Sziasztok!
Kicsit rozsdásak az újjacskáim,olyan régen írtam,de olvastalak titeket.
Nem fogom bő lére ereszteni,mert azt már megfigyeltem,ha kisregényt írok,arra nem reagál senki,így most távirati stílusra váltok,hátha ez bejön??
Rólunk tömören:Martin 3 óránként kel éjszaka,tisztára olyan,mint mikor haza hoztuk,viszont előre lépésnek veszem az eddigi óránkénti keléshez képest.6 fog kint ,kettő bújóban,ömlő nyál,arc dörzsölés,néha nyafizás,közben rengeteg vigyorgás,és zsiványság.
Még nem állt fel magától,viszont két napja eldobja a cumit utána kúszik,bekapja,megint eldobja .....ezzel elvan egy órát is.
Nagyon sok erőt merítek belőle,mert rengeteg a munkám,és nehéz mindenhol megfelelni és helyt állni....sok a teher rajtam,és most egy kicsit mélyponton vagyok ez miatt,ez volt az egyik ok ,a fáradtság,kimerültség,kialvatlanság,és sok egyéb mellett amiért eltűntem.
Egyébként is kakukk tojásnak érzem magam sokszor,mert én nem tudok olyan részletességgel beszámolni a babám fejlődéséről,mert csak órákra látom,és nem vagyok vele egész nap,nem is tudok hozzászólni egyes kérdésekhez.....inkább nem írok,minthogy butaságot írjak....bár úgy vettem észre fel se tűnt senkinek,hogy eltűntem két hete...
Utólag is minden Névnaposnak,Hófordulós babának sok boldogságot kívánok!!!!
Betegek,mamák, babák,nagyik gyógyitó puszimat postáztam!
Ha elkészül a pizzéria mi is megyünk!!!!Sok sikert a vállalkozáshoz!!!Szorítok hogy sikerüljön,nekem bejött,6 éve leléptem pestről,beindítottam az ipart,és boldog vagyok hogy megléptem....."mérlegelni aztán merni!!!!"
Bogyra gyógyuljatok ti is,nem meséltél mi volt a vásáron????Találtál házat?????Amit felraktál megnéztem,nagyon csecse,de ez tényleg nem lesz occsó,most építkeztem ,tudom mi mennyibe kerül.....de a ház tök jó,remélem összejön.
Lorci tarts ki,már a finisbe vagytok,ezek a napok a legszarabbak,ismerős a téma,mikor már csak egy hét volt hogy felköltözzünk a lakásba,vánszorogtak a percek,semmi nem haladt,én meg felrobbantam az idegtől,mert már benne akartam lenni...és egy karnyújtásnyira volt.
Mary,sajnálom hogy anyukád kórházba került,szorítok érte,hogy rendbe jöjjön,neked is kitartást!!!És sok erőt!
Anyukám asztmás sokat volt kórházba,nagyon szar érzés......
Anyatej kérdés:.....
Babakocsi:nekünk nagy batár van Bergon,nem is lesz szerintem kicsi,nem kell a buszra vagy villamosra felszállnom vele,a hernádi utcák jó szélesek elférek rajta,ha meg viszem valahová a transzporter csomagterébe egy traktor is befér....nem lényeg hogy kicsi legyen...amúgy meg a 80 centis kisfiam végig ér ebben ,ami a legnagyobb méretű kocsi volt a boltban,ettől csak kisebb volt,így mi egy kocsival húzzuk ki ezt az időszakot.
Élelmiszer: én amennyire tehetem a kertünkben megtermett zöldségeket ,gyümölcsöt adom majd Martinnak,apukám nem vegyszerezi a kertet,mondhatni bio...ezt tudom ellenőrizni ,azt amit a boltban veszek,hmmmmm...
Elnézést ha valamire nem reagáltam,volt negyed órám,ennyi telt az erőmből.Megyek fürdni,aztán hátha tudok aludni egy órát....csodával lenne határos.
Ha addig nem jönnék akkor mindenkinek KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!
PUSZI