Jó reggelt!
Kisati eldöntötte, hogy nem lesz Halak.
De mikor bújik vajon elő a picikosom?
Gyakran fájogatok és mintha ott lent is fájna közben, mintha húznák szét a dolgokat...
Szilvi, ezen a héten kell születnie, ha akar Svarci bácsit
egész jövő 7en nincs...sőt még jobbat mondok: eddig ugye azzal nyugtattam magam, hogy keresztanyám úgyis bent lesz, Na ha jövő péntektől vasárnapig szülök, ő sem lesz bent!!! Prágába vagy hova mennek....
örülök... akkor se (ismerős) dokim, se dúlám, csak a mázli, maximum. Én biztos lerúgnám a buszról a nénit...
Kriszti, húha eléggé rátok járt a rúd, reméljük most már csak jó dolgok jönnek!
Alexa, elhiszem hogy megijedtél, mikor leesett...de tudod, piciknek van egy titkos őrangyaluk ám!
Ani, köszi hogy betettél a tábliba rangidősnek...
ez már komoly, senki nem szül előbb nálam!
Tele van a puttonyom: MINDEN éjjel vmi agyament hülyeséget álmodok a héten, mindig erőszak vagy szemétségek vannak benne ami ellenem irányul annak ellenére, hogy babás vagyok. Mindig más a sztori, általában ismeretlen emberek, de a végén vagy megverekszünk, vagy megölöm őket vagy elfutok, ilyesmi...most pl altatógázzal csendesítettek le...
mi a fenéért van?! Semmi ilyet nem olvasok, nem nézek, alig várom, hogy anyuka legyek és jönnek éjjelente ezek a baromságok, ráadásul nagyon élehtű...valakinek ötlete??
És ma reggel olyan a fejem, mint egy labda, még sose voltam ilyen csúnya: hatalmas az orrom, megdagadt a szám, sőt valahogy az egész arcom...
csajok, mikor érdemes a távírdai vérvételre menni, ha a korai időpontról lekéstem? (ma
) 10 körül már nincsenek sokan?