Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Egyedül hagytatok az este... amúgy én is elájultam!
Zsuzsu,
igazad van, a bölcsibe bejutás nagyon nehéz, lehetetlen. Nekem sem sikerült a saját kerületemben, DE anyukám legjobb barátnője gondozónő, és segített -beprotezsált- abba a bölcsibe, ahol ő dolgozik. Barbara 2,5 éves volt, amikor bekerült és csak azért ragaszkodtam a dologhoz, mert a viselkedése rettentő fordulatokat vett, nem tudtam gyerekek közé vinni, úgy verekedett!!! :twisted: Nem tudott kapcsolatot létesíteni, pedig már 2 évesen tisztán beszélt. Ezért tartottam nagyon fontosnak a társaságot és hiába vittem szinte minden nap gyerekek közé, az nem volt olyan, mint a szabályok közé való beilleszkedés, a mindennapos alkalmazkodás, egymás iránti türelem és figyelem megtanulásának kényszere=bölcsi.
Imád járni, és egyszer sem volt beteg!!! (Aloe Vera-nak hála!!!)
Én már nehezebben bírom, főleg most, mert ez azt jelenti, hogy Budáról-Pestre hurcolom reggel, 9-ig beadom, aztán 10-re elmetrózok dolgozni (utazásszervező vagyok egyébként), aztán 1/24-4-kor elindulok érte, és 1/2 5 körül elhozom. Ha jó idő van játszótér, ha nem akkor csak vásárolunk valami vacsira valót és hazamegyünk.
Így néz ki egy napunk... Őszintén szólva most nagyon fáradt vagyok ettől... Eddig nem fárasztott, de most nagyon kivagyok. Én is nagyon várom a 3 nap pihit. Nagyon jó lesz, hogy mire megszületik a kicsi már a szomszéd utcába fogunk járni oviba, mert ezt nem tudnám megoldani egy csöppséggel. Apa nem tud segíteni, mert 1/2 9 -re jár dolgozni és 18-ig van, ha néger gyerekek hullanak is az égből...

No nem panaszkodni jöttem, hanem mindenkit köszönteni aki csatlakozott!!!

Marek! Nagyon szeretem a beagle-t!!! Tüneményesek!!! Gondolom milyen édesek a picik. Nálunk tegnap kutyafronton dráma volt, a vizslánk 15 éves lesz már az idén és visszatérő prosztata gyuszija van. Megint jön a tavasz, megint injekciózni kell, mert különben 2-3 óránként bepisil és nagyon fáj neki. Tegnap rohantunk is a dokihoz...

Andi
Kép
handrea75
 
 


Sziasztok

Visszafeküdtem, és most keltem fel... :shock: Jól esett. Most már viszont rendet kéne rakni, mert furán néz ki a ház... :oops:

Ja, a kutyuknak csak az anyukája beagle sajnos. Elég kicsi a valószínűsége, hogy pont egy beagle ugrott be a kerítésen :lol: De azért nagyon édesek.

Andi
Nekem ez a rengeteg utazás elég keményen hangzik. A férjem is felvetette néhányszor, hogy költözzünk Pestre, mert ott mennyivel könnyebb lenne jó munkát találni, de én pont a közlekedés miatt nem akartam. Egy csomó minden persze jó lenne: sznházak, koncertek, múzeumok, éttermek... Nekünk ezekért mind utaznunk kell sajnos....

A dolgozóknak, kitartás, mindjárt itt a hétvége, lehet pihenni!!

marek
 
 


Jó hétvégét, és Kellemes Húsvéti ünnepeket mindenkinek!

Kép
kalózlány
 
 

 
 

Marek!
Állati irígy vagyok :wink: Mit nem adnék egy kis alvásért...

Ti is érzitek, hogy sonka szagú a város? Az ország? Akár merre szagolok, sonkaszagot érzek....

Marek! NE KÖLTÖZZETEK BP-re!!!! Én bármit megadnék, hogy elköltözzünk a városból, de az uram rettenetesen urbánus és az a fajta pasi, akinek nem való ház. :( Sajna a lakásunk is épp elég neki, nem egy szögbeverős típus...persze én így is imádom őt, de nem szeretném, ha a házasságunk látná kárát egy házba költözésnek. Gyerekeknek pedig maga a paradicsom!!! Mi folyton játszóteret vadászunk, ti pedig csak kinyitjátok az ajtót és ott a KERT!

Andi
Kép
handrea75
 
 


Andi

Én nem is szeretnék Pestre költözni. Viszont az én férjem se egy "szögbeverős típus" sajnos. Bármit kell csinálni, apukám jön és megcsinálja. Már annyit elértem, hogy nyáron nem apukám vágja a füvet, de volt egy időszak, amikor még azt is neki kellett csinálni. Szóval ilyen szempontból nekünk is ideálisabb lenne egy lakás, de én nem tudok lakásban élni.... :cry:

marek
 
 


Sonkaszag: a párom 1 hete berakott a hűtőbe egy házikobászt és egy sonkát. maga a merő hányinger....befogott orral nylok a hűtőbe. reggelent (amikor ő elment) kinyitom a hűtőt+konyhaablakot... :)

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Peva
:shock: :shock: :shock: Szellőzteted a hűtőt?? :lol: :lol: :lol: És miért nem, amikor a párod még otthon van? :lol:

marek
 
 


sziasztok Lányok!!!

nem semmi!nem vagyok egy napig és micsoda forgalom! :shock:

üdv az újaknak!:D

igazából most nem is tudom mit írjak,mert annyira lemaradtam! :oops:

zsuzsu: 200nap!igen!de jó... :D
elhiszem,h Ábival nehéz lehet most!gondolom te is ingerültebb vagy!...viszont az bisztos,h 2-3 év az ideális korkülönbség sztem is!

andi: örülök,h írod az aloe verát! én most is iszom minden reggel! sztem is nagyon hasznos! :D

nálam annyi történt,h a barnázás átment sima folyásba!az is olyan ,h naponta 2-3 alkalommal kijön egy kicsit több azon kívül nincs!...most örülök,de nem akarom még elbízni magam! :roll:

adri
Vendég
 


Szia Adri

Éppen hiányoltalak! Meg még néhány embert. Pl. Sensie és Dragonfly is nagyon régen volt. Remélem mindenkivel minden rendben!

marek
 
 


Inez!
Én is iszom most is aloe verát, de nem segít a székrekedésemen, pedig én kifejezetten azért kezdtem el inni és tök rendben is volt minden. Plusz állati jól éreztem magam tőle, nem voltam fáradt, semmi betegség stb. Most bazi fáradt vagyok aloe ide vagy oda...
Ettől függetlenül iszom, mert tudom, hogy jó és a pocaklakó is tuti részesül a sok jóból!

A folyás már jó jel! Az néhol erősödni fog, néhol elmúlik, de igazából végigkíséri a terhességet. Vigyázni kell vele nehogy gombássá alakuljon, de tök normális egyébként. (Ha nagyon zavar, önts a fürdővizedbe is aloét és ücsörögj benne picit)

Andi
Kép
handrea75
 
 


Marek
Egyébként néha elgondolkozom, viccesnek találnák e a pasik egy életen át megvárni, hogy anyósuk átjöjjön 1 szendvicset csinálni nekik, ha éhesek...
Nálam rosszabb egyébként a helyzet, mert apámra még annyira sem számíthatok. Én és a szögek viszont már egész jóban vagyunk :wink:

Andi
Kép
handrea75
 
 


Hihi
Nálunk volt, hogy a haverok szerelték meg a villanyt a konyhában. Jöttek bulizni, mondtuk, hogy bocs, de mi sötétben élünk, erre kérték a létrát, öt perc múlva világos volt :lol: :lol:
A laminált padlót is ők rakták le, a férjem dolga az volt, hogy adjon nekik sört, amikor szomjasak voltak... :lol: Mire nem jók a barátok...

marek
 
 


:P Nagyon vicces!!!!
Csak még 1 sztori erről, mert tényleg poén:
A fürdőkádunk fugája elengedte magát, újra kellett -volna- tömíteni. Férjuram kitalálta, hogy szilikonnal fogja megcsinálni. Addig is 1 csepp víz se folyjon be lehetőleg, mert berohad, büdöslesz mittudomén...Gyerek természetesen minden este csakazért is oda öntögette a vizet. Napokon át szidalmazta szegényt, hogy már százszor kérte, mégis csinálja, és tényleg, holnap már beragasztja. Gyerek biztos megunta, egyik este behívott: Anya nézd, már ötvenszer elmondtam apának, hogy lukas a kád, de nam fogad szót nekem! :D :D :D
Másnap reggelre KÉSZ volt a szilikonozás!
Kb. 1/2 órás munka volt.
Na, ennyit a férjszapulásról, hiszen ŐK a teremtés koronái, na!

Andi
Kép
handrea75
 
 


marek: nekem is pont eszembe jutott,h az angliai lányok hogy eltüntek!...

egyébként az én drágám sem épp egy műszaki zseni!de akkor látom nem vagyok egyedül!... :lol:

andi: kösz a tippet a fürdővízről!erre még nem is gondoltam...bár bevallom én félek fürdeni! :oops:
egyébként székrekedésre én ajánlanám a 100%os sárga grapefruitlét!megittam majd' 1litert este és nekem segített!
de jó volt még az is ,h reggel meleg fekete teát ittam sok mézzel és citrommal(egy egész citromot karikáztam 1liter teába) 2bögre után szintén jó volt! :lol:
de egyébként is azt mondják,h azzal kell kezdenia reggeleket,h meg kell inni fél liter szénsavmentes vizet,mert az beindítja az emésztést!... :roll:

adri
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
Egyetértrek a székrekedésre ajánlottakkal: nekem is a gyümölcslé és víz segített, ja és mint említettem a müzli tejjel.

Úgy látom egyedül vagyok akkor egy ezermester párral... :oops: azt kellene látnotok, amikor ő meg az Édesapám összedugják a fejüket!!! Két Mekk Mester!!! :shock: De nem panaszkodom, így nekem ilyenekkel nem kell foglalkoznom.... elég, ha beleütöm az orromat vagy utasításokat adok! Ahhoz én elég jól értek... :lol: :lol: :lol:

Nuygtonmalac, te 13 kerület, merre? Én Újlipi, olvasva a Lehel piacot, mi is rendszeres látogatók, vásárlók vagyunk. Gyakran reggelizünk a kávézóban hétvégenként... :)

A te adataidat megkaptam Zsuzsin keresztül, köszönöm!

Kalózlány, ha szeretnél a táblánkba felkerülni, akkor te is add meg az adataidat! :) Vagy így vagy aprivin keresztül...

Úgy tűnik az október elejiek már lassan 12 hetesek lesznek!!! Hipp-hipp hurrá!!! :wink:

KépKép
stike
 
 


Sziasztok:)

Latom hianyoltatok, koszi... :wink: jol vagyunk semmi gaz, csak nem volt semmi erom irni az elmult napokban. Jo sokat irtatok, bocsi, ha nem reagalok mindenre... agyhalal..:D

Szekrekedesre a grapefriutle nekem is nagyon bejott! Es amiota eszem joghurtot minden nap, jobb az emesztesem.

Ferjek: az enyem sem egy szogbeveros fajta, de o azt hiszi magarol, hogy igen :lol: :lol: :lol: tele vagyunk felig befejezett projectekkel, de mar nem idegesitem magam rajtuk.. :wink: :roll:

Sonkaszag... elkezdtem a hust kivanni.... sosem voltam husos.. es nem nagyon birom a zoldsegeket...

Barifelho, mikor kislany voltam, en is a fulop dokihoz jartam...:D akkor meg gazdagreti voltam. es a szent imreben szulettem, meg az egesz csaladom!

Beagle-t imadom!!!!!!! Biztos edik a kiskutyak, akarki is ugrott at a keritesen.. :wink: nagyon egyszerre jar a libidotok!!! :lol: :oops:

Minden ujnak udv! A gyermekek meg mindig csudaszepek!!!!

Elkezdtem ujra minden huzodason, feszulesen parazni..... szerintem csak azert mert 4 napig nincs nyitva a klinika.... alig varom, hogy vegre szerda legyen, es lassam a babakat ugralni az uh-n!!!!!!

dragonfly
 
 


Adri! (Bocs az Inezért...)
Ne félj fürdeni, mert ülőfürdőt úgy kell csinálni, hogy kb. bokáig érjen a víz, ha beleállsz. Ha beleültél, húzd fel a lábad, hogy a fürdő be tudjon jutni oda, ahová kell... :oops:
Így csücsülj addig, amíg jól esik, amíg ki nem hül a víz, mert ezt azért jó meleg vízben érdemes csinálni, nehogy megfázz!!!
Biztosan jobb lesz a folyás, nekem legalábbis jobb lett!

Stike,
Újlipót!!! Imádom, 20 évig itt éltem, a Szent I. parkhoz közel. Most Moszkva tér környékén, de a lányom az Angyalföldi úti bölcsibe jár. Ezért járok a Lehelre most is! És forever, mert nagyon szeretem.
Attól függetlenül, hogy nem itt lakom már, visszahúz a szívem. Barbit sokat hoztam a Szent I.parkba játszani, motorozni, Dunát nézni, hajókázni stb. Nagyon jó kis hely. Szeretnék is visszatérni, mert a tesóval már nem fogunk elférni, lakást fogunk cserélni. Megpróbálok errre keresgélni.

Andi
Kép
handrea75
 
 


En imadom Bp-et, es nagyon jo lenne ott lakni ujra, persze mostmar kellene a kert is, meg a nyugi, hogy megszoktam, igy valahol a budai hegyekben lenne az alomhaz, de az meg persze baromi draga, de alomnak tokeletes :lol:

dragonfly
 
 


Husvet nalunk csak hetfon lesz, zuramnak dolgozni kell szombat-vasarnap... :cry: de hetfon ide megyunk http://www.mellsdaffodilfestival.co.uk/ mellettunk levo falu, lesz mindenfele jo kis vasari moka, meg persze jo sok narcisz :lol:
Fozest, lehet, hogy ki is hagyom, nincs energiam hozza, igy max a sonkatalig jutok majd el, ha sikerul kalacsot szereznem a lengyel boltbol! (minden hazait a lengyel boltban kell keresni)
Viszont diszitessel kesz vagyok, teleaggadtam barkakat tojasokkal, meg csinaltam egy tojasokkal teli kosarat, meg csokitoajas kell bele es kesz.

dragonfly
 
 


Zsuszu: már írta valaki, de megerősítem: integrált-teszt 25 eFt, lehet UH-ot is kérni, ha addig nincs meg a nyaki redős (csak a 12. heti jó) az +10 eFt. :( Nem olcsó, de nekünk megéri.

Marek: gratulálunk a 6 kis kutyuhoz!
Gombfoci-ébresztő: :?

Barifelhő: én is így vagyok a fáradékonysággal. Most már jobb, mert csak 8-9 körül akarok elájulni, de eddig 6-kor estem az ágyba!!! Álomkór...
Én sem a Szent Imrébe tartozom, csak a maszek dokim rendel ott hetente egyszer. :) dr. Kósa Mariann

Húsvéti takarítás: idén érdeklődés, és idő jiányában elmarad(t).
:)
Tojásfestés kislánnyal: lesz. A mi technikánk 1 évesen is élvezhető módon, filctollal készül. Leteszel egy csomó főt tojást a gyermek elé, meg egy halom színes filctollat, és neki láttok. Minden porcikátok színes lesz, és születik két-három kicsi által készített remekmű is. Aztán megunja, de ennyi elég is a szűk családnak: apa, nagypapák.

Sz.Bettyna: Jó bulizást és bejelentést kívánunk! :)

Kalózlány: én is várnék a helyedben a bejelentéssel... :)
hagymával én is ígyvagyok, ha este eszem.

Inez: barnás folyásod volt? Akkor amikor meg kéne jönnie?
Nekem volt Lilivel. Véreztem az első 3 hónapban. Ágynyugalomra voltam ítélve, s egyszer kórházban is kikötöttem, mert piros erős vérzésem volt (kb 12 hetesen :( ) Végül megmaradt a lány, de szörnyű élmény volt, a harmadik hónap után megszünt ez a probléma :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Félig befejezett projektek? Olyan nálunk is előfordul, bár nem barkácsolásban. Bár a kedvenc barkácsolós sztorim az, amikor vettünk az ikeában egy forgószéket. Kedvesem elkezdte volna összerakni...áll, vakarja a fejét...nem jó, valami hiányzik. Belenézek a dobozba, hát tele van még mindenféle kütyükkel, pedig már majdnem kidobta a drága. Szóval már a kicsomagolásnál elakad... :lol: :lol: :lol:

Dragonfly
Buda csak álom, vagy tényleg fontolgatjátok a hazaköltözést?

marek
 
 


Inez - Adri :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Hát a húsvéti nagytakarítást majd valamikor nyáron megcsinálom... :oops: Dekorálás...uggggyan már! Valahogy nem érdekelnek az ünnepek mostanság... :roll:

Itt ülök és várom a tanítványt...nemtom mire van a telefon...szólhatott volna, hogy nem jön... :evil:

marek
 
 


Andi: köszönöm mégegyszer!ki fogom próbálni! :wink:
és nincs miért bocsánatot kérned,mert hivatalosan 2nevem van: adrienn inez!ez azért mert anyukámék nem tudtad megegyezni annak idején! de én mindkettőt egyformán szeretem! :lol:

stike:igazad van!a műzli is nagyon jó!nálam a vitalis a legjobb!:D

nemrég nálunk is úgy volt,h felköltözünk pestre,de nekem valahogy nem tetszik igazán!és a véleményem miatt gondolom most sokan fogtok csúnyán gondolni rám,de szerintem olyan rengeteg ott az ember... sok a hajléktalan...szemetes,büdös a belváros! :oops: mi is csak a munka miatt mentünk volna,de egyenlőre úgy néz ki,h itthon szolnokon is sikerül majd vmi!...hát remélem...

adri
Vendég
 


Hagymatol en egyfolytaban egek...:(

Nyugtonmalac, tojasfestos technika ismeros, anno a hugimmal csinaltuk igy, van kep is rola, ahogy csucsoritett szajjal koncentral, es MINDENE szines...:D

Marek, Buda egyenlore alom, de mindenkeppen haza szeretnenk koltozni, kb 2-3 even belul... sosem akartunk itt letelepedni orokre, de babaval idealis hely ahol lakunk, ugyhogy most maradunk egy darabig, csak anyu segitsege hianyzik:(

Hehe, a te ferjed se semmi... :lol: :lol:

dragonfly
 
 


Nyugtonmalac
Én is gondoltam gyerekes tojásfestésre, de én temperával. Lehet, hogy a filcezés jobb ötlet....Meg talán tartósabb is. A tempera lehet, hogy érinthetetlen lenne. Vagy azt is be kell zsírozni, hogy fényesebb és tartósabb legyen? Ki tudja?

Tavaly nagyon szépek lettek a tojások, íróka hiányában szülinapi tortygyertyát hegyeztem ki hegyezővel jó hegyesre, és azzal rajzoltam mindenféle mintákat a tojásokra, aztán festékbe, abba régi lapokban kaphatóba mártottam, és végül zsírozás, viaszletörlés. Nagyon szépek voltak!
Idén nincs túl sok energym ehhez sem, pedig kellene, márcsak a gyerek miatt is...

Andi
Kép
handrea75
 
 


Takaríííítáááás? Díszíííítéééés? Még a karácsonyi van kint :oops:
Pont tegnap szényelltem el magam, hogy az egyik ablakunkban ott lógnak a karácsonyi fények... jó, nem kapcsoljuk be...de azért mégis. El kellene tenni, ugye...
Igaz, anyámnál is fent vannak a girlandok az étkezőben a fűtéscsövön, családi vonás....
Tavaly is így volt, aztán már úgy voltam vele, mindjárt itt a karácsony, erre a kis időre minek bántani... :wink:
Repülnek a hónapok!

Andi
Kép
handrea75
 
 


Megváltoztattam a vonalzómat, mert sajnos uh szerint kicsit fiatalabb terhes vagyok. (pedig holnap már 12 hetes lettem volna :cry: )
Tudja valaki, hogy miért maradt ott a cím a vonalzó alatt? Ez így elég furán néz ki... :roll:

marek
 
 


Marek
Mikor voltál Uh-n?

Andi
Kép
handrea75
 
 


Heheheehhhe :lol: :lol: :lol: :lol:

Takaritas az nalunk is ugrik, en nem emelgetek semmit beultetes ota... bar az ablak kezd ciki lenni a napsutesben (nem sut be), de nem talalok egy normalis takaritonot... :cry:

dragonfly
 
 


jujj..milyen sokat írtatok amég én leírtam ezt a pár sort! :shock: :D

nyugtonmalac: örülök,h nem lett végül semmi baj!és az ilyen történetektől én is pozitívabb vagyok!nekem barnával kezdődött aztán 2napig híg élénk piros vér dőlt belőlem majd újabb barnázós hetek és,h lassan a 12.hétbe lépünk rendezőrni láccik a dolog szerencsére,de még nem kiabálom el! :roll:

aranyosak a történeteitek!!!jókat mosolygok rajtuk!:D:D:D

egyébként én most itthon vagyok anyukáméknál és itt anyu már mindent feldíszített és előkészített!ebből szerencsém van! :lol:
de otthon(az albérletben) semmi kedvem ilyeneket csinálni,mert ott nem érzem azt hogy a mi otthonunk!..már nagyon várom,h saját lakásunk legyen,mert egyébként nagyon oda vagyok a díszítésekért! :roll:
de sajna leghamarabb a karácsonyi díszeket pakolhatom a sajátban,ha minden jól megy! :(

marek: mia baj?tégen hogy-hogy nem érdekel?


adri
Vendég
 


nem masoltad be az egesz cimet?? nekem akkor volt ilyen, amikor veletlen lemaradt az eleje...... eszre sem vettem..

dragonfly
 
 


Sziasztok!

Nálunk sincs húsvéti hangulat :) Mivel fekvésre vagyok ítélve, így a takarítás is elmarad.
Hétfőn elöntött a vér, kedden mentem a dokihoz, hogy nézzen meg. A babával minden rendben van. Az uh. szerint a baba egy héttel előbbre jár a méretei alapján. Így tegnap (csütörtök) töltöttem be a 13. hetemet.
A tarkóredő mérete is jó lett, hála égnek!

A vérömlenyem eltűnt, valószínűleg attól véreztem be hétfőn, mert mást nem talált a doki, pedig alaposan megvizsgált.
Azóta fekszem és már csak barnás van. Remélem ez is hamarosan elmúlik,mert nagyon idegesít. És már nem lesz több ilyen, mert a frászt hozta rám.

Mindenkinek nagyon kellemes húsvétot!

Melus
Kép

Kép
melus071
 
 


marek, ilyenkor meg annyit valtoznak a meretek napok alatt is!!! Te tudod mikor volt/lehetett a nagy pillanat????

dragonfly
 
 


Dragonfly
Köszi!!!

Tudom, hogy mikor volt a nagy pillanat :lol: , úgyhogy inkább 10 hetes vagyok, mint 12. Milyen könnyű a kutyámnak. Ugyanakkor volt a nagy pillanat, és már itt tart, nekem meg még van több mint 200 napom.

Andi
Két hete voltam uh-n.

Adri
Valahogy nem voltak szép ünnepeink mostanában, sőt ünnepeink sem :cry: :cry: Remélem jövő karácsonykor már lesz mit ünnepelni. Néhányan már tudják, hogy miért... :roll:

marek
 
 


Régebben én is írtam a hetekről, mert én TUDOM, hogy kevesebb hetes vagyok, mint ahogy számolják!
Amúgy már akartam kérdezni, hogy miért mentek erre az integrált tesztre ennyien? Láttam a korotokat, én vagyok az egyik legidősebb (32), de még nekem sem indokolt. Para vagy most már kötelezően ajánlott?

Andi
Kép
handrea75
 
 


Andi
Integrált teszt.... nálam sajnos nem csak para, hanem ajánlott is... A korom miatt nem kellene.

marek
 
 


Hát miért? Vagy indiszkrét a kérdés?

Andi
Kép
handrea75
 
 


Úgyis le akartam már írni, mert olyan fura nekem, hogy itt vidámkodok, közben meg... nincs azért minden rendben az életemmel, meg a lelkemmel...
Én október 3-án szültem. A kisfiam egy hetet élt. Szívfejlődési rendellenessége volt. A kötelező vizsgálatok nem mutatták ki...
Bocs, hogy leírtam, de már régóta ezen rágódok, hogy tudnotok kellene...
Szóval nálam ez a rengeteg para asszem érthető.... :cry:

marek
 
 


marek: ne haragudj!nem tudtam... :oops:

hát igen...mennyivel könnyebb a kutyáknak! :roll:

melus:te is véreztél?...én meg nem akartam elhinni a dokinak,h ez ilyen sűrűn előfordul!és már hányan vagyunk itt akiknek ez volt a problémájuk...

jajjjj.....kettesben vagyok itthona 10éves hugommal.....
agyhalál.. :twisted:


adri
Vendég
 


Marek, nagyon sajnálom és számíthatsz ránk: vidáman és pozitívan állunk hozzád és nagyon bízunk benne, hogy ezúttal rendben mennek a dolgaid! Egy ilyen életrevaló lány megérdemli! :lol: Az új vonalzóval és UHval nem változott a várható szülési dátumod?

Egyébként tényleg érdekes, hogy előkerültek a vérzéses történetek: ezek pozitív kimenetele, ahogy írjátok, nekem is megnyugtatóak, mivel már 2 hete az ágyat nyomom hasonlók miatt...

Adri, kitartás! :roll:

Andi, ha véletlenül valamelyik reggel hétvégén a Lehet felé jársz vendégünk vagy egy kávéra! :lol:

Egyébként vannak néhányan, akiket régen láttunk a chaten, de a táblában benne vannak: Kriszta, Bettike, Gabó. Viszont Menyus nincs benne egyáltalán... :lol: elnézést, ha sokat táblázok... :oops:

KépKép
stike
 
 


Menyus helyett Melusra gondoltam... sorry! :)

Még akartam kérdezni, Andi, hogy az Aloe Verát milyen formában eszed, szeded?


Egyébként nálunk sincs semmi húsvéti előkészület, majd holnap kellene néhány tojást (csokit) vennem, hátha valaki meg akar locsolni!!! :-) bár nincsenek hiú ábrándjaim.... :lol: :lol: :lol:

KépKép
stike
 
 


Stike

Szerintem a táblában az október 16. van, mert azt kijavítottam amikor nálam volt a tábla (vagy nem? :roll: ) A vonalzót nem akartam kijavítani, mert jó volt a lelkemnek az, hogy már majden 12 hetes vagyok.... de tovább nem hazudhattam magamnak, úgyhogy most muszáj volt újat csinálnom... :lol:

marek
 
 


Sziasztok!

Bocsika! Vagyok ám minden nap, de a meló után (suli) már csak olvasni marad energiám! :oops: De végre tavaszi "szünet" és lesz egy kis pihi!

Annyira megnyugtató, hogy sokaknál elmaradt a nagytakarítás! Csak úgy mint nálunk! Az én ablakaim sem ragyognak, még a karácsonyi dekoráció (hóspray) vigyorog rajta! Apjuk azt mondta, hogy hátha szerzünk az embereknek egy-két mosolygós pillanatot, hogy nálunk még ez van! :lol:

Stike! Köszi a megemlékezést! :oops: :lol: Táblához nálam nincs változás egyenlőre! :roll:

Kép
bettike
Eger
 
 


Sziasztok!
SOS segítség kellene: estére 37,6-os hőemelkedésem lett némi torokfájással kísérve, és a dokim nem érem el. Mit lehet lázra bevenni?
Előre is köszi
Marcsi

macianyu
 
 


Marek! Csodállak tényleg! Sosem tudtam elképzelni, hogy hogy lehet túlélni egy ilyet! :oops: Bocsika, többet nem is hozom szóba! :oops:

Barkácsolás terén akkor én vagyok a szerencsés ezek szerint! :lol: Az én párom ugyanis burkoló! :lol:

Nálunk is hamar megtudta a főnököm, hisz az inszem miatt sokszor hiányoztam!

Kép
bettike
Eger
 
 


Macianyu
Algopyrint lehet, legalábbis amikor nekem ilyen gondom volt, akkor azt mondták a lányok. Meg rengeteg c vitamin. Én egyébként a c vitaminos Calcium sandoztól jöttem rendbe, meg a rengeteg alvástól.

marek
 
 


Bettike
Sajnos az embernek rengeteg dolgot túl kell élni. Először úgy néz ki, hogy lehetetlen, és nincs tovább, de muszáj tovább menni. Persze már soha nem leszek az az ember, aki voltam, és soha nem lesz olyan az életünk, amilyen volt... :cry:

marek
 
 


Köszi Marek
Nagyon hálás vagyok
Marcsi

macianyu
 
 


Marek!
Őszintén sajnálom!!!! És ezer bocs, ha tapintatlankodtam!!!!
Úgy bánom, tényleg és rettentően sajnálom!!!
Most tudtam csak visszajönni és itthonról egy kicsit még csacsogni, de nem hittem, hogy a férjeinkről szóló parola drámába fordul!!!
Minden esetre annyit mondhatok: veled leszünk az utolsó állapotos napig és ha akarjátok, lányok, utána is, amikor már kibújtak a GYÖNYÖRŰ ÉS EGÉSZSÉGES babáink!!!!

Az aloét gél fomájában iszom. Van egy csomó tablettám is, amit addig szedtem, amíg a 7. héten a terhességem meg nem állapította a doki. Akkor vittem magammal az ásványi anyag tablettámat, méhpempő tablettámat, de azt mondta, nem igazán terheseknek való, mert ugyan van bennük hasznos, de abból kevés, ami pedig fontos (vas pl.), az egyáltalán nincs benne. És van benne felesleges is.
Inkább bármely magzatvédőt szedjem - szerinte. Így hát Elevitet szedek, amit Barbival is szedtem, de a gélt attól függetlenül iszom, mert az csak jó lehet. Ráadásul már úgy megszoktam, hogy hiányzik a szervezetemnek, ha nem iszom napokig.

Andi
Kép
handrea75
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?