No, még ilyen sem nagyon volt, hogy jegyzettömbbe kell írnom!
Zsófi!
Természetesen nem és ha majd neked is lesz én is irigykedem majd csöppet, jó?
Nati!
Nem értem mi lehet Szabikával, de ha ennyiszer lázas, örülni kell a láztalan napoknak! De tudom, hogy nem nyugtat meg!
Epreske!
Én úgy tom, hogy 30 felett már cisztának hívják, addig ha megreped szerintem lehet még belőle bármi! Viszont láttak még kettőt, amiről én azt gondolom, hogy nagyobb az esélyük!
Az nem baj ha ciszta lesz belőle, valszeg megrped majd a többivel! Mondjuk attól még fájni fog addig! A mnyh-ád nagyon jó!
Baba!
Ha nem akarsz olyan bizonytalanságba kerülni, mint én, akkor várd meg a 11. napot szerintem! A 10. napin is lehetett látni valamit, de az engem nem nyugtatott meg! Ezek a gyomorpanaszok simán lehetnek a babától!
Vicky!
Teljesen megértelek! Itt is azért nem vállaltam (vállalom) magam, mert féltem, hogy felismernek és nem szeretném apjukot kellemetlen helyzetbe hozni!
Fenci!
Kérlek azt is jósold meg nekem, hogy valóban megfog születni! Most nem is akarok ilyeneken gondolkodni, de azért nem mondom, hogy nem félek!
Ticsi!
Igen, ez az!
Micsoda érzéke van ennek a pasinak!
Meg nekem is, hogy nem csináltam elöbb!
Szerintem nem olyan erős!
Az előző babánál erősebb a 14. napon és egyke volt! Remélem most is így van!
Vicuska!
Ne ijesztgess te jány! Reméelm megcáfolom úgy két hét múlva!
Pofonnal vártad apjukodat?
Enyim nem uszta volna meg!
Ez az 5 hónap már tuti? Együtt babásodtok Zsófival?
Gizi!
Te apjukod is?
Ejnye, hogy milyenek ezek a pasik!
Mondjuk az enyim is reggel gyütt meg, remélem tényleg dolgozni volt!
Most már szerintem amíg nem megy fel hőd, ne szállj le apjukodról!
Bridget!
Tegnap olvastalak felettünk párral, de nem tudtam rá reagálni! Ma sem! Nagyon sajnálom! Szerintem gondold végig, hogy baba vagy a párod nélkül tudsz tovább élni! Az biztos, hogy nagyon nehéz lesz, bárhogy is döntesz!
Tali: Én nem megyek, de Littike nagyon szomorú lesz, ha nem jövőhéten lesz! És asszem Gyugyinak is szüksége van rá! Bár lehet, hogy az új életébe mi már nem is férük bele!