Sziasztok Lányok!
Egyedül hagytatok az este... amúgy én is elájultam!
Zsuzsu,
igazad van, a bölcsibe bejutás nagyon nehéz, lehetetlen. Nekem sem sikerült a saját kerületemben, DE anyukám legjobb barátnője gondozónő, és segített -beprotezsált- abba a bölcsibe, ahol ő dolgozik. Barbara 2,5 éves volt, amikor bekerült és csak azért ragaszkodtam a dologhoz, mert a viselkedése rettentő fordulatokat vett, nem tudtam gyerekek közé vinni, úgy verekedett!!!
Nem tudott kapcsolatot létesíteni, pedig már 2 évesen tisztán beszélt. Ezért tartottam nagyon fontosnak a társaságot és hiába vittem szinte minden nap gyerekek közé, az nem volt olyan, mint a szabályok közé való beilleszkedés, a mindennapos alkalmazkodás, egymás iránti türelem és figyelem megtanulásának kényszere=bölcsi.
Imád járni, és egyszer sem volt beteg!!! (Aloe Vera-nak hála!!!)
Én már nehezebben bírom, főleg most, mert ez azt jelenti, hogy Budáról-Pestre hurcolom reggel, 9-ig beadom, aztán 10-re elmetrózok dolgozni (utazásszervező vagyok egyébként), aztán 1/24-4-kor elindulok érte, és 1/2 5 körül elhozom. Ha jó idő van játszótér, ha nem akkor csak vásárolunk valami vacsira valót és hazamegyünk.
Így néz ki egy napunk... Őszintén szólva most nagyon fáradt vagyok ettől... Eddig nem fárasztott, de most nagyon kivagyok. Én is nagyon várom a 3 nap pihit. Nagyon jó lesz, hogy mire megszületik a kicsi már a szomszéd utcába fogunk járni oviba, mert ezt nem tudnám megoldani egy csöppséggel. Apa nem tud segíteni, mert 1/2 9 -re jár dolgozni és 18-ig van, ha néger gyerekek hullanak is az égből...
No nem panaszkodni jöttem, hanem mindenkit köszönteni aki csatlakozott!!!
Marek! Nagyon szeretem a beagle-t!!! Tüneményesek!!! Gondolom milyen édesek a picik. Nálunk tegnap kutyafronton dráma volt, a vizslánk 15 éves lesz már az idén és visszatérő prosztata gyuszija van. Megint jön a tavasz, megint injekciózni kell, mert különben 2-3 óránként bepisil és nagyon fáj neki. Tegnap rohantunk is a dokihoz...