tobbe...mert ez ilyen formaban nem igaz :roll: MAS:fodrasz :o wow akkor kirittyentetted magad husvetra :wink: bevasarlas az is szupi lehetett :wink: irigyellek most ngyon :wink:

Vicky
Hogy te milyen kis ugyi es lelemenyes vgy :shock: :wink:

Zsofi@
Azert mert o meg nem akar...nem azert mert nekem csak 1evig lehet... :roll:

Fenci
Nem jol fogadta a hireket...marmint realisan nezi es azt mondja ha nekem annyira fontos akkor jobb ha kulon vgyunk...es mivel en nem fogom ot elhagyni...ezert o neki kell es nezzek mas utan...ha en ezt fontosnak tartom es ugy erzem 1evem van ra :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Az uccso eselyem,hogy 4nap mulva nem jon piri es akkor :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csajok!

Visszaigazolok lassan, mert a mégsemben sehún senki :D :D

Mami :P

Mi volt ma???? vagy nem ma voltál dokinál?

Gröni csináltál tesztet?? Nekem most nem aktuális, de azért te csináljál.:wink:

Bogáncs

Kép
bogáncs

Szia Bogáncs :lol: :lol: :lol: !!!!
Vendég

Mami :D Ne szarozz ennyit a dokinál! :wink: Most indulok haza, otthonról jövök!! 8) :lol:

Szia Bogáncs, akkor gyűűűűjjjél ide! :D :wink:
fenci

Szia Bogáncs!
igazolj vissza ide nyugodtan :lol:

Gyugyi!
hiányzol ám 8) :(

Bridget!
nehéz dilemma,buksisimi neked is megy :lol:

Gröni!
laptetűűűűűűűűűű neked, nekem meg lapalj :P
milyen 5 hónap? :shock: a vonalzómat ezek szerint senki sem érti :( :( :(
azt jelenti, hogy 5 napja tudjuk, hogy lombikozni fogunk :wink:
levegyem? :twisted: :oops:

most mentek el anyósék, hoztak csomó fincsi kajcit 8)
ma még nem is ettem semmit se...
de nem is vagyok éhes....
erre jó volt ez a lapar :D
így is van rajtam minimum 25 kiló felesleg :oops:
hogy merjek igy leszokni a cigiről? :shock:

szerintetek milyen ajándékot lehet adni a dokinak, ha pénzt nem fogad el?
ez olyannyira kellemetlen nekem, január óta vagy 100* voltam nála, meginszeminált, megműtött éjnek évadján...
az egy dolog, hogy én meg meggyógyítottam párx az állatkáit, de ő velük nincs annyiszor gebasz, mint velem :shock:
meg hogy járjak igy hozzá ezentúl?
lehet megmondom neki, hogy akkor muszáj (már megint ez a jé :lol: betű) új dokit keresnem, de mi van ha erre azt mondja, hogy örülne is neki? :roll:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?