Új privát üzeneted érkezett!

Jo reggelt!

Kicsi beteg Emmanak jobbulast! A csiribucsiriba nagyon edes! :)

Jo akkor kicsit megnyugszom, hogy nem csak az en gyerekem duhongo orult! :D Azert neha aggodom amikor mindket kezet okolbe szoritja es uvolt duheben!!!!! Es valami nagyon aprosagon!!Meg ha nincs mast harapni, akkor a sajat kezet harapja!!! Na mindegy, biztos azert ez elettani sajatossag is, mert most nyilik ki a tudatuk, kezdik felfedezni a vilagot. Csak ne feleselne velem orokke!!! Ha mondom neki, hogy valamit nem szabad, akkor ugy lekiabalja a fejem!!! :shock: Az elvonas mukodik, de ha rossz napja van akkor aztan csak megy a hiszti!!!!
Pici ez aranyos hogy Zsofi etet teged! :) Ricsko annyira el van foglalva a tekergessel, hogy mar az is csoda ha arra ra tudom venni, hogy a falatot szembefordulva kapja be. Ahogy bekapja, mar fordul is el!! :) Ma reggel is mar kiakasztott a kis Nyunnyogo az etetessel!!!!! :roll:

Lanyok hetvegen koltozunk!!! Hurrraaaa!!!! Majd csak szepen megoldodik a tobbi dolog is!! :)

Na megyek, mert ennyi idot engedelyezett a kis rabszolgatartom! :)

Kép

Kép
lorcika
 
 


Pici! Yodaaaa? :roll: :roll: :roll: :cry:

Kép
niki30
 
 


Ugyan kedves komámasszony, biztosan nem Yoda külsejére utalt a Pici, hanem arra a képességére, hogy őt mindenki szereti, mert olyan yodálatos! Érted? :lol:
Egyébként nagyon tuti a kép, mind a kettő. A kisbeteg kép nagyon édes, tényleg olyan kis anyátlannak tűnik, pedig látom ám, hogy ott vagy mellette! :)

Az meg mi, hogy vannak más férjjelöltek is vannak rajtunk kivül??? Rosszul tűrjük a konkurenciát! :D

Lorci!!! Mit keres a Bálint nálatok???? Amit leirtál, az SZÓ SZERINT igaz az én kisfiamra is! Gratula a költözéshez egyébként!!!!

Tegnap orrszivás közben láttam, hogy melyik foga is jön tulajdonképpen, nos az egyik kisörlő lent. Már két csücske kidomborodik. Ha ez igy megy, akkor szépen lassan meg fogok őrülni, mert mire kijön mind a 8 örlőfog, addig végem lesz és zombivá válok.

Reggel megyünk tornázni. Nem nagyon akarok, de muszáj, mert tiszta lötyi a fenekem. :oops:

Szép napot mindenkinek és jobbulást a betegeknek!!!!!!!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest
 
 

 
 

Basszus most nézem jobban, tényleg yodás. :( :)

Kép
niki30
 
 


Niki!nektek is jobbulást!

Az én gyermekem nem csak rossz,frankón agyvérzést fogok kapni.Annyira akaratos és annyit hisztizik,hogy én ezt már nem bírom.Erre du.megjön apa,és mindent megenged,hogy ne lássa sírni a fiát.okos gyereknevelésért tegnap megdícsértem,de nevet rajtam,lehet én vagyok túl feszült a nap végére.Én tuti nem szülök mégegyszer.(ezt még meggondolom azért) :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba
 
 


Gabii nyugii, én is most kicsit nehezen viselem, h. Emma beteg.
Nyűglődik, örökké engem akar. Jó, jó, de már fingani nem tudok nélküle, komolyan.
Én is néha azt érzem, behülyülök.
Most érzem, h. kicsit mókuskerékben vagyunk (majd elmúlik, jön a tavasz).
Tegnap elugrottam a Lidl-be, nagyon jólesett egy kicsit "egyedül".

Kép
niki30
 
 


Niki, természetesen nem Emma yodás, hanem a kép atmoszférája, ahogy a kis ember ül a misztikus fényben és varázsol :D érted?

Vanda, őrlőfog? :shock: :shock:

Lorci, tök jó hogy már költöztök végre, sok sikert hozzá!

Jobbulást a betegeskedőknek!

Csajok, tegnap óta kétségkívül visszavezethető a családfánk Ádámig és Éváig, csak mi a kígyótól származunk :lol:
Íme a bizonyíték:
Kép


Van még valakinek ilyen hosszú? :wink: :lol: :lol:
pici76
 
 


Pici, ez marha jó kép! (és a félreértések elkerülése végett, nem marha Zsófi, csak a kép "atmoszférája" marha jó :wink: ) Bevallom nekem is hosszú nyelvem van. Páromnak meg tök rövid, és úgy tűnik Zita az enyém méreteit örökölte...bár ÍGY még sosem dugta ki.

Lorci, tök jó, hogy költöztök! hurrá!

Kép
ági_bp
 
 


Oké, vettem:) :wink:

Aztaa, milyen hosszú neki tényleg! :shock: És ez még nőni fog? :lol:

Kép
niki30
 
 


Ja, a kisörlő. Két csücsök már látszik.

Ma voltunk egy barátnőmnél, akinek majdnem 4 hónapos a babája és még sehova sem mozdult ki a sétán kivül és sajnos nincs a közelében kismama sem. A védőnőt meg egyszer látta.
Csütörtökön megpróbálom elcsábitani egy baba-mama klubba, hogy találkozzon korabeliekkel, meg tudjon egy kicsit beszélgetni felnőttekkel. :shock: :shock:
Nagyon sajnálom szegényt, nem gondoltam volna, hogy ilyen rossz a helyzet.

Nekem is hosszú nyelvem van, na de ennyire nem!!! :lol:
KisBálintnak inkább szivecske alakú a nyelve. Mindenesetre jól össze tud nyálazni igy is.

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest
 
 


Ezt olvassátok el!!! Nagyon durva, hogy mi erről nem tudunk!

http://index.hu/gazdasag/magyar/benda5326/

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest
 
 


elolvastam. igen, durva. csak az a gondom h ez tul.képpen annyit jelent h az élelmiszereink ilyen duván szennyezettek - magyarán, ha már nem lesznek szopisok a csemetéink, akkor is szenyezett élelmiszerekhez fognak jutni. nem tudom, mi a kiút ebből :cry: :evil: uakkor a vizsgálatok ellentmondóak, mert a múl hónapban megjelent kismamás felmérés szerint nincsenek szermaradványok a zöldségekben/gyümölcsökben. persze, nem tudom h éppen uezeket az anyagokat vizsgálták-e... :roll:
Vendég
 


rem., a helyesírási hibáimat javítja majd a szemetek :wink: :oops:
Vendég
 


Sziasztok!
Végigolvastam amit írtatok, de már csak felületesen emlékszem (bocsi :oops: ), mert mielőtt leültem a gép elé benyomtam egy nagy adag cherry-t, hogy jöjjön már az álom-manó, mert nem tudok aludni.

Anyukámat ma mentő hurcolászta (Miskolc nem fogadta, átvitték Debrecenbe) reggel óta, végül este 6-kor megmondták, kétoldali tüdőgyulladása van. Nagyon szarul van, alapból sem egészséges, szívproblémái vannak.
Nagymamám már egy hete betegeskedik, nem bír lábra állni, ma össze is esett egyszer, állítólag vérszegény.
Nem győztem ma rohangálni a gyerekkel össze-vissza, plusz tök ideg voltam/vagyok. Délután már a kórházban is voltunk (innen 60 km), persze Blankával együtt (nincs kire hagyni), Apjával viszonylag jól elvoltak, amíg mi az öcsémmel az anyu dolgait intéztük, de azért volt ordítás is. :(

Lorci, nálunk még nincs ennyire hiszti-korszak, csak alkalomszerű hisztik vannak. Etetés mostanában nálunk is nehezebb, mint korábban, de azért még kibírható.

Vanda, mi nem használunk párnát. Nálunk a gyereken kívül, semmi nincs a kiságyban (én nagyon para vagyok :oops: ). Éjszaka hálózsákban alszik, amióta elkezdett álmában forgolódni. Nappal csak betakarom és gyakran ránézek.

Gabi, már a B verziót teszteljük a lábtartóból, az első változat nem vát be. De ez működőképesnek tűnik.
Ha lesz több időm, teszek fel képeket.

A betegeknek jobbulást kívánok!!!

Megyek, úgy érzem hatni kezd az "altatóm".

Ja, és hétvégén el akartunk utazni Egerszalókra a barátainkkal, le van foglalva a szállás, nem tudom mi lesz belőle. :?
mary74
 
 


Mary!!!!!

Jobbulást az egész családodnak!!!!!! Remélem, hogy hamarosan meggyógyulnak és végül TI is el tudtok majd utazni.

Doo, való igaz, én is olvastam a Kismamát. Én balga eddig azt hittem, hogy az anyatej a csúcs és abban nincs semmi rossz. Ledöbbentem!
Majd gondolkozom, hogy mit csináljak.

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest
 
 


Mary, mielőbbi gyógyulást a családnak. Akkor most már jó kezekben van anyud, remélem hamar felépül! Nálunk a dédik mindig megtáltosodnak ha Zsófival tölthetnek pár órát, ha tudod látogasd meg.

Vanda, én pelust teszek még mindig Zsófi feje alá, mondjuk simán kitépi a feje alól ha olyan kedve van. Szerintem 10 hósan már van annyi eszük, és vannak olyan ügyesek , hogy nem fulladnak meg álmukban, Zsófi simán leszedi a fejéről félálomba a nyunyanyulát ha megunja.

Hát tulképpen bár nem olvastam korábban a cikket, de nem lepődöm meg, hisz valóban szenyezett kaját eszünk, az anyatej meg abból van amit megeszünk. Szerintem még így is ez a legjobb megoldás a sok rosszból.

A nap híre nálunk. Zsófi előre halad tegnap óta. A rossz hír a jóban, hogy mindezt fenéken pattogva teszi. Hihetetlen, röhögőgörcsöt kaptam amikor megláttam először. Ne túl gyors, és iszonyú energia igényes lehet, de bárhova odaér :lol:
pici76
 
 


Pici! Zsófi nem laza, puha izomzatú egy kicsit? nekem így gyanús, mert azokra a gyerekekre jellemző, hogy a statikus helyzetek mennek-ülés, állás, de a haladás már nem, ill. ilyen sajátos módokon. Tudom, hogy anyósod gyerekorvos, de én megmutatnám a helyedben egy gyógytornásznak, ha gondolod segítek keresni valakit. Aztán lehet, hogy teljesen normális az izomtónusa, de szerintem nincs vesztenivalód.

Az anyatej dologban Picivel maximálisan egy a véleményünk. Én is gondoltam, hogy nem bio tejem van, mivel nem úgy táplálkozom. :roll: de azért eszembe nem jutna nem adni neki többet, vagy hasonlók.

Kép
ági_bp
 
 


Mary!Basszus,szegény.Jobbulást anyudnak,nektek pedig kitartás!!!
A lábtartót várom,de ne ez legyen most fontos.

Vanda!mi van az anyatejjel?aha,sejtem.hát,ez van.annyira féltjük őket,mi parázunk túl mindent.régen a tej is "élet,erő,egészség"volt,ma meg nem adhatod már azt sem.ha azt néznénk,mi a tuti egészséges,lehet,hogy éhenhalnánk,egészségesebb dolgok vannak,de egészségesek....?hát,nem tudom.

Pici!Zsófi nagyon cukorfalat,és tényleg hosszú a nyelve.Na,majd tesztelem én is Brendonét. :lol:

Mindenkinek jobbulást,és akinek van Józsija(ma már kinek nincs),annak Boldog névnapot.Meg Patrikoknak,meg mindenkinek.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba
 
 


Brendonnak utólag boldog hófordulót, Patrikot is Isten éltesse (kissé megkésve - de én szóltam előre h biztos aznap nem fog eszembe jutni ;) )!

Mary, szegény anyud és nagymamád, no meg te!! :( kitartás, kitartás!!

Vanda, még vmi: nekem kicsit gyanús az is a dologban h miért éppen az anyatej?! értem én h belekerülnek szennyeződések, de a pocaklakóhoz is eljut egy csomó minden abból, amit megeszünk, nem? szal nekem egy kicsit "tápszer-lobbi-ízű" a dolog. (de lehet h igazságtalan vagyok - végülis ennek a kiadónak úgy tudom, több valóban jó és hasznos könyve jelent meg.) és min gondolkozol h mit csinálj? én sem hinném h a szopi feladása lenne a megoldás.

figyuzzatok! szeretnék húsvétra vmi olyan édességet, amit megehet ad1 gyermekem, ad2 én is, ill ad3 cukorbeteg nagypapa és dédimama is. ezért gondoltam arra h keverek egy kis sinlacot is a sütibe, mert az ugye édesítene is, de mégsem cukor és nem is édesítőszer. tudja vki h azt tutira eheti-e cukorbeteg v sem?
Vendég
 


Szép napot!

Emma megtanult végre cici nélkül elaludni (most felkeléshez kéri Crying or Very sad ), nem kell kézben ringatni, viszont igényli, h. ott legyünk mellette míg elalszik, kicsi simi, éneklés, ilyenek. De főként, h. ott álljunk az ágya felett. Persze 10 hósan ez jó eredmény azt hiszem, de annyira rákapott erre, h. éjjel sem aludt magától vissza, mint eddig. Eddig kis vizecske vagy cici, visszafektettem és durmoltunk tovább. Most hiába kapott bármit, sírt, nem aludt vissza. De ha simiztem és ott álltam felette, akkor persze csendben volt.
Érdekes. Rolling Eyes

Mary, nektek sok erőt és jobbulást a családodnak!

Betegeskedőknek is jobbulást kívánunk!

Nagyon várjuk a tavaszt!

Anyatej: még mindig egészségesebbnek találom, mint a tápszert. Jajj gyerekek már minden lóf@szt kitalálnak komolyan. Már mi nem egészséges? Levegőt se vegyünk! Anyatej kell a gyereknek és kész. Van jobb megoldás? Nincs. Pont.
(bocs)

Kép
niki30
 
 


Mary, jobbulást kívánok az egész családodnak!! Remélem napról napra jobb a helyzet!!

Niki, én is ezt szoktam mondani, hogy levegőt se vegyünk akkor, mert az is mérgező szinte. És mivel a tápszerek is tejalapúak, és kétlem, hogy bio tehén bio tejéből csinálnák, így nem hiszem, hogy az jobb lenne. Meg eleve egy "mű" dolog hogyan lehet jobb egy természetesnél?? :roll: Szerintem az egy megoldás az, ha mi figyelünk oda a táplálkozásra, már aki megteheti, hogy bio kajákat egyen, vegyen magának. mert mi pl Zitának arra törekszünk, de magunknak már nem fér bele anyagilag, sajnos.

Patriknak utólag is boldog névnapot!

Kép
ági_bp
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, ha zavarok, csupán pár perc erejéig alkalmatlankodom.

Azoknak, akik Angelcare Captiva pelenkatartó szemetest használnak, szeretnék a figyelmébe ajánlani egy olcsóbb utántöltési lehetőséget.

A termékről az alábbi linkeken található részletes leírás, de aki nincs regisztrálva a Tesz-Vesz-en/Vaterán, és venni akar, az priviben elkérheti tőlem az e-mail címet, ahol tud rendelni.

Tesz-Vesz: http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=329687737

Vatera: http://www.vatera.hu/angelcare_captiva_ ... 55625.html

Mégegyszer ne haragudjatok a zavarásért, további jó fórumozást!

gerbera33
gerbera33
 
 


tök jó ez az utántöltő, az originál nagyon drága...
pici76
 
 


basszus hova tűnt amit az előbb írtam???

Ági, lehet hogy neked ment el pü-ben.... :oops:
Szóval írtam neked pü-t.

Brendonnak kicsit megkésve boldog hófordulót kívánunk, Patriknak pedig boldog névnapot!
pici76
 
 


Brendonnak utólag mi is sok puszit küldünk!
Patriknak meg sok boldog névnapot!

Kép
niki30
 
 


Sziasztok!

Kicsit rozsdásak az újjacskáim,olyan régen írtam,de olvastalak titeket.
Nem fogom bő lére ereszteni,mert azt már megfigyeltem,ha kisregényt írok,arra nem reagál senki,így most távirati stílusra váltok,hátha ez bejön?? :roll:
Rólunk tömören:Martin 3 óránként kel éjszaka,tisztára olyan,mint mikor haza hoztuk,viszont előre lépésnek veszem az eddigi óránkénti keléshez képest.6 fog kint ,kettő bújóban,ömlő nyál,arc dörzsölés,néha nyafizás,közben rengeteg vigyorgás,és zsiványság.
Még nem állt fel magától,viszont két napja eldobja a cumit utána kúszik,bekapja,megint eldobja .....ezzel elvan egy órát is.
Nagyon sok erőt merítek belőle,mert rengeteg a munkám,és nehéz mindenhol megfelelni és helyt állni....sok a teher rajtam,és most egy kicsit mélyponton vagyok ez miatt,ez volt az egyik ok ,a fáradtság,kimerültség,kialvatlanság,és sok egyéb mellett amiért eltűntem.
Egyébként is kakukk tojásnak érzem magam sokszor,mert én nem tudok olyan részletességgel beszámolni a babám fejlődéséről,mert csak órákra látom,és nem vagyok vele egész nap,nem is tudok hozzászólni egyes kérdésekhez.....inkább nem írok,minthogy butaságot írjak....bár úgy vettem észre fel se tűnt senkinek,hogy eltűntem két hete... :cry: :cry:
Utólag is minden Névnaposnak,Hófordulós babának sok boldogságot kívánok!!!!
Betegek,mamák, babák,nagyik gyógyitó puszimat postáztam!
Ha elkészül a pizzéria mi is megyünk!!!!Sok sikert a vállalkozáshoz!!!Szorítok hogy sikerüljön,nekem bejött,6 éve leléptem pestről,beindítottam az ipart,és boldog vagyok hogy megléptem....."mérlegelni aztán merni!!!!"
Bogyra gyógyuljatok ti is,nem meséltél mi volt a vásáron????Találtál házat?????Amit felraktál megnéztem,nagyon csecse,de ez tényleg nem lesz occsó,most építkeztem ,tudom mi mennyibe kerül.....de a ház tök jó,remélem összejön.
Lorci tarts ki,már a finisbe vagytok,ezek a napok a legszarabbak,ismerős a téma,mikor már csak egy hét volt hogy felköltözzünk a lakásba,vánszorogtak a percek,semmi nem haladt,én meg felrobbantam az idegtől,mert már benne akartam lenni...és egy karnyújtásnyira volt.
Mary,sajnálom hogy anyukád kórházba került,szorítok érte,hogy rendbe jöjjön,neked is kitartást!!!És sok erőt!
Anyukám asztmás sokat volt kórházba,nagyon szar érzés......
Anyatej kérdés:.....
Babakocsi:nekünk nagy batár van Bergon,nem is lesz szerintem kicsi,nem kell a buszra vagy villamosra felszállnom vele,a hernádi utcák jó szélesek elférek rajta,ha meg viszem valahová a transzporter csomagterébe egy traktor is befér....nem lényeg hogy kicsi legyen...amúgy meg a 80 centis kisfiam végig ér ebben ,ami a legnagyobb méretű kocsi volt a boltban,ettől csak kisebb volt,így mi egy kocsival húzzuk ki ezt az időszakot.
Élelmiszer: én amennyire tehetem a kertünkben megtermett zöldségeket ,gyümölcsöt adom majd Martinnak,apukám nem vegyszerezi a kertet,mondhatni bio...ezt tudom ellenőrizni ,azt amit a boltban veszek,hmmmmm...
Elnézést ha valamire nem reagáltam,volt negyed órám,ennyi telt az erőmből.Megyek fürdni,aztán hátha tudok aludni egy órát....csodával lenne határos.
Ha addig nem jönnék akkor mindenkinek KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!
PUSZI

KépKép
riella77
 
 


Mindenkinek nagyon szépen köszönjük!!!!!!!!!!! :D

Kép[/URL]Kép
gabi.baba
 
 


JA még valami ha vásároltok babacuccost,van egy nagyon tuti helym,mi mindent ott vettünk,állítom hogy verhetetlen árban,BIPPA Kft
a Nagykörősi úton,van honlapjuk is nézzetek körül rajta érdemes!!!

KépKép
riella77
 
 



KépKép
riella77
 
 


Sziasztok,

Csak gyorsban jovok most. Boldog hofordulot a baboknak es szulinapot, nevnapot akit meg erint! Bocs, de nem manbgyon tudom kovetni...alapbol ebbol rossz vagyok!! :( :oops:

Ma mar atcuccolunk a hazba, meg nem biztos hogy ma ejjel ott alszunk, majd meglatjuk. De tok joooo!!!! :) :)

Lanyok, oke akkor hiszti kipipalva nem az en gyermekemben van a hiba! :D DE meg egy valamiben nyugtassatok meg es akkro eldugulok. Onpusztitas. Ricsko ha duhos akkro sokszor harapja a sajat kezet vagy tepi a hajat. Okolbe szoritja a kezet es visit, aztan megharapja magat tiszta ideggel!!! Ez normalis? Mert ilyenkor megfordul a fejemben,m hogy nem idegbeteg a gyerek? :shock: Elso gyerek leven nem tudom, hogy ilyen koru gyerekeknel ez normalis-e (tesom kisfianal nem emlekszem ilyenekre...bar nem voltam vele nap mint nap 24 orat!)! SZoval valaki tapasztalt ilyet? Maskulonben edespofa es amit a macskaval levag azt latni kene. Ramaszik, nyigazza, odabujik hozza , rahatja a kis fejecskejet, a cica meg dorombol es elvezi! Imadjak egymast! :)

Kellemes husveti unnepeket kivanok en is mindnekinek!
Pusz. Lorci

Kép

Kép
lorcika
 
 


lORCI!
Még az a jó,hogy nem a fejét üti oda mindenhová.Mikor Patrik kicsi volt,ezt tette,orvoshoz vittem.Azt mondta,minden fájdalomérzetnél,utána és a fájdalom ellen ilyenidős korban morfiumszerű anyag képződik az agyban,ezért csinálják,de amúgy normális és minnél inkább mondod,hogy ne csinálja,annál inkább fogja.Ne vedd észre.

Kellemes Húsvétozást!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba
 
 


MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTOT KÍVÁNUNK!

Kép
niki30
 
 


Sziasztok!

Kellemes, locsolókban és csokinyusziban gazdag húsvéti ünnepeket kivánunk!

Vanda és a Bálintok

Kép

Kép
precious
Budapest
 
 


niki, ma volt szerencsém megismerkedni édesanyáddal. :D milyen kicsi a világ! de legalábbis tatabánya... :lol:
Vendég
 


Riella!Nekem is van egy hatalmas babakocsim,és nem férünk tőle a lakásban,uram el akarja velem adatni,pedig mindenféle szempontból kényelmesebb mindkettőnknek.(úgysem adom el).Ez a kicsi is jó,de ha nekem sem kéne bkv-zni,megtarthatnám. :cry:
De jut is eszembe,apa tehet róla.Ha cipelné a seggünk.....még babakocsi sem kéne.
Remélem így Húsvét táján több időt lehetsz a kicsivel,pár óra is pár óra,És dinótáncolj vele sokat.!!!!!!!Nekem egyáltalán nem vagy kakukktojgli,én sem szoktam részletezni,mi van Brendonnal,csak ha épp mondjuk beteg,akkor én is tojgli vagyok?Már többször hittem,nincs itt a helyem,valami baj lehet velem,de mindig nem kell a gyerekről beszélnem,mindig vele vagyok,rólam senki nem érdeklődik,mindenki csak azt kérdezi.Szia.Szopik?Jó gyerek?Hogy alszik?
Eddig azt kérdezték.jól vagy?nem jössz hétvégén ide-oda?hiányzik,nah.De a szabadidőmben nem tudnék kikapcsolni,ha kakis pelust cserélnék minden gondolattal.Na,jól össze-vissza írtam,de remélem,érted.Pusszantom a kisfiad.Aztán locsoljon meg rendesen!!!!!!!!! :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba
 
 


Doo :shock: Hol? Hogy?

Kép
niki30
 
 


Niki, Katinka vágta a hajamat, anyud meg beugrott.

Riella, én sem szoktam ecsetelgetni Viki minden rezdülését. vhogy nincs rá igényem. megélem-átélem vele a fejlődését, ami nagggyon szuper, de ezt mindenki tudja a sajátjával, a maga bőrén, ömlengeni meg nem szeretek, nem vagyok az a típus. ha vmi bosszant-érdekel-aggaszt, azt már inkább leírom - hogy kiadjam a feszkót, ellessem mások trükkjeit, stb.
Vendég
 


Mi is kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindnyájatoknak!!
Vendég
 


Doo, most kérdeztem anyukámat, h. mi volt.
Mondja, h. mondtad, h. Te ismered ezt a babát (Emmát).
:lol: Tök jó:)
Te Katkához jársz? Honnan ismered?
Mi gyerekkori játszópajtások voltunk, ő is áprilisban szült.
Pont tegnap voltak nálunk. Tündéri a kislánya.

Kép
niki30
 
 


Sziasztok!

Kellemes Husveti Unnepeket kivanok kiscsaladom neveben Mindenkinek!!! :D

Ezt hozta szuleim nyuszija:
Elina nagyon szereti, bar nem igen fogja meg a kormanyt, de nem tud kiesni, tobb mint egy orat setaltunk tegnap, es nem unta, sot... :D Kép

KépKép
horilda
 
 


Kép Kép Kép

KépKép
horilda
 
 


Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!!

Elina haja cuki lett! :wink:

Kép
ági_bp
 
 


Riella, nekünk is volt egy 3 hetes háromóránkénti kelős időszakunk a múlt hónapban... sőt volt hogy óránként kelt, és egy héten át másfél órát üvöltött, mindig máskor...Ahogy jött elmúlt :)
Remélem nálatok is így alakul majd :)
Én ilyenkor mindig azzal bíztatom magam, hogy náluk még semmi nem tart sokáig :wink: Azóta olyan is volt hogy egyszer sem kelt :)
Próbáld meg ne túlhajtani magad, a leveleidből mindig úgy érzem hogy a végsőkig feszíted magad... hosszú távon senki nem bírja, vigyázz magadra!!!

Gabi, hogy vagy? Mi újság veled? Mész valahova a hétvégén? :lol:

Elinának über szuper a kocsija, mi is ilyesmit szeretnénk!
pici76
 
 


ilda, mennyi ropi volt a bicó? nekem is tetszik! lehet h szülire ezt kérjük. én kismotorra gondoltam eredetileg, de azt végülis még tényleg sokára tudná használni...
én nyúlról jut eszembe: nem adtam oda gyerekemnek az ajándékát!! :shock: :oops: :roll: mondjuk, egy kiskabit vettem neki, meg egy autóba való játékot, úgyh azt úgyse kell úgy különösebben odaadni...

Bea, ezt nem is mondtad eddig h volt nem-ébredős éjjeletek is!!! :D micsoda tök jóóóóó!!! na, nálunk ilyen még nem fordult elő... :roll:
Vendég
 


Doo, Pici az a Bea!! :wink:
Én emlékszem, hogy írta. talán a hálózsák, vagy a hasonalvás hozta meg a nyugalmas pihit? :roll: :D
Nálunk is kicsit javul a helyzet, mintha kevesebbszer ébredne Zita. :D

Szép napot!

Kép
ági_bp
 
 


Zsófinak boldog 10.et!!!

Tényleg jó ez a járgány Elinának. Gondolom, h. élvezi.

Kép
niki30
 
 


úúúú, de gáááz! tényleg, nem is tudom h tudtam így elnézni!! pedig még csodálkoztam is h milyen régen írt ide június :shock: :roll: :oops: :lol: szal bocsi, pici!!! :roll: :oops:

és egy napos csúszással Isten éltesse Zsófit, Emmát, Zsombort!!
kinek van ma? mert asszem ma is van ünnepelt...
Vendég
 


horilda!én ezt néztem ki szülinapra,de drááááágaaaaaa!(8500ft)


Pici!köszi,köszi,köszi.jól vagyok,de drága vagy!!!!!!!!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba
 
 


Doo, Bea? :shock: :shock: :lol: :lol:
Volt 4-5 egymást követő éjszakánk ébredés nélkül, pont ahogy Ági írta :) hason fekvésben (ami nálunk újdonság) ma viszont folyik az orra, és vagy 20 szor kelt éjszaka. Jön a két metsző foga fent, be van dagadva mint állat... tipikus taknya nyála egybefolyik :(

Gabi, örülök hogy jól vagy :) :wink:

Köszönjük a köszöntéseket! Mi is boldog hófordulót kívánunk Emmának és Zsombornak. És mára pedig Ricskó-micskónak!
pici76
 
 


Sziasztok,

Ne haragudjatok, bocs a zavarásért…! :oops:
De talán jól jöhet valakinek: :wink:
Aki Sangenic szagzárós pelenkatartót használ, annak figyelmébe ajánlom a következő linket, ahol Sangenic pelustartóhoz utántöltő fóliát lehet venni – sokkal olcsóbban, mint a gyári kazetták…!

http://www.vatera.hu/pelenkatarto_vodor ... 39854.html

üdv

Dylkai

Kép
dylkai
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?