Új privát üzeneted érkezett!

szilvánusz: a tejecske első része mindig vizesebb -ez az ami a másikból is csöpög, - aztán ahogy tovább szívják a kis majmok egyre sűrűbb és táplálóbb lesz és egyre inkább hasonlít az igazi tejcséhez. Ezért is mondjak, hogy jó ha kiüríti prikulics az ember mellét, mert akkor tutira hozzájut a táplálóbb hátsó részéhez is.

Én jelentem tudok fejni!!! Két cseppecskét mindig :!: :!: :!: , akármennyit szopott a kölök!!! :lol: :lol: :lol:

Gőzőm nincs mennyit szopik mákvirág (csak a végőnőnél mérem heti 1x) - de van amikor másfél óra múlva meggyőz, és odakapja a másik mellemet is :) Nem vinne rá a lélek, ha leállna a tokanövesztése az annya lelketlensége miatt!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Megszületett unokatestvérem, Mézgombiék kislánya, a kis Johanna!!!!! 50cm és 3500gramm, igazi kis hajasbabó, mint Julcsika volt anno!!!!

Bocsi, most is csak gyorsan átpörgettem:

- zöld kaki: nekem is azt mondta a doktornő, hogy ha túl sokat evett a babaó, akkor fordulhat elő. SEmmi gond nincs vele, ha a pocija nem fáj..

- az én császárom oka: "relatív" téraránytalanság - magyarul nem fért ki Pankuc. 37es volt nálunk is a feje, és egyszerűen nem tudott beilleszkedni a szülőcsatornába. MOndhatni nem voltunk kompatibilisek :) Pedig már az x-ik tolófájásnál tartottunk..szóval végigszenvedtem én is, de ez már egy másik történet (egyszer talán lesz időm megirni :) )

- Juditkmét: próbáld meg szerintem fejni szerintem akkor is, ha úgy néz ki nincs több benne, még ha egy nagyon pici jön, akkor is, talán ezzel is fokozod a tejtermelést...hátha...

- Kölyök: 03.07-én született a kis Pankalini, lécci-lécci javítsd ki a tábliban, nagyon köszi!!!!

Most rohannom kell...hamarosan teszek fel itthoni képet is, ígérem!!!pusz!!!!!!

KépKép
kmanna

Szilvánusz!
Csak egy a baj, az ököltömés után viszonylag rövid idő után üvöltés következik (elviselhetetlen hangszínben) :D :shock: Szóval nem tudunk egy órát várni. Na majd lesz valahogy azért próbálkozom, köszi az ötleteket.

Kmanna!
Csak pár csepp jön a fejéssel, kb. egy kávéskanálnyi... :cry:
Jól vagytok?
Nem tudom olvastad -e de kedden hazamehettem és szerdán este mentem vissza a kórházba. Addig Te hazamentél és azért nem találkoztunk többé...A számod meg nem tudtam...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

sziasztok :)

elsőnek is Mézgombinak hatalmas gratula, és soksok tejet kivánunk!!!
Kmanna köszi a híreket és javítva a dátum. bocsi a félreírásért :

Kép Kép

itt svájcban a nagypéntek is szünet, szval az uram itthon, igy kevesebbet leszek most netközelben ;) nem töltöm úgy ki az oldalakat....

Jim, szegény... de a lényeg, hogy jól vannak... várjuk őket vissza. Beus, köszi az infot! épp gondoltam rád reggel, hogy vajon hogy vagytok, és fiad ujja hogy van. Sok erőt Nektek!!!!

most bocsi, csak ilyen röviden... ;)

Kép

Kép
kolyok28

Miért lett császár?
Kép

KépKép
KépKép
mni

Mézgombi gratulálunk és sok boldogságot!

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!!!!!!

Jim, Mézgombi!!!!!!!
Hatalmas nagy Gratula nektek!!!!!!!!!! Jó egészséget!!!!!!!!!!

És most pedig a hír!!!!!!!!!!!!

Ma reggek megszületett Pásztor Kira Bosziék kiscsajszija!!!!!!
2800 gr, és 51 cm!!!

Kép

Kép

Pumperkáról valami hír?????? És Zsu??? És Biribon????

Én ma voltam Nst-n! A legnagyobb méhösszehúzódás 16-os!
Magyarán mondva lófing!
C: 2100
Annyit mondott a doki, hogy már a méhszáj kezd felpuhulni!!!!!
Már nem úgy áll mint a múltkor!
És hogy nagyon készülődik!!!!
Vasárnap kell mennem Nst-re! Pont ügyelni fog a doki!!!!!!
Jaj úgy bírnám pont vasárnap lenne az akció!!!!!!!!!
Nyúszika beindulhatna!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kolyok!
Neked mikor kell menned dokihoz??? És vizsgál-e meg????
Vendég

Sziasztok!

Megszületett Pumperka kisfia Tatarek Zsombor 10:25 perckor 54 cm-el és 3750 grammal.

Gratulálok Pumpperka, jó egészséget és sok tejcit!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Mézgombi, Boszi gratulálok és sok boldogságot!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Mézgombi!Pumperka!Boszi!
Nagy -nagy Gratula!!!

Márti!Évi!

Hát úgy látom mi sem szülünk holnap...
Nálatok mi a szokás?A kiírt dátum után hány naponta kell járni CTG-re?És meddig várnak?

Szilvánusz!

Sztem nagyon jó ötletet adtál Judit(kecsk)nak a tejtermelés ügyében!!Ügyes vagy!!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Boszi és Pumperka gratulálok! Nagyon sok boldogságot és jó egészséget Nektek!

KépKép
KépKép
mni

Boszi, Pumperka!!!!!!!!!Gartulaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Itt a Húsvét!!! A tojás és a babaesőőőőőőőőőőőőő!!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

jajdejó lányok, köszönjük a jó híreket és a képeket is!!!!

Hatalmas gratula Boszinak és Pumperkának, nemhiába szorítottunk!!!!
Soksok vidámságot és tejet :)

Kép Kép

most cska röviden, igen Márti, megyek még orvoshoz legközelebb húsvétkedden. ctg és vizsgálat,akkor megbeszéljük meddig várunk. de még van időm :) és jó hír egyre többször érzem keménynek a hasam. ez azt jelenti hogy stimulálja magát és ez jóóóó :) ennek örülök :)

Kép

Kép
kolyok28

Mézgombi!Pumperka!Boszi! JIM!

Gratulálok Nektek a babátokhoz! Sok-sok boldog pillanatot együtt!
linocs

Jim! Pumperka! Boszi! Mézgombi!
GRATULÁLOK NEKTEK!
Gyors felépülést és sok-sok tejecskét, nyugodt, "sokat alvós" éjszakákat kívánok Nektek!

Hihetetlen, hogy milyen sokan vagytok 40. betöltött hét után! Úgy látszik, mostanság kitolódott a terhességek hossza. Valószínű ez a jólétünk gyümölcse?!?

Juditkecskemét! Nekem is nagyon sokat eszik Petya, nincs mérlegem, de szerintem a 120-130 ml lemegy neki egy-egy szopival. Én odaadom neki mindkét cicit, ilyenkor ez baromi serkentően hat a tejtermelésre. Ha jóllakik, úgysem kell neki 3 óránál előbb, addigra meg tuti összejön újra ennyi.
A lányomnál is így volt, majd kb. 1 hónapos korában már annyi tejecske termelődött ezzel a szaporítási módszerrel, hogy elég volt neki egyszerre egy cici.
Nekem éjszaka csak egyszer kel fel enni, 5 óra alvás után, és akkor alig eszik már a másikból (1-2 korty), legközelebb megint 5 óra múlva eszik és akkor totál elég neki az egyik mell tartalma. Ez tegnapeőtt óta megy így. Észrevehetően napról napra több a tejem.

Livi
Kép
Kép
lusie

Kissanni! Végül az Uzsokiban szültél???

Livi
Kép
Kép
lusie

kedveseim :lol: :lol:

Jim, pumperka, boszi, gratulálok..nagyon sok boldogságban és egészségben legyen részetek...ami elképzelhető jóság, szépség....azt mind-mind kívánom Nektek a babák felneveléséhez....

Kép
nanó:))

PUMPERKA, BOSZI ÉS MÉZGOMBI! SZÍVBŐL GRATULÁLOK ÉS NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK A CSEMETÉKHEZ! :D

NA MIT HOZTAM????? :wink: :lol:

KÉPET JIM MARTINJÁRÓL! NAGYON TÜNDÉRI KIS HAJASBABA! 8)
Kép

Évi

KépKép
kvaszeva

évi: Gyönyörű képet hoztál...a kis Matin csodaszép :lol: :lol: :lol: Jim....hát...megérte...gratulálok :lol: :lol:

Kép

Sziasztok lányok!

Látom a hír gyorsabb volt, mint én, úgyhogy nekem már csak annyi maradt, hogy feltegyek két képet Zsomborról és az Anyukájáról.
Kép cumi
Kép Zsombor

Nagyon ügyesek voltak mind a ketten. Büszke vagyok rájuk és szeretem őket!!!
Csengét és Áront most fogom bevinni, alig várják, hogy láthassák az öcsikét.

A bábakoktélból megmaradtakat meg holnap elfogyasztjuk a cimborákkal (nem a ricinus olajra gondoltam :) )

Minden jót:

Pumperka Apu

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Ez aztán a kényeztetés!!!
köszönjük Évi a képet,és
külön köszönet a lelkes Pumperka Apunak a képeket!!!
Pumperkát üdvözöljük szívünk összes melegét küldjük Nektek!!!!

csodaszép mindegyik újszülöttünk!!!

dejóóó :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Ja és egészségetekre PumperkaApu! :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Pumperka, Boszi, Mézgombi, gratulálok!!!

Évi, köszi a képet Martinról, nagyon édi baba!

Velem csak annyi, hogy tegnap délután észrevehetően leszállt a hasam, most már érzem, hogy vannak bordáim is. :lol: Szóval talán már készülődik kifelé, de attól félek, azért megvárja a keddi indítást. :(
Vendég

Zsu ++++ hátha lesz belőle egy húsvéti baba +++
ez már jó, hogy leszállt és hallottad, itt nyugtatgatnak engem, valaki ennélkül is szült, szval :)

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok! Gyors helyzetjelentés. Még nem tudtam visszaolvasni rendesen, csak átfutottam a híreket. Nagy-nagy gratula Jim és Boszi babáihoz!

Na, voltam ma CTG-n, UH-on és méhszáj ellenőrzésen.
CTG-n baba szívhangja teljesen rendben van, a szülésznő szerint ellesz még pár napig bent a baba. Méhtevékenység semmi. :(
UH-on megállapították, hogy a méhlepény még jó állapotban van, a keringés jó, szintén bírhatja még napokat.
Méhszáj továbbra is jó 1 ujjnyi. Doki azt mondta, hogy nem igazán kellett neki tágítani szerdán, mert azért akkor is 1 ujjnyi volt. Most is ugyanaz a helyzet, feszül a magzatburok, már csak valami jó kis fájás kellene. Ami nem jön...

Ezért holnap most már oxytocin teszt jön. :? Akkor több lehetőség van:
- nem reagál a méh az oxytocinra primer fájásgyengeség miatt, akkor tuti programozott császár lesz.
- reagál, de nem történik semmi, akkor még várunk egy kicsit a beindításig, hátha történik valami.
-reagál és beindul a szülés aztán ki tudja, hogy fejeződik be normál, vagy császár lesz belőle.
- reagál a méh, de a baba rosszul reagál rá és akkor megint császár.

Hát, nálam is elég fenyegetően Demoklész kardjaként lebeg a császár...

Elég felbolydulás lett a doki leírásomból.
Azért védelmembe kell vennem őt. Nagyon segítőkész, mobilon bármikor el lehet érni. Minden terhesgondozáson alaposan kikérdezett, hogy vagyunk, van-e valami kérdés? Mindig alaposan elmagyarázta, hogy mi lesz a következő lépés a terhesgondozás során. Az mire van, hogy van? Ugyan ő UH-ot nem csinál, de méhszájat mindig nézett. Hol tartunk a terhességben? Mire számíthatok, stb.
Talán azért is tűnik úgy, hogy nem vizsgál rendesen, mert nem egy parázós, paráztatós doki. Az eddigi UH-ok és CTG-k ismeretében úgy gondolta, hogy nincs gond, ráér ritkábban menni ellenőrzésre. Most már naponta megyek be hozzá és ő is bemegy, pedig nem lenne most bent, főleg, hogy húsvét van.
Ami hibája, hogy kicsit földre szálltabb a doki, homeopátiában, természetes gyógymódokban nem nagyon hisz. Azt mondja, hogy, ha szeretném csináljam, de ő nem hisz ezekben. Mindent kizárólag orvosi szemmel néz inkább. És pasisan gondolkozik, nem úgy mint a kismamák, szülésznők, akiknek más dolgok is fontosak.
Egyébként azért választottam, mert két közeli, jó ismerősünk felesége is nála szült. Nagyon elégedettek voltak vele és jó szívvel ajánlották.

Na, hirtelen ennyi. Úgy látom, még sem volt olyan "gyors" helyzetjelentés.
De még jövök! :wink:

biribon

BOSZI, PUMPERKA

NAGY GRATULA ÉS KÍVÁNUNK NEKTEK JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJCSIT!!!!!

Márti!!!!!!
Hajrááááááááááááááááááááááááááá!

Kép
Kép
tündérmanó27

szia Biribon!
most kicsit félszemmel vagyok csak itt, mert mint irtam a féjrem itthon, de a szgép előtt ül, én meg pakolgatok.
szval
Neked is mennek a ++++ drukkok!!!
kérdésem:
Te nem próbálod meg a bábakoktélt?
itt annyian próbálták, többkevesebb sikerrel, de ártani nem árthat, max kitisztítja a beleid?
Csak mert a holnapi terhelés télleg nem hangzik biztatóan, de ne aggódj, tuti minden rendben lesz! drukkolunk!!!!
Ja és az ungabunga?
najó, könnyen beszélek,majd két hét múlva, amikor még mindig bent van Maszat és én leszek kicsit elkeseredett, akkor emlékeztess....

szval ++++ fel a fejjel, egy nap alatt még annyi minden történhet!!! +++ mondogasd a kis LucaBabának, hogy együtt képesek vagytok megcsnálni :)

Kép

Kép
kolyok28

HURRÁ !!! GRATULÁLOK PUMPERKA, BOSZI, MÉZGOMBI

KÖSZÖNJÜK MARTIN KÉPÉT !!

Biribon, most vettem csak észre, hogy már te is milyen túlhordásban vagy, komoly. remélem rendben lesz az oxitocin teszt!!

én voltam uh-on de kiderült, hogy azzal nem lehet megállapítani a tejmirigy elégtelenséget, sőt tulajdonképp nem lehet vizsgálatokkal igazolni, csak a tünetek alapján sejteni.

sajnos tegnap óta már egyáltalán nem akar szopni Eszterke, valószínűleg megunta, hogy nem jön belőle semmi :( állandóan kiköpi... nem lehet cumizavar sem, mert a tápot eddig csak fecskendőből kapta direkt...
voltam gyerekorvosnál is, azt mondta, hogy most már sürgősen adjak neki nagyobb adagokat mert nem normális, hogy még mindig a kórházi súlyánál van... (hát igen, eddig cask 50eket kapott a másik gyerekorvos tanácsára...) és ha nem akarja, ne erőltessem a szoptatást pár napig, fejjek sűrűn és azt adjam pluszba
aztán próbáljam meg megint pár nap múlva a szoptatást ha már begyógyult a mellem is...
úgyhogy most itt tartunk, elég szomorú vagyok, de remélem legalább elkezd gyarapodni

KépKép
judit18

Jim, Mézigombi, Boszi, Pumperka gtatulálok!!!!!

Panni, Márti, kezdek kétségbe esni :cry: :cry: :cry:
Láttátok a táblázatot...hát már mi kéne szüljünk, akkor hol vannak a csemetéink???? Hát ilyen jó nekik ott bent? Az anyjuk meg közben idegösszeroppanást kap itt kint????

Panni: nálunk a jövő héten csak kedden kell menni a húsvét miatt, akkor is csak 2 naponta rendelnek be, és csak 2 hét után kell befeküdni. Hát nagyon remélem, hogy nem kerül rá sor és kibújik a mi kis szerelmünk már végre onnan. Nálatok naponta, ugye? Téged meddig hagynak egyben?

Az időjárás katasztrófa, úgy fúj a szépl mintha tűjfun volna, Bius nagyon nyugtalan ilyenkor, ficánkol majd egész nap.

KépKép
bnesz.eva

[color=red][/color] Pumperka...gratulálok...álomszépek vagytok..nagyon édes a képMártikám! hajrááá...túl leszel Te is....szorítunk!

Kölyök, Kedvesem...lassan Te következel....vigyázz nagyon addig is Magatokra!

Kép

Jim, Mézgombi, Boszi, Pumperka gratulálok Nektek!!!!

Nálunk is volt tegnap zöld kaki, de nem fáj a hasa, csak szerintem sokat evett, most kap egy kis kamillateát kaja után.

Na megjöttek a fotók!!!!
Kép
Kép
Kép
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bnesz.Évi!
tudom könnyen beszélek, de nyugi, tuti ki fog onnan bújni ;) beszéld meg Biussal, hogy tessék kibújni. :) de látod, vannak még a táblázatban előttedállók, pl Biribon... vagy Zsu... :)
Hátha Bianka úgy gondolja pontosan érkezik ;)
drukkdrukk +++++

Judit, nagyon büszkék vagyunk Rád!!! azt hiszem egyikünk sem bírná ezt ilyen szépen,mint Te!!! Lehet hogy télleg az kell, hogy kicsit megnyugodjon a melled, meg Eszter is. Tuti hamar behozza a lemaradását, és arra gondolj, hogy nem attól vagy jó anya, hogy szoptatod vagy sem, hanem a szeretet, amivel magadban tápláltad, vártátok, megszülted és most gondoskodsz róla! A szereteteddel tudsz neki a legtöbbet adni! +++++

Kép

Kép
kolyok28

Évi!

Ne is mond... :(
Már kicsit én is ki vagyok...de nincs mit tenni
Kicsit már bele is nyugodtam hogy itthon leszek Húsvétkor.
Most beszéltem a szülésznőmmel...holnap mindenképp be kell mennem CTG-re,aztán csak hétfőn de onnantól minden nap...
A dokim azt mondta áprilisig minenképp várunk ha nem indul be aztán majd meglátjuk...De erre gondolni se akarok!!!Ugye te se??!!

Iszom a Tonicot,homeo és ungabunga..ennyit tudok tenni az ügy érdekében :wink:

Nálunk is katasztrófa az idő :( itt is fúj a szél mint állat......front ide vagy oda..nekem csak a fejem fáj tőle :( :?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Bosek! Milyen nagy lányotok van már!!!! És milyen aranyos :) köszönjük a képeket :)

Nanó, köszi :) én még türelmes vagyok, előreengedem a sorban előttem lévőket :) addig a pocakomban ringatom Maszatot :)

Kép

Kép
kolyok28

Judit!

Van ún.szopisztrájk..olvastam a La Lache-os füzetben...lehet hogy ez az??!!..Sztem jól teszed ha kicsit vársz és ki tudja lehet ,hogy bejön a dolog!! :wink:
De tényleg ne parázz rajta többet!!Te csodálatos anyukája vagy a kislányodnak!!És ez a lényeg!!!Hallod??!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Bosek!

Egyszerűen Tündéri!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!
Bocs, hogy így ismeretlenül belekotty... :)
Kölyök,
Boszinak császár volt....
Minden babához nagy-nagy gratula :)

panka

Judit!
Én ma döntöttem el, hogy ha holnap fürdi után nem mutat kb. annyit a mérleg, amennyi a születési súlya, akkor kiegészítésként este kénytelen leszek tápszert adni. Nagyon küzdöttem eddig, ugyanezeket éltem át, mint Te, mindent bevetettem. Tea, homeosbigyó, és tegnap vettem Moremilk kapszulát is. Ha mindezek mellett nem jön több tejcsi, akkor nincs értelme küzdeni, én úgy érzem, maximálisan mindent megtettem. Életemben nem ittam ennyi folyadékot egy hét alatt,mint most egy nap alatt. Majdnem minden szopi után fejtem, kipróbáltam a 2 órás ciciztetést is, emiatt állandóan ébresztgetnem kellett Livikét. Én úgy gondolom, hogy sok millió ember nőtt fel tápszeren, és attól még lehet teljes értékű, akár zseni :D , szép, és egészséges!

Amikor én születtem, nagyon szopiellenes volt a társadalom, nyomatták a tápszert, most viszon úgy érzem, annyira rágörcsöltetik az embert, hogy a végsőkig kűzdj, hogy szoptathass, és hogy akkor lesz egészséges a gyereked, stb..., hogy az anyuka depressziós lesz, és úgy érzi, hogy nem jó anya, ha nem tudja biztosítani az elegendő tejcsit a kisbabájának.

Úgyhogy szerintem, sz@rjunk bele, inkább próbáljuk szeretettel törődéssel kárpótolni a picikéket, és az a fontos, hogy ne éhezzen, akár tejcsivel vagy tápszerrel tudjuk ezt elérni.

Úgyhogy kitartás, átérzem a problémád!

Kép
pété

Panka, köszi az infot! Szegény, lehet tudni miért?
De a lényeg, hogy jól vannak! :)

Pété, teljesen igazad van, Ti annyi mindent megtesztek...
a SZERETET, törődés a lényeg!!!szval +++ fel a fejjel!

Kép

Kép
kolyok28

Pété!

Teljesen egyet értek veled,mert láthatóan te is a mindennél is többet tettél az ügy érdekében!! :wink:
Csak még annyi...igaz hogy nem ismerem ezt a More Milk kapszulát,de csak jókat olvastam itt a babaneten róla,szal mikor fejti ki a hatását, mi van ráírva?Csak mert lehet hogy kicsit tovább tart,nem?!Úgy emlékszem Mni is szedi...neki mikor kezdett hatni??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Pumperka, Boszi gratulálok Nektek!!!!

Borzasztóan fúj nálunk is a szél. Zalán egész nap nyugtalan, alig alszik. Állandóan cicin lenne, de már eljutottam odáig, hogy úgy érzem, kiürült teljesen mind a kettő.

Pété, nagyon igaznak tartom, amit leírtál. Ti mindent megtettetek és megtesztek Judittal, hogy szoptathassatok. Tényleg nem szabad annyira rágörcsölni erre, hogy a végén depreszióssá váljatok, ami sok egyéb problémát okozhatna.

Kép
kikó70

Lányok!
A laktoherb tea nem vált be Nektek???

Livi
Kép
Kép
lusie

köszönöm a vigasztaló szavakat, nagyon jólesik

Pété, ha már majdnem elértétek a születési súlyát az tök jó, azt mondják, azt elég 2 hetes korban. egyáltalán nem tűnik kevésnek!

mi még mindig a kórházból hazaengedős súlyánál vagyunk :( ami majdnem fél kg-al kevesebb mint a születési súlya! és úgy, hogy 2 napot leszámítva mindig hozzátápláltam

egyébként egyetértek, hogy kicsit túlzás amit a szoptatással csinálnak manapság - hogy tényleg rossz anyának érzi magát az ember ha nem tud szoptatni.
más országokban messze nem ilyen elterjedt a szoptatás pl. olvastam, hogy Japánban a nők csak 40%a szoptat.
én nem mondom, hogy ez a jó persze, de nem volna szabad tényleg elérni, hogy lásd az én esetemben ilyen idegállapotba kerüljek. ez nagyon nem jó a babának

amúgy én szedem a MoreMilket és iszom a laktoherbet, de nekem speciel egyik sem jött be, de azt hiszem külön eset vagyok, azt hallottam a MoreMilk majdnem mindenkinek bejött

Bosek, gyönyörű Blanka, annyira cuki, hogy ilyen haja van, egész nagylánynak tűnik!! persze a mi kis nyuszijainkhoz képest ő már nagylány!

KépKép
judit18

Pumperka, Boszi! Gratulálok a babátokhoz, sok tejcsit és jó egészséget nektek is!!!!

Igen Pété és Judit, tegyetek így. Juditnak meg csak mondjátok az ilyen megnyugtató szavakat, mert én egyedül kevés voltam ehhez :lol: :lol: És tényleg a világ egyik legtürelmesebb embere és olyan kitartó szegénykém, más (példul én) már rég feladta volna.
Panny: köszi a dicséretet :wink: Azért a beírásaid alapján te is igazi ősanya típus vagy, az a mindent a gyerekekeért típus!!!

Az én Marcipánom ma egy kis anygal, eszik, alszik, eszik, kicsit nézelődik, alszik, szal ma nyugi van, úgyhogy ablakot pucoltam, kiatakarítottat, függönyt mostam, húsvéti díszítést pakoltam. Csak egy szomorúságom van, egész héten szinte alig láttam az uramat, annyit dolgozott, de sebaj holnaptól jó sokáig itthon lesz velünk.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Sziasztok!

Gyorsan gratulálok én is az új anyukáknak és babáiknak!
Kicsit le vagyok maradva, pedig annyira érdekelne mi történik itt.
Lusie, igen végül az Uzsokiba szültem, de nem ez volt életem legjobb ötlete.
Szerencsére csak két óra hossza volt a vajúdás és szülés, úgyhogy ez segített elviselni, hogy a férjem nem maradt velem. OTTHAGYOTT, MERT DOLGOZNI MENT. :twisted: :twisted:
20:47-kor vettek fel és 22:40-kor szültem.
A többi szörnyű.
Lusie, neked most jobb vagy rosszabb volt az élmény?

Amúgy a csajszi egyfolytában alszik, ha nem kelteném örökre kicsi és sárga maradna. Már alig várom, hogy sírjon, az sem nyugtalanítana annyira, mint ez az alvás.
Megpróbálok valahogy felzárkózni!

Mindenkinek gyors szülést kívánok!
Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Anikó!
Nekem most sokkal jobb volt a kórházban. Igaz fizetős szobában voltam és meglepő módon szinte mindenki tök jó fej volt. Ehhez mondjuk el kellett viselnem egy-két nagyon szemét csecsemősnővért, meg pofátlan, tolakodó fotóst,.... stb. De mindent összevetve nem volt rossz élmény az ott töltött négy nap.
Sikerült kifognom pont azt a napot, amikor egész nap ügyeletes volt a dokim (dr.Járányi Beáta főorvos), na meg jó fej volt a szülésznőm is, Szabó Ibolya (ő nem választott volt). Az egész szülés 3 óra alatt lefolyt, nem kaptam negatív kritikát, mint előzőleg, inkább sok biztatást, dícséretet, ez sokat jelent szerintem ott, akkor.
És ami furcsa volt, hogy egy-két emberke emlékezett rám, de olyan szinten, hogy megkérdezték, örül-e a kis Olívia a kisöccsének. Csak néztem nagyot. Aztán a fülembe jutott, hogy a kórházban nem divat simán szülni 4 kg fölött, ezért emlékeznek rám (lánykám 4,65, fiam 4,8). Persze a második kérdés az volt az 5 kgos harmadikat mikor szülöm :) Nekem ez nem túl vicces....
Majd írj, hogy neked mi volt gáz!

Livi
Kép
Kép
lusie

Gratulálunk Boszinak, Pumperkának, Mézgombinak!
Vendég

Mni
Nem tudom, hogy mennyi most Joseph :oops:
Egy hónaposan a dokinál volt 3150g... itthon nincs mérleg... gondolom, nem éhezik... tápszerből benyom 6-szor 80-100ml-t és mellette kap még valamennyi cicis tejet is...

Szilvánusz
Nem semmi... alig egy héttel szülés után már ilyen nagy munkában vagy... :roll:
(azért vigyázz... nem véletlen, hogy 6 hét a gyerekágy... nem kellene azért ennyire leterhelned magad...)
Vendég

Mommy:

Hát azért volt segtségem is, az anyukámmal ketten csináltuk és igazából jól esett, mert kikapcsolt. Meg tegnap éjszaka nagyon sokat tudtam aludni, sztem ez is számított. Azért túlzásba nem viszem ígérem. :wink: :wink:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Pété, ÁMEN! :D Laura jó evő, és rögtön volt tejem, de mégis csak 2 hetes korára hízta vissza a születési súlyát, úgyhogy ha már alakul, akkor még várj egy kicsit, szerintem. Egyébként a dokinénink azt mondta, hogy az első két hétben a legtöbb babának még nagyon kicsi a gyomra, kell egy idő, amíg 20-30 grammról feltornázzák a befogadóképességet olyan 100 grammra.

Judit, hallgass Pétére, és a többiekre, ne görcsölj tovább ezen. Ha van energiád rá, akkor fejj, és add oda neki pluszba, de ha elkeserít, hogy a sok fejés ellenére sem sok a tejed, akkor próbálj továbblépni! Szerintem senki nem fog elítélni azért sem, ha abbahagyod az anyatejes táplálást! Az a fő, hogy kiegyensúlyozott légy, mert a pici megérzi, ha feszült vagy, és ő is nyugtalanabb, nyűgösebb lesz, sajnos én ezt bőségesen kitapasztaltam Erikkel...:(

Pumperka, Boszi, Mézgombi, gratulálok!!!

Kép

Kép
mzx

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?